Kuru meyveler cerez falan(findik fistik ceviz,kuru uzum) bugdag da oluyor canim sekeriz cokta iyi olmuyor malesefSen nasilsin canim? Nasil gidiyor mola
Ben de hic denemedim canim asure ve yillaar oldu yemeyeli. Bilmiyordum bugunun asure gunu oldugunu. Himm bir ara deneyeyim ya yanlis hatirlamiyorsam icinde kuru meyve de oluyor aslinda sekersiz yapilip yenebilir.
inşallah canım4 yasindaysa cok bekleme canim. Ins ver kilonu yap bebisihamilelik boyunca da dikkat edersin cok almazsin olur biterr
Ins herkesin gonlune gore olsun.
afiyet olsun ablacım metabolizman iyi gidiyor diyetisyeni dinlemem iyi olmuşOyle canim. Gorustum bile. Mesaj attim uyumuyorsa gorur diye. Tartismasiz eski menu diye cevap vermis. Ben de kahvaltimi eski menuye gore yaptim.
Ben yesil cayda icemiyorum zaten alisamadim bi türlü poset demleme limonlu vs vs her turlu denedim her turlu gideri yok bana :))Pazartesi ise donuyorum artik hafta ici aksamlari gorcem kizimi ancak. Ama hafta sonu tum gun beraberiz. Tek iyi saglikli olsun da kuzular.
Aa niye icin kalkti ki canim. Bana gore normal limonlu yesil cay gibi. Bugun yapmiycam bogazim aciyor biraz gun boyu kis cayi icerim artik.
Kiz birseye baslamadim tam aksine dun ekmegi fazla kacirdim bir de.
Senin bu kiloyla herbir yerini cook begenmen lazim guzelim. Kiz ben 69la hayran kaldim kendime izleyip duruyorumayy 2 sene oldu bu kiloyu gormeyeli.
Sen onunla yalnizken turkce konusmaya devam et anliyorsa biraz daha büyüdüğünde rahatca konusmaya baslar merak etme bi de turkiyeye geliyorsaniz arada mutlaka pekistirir. Ins tamamen ogrenirolur alisiyor insan herseye valla. Off ama kizimin k sozlerinin hepsii lehce. Bir tane bile turkce kelimemiz yok. Aslindaben hep turkce konusuyorum yalnizken. Cocuk parkinda veya arkadaslarin yanindamecbur lehce konusuyorum ee esimle de ayni. Off ins ogrenir kuzum turkceyi.
Ama anliyor turkce. O da birsey herhalde.
afiyet olsun canım menün güzel baya da hareketli bir gün geçirmişsinMenu
Uyaninca:
6 cig findik
Kahvalti:
Menemen 1 yt kadar
1 zeytin
1 salatalik
2 dilim cavdar ekmegi
1 tk sekersiz marmelat
Öğlen:
1 kucuk kase cikolatali dondurma
Aksam:
1 yt dereotlu kabak yemegi
4 yk yogurt
Su: 2lt 3 olur bu
Spor: 300 kalorilik yaptigim leslie benzeri sey
Biraz yürüyüş baya bi de ev isi yaptim bugün tek basima gardolap tamir ettim valla
ben de her sene yaparım ama bu sene yapmak istemiyorum çünkü aynen çok severim ve çok yerim yani günlük 3 kase bile yerim malesefSelam hanimlar nasilsiniz?ben bir gaflette bulunup kucuk bir kase asure yedim,esimle bugun gezmeye cikmistik,bir yerde dagitiyorlardi aldik bizde,normalde ben her yil yaparim ama bu yil yapmiycam cok yiyorum diye sokakta goruncede dayanamadimcok dolastik insallah eritmisimdir.
allah kabul etsin canım afiyet olsunMerhabaa kızlar bugün aşure günü malum ben aşure mi yaptım ilk defa denedim az şekerli bol tarçınlı enfes oldu tabi abanmak
Yok merak etmeyin :) sabahtan beri temizlik aşure kızım çamaşır bulaşık derken epey hafifledi işler siz neler yapıyorsunuz @Zen71 iyi eğlenceler Nihal abla bugünde yürüyüşsuz otur birşey olmazkendini yorma
oh diyete başlamadann aşure de yemissin afiyet olsun allah kabul etsinFıstıklar günaydın
Bugun gelemedım
Camiye aşure yapmaya gıttım
Sonra tonunca çamaşır yıkadım
Halıları yıkayınca ev boş kaldı
Gıttım yedek halı aldım
Markette domates ucuzlamıştı 30 kılo domates aldım boğuşmamız gece ınsallah
Alış verıse gıttık
Elıfın yuva ıcın alış verısını yaptık
Nefese yuva ıcın yatak yorgan aldık
Bahçe mobılyalarını toplayıp kaldırdık
Haaa en onemlısı yarın dıyete baslıyom kendıme ot kok ne buldumsa aldım
Aslında erken gelecektım ama zamanla yarıştım sankı bugun
Akşam geçmişi okurum canlar
Sözler nasılsınız bakıyım
afiyet olsun canım sporu ben de malesef çok düzenli yapamıyorum okuldan gelince anca yemek bulaşık ve çocukla uğraşıyorum..bakalim şimdi eliptik bisiklet aldim yapmaya çalışacağım her günHayırlı akşamlar kızlaaar Menüm
09.10
4 yk yoğurt, 1 çk zencefil, 1 çk zerdeçal, 1 çk tarçın, 1 çk chia karışımı
10.20
2 zeytin, 1 salatalık, çeyrek kaşarlı tost, 3 yk yoğurt, şekersiz çay, 2 yeşil biber
13.00
Sütlü türk kahvesi şekersiz
14.50
1 avuç kabak çekirdeği, 1 mandalina
16.20
1 tavada palamut, 1 yt çoban salata, 1 dl çavdar ekmeği
18.00
Su 2,5 lt
Spor yapmadım pazartesi gününe ödev yetiştirmeye çalışıyorum keşke bende sizler gibi sporu düzenli hale getirebilsem şu okul bütün günlerimi dolduruyor bıktım 2 haftada
Iyi alisverisler canim. Ger i bitmistir simdiyeAllah kabul etsin Hilosum bizde akşama aşure ye davetliyiz
buraya kadarmış pazara gidiyoruz
Aksama dikkat edersin ve bu hafta kacamak yapmazsin birsey olmaz canim. Ayy canimi asure cektirdiniz en son ne zaman yedigimu bile hatirlamiyorum.Selam hanimlar nasilsiniz?ben bir gaflette bulunup kucuk bir kase asure yedim,esimle bugun gezmeye cikmistik,bir yerde dagitiyorlardi aldik bizde,normalde ben her yil yaparim ama bu yil yapmiycam cok yiyorum diye sokakta goruncede dayanamadimcok dolastik insallah eritmisimdir.
Aslinda gayet besleyici himm yaa cok canim istedi tuh. Neyse eve gidiyorum spor donusu. Yapayim bir kis cayi iceyim evde. Unutayim asureyi. Ins 65 olunca yapip yerimKuru meyveler cerez falan(findik fistik ceviz,kuru uzum) bugdag da oluyor canim sekeriz cokta iyi olmuyor malesef
Ben hic yapmadim canim. Ama burda da cokelek gibi yagsiz tuzsuz peynir var omleti filanda ben onunla yapiyorum. Haklisin cok tok tutuyor. Cok iyi yapmisdin afiyetle ye.Kendim icin de cokelek yaptim,hem tuzsuz olmasi hem de daha az yagli olmasi sebebiyle peynirden daha iyi olur diye dusundum kahvaltilarda icine ceviz ve roka koydum mu harika tok tutuyor.
Yok canim ya dogum hamilelik kadinlarin bahanesi inan. Ye tatliyi hamileyken sanki ne faydasi var cocuga hiic. Neyse ilkte 12 kilo aldim ins eeneye filan ikinciyi yapinca hedefim 9 kilo almak.Ben yesil cayda icemiyorum zaten alisamadim bi türlü poset demleme limonlu vs vs her turlu denedim her turlu gideri yok bana :))
Senin cocucugun var cocugunhamilelik geçirdin normal kilon yani bizim sulalede yok hamile kalmadan 60lara cikan kadin kendimi cok yalniz hissediyorum bazen
Sen onunla yalnizken turkce konusmaya devam et anliyorsa biraz daha büyüdüğünde rahatca konusmaya baslar merak etme bi de turkiyeye geliyorsaniz arada mutlaka pekistirir. Ins tamamen ogrenir
Spor iyi de insan dondurmayi ogle yemegini ustune yer canimMenu
Uyaninca:
6 cig findik
Kahvalti:
Menemen 1 yt kadar
1 zeytin
1 salatalik
2 dilim cavdar ekmegi
1 tk sekersiz marmelat
Öğlen:
1 kucuk kase cikolatali dondurma
Aksam:
1 yt dereotlu kabak yemegi
4 yk yogurt
Su: 2lt 3 olur bu
Spor: 300 kalorilik yaptigim leslie benzeri sey
Biraz yürüyüş baya bi de ev isi yaptim bugün tek basima gardolap tamir ettim valla
Rekor ben de desene 6-7 kase yiyip tum gece istifra edip bagirsaklarida bozmustum ama hala uslanmadim simdi olsa o kadar olmasa da 2-3 kase garanti yerimben de her sene yaparım ama bu sene yapmak istemiyorum çünkü aynen çok severim ve çok yerim yani günlük 3 kase bile yerim malesef
Afiyet olsun canim. Sporun da menun de cok iyi. Ama sakin unutma balin icine metal kasik konulmaz. Getci belki sadece miktari belirtmek icin cay kasigi yazmissindir.bugün tatil olduğu için iki öğün oldu
sabah 10.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1 çay kaşığı bal
domates salatalık
Ara türk kahvesi ve 1 lokum ve 1tane küp gofret
Akşam 15.45
1dilim tb ekmeği
4-5 kaşık tavuk sote
yağsız salata ve 1 bardak ayran
Akşam 18.00
yarim elma 3-4 tane de üzüm
spor evi toparlayıp temizlemenin üstüne yarim saat eliptik
Okul duzene girsin biraz alis baslarsin canim duzene spora. Hergun 30dk bile yapsan yeter. Hicbirsey yapamazsan ac muzigi dans et. Menun guzel canim. Afiyet olsun. Sabahki karisim kur mu cok saglikli duruyor.Hayırlı akşamlar kızlaaar Menüm
09.10
4 yk yoğurt, 1 çk zencefil, 1 çk zerdeçal, 1 çk tarçın, 1 çk chia karışımı
10.20
2 zeytin, 1 salatalık, çeyrek kaşarlı tost, 3 yk yoğurt, şekersiz çay, 2 yeşil biber
13.00
14.50
1 avuç kabak çekirdeği, 1 mandalina
16.20
1 tavada palamut, 1 yt çoban salata, 1 dl çavdar ekmeği
18.00
Su 2,5 lt
Spor yapmadım pazartesi gününe ödev yetiştirmeye çalışıyorum keşke bende sizler gibi sporu düzenli hale getirebilsem şu okul bütün günlerimi dolduruyor bıktım 2 haftada
Yogun birgun. Kolay gelsin canim.Fıstıklar günaydın
Bugun gelemedım
Camiye aşure yapmaya gıttım
Sonra tonunca çamaşır yıkadım
Halıları yıkayınca ev boş kaldı
Gıttım yedek halı aldım
Markette domates ucuzlamıştı 30 kılo domates aldım boğuşmamız gece ınsallah
Alış verıse gıttık
Elıfın yuva ıcın alış verısını yaptık
Nefese yuva ıcın yatak yorgan aldık
Bahçe mobılyalarını toplayıp kaldırdık
Haaa en onemlısı yarın dıyete baslıyom kendıme ot kok ne buldumsa aldım
Aslında erken gelecektım ama zamanla yarıştım sankı bugun
Akşam geçmişi okurum canlar
Sözler nasılsınız bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?