günaydın kızlar
geçen hafta 64.5
bu hafta 64
Kizlar gecen hafta 69.6
Bu hafta 68.7
Fark -900
Ilk sayfaya baktim ama yuzde nasil hesaplaniyor goremedim
tebrikler kizlarGünaydın tatlış kızlar :)
Geçen hafta: 70.7
Bu hafta: 70.1
Fark: -600
Yüzde: 0.85
@berilceee
Kusura bakmayın kızlar ya sabah çabuk çıktım evden yazmayı unutmuşum
Bu hafta yine 69’u göremedim. Aslında evde vaktim olsaydı biraz yürüyüş yapıp daha az çıkardım ama vaktim olmadı artım haftaya :)
Ben böyle foto ekleyemiyorum. Olmadı diyorGeçen cuma 79.6
Bu cuma 78.8
800-
Yüzde 1.005
Hani geçen yazi gelmisti ya raporlar kaymakamliga gönderilip sağlık iznine çevrilecek diye. Kaymakamliga siz mi götürdünüz yoksa okuldan mi gonderecekler? Merak ediyodum bu konuyu, denk gelmisken sana sorayimSelam kizlar hastaneden geldik,bir haftayi gectigi icin doktor antibiyotik vereyim dedi,bol sivi al dinlen dedi,bir gunluk rapor yazdi,ben de bugunu yatma ve dinlenme gunu ilan ediyorum aksama kadar yataktan cikmama karari aldim:))
Bence engelle. Tuhaf geldi okuyunca.Kizlar size bir sey sorayim ozellikle ogretmen arkadaslar cevaplarsa sevinirim,
Benim eski okuldan bir velim var, beni tum sosyal medya hesaplarindan takip ediyor ama rahatsiz etmiyor,numaram var (velim oldugu icin mecburen olabiliyor) cuma mesajlari falan atiyor hani abes bir sey yok ama ben nefret ederim bu tarz seylerden engellesem adama sapik muamelesimi yapmis olurum sizin dialoglariniz nasil erkek velilerle.Bu arada adam evlenip ayrilmis yani esi de yok,dedigim gibi rahatsiz etmiyor ama farkli bir huzursuzluk oluyor ne gerek var yani.ayy burayi bir derdim vara cevirdim kusura bakmayin:))
tebrikler canımKilo bildirimi yapip kacayim musait olunca pkucam ablalarim kusura kalmayin az ihmal ettim sizi eğlenceden:))
Gecen cuma : 61.3
Bu cuma: 60.6
Fark: -700
@DeryaOnDiet hangimizi kazandik merak icerisindeyim yoldayim simdi arkadastaydim eve geldim tartildim üstümü degistim ciktim sefil yasiyorum resmen ya
süpersinGeçen cuma 79.6
Bu cuma 78.8
800-
Yüzde 1.005
tebrikler deryacim 100gr verme olayını kırdınSlm kizlar
@berilceee canim ekledim kendimi listeye
Gecen hafta: 69.2
Bu hafta: 68.8
Farj: 400 gr
Yuzde: 0.57
@ormangi
geçmiş olsun en güzeli yat dinlenSelam kizlar hastaneden geldik,bir haftayi gectigi icin doktor antibiyotik vereyim dedi,bol sivi al dinlen dedi,bir gunluk rapor yazdi,ben de bugunu yatma ve dinlenme gunu ilan ediyorum aksama kadar yataktan cikmama karari aldim:))
ben numaramı bayan ya da erkek fark etmez hicbir veliye vermiyorum sosyal medyada da takip etmiyorum sonuçta onlar benim arkadaşım değil is gereği gorustugum kişiler iletişimi de okulun sistemi üzerinden kuruyorum ..engelle girsin adamı ne gerek var sana mesaj atıyor ki esin duysa bozulur eşinle aranın bozulmasindansa bırak elin adamı bozulsunKizlar size bir sey sorayim ozellikle ogretmen arkadaslar cevaplarsa sevinirim,
Benim eski okuldan bir velim var, beni tum sosyal medya hesaplarindan takip ediyor ama rahatsiz etmiyor,numaram var (velim oldugu icin mecburen olabiliyor) cuma mesajlari falan atiyor hani abes bir sey yok ama ben nefret ederim bu tarz seylerden engellesem adama sapik muamelesimi yapmis olurum sizin dialoglariniz nasil erkek velilerle.Bu arada adam evlenip ayrilmis yani esi de yok,dedigim gibi rahatsiz etmiyor ama farkli bir huzursuzluk oluyor ne gerek var yani.ayy burayi bir derdim vara cevirdim kusura bakmayin:))
kilo verdim mi peki canım 1 haftaBildirim saati en gec 11.30mus neyse ki listede degilim :) buraya cmt katildim sanirim o yuzden gecen cuma tartilmamistim, su anki kilom 65.9
Engelle gitsin.Kizlar size bir sey sorayim ozellikle ogretmen arkadaslar cevaplarsa sevinirim,
Eline sağlık Nalanim.***13.TAKIM 539.ETAP***
zukkum (79.6/78.8/0.8/%1.01)
DeryaOnDiet (69.2/68.8/0.4/%0.58)
nefertityy (76,1/75.7/0.4/%0.53)
aylin90 (111.2/110/1.2/%054)538.haftada bildirim yapmayan üyenin ortalaması ikiye bölündü
Sena616 (72.8/72.7/0.1/%0.14)
Zen71 (96.5/94.1/2.4/%2.49)
Zeroks ( 64.6/64.3/0.3/%0.46)
linnmhm (70.7/70.1/0.6/%0.85)
lina0156 (71.2/69.7/1.5/%2.11)
55olmakistiyorum (64.5/64/0.5/%0.78)
Ormangözlü ( 61.3/60.6/0.7/%1.14)
Sfem (74/72.6/1.4/%1.89)
Masal3487(69.6/68.7/0.9/%1.29)
13.takım ortalaması:%1.062
listemizin son hali bu ortak alanda paylaşıldı
Evet daha önce çok denedim ve döndüm sözümden,
Evet bu sabah şekersiz çayla kahvaltı yaptım ve ölmedim, hala nefes alıyorum
Ama ama ben
Kahvemi orta içebilir miyim
Kizlar size bir sey sorayim ozellikle ogretmen arkadaslar cevaplarsa sevinirim,
Garip olmaz mı engellersen karşılık verme vatsap varsa hiç okuma gelenleri, bırakır kendiliğinden bir süre sonraKizlar size bir sey sorayim ozellikle ogretmen arkadaslar cevaplarsa sevinirim,
Benim eski okuldan bir velim var, beni tum sosyal medya hesaplarindan takip ediyor ama rahatsiz etmiyor,numaram var (velim oldugu icin mecburen olabiliyor) cuma mesajlari falan atiyor hani abes bir sey yok ama ben nefret ederim bu tarz seylerden engellesem adama sapik muamelesimi yapmis olurum sizin dialoglariniz nasil erkek velilerle.Bu arada adam evlenip ayrilmis yani esi de yok,dedigim gibi rahatsiz etmiyor ama farkli bir huzursuzluk oluyor ne gerek var yani.ayy burayi bir derdim vara cevirdim kusura bakmayin:))[/QU
Canim bana kimse bir sey demedi zaten bir gunluk rapor bugun aldim pazartesi okula vericem o zaman bana derler yazarim buraya seni bilgilendirmek icin.Hani geçen yazi gelmisti ya raporlar kaymakamliga gönderilip sağlık iznine çevrilecek diye. Kaymakamliga siz mi götürdünüz yoksa okuldan mi gonderecekler? Merak ediyodum bu konuyu, denk gelmisken sana sorayim
Bir de geçmiş olsun tabi ki canim:)
Engelledim bile:)Bence engelle. Tuhaf geldi okuyunca.
Canim, benim eski okul yiboydu(yatili okul)o sebeple mecburen numaralarimiz veriliyordu cocuklar okulda kaldiklari icin bir problem olunca aramak icin,sosyal medyadan ben takip etmiyorum hic bir velimi uygun da gormuyorum zaten ama beni iki sosyal medyamdan takip istegi gelmisti kabul etmemistim,adamin numarasini da silmistim ama o silmemis her hafta degil ama arada cuma mesaji falan atiyor rahatsiz oldum simdi engelledim zaten.tebrikler canım
süpersin
tebrikler deryacim 100gr verme olayını kırdın
geçmiş olsun en güzeli yat dinlen
ben numaramı bayan ya da erkek fark etmez hicbir veliye vermiyorum sosyal medyada da takip etmiyorum sonuçta onlar benim arkadaşım değil is gereği gorustugum kişiler iletişimi de okulun sistemi üzerinden kuruyorum ..engelle girsin adamı ne gerek var sana mesaj atıyor ki esin duysa bozulur eşinle aranın bozulmasindansa bırak elin adamı bozulsun
kilo verdim mi peki canım 1 hafta
Engelledim bile:)Engelle gitsin.
Aynen huzursuz olmaktansa engelledim gitti.Valla canim ben bir ara diyet yaparken kahve cok uykumu kaciriyor diye sekerli cay icerdim ve ben caya 3 seker atarim, gayet de guzel kilo verdim. Yani gunde kullanacagin birkac kup sekerden bir sey olmaz o kadar korkmana gerek yok. Ben kendimizi cok aşırı sıkarsak ters teper diye dusunuyorum.
Engelle gitsin canim, huzursuz olmaya degmez. Meslektasini eklemek baska, is dolayisiyla muhatap oldugun birini eklemek baska. Ben meslektaslarim eklediginde kabul ederim ama isle alakali tanistigim polisler eklediginde ya da bazen muvekkiller de ekliyor, hic kabul etmem.
Adamin niyeti kotu olmasa bile ben cocugunun eski ogretmeniyim arkadasi degilim ki bana cuma mesaji atiyor engelledimki dersini alsin bayan ogretmenlere bir daha ne olursa olsun mesaj atmasin.Garip olmaz mı engellersen karşılık verme vatsap varsa hiç okuma gelenleri, bırakır kendiliğinden bir süre sonramasal3487
iyi yapmışsın canım artık herşeyden şüphelenir olduk ..zaten eski öğretmenmişsin pek diyaloga gerek yok artık ..öğrencin aramak isterse arardı zatenEngelledim bile:)
Aynen huzursuz olmaktansa engelledim gitti.
Adamin niyeti kotu olmasa bile ben cocugunun eski ogretmeniyim arkadasi degilim ki bana cuma mesaji atiyor engelledimki dersini alsin bayan ogretmenlere bir daha ne olursa olsun mesaj atmasin.
Hayirlisi olsun hakkinda ama yalniz kalinca cidden kilo verilmiyor onu anladim ben.Hakkinizi helal edin ben ayriliyorum.
Kendi istegiyle ayrildi yazarsan sevinirim.
Bugün okadar üzüldümki. Hak etmedigimi düsünüyorum kilo vermeme ragmen...
Ve motivasyonumu düsürmene de izin vermicem. Hep benim üzerime gelindi nedense.
Hicbisey demicem.
Hepinizi cok sevdim.
Tsk hersey icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?