Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

69a cok az kalmis, yarin gorursun umarim :)

Dengeli bir menü olmuş canım :)

Daha fazla yeşillik ekleyebilirsin bence menüne canım bir de daha besleyici bir kahvaltı olabilir bence :)

Selam arkadaslar bugün tum gun arkadaslarimlaydim disarda evde karisik eglendik baya ama hic tele bakacak zamanim olmadi :) bugun menu yazmiyorum cunku coook karisik azicik cissta var ama ölçülü diyebiliriz bakalm yarin cuma ne olacak ama merak etmeyin takimi asagiya cekecek bi sey yapmadim kendimden eminim yarin görüşürüz

Yarın deniyorum
Amaaan ölmem ya, belki sürünürüm çay çay diye
tadını aldığında niye şekerli içmişim diyeceksin emin ol. 8 yaşından beri şekersiz içiyorum sanırım sende yapabilirsin

Guzel afiyet olsun canım.

Ben bugün herzamanki peynir domates kahvaltimdan yaptim. Öğlen chiali armutlu puddingimi yedim. Aksam yagsiz tavada kizarttigim tavuk gogsu. Salata yedim. Aralarda bol su ve yesil cay elma tarcin karanfil zencefil karisimi içtim
afiyet olsun güzel canım

Şimdi de 3 hünnap yedim. Kalorisi hakkinda fikrim yok :)) masumdur gibime geliyor
kalorisi çok değil protein açısından zengin diye hatırlıyorum. Hatta şekeri düşürüyormus dengeliyormus.

Ay Derya doğru düzgün birsey yok ivir zivir olmuş gerçekten. Yarın cuma böyle beslenmeseydin keşke.

Hilal sağlık herseyden önemli bazı konuları asamiyoruz sende kız maya başlıyorum söz dinlemiyor sun hiç. Hepimizin sorunları var kendin sağlığın çocuğun için yiyeceksin bir daha yiyemedim lafı duymak istemiyorum lütfen.

afiyet olsun su dukan birası ni bırakmadin mi hala bobreklerine yazık ya.

Evet canım carfour da metro markette Kipa da da bulabilirsiniz diyabetliler için yiyecekler var. Yazık yavrum un imtihanı çok büyük Allah sabir versin.

Harikasin yeliz cim. Hepimizin yaptigi hatalar uc asagi bes yukari ayni ama sen bir adim ondesin bizden. Farkedip kilo verme asamasini halledip koruma asamasina gectin masallah. Onumuzde ornek olarak alinacak modelimizsin. iyi ki varsin canim.
kesinlikle bir model bir örnek ve iyiki var

Aynen çok zor

afiyet olsun

Çok güzel özendim afiyet olsun

Tek tek alintilayip deneyeyim bide. Ins yükler. Internet cok zayif.

Süper bir izlenim olmus. Zen71 abla gibi 147 bende isterdim ah ahhh.
21 degilde en azindan 80 lerde olsam yine iyi. Bu arada ugurlu sayim 21 dir hahaa güldüm görünce.
Tamam ablam söz verdim pazardan sonra bol katilim.
Umarim benim mesajlarimada bol cvplar alirim ozmn. Insan cvp alamayinca motivesi düsüyor. Dün hissettim bunu sonra dank etti kafama. E aylinnn bu kesin tek sende olmuyodur herkeste ayni. O yüzden bol katilim bol cvp dogruu.

Aklimda kalanlari yazicam

Beril abla gecmis olsun kizin icin. Ben dayanamiyorum böyle okuyunca (malum smily bölümüne basmayacam simdi. Yüklemez bide amann)

Zen71
Ablam gözün aydin eve cikmissin cok sevindim. Allahim göstermesin yine

zukkum cnm bi dr a görün bence yaa. Corba felandami icemiyorsun. En hafifi o. Tavuk corbasi yapsan. Biraz vitamin alsan. Whatsappda gördüm dondurmani :)))) afiyet olsun
Sabah 1 muz yesdn o bile iyi
Öglen corba
Aksam corba salata?

Simdide son sayfadan baslayarak telefonu zorlamiyorum :)))

lina0156 cnm sahane tebrik ediyorumm. Spor nasilda ise yariyor demi

Bugün bacaklarimin acidigini hissediyorum az önce mama yapmaya gittim mutfaga. Zor yürüdüm. 15dk da olsa eliotigin etkisi yuppiii :))
Icimden bir ses tarti az arti gösterecek diyor. Bakalim. Sanirim ishalden sonra dün 110.1 idim. Bakalim artis mi oldu.
Ama 10 gibi taetiliyorum
Ozmn grsrz insss yoksa whatsappden bildiririm.

Sena616 cnm tebrik artidan iyidir ama neden tek eksi 100 acaba hmm.

Bu arada berilceee abla ben cogu alintilayip cvp veriyorum. 1 msj yerine geciyosa tek tek cvp veririm. Bunu merak ettim nasil saydigini

Eklentiler

• IMG_4883.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_4885.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…