Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu ar

iyi yapmışsın canım artık herşeyden şüphelenir olduk ..zaten eski öğretmenmişsin pek diyaloga gerek yok artık ..öğrencin aramak isterse arardı zaten
Aynen oyle yaptim,yokya ogrencim hic aramadi hemencecik unutuverdi:)) ama babasi arada hatirlatiyor kendini ona da gerek yok yani.

nasıl hesaplanıyor canım ben bilmiyorum

tebrikler canım

ben de kahveyi sade içemiyorum az şekerli ye alıştım
vaaoovv süpersin hem de sporsuz hem de kortizonla
Sagol canim. Biraz hile var bu iste gerci gunlerce serumla olum orucu tutar gibi gecirdim ama.

Uyari mesaji atip engelle canim.

Ellerine saglik nalan cim. Bu hafta sonuclar guzel bence. Boyle listeler gorunce daha bir motive oluyor insan.

süper yaptın.

Teşekkürler bilgiler harika.

kimse senin üzerine gelmek istemezdi de Aylin biraz bizi umursamadin sanırım. Gecen hafta bildirim yapmadin. Bunlar hak hukuk meselesine giriyor. Ondan mı bu tepkiyi aldın acaba. Yolun açık olsun inşallah zayıfladigin da uğra yanımıza. Kararına saygı duyuyorum hakkım varsa helal olsun.

Bu bilgileri bizimle paslastigin icin tesekkurler canim.

Tek şekerli orta kahvenin yanında ne keyifli geldi yorumun bilemezsin

Ben böyle foto ekleyemiyorum. Olmadı diyor
Valla bazen oluyor öyle bende de sayfa yeniliyorum canım
helal olsun varsa hakkımız aylincim aslına bakarsan sen benden daha iyi bilirsin takım kaptanlığı yapmışsın sonuçta ama evet çok iyi bir yuzdemiz yok ama geçen hafta yapmadığın bildirim bu hafta ikiye bölündü ve bu grubu etkiledi ister istemez şimdi senin yüzdeleri de ortada diceksin evet çok iyi yüzdelerim yok sabit kaldığım artı olduğum hafta da oldu ama iyi kötü katılmaya ve bildirim yapmaaya çabaladım bende çoğu kez uyarı alıyorum beril abladan ama haklı olduğunu düşündüğüm konu çok fazla sonuçta sanal da olsa kimsenin hakkına girmek bizimde hakkım yensin istemiyor keske izne ayrilsaydin bu tatil surecinde ve bu hafta icin motiveni düşürme diyetini bırakma yavaş ama sağlıklı verdin kilolarını inşallah hedefine ulaşırsın

Tek şekerli orta kahvenin yanında ne keyifli geldi yorumun bilemezsin
Bende şekeri bir anda bırakamadım mesela kahve sep şekerli içerdim ama şimdi tek şekerli oldu çaya çoğu zaman atmıyorum mesela bir hurma yada şekersiz çikolata kayısı bunlarla alistirabilirsin kendini yavaş yavaş

Tamam çayı ben de kabul ediyorum mecburen, ama kahvem tek şekerli devam etsin lütfen, sütlü yaparsam evde o bir şekeri de atmam, çok sert oluyor sonra şekerim düşüyor

lina0156 evet verdim. Sanki pazartesi tartilmis miydik? 67.1 idim gibi hatirliyorum.
evet canım tartılmıştık tebrikler

çok iyi yapmışsın canım büyük ihtimal toplu mesajla atıyordur ama olsun yine de engellemekle iyi yapmışsın kafan rahat eder

Zen71 tebrikler canım grupta haftanın 1.oldun
lina0156 tebrikler canım sende grubun 2.oldun

masal3487 tebrikler canım sende grubun 3.oldun (ayrıca geçmiş olsun iyice dinlen )

Ne güzel
teşekkür ederim canım
Sagol canim. Biraz hile var bu iste gerci gunlerce serumla olum orucu tutar gibi gecirdim ama.
olsun ablacım o hile sayılmaz mecburi durum sonuçta

Tamam çayı ben de kabul ediyorum mecburen, ama kahvem tek şekerli devam etsin lütfen, sütlü yaparsam evde o bir şekeri de atmam, çok sert oluyor sonra şekerim düşüyor

Bir sey olmaz canim 1 kup seker 20 kalori, zaten bir kahve keyfin var 20 kalori icin de diyeti iyice cekilmez hale getirmeye gerek yok :)

Canın nasıl istiyorsa öyle takıl kahve de sen anladığım kadarı ile nescafe gold tarzinkahve içiyorsun yada türk bunlar hakket 1 şeker de olsa daha yumuşak icimli oluyor bak 20 kaloriymis çok da değil tatlandırıcı da kullanabilirsin tabi bu da bi öneri :) sen yine tek şekere devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…