Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ee masallah o boyla bir de topuklu giy. Biz bucur oluruz iyice yaninda

Kotu olabilir canim brokoli sen onu ye. Bosver detoks da neymiss aaa .
Yarin brokolimi yer sonra detoksumu yaparim canisi daha cumaya var

Aman canim dikkat et. Bitki cayi filan ic. Gecmis olsun.
Nurofen ictim gece yatmadan az once de mandalina falan yedim iyi gibiyim simdi

Olur canim. Bu azimle o da olur. Arada vucut kendini toparlamak yeni kilosuna adepte olmak icin direnc gosteriyor sonra ataga geciyor. Sen kendinden eminsen (ki masallahin var) verirsin derya cim.
Sagol canim insallah.
Sorma kız ben de bayılıyorum onlara valla . Baktıkça içim açılıyor resmen :)
Donup donup baktim dun bir kiz vardi supperdi ya masallah.

Bu hafta sonu kizim yeni iyilesti diye plan yapmadik. Onu firsata cevirmek icin detoksa basladim amabaya halsizim. Bakalim ins aksama dogru halim olursa biraz spor yaparim.

Bu hafta sonu kizim yeni iyilesti diye plan yapmadik. Onu firsata cevirmek icin detoksa basladim amabaya halsizim. Bakalim ins aksama dogru halim olursa biraz spor yaparim.
Ananas detoksu çok katı canım ya. Pek spor önermiyorlar detoksu yaparken. Bence bir 45 dk yürüyüş filan yeter. Yoksa senin yaptığın spor bence baya fazla gelir :)

Arkadaslar ben gezmeye gidiyorum. Ay cok heyecanliyim. Dayimin oglu aradi az once abla hazirlan almaya geliyorum dedi. Ama yorulmamam lazim deyince de supriz cok hosuna gidecek soz yorulmuyacaksin dedi. Hadi bakalim hazirlanip gidiyoruz kizimla. Mutlu ve heyacanliyim.

Benim ilk detoks gunu zor geciyor gibi gibi bakalim pazartesiye sonucum ne olacak.
Bakalim ben pazartesi arti cikicam sanirim regl ustu asiri bi sislik var üstümde

Aman iyi ol canim. Hafta sonu dinlen bari hafta ici kosusturma bekliyor yine seni.
Aynen oyle bi de bu hafta o kadar sabahlayinca uykusuzluktan halsiz kaldim galiba

hadi allah kolaylık versin canım

Hocam

Dün yaptığı yürüyüşten dolayı bugün evde sünnetli oğlan gibi yürüyenlerde yapacak mı 35 dakika sporu
bence affetmez şansını zorlama 35i yap otur yoksa o 60-70 olur
sen de benim gibi diyetteysen kek kurabiye ve bilumum kalorili gıdalar yapmayanlardan mısın ev halkı da diyet yapıyor benle beraber otomatik olarak hatta eşim ben diyete başladığından beri 2 kilo-3 kilo verdi adam beni geçecek diye korkuyorum

hadi bakalim iyi eğlenceler anladığım kadarıyla kendini sevdiren birisin hem burda hem de gerçek hayatında seviliyorsun ne mutlu sana ki çok güzel bir yüreğin var demekki

Menum
Sabah: 1 kase asure (komsu teyze getirdi sabah sabah zorla verdi gunah dökülmez diye yedim artik )
Öğlen: 1 haslanmis yumurta +1 yk maydanozlu lor+ 1 roll ekmek
Ara: 1 mandalina
Aksam: 4 yk türlü 4 yk yogurt 1 salatalik
Su: 3 lt
Spor: 40 dk fat burn kardiyo

Bak ya bende merak ettim şimdi iyi eğlenceler.

sabah sabah yemişsin sıkıntı yapma olmuş artik afiyet olsun. Diğer vakitler güzel geçmiş ama maşallah. Spor da ön numöro

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : bydelikiz
İsim (İsteğe Bağlı ): büşra
Mesleğiniz: Sağlık Memuru( Çev. Sağ.Tek.
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 155
Kilonuz: 70.6 (Kendimi tanıtırken 71,6 yazmışım )
Hedef kilonuz : 58

Kilo alma hikayeniz : Gebe kalırken 69 dum ve 11 haftalık süreçte 5 kg birden aldım malesef. 8 haftalıkkrn bebeğimin kalbi durmuş ve 3 hafta beni terletmemek için beklemiş. Takdir Allah’ın.)

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Allah’da izin verirse sağlıklı bir gebelik için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
Hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…