Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Neredesiniz hanımlar huhuhuuuuuu bakın koca kişisi yokken muhabbet edip iki lafın belini kıralım kız uyanmadan yemeklerimi yaptım pişmeye bıraktım bugün 3 ay sonra mantı pişiyor evde daha doğru şu 6 kere falan pişirdim ama ben yemedim bugün yiycem 3 aydan sonra belkide daha fazla En son ramazan da yemiştim tabi bugün sınırlı yenecek ögleni ton balıklı salat ile kapadım mantı için bakalım ağırlık yapacakmi midem de makarna da yemeyeli epey oldu şöyle bol salçalı domatesli :) şaka şaka yemicem onu da belki 76 olunca yerim

kiloları verdi herkes köşeye çekildi :)

Şaka gibi ya inanın 78 görebileceğime ihtimal vermiyodum 85 de kalırım hele 81 den aşağıya mümkün değil düşmem diyordum çok şükür ki inebildim ya valla mutluyum hüzünlüyüm inşallah 68 de görürüm burada Allah ömür verirse almamak üzere kış kışlarim kiloların hepsini etrafta kiler ne kadar daha vercen diyorlar 10 kilo kaldı diyorum gözlerini belerttip yeter beee o da çok çirkin olursun diyorlar allahım şişmanken yarmaydim şimdi çelimsiz oldum bu insanlara yaranamiyoz onlara kalsa yüzüm çok çöktü ama ben kendimi müthiş güzel hissediyorum ama çok çok sıkı bir spor programı şart bana inşallah tekrar spora başlarım da ama şu jillian na başlamayı düşünüyorum düğünden sonra bakıyım şu pambik gibi vücudumu taşa cevirirmi

Evet canım uzun zamandır fazla vermiyorsun bir salmislik görüyorum sende

evet ya, bir yıl olacak kasımda.. galiba yoruldum biraz..

yavrum ben rafine şekeri bıraktığımda canım şeker çektikçe ekmeği kendimde hak görmüştüm.. şeker yemiyorum ben yaa diyip ekmek yiyordum yemeklerde.. gerçi hala ekmekle aram çok iyi, nedense bırakamadım.. yazık bana..

ama şekeri bıraktım.. birgün bu ekmekten de kurtulacağım ama ne zaman bilmiyorum.. sanırım zamanı geldiğinde o da olacak..

ohh, bi erişte ye sen.. ev yapımı bildiğinden.. ama az ye, ekmek hakların yerine.. :)

kiloları verdi herkes köşeye çekildi :)
Köşelerinde kahve iciyorlardir umarım benim gibi mantı yapmasınlar da ama açıkçası cuma cumartesi kendimi çok kasmiyorum cumartesi akşamdan başlıyorum tekrar dikkate

valla cumaları 100gr da olsa verince, şımarıyorum ve haftasonu yemeyi kendimde resmen hak görüyorum.. biliyorum çok yanlış düşüncem.. ama hep böyle oluyor.. hafta sonu alıp, hafta içi telafi eder duruma geldim..
psikologa bu konuda tekrar gitmeyi düşünüyorum.. bana yardım etsin.. sonuçta bu da bir tutarsızlık bence.. bir de sizin kilo verme sürecinde okuduğunuz destek kitaplarınız oldu mu?

Aman boşver etraftakileri. Onlar hiçbir zaman mutlu olmaz. Sen kendini iyi hissediyorsan yola devam. Azim ve disiplin olduktan sonra sen 68 de olursun 58 de :)
Spora kesinlikle başlamalısın ama. 1 hafta spordan sonra insanın duruşu bile değişiyor :)

Sevil inan ekmeksiz nasıl mutlu insan bende asla bırakamam dedim hele ki somun ve lavaş allahım bir tane yerdim yani yanında domates soslu kızartma varsa heleki ama epeydir baya azar azar bazen bir hafta hiç yemediğim oluyor ve diyorum ki doyuyormusum mesela şuan çok acıktım dedim mantı yiyip şimdi e şimdi yesem akşama kocam yanlız yiyor diye söylenecek bu aramızda sorun olmaya başladı çünkü dedim kalk bi salata yap yaptım dedim bir dil ekmek yiyim sonra yok ton balığı atıyım içine dedim akşama mantı var zaten ne ekmeği saçmalama kendime bazen şaşırıyorum evvel ki hilal olsa aman ye mantıyı sabah öğle akşam üstüne ekmek üstüne kolası çorbası hiç banamisin demezdi

Yok canım ama bende psikolog yardımına başlamayı düşünüyorum başka sebeplerden belki kilo konusunu da masaya yatırırım aslında mesela abartmadan ödül verip sonrası da ful toparlasan o kadar da koyvermezsin gibi sanki ekmeği bırakmayı denedin mi hiç bide dikkat ediyorum kendime çarşamba ve perşembe aşırı stres olmaya başladım aman bakliyat yok nohut yok gibi gibi cuma günü için
boy 168 169 anca bende 58 olmam da hakikaten kötü durur :) 68 67 ideal ya o da sırf 67 70 arası olur diyorum kilo alırsam da 80 90 hatta 98 arası olmaz bir daha inşallah gebelik te bile 75 olıyım da bida 80 oiim

ya böyle senden fln duyunca çok hoşuma gidiyor, motive oluyorum.. sonra o ekmekle karşılaşınca bildiğin şeytan dürtüyor.. bu kadar irade gösterebiliyorken, ekmek de yapamıyor olmak beni üzüyor.

Goldu içebiliyorum şekersiz ama türk kah. imkansız gibi, tatlandırıcı lütfen kullanmayın hanımlar, sentetik ve şekerden daha tehlikeli olduğunu duymuştum

Bide bende şu var nefertityy üstten çok yerim ben yani mesela yemek hazırlarken allahım o açlıkla saldiriyorum hemen iki çatal üç çatal epeydir bunu baya torpuledim ama yine oluyor bu da çok aç kalıyorum ondan

Helal olsun canim. Eger bir hakkimiz gectiyse birbirimize sende helal et.

Canım benim. Negatif insan cok etrafimizda. Aldırış etme. Bana yeter kilo verme, kilo sana yakışıyor diyenlere pek iyi gözle bakmıyorum. Kötülüğümu istiyorlar sanki, direkt haset edenler kategorisine koyuyorum onlari

Ben buralardayim canim:) bugunu kendime uyuma,dinlenme bol bol kadinlar kulubune girme gunu ilan ettim:)) ayy ben de bayilirim makarnaya bol soslu salcali

ya böyle senden fln duyunca çok hoşuma gidiyor, motive oluyorum.. sonra o ekmekle karşılaşınca bildiğin şeytan dürtüyor.. bu kadar irade gösterebiliyorken, ekmek de yapamıyor olmak beni üzüyor.
Eve alma sevil böyle denedin mi hiç mesela eve almasan bak ben sana kendimi anlatayım önceden eşim akşam 2 ekmekle gelirdi ertesi akşama bir parça kalırdı ve çoğunu ben yerdim yarım Ekmekle 3 yumurta kırar yerdim bana bana nasıl güzel olurdu eşim ekmek var mı dediğin de utanırdım al demeye düşün o kadar ekmek yiyorum şimdi eşim evet 1 ekmek alıyor ve o yiyor sadece 3 4 gün kalıyor o evde ve kufleniyor bu sefer şunu anladım ki evde ekmekleri ve bütün yemekleri hupletenn benmişim şimdi yemekler kalıyor pilavlar dolmalar dün mesela dışarı çıkarken eşime makarna yaptım 1.5 tabak anca çıkar belki de yoktur dedim sen hepsini ye bana kalmasın yemicem artık yok demeyi öğrendim bende beynim de

Ay ne eğlenceli o sindirim sorunu yaşayanlarla uğraşmak, komik oluyorlar yolumuzdan çevirmek isterken

Hilalim biraz virgül nokta filan kullan yahu, zor anladim

Bosver milletin sozune bakma sen benim bir arkadas vardi bana takmisti aman cirkin oldun kilo verme boyle iyiisin falan derdi kendisi benden zayif olmasina karsilik biraz fazlam var deyip agzina bir sey surmezdi,ben artik bazi insanlarin iyi niyetli olmadiklarina inaniyorum,sen kendini nasil guzel bulursan o zaman dur yoksa milletin agzi kapanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…