***13.TAKIM 539.ETAP***
zukkum (79.6/
DeryaOnDiet (69.2/
nefertityy (76,1/
aylin90 (111.2/)538.etapta bıldirimde bulunmadığından yuzdesı 2 ye bölündü
Sena616 (72.8/
Zen71 (96.5/
Zeroks ( 64.6/
linnmhm (70.7/
lina0156 (71.2/
55olmakistiyorum (64.5/
Ormangözlü ( 61.3/
Sfem (74/
Masal3487(69.6/
13.takım ortalaması:%
Gecmis olsun beril kizina Allah hayirli sifalar versinMesaj sayılarınız malum yukarıdakı resımde
Zaten herkes kendını ve katılımını bılıyor
Bu hafta ılk uyarı sayın 2 kez uyarıp 3. De kızma darılma yok bılesınız tıytıllar
Aylın senı anlıyorum canım
Mutlaka yenı annesın bır sürü de işin vardır
Ama kusura bakma canım bır bütünlük sağlamak zorundayız bırıne göz yumup öbürünü elestırmek çokta hakkanıyetlı bır davranış gelmıyor bana
Geçmişi okuma olmazsa olmaz kusura bakmayalım lütfen
Eğer bunlar zor gelıyorsa daha esnek bır gruba gecebılırsınız kızlar
Motıve olmak kadar motıvede etmelıyız kı bır takım olalım
Şimdilik bu kadar kızım rahatsız dün geceden berı hastanedeyız öpüyoruz
bende balığa bayılırım canım en sevdiğim hamsi benimdeafiyet olsun epeydir ton balıklı salata yemiyorum özlemişim ama hamisiyi daha çok özledim
Afiyet olsun canım noldu bizim yarış kaldı öyle 1 hafta da devam ettiremedik:)
bazen oluyor böyle abur cubur saldırısı derya ben mesela 3 gündür hamile gibi patatesli cips kokusu ile uyaniyom özlemişim ama tutuyorum kendimi 77.9 görünce un helvası yiycem çünkü sözüm var kendime bu yüzden cipsi eledim
Rabbim şifa versin canım. İki çocuk annesi olarak rahatsızlığının nasıl ortaya çıktığını, nasıl tespit edildiğini merak ettim, biraz anlatabilir misinOda vardı canım ama doktoru stvia önermiş mecbur aldık onu birde bakacak içeriğine izin verilirse yiyecek inşallah sorun olmaz çocuk daha 11 yaşında 37 kilolara kadar indi ve devam ediyor zayıflamaya ama öyle bir olgunluk var ki üzerinde anlatamam bunun yanisira da aşırı içine kapandı tabi daha küçük yaşta kiler için daha zor ama yetişkinler gene anlayabiliyor çocuklar için üzülüyorum acikcasi
bence menün çok iyi ablaMuhabbet ederiz dedim ama cok yorgun hissediyorum kendimi eve geldigimden beri genelde uyukluyorum. Eve gelmenin huzuru sardi bedenemi herhalde.
Menumu paylasayim arkadaslar
1 yumurta
1 dl. Ekmek
30 gr. Peynir (paket)
Domates
Ara 1 elma
1 bard. Sut
Ogle
1 kepce mercimek corbasi
4 kasik patlican yemegi
4 kasik yogurt
Ara
2 dl.etimek
1 bard. Ayran
Aksam
Yogurtlu semizotu salatasi
Izgara tavuk (2 kofte kadar)
Marul salatasi
Ara
1 anjelika Erik
Ara
1 bard.tarcinli sut
3 lt. Su
Menum sabahtan hast. Oldugum icin boyle
Yarindan itibaren evdeki az ve sık olan son diyetime donucem arkadaslar
menüde sporda harikaİyi geceler kızlar
Sabah:
1 kase yoğurt
2 yk yulaf ezmesi
1 muz
1 ceviz
Ara:
1 dilim ananas
Öğle:
Hindi fümeli sandviç
Ayran
Ara:
1 dilim ananas
Akşam:
4 yk Domates soslu kırmızı et
Salata
Haşlanmış karnabahar
Su: 3l
Spor: 7 km yürüyüş, 80 squat
tadını aldığında niye şekerli içmişim diyeceksin emin ol. 8 yaşından beri şekersiz içiyorum sanırım sende yapabilirsin
çok güzel canımBen gecen cuma 74
Bugun 72.6
Fark 1.400
Aferin sanaagünaydın kızlar hemen kilo bildirimi yapayım okula yetişmem lazım mesajları sonra okurum
geçen cuma 71.2
bugün 69.7
fark eksi 1.5 kilo
berilceee
Geçmiş olsun. Allah sifa versin kaptanımMesaj sayılarınız malum yukarıdakı resımde
Zaten herkes kendını ve katılımını bılıyor
Bu hafta ılk uyarı sayın 2 kez uyarıp 3. De kızma darılma yok bılesınız tıytıllar
Aylın senı anlıyorum canım
Mutlaka yenı annesın bır sürü de işin vardır
Ama kusura bakma canım bır bütünlük sağlamak zorundayız bırıne göz yumup öbürünü elestırmek çokta hakkanıyetlı bır davranış gelmıyor bana
Geçmişi okuma olmazsa olmaz kusura bakmayalım lütfen
Eğer bunlar zor gelıyorsa daha esnek bır gruba gecebılırsınız kızlar
Motıve olmak kadar motıvede etmelıyız kı bır takım olalım
Şimdilik bu kadar kızım rahatsız dün geceden berı hastanedeyız öpüyoruz
süperrrGunaydin arkadaslar. Hayirli cumalar.
berilceee bu kilo bildirimim sana gelsin canim.
Gecen hafta 96.5
Bu hafta 94.1
Fark 2.4
% 2.48
Esinin iste oldugu saatler daha cok girmeye calis hilal cim. Hem boylelikle esini sinirlendirmezsin hem de bizimle daha uzun sohbetlere katilabilirsin.Hakikat bunlar haftaliksa tüh bana yani 44 mesaj nedir ya bu ara eşim çok sorun yaratmaya başladı telefon ne elinden hiç düşmüyor bir WhatsApp bi bura yeter artık diye epey fircaladi napiyim gündüz çocuk ev akşama anca girebiliyorum ona çaktırmadan ama daha çok katılım yapmaya çalışırım ennazindan gündüzleri aktif olmaya calisicam
Sevindim o zaman. Hayatimda geçirdiğim en kötü gecelerden biriydi. Cok gaz yapmisti. Karnim sismisti. Tuvaletten cikamadim agri ve kramp da cabasiBeni cok etkilemedi canim 2 tane cıgnedim 1 kere ciktim tuvalete normaldi cok hafif karin agrisi yapti. Annem 3 tane icmis ishal yapmis 2 tane iyi galiba. Hergun icilcek birsey degil zaten. Haftada yada 10 gunde belki olabilir.
Tebrikler canim.Ben gecen cuma 74
Bugun 72.6
Fark 1.400
Vauvvv tebriklerBen gecen cuma 74
Bugun 72.6
Fark 1.400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?