Insallah canim bu hafta ve bundan sonra ki haflarda da.Bu hafta bırıncılık beklıyom sanırım anlaşıldı çemkirmelerımden
Haydı tombiklerım basküllerı darma duman edın bu hafta
Yarin brokolimi yer sonra detoksumu yaparim canisi daha cumaya varEe masallah o boyla bir de topuklu giy. Biz bucur oluruz iyice yaninda
Kotu olabilir canim brokoli sen onu ye. Bosver detoks da neymiss aaa .
Nurofen ictim gece yatmadan az once de mandalina falan yedim iyi gibiyim simdiAman canim dikkat et. Bitki cayi filan ic. Gecmis olsun.
WhatsApp da olanlara atarım bir resim sırf nefsiniz korelsin :) buradakilere yazmiim :) sonraBloom0677 sonra beni şikayet ediyor
Sagol canim insallah.Olur canim. Bu azimle o da olur. Arada vucut kendini toparlamak yeni kilosuna adepte olmak icin direnc gosteriyor sonra ataga geciyor. Sen kendinden eminsen (ki masallahin var) verirsin derya cim.
Donup donup baktim dun bir kiz vardi supperdi ya masallah.Sorma kız ben de bayılıyorum onlara valla . Baktıkça içim açılıyor resmen :)
Benim ilk detoks gunu zor geciyor gibi gibi bakalim pazartesiye sonucum ne olacak.Yarin brokolimi yer sonra detoksumu yaparim canisi daha cumaya var
Nurofen ictim gece yatmadan az once de mandalina falan yedim iyi gibiyim simdi
Benim dun butun gun ve bugun oglene kadar cok sorunluydu. Kotu yaaArada benim de oluyor derya cim. Bazen takima bile giris yaptirmiyor. Allahtan uzun surmuyor.
Ananas detoksu çok katı canım ya. Pek spor önermiyorlar detoksu yaparken. Bence bir 45 dk yürüyüş filan yeter. Yoksa senin yaptığın spor bence baya fazla gelir :)Bu hafta sonu kizim yeni iyilesti diye plan yapmadik. Onu firsata cevirmek icin detoksa basladim amabaya halsizim. Bakalim ins aksama dogru halim olursa biraz spor yaparim.
Bunyeni sarmasin canim.Bu hafta sonu kizim yeni iyilesti diye plan yapmadik. Onu firsata cevirmek icin detoksa basladim amabaya halsizim. Bakalim ins aksama dogru halim olursa biraz spor yaparim.
Aman iyi ol canim. Hafta sonu dinlen bari hafta ici kosusturma bekliyor yine seni.Yarin brokolimi yer sonra detoksumu yaparim canisi daha cumaya var
Nurofen ictim gece yatmadan az once de mandalina falan yedim iyi gibiyim simdi
Bakalim ben pazartesi arti cikicam sanirim regl ustu asiri bi sislik var üstümdeBenim ilk detoks gunu zor geciyor gibi gibi bakalim pazartesiye sonucum ne olacak.
Aynen oyle bi de bu hafta o kadar sabahlayinca uykusuzluktan halsiz kaldim galibaAman iyi ol canim. Hafta sonu dinlen bari hafta ici kosusturma bekliyor yine seni.
hadi allah kolaylık versin canımKizlar gunaydin. Kkda sorun yasiyorum dun aksamdan beri girmekte problem yasiyorum sayfaya yazdiklarimin bir kismi geliyor bir kismi gonderilemedi diyor. Sorun hala devam ediyor. Bugun ananas detoksuna basladim bakalim 2 gun dayanabilecek miyim. Ins sorun duzelirse girip sin 5 sayfami okuycam okuyamadim aksamdan beri kac kere ugrastim. Butun sayfalar aciliyor tek sorun burda.
bence affetmez şansını zorlama 35i yap otur yoksa o 60-70 olurHocam
Dün yaptığı yürüyüşten dolayı bugün evde sünnetli oğlan gibi yürüyenlerde yapacak mı 35 dakika sporu
sen de benim gibi diyetteysen kek kurabiye ve bilumum kalorili gıdalar yapmayanlardan mısın ev halkı da diyet yapıyor benle beraber otomatik olarak hatta eşim ben diyete başladığından beri 2 kilo-3 kilo verdi adam beni geçecek diye korkuyorumSporu yaptikca yapasi geliyor insanin saatt 21 dan sonra dedim artik gideyim evime bebegime kocisime degilse hala spor yapasim vardi
Hilalim o hamuru acamam ki ben ilk basta. Beceremem pek hanur isi kiz ben keki bile hazir karisim alip koyuyorum eve misafir gelmeden tik tik 20dkya hazirgerci artik kek me de yapmiyom yemeyeyim diye.
hadi bakalim iyi eğlenceler anladığım kadarıyla kendini sevdiren birisin hem burda hem de gerçek hayatında seviliyorsun ne mutlu sana ki çok güzel bir yüreğin var demekkiArkadaslar ben gezmeye gidiyorum. Ay cok heyecanliyim. Dayimin oglu aradi az once abla hazirlan almaya geliyorum dedi. Ama yorulmamam lazim deyince de supriz cok hosuna gidecek soz yorulmuyacaksin dedi. Hadi bakalim hazirlanip gidiyoruz kizimla. Mutlu ve heyacanliyim.
Bak ya bende merak ettim şimdiArkadaslar ben gezmeye gidiyorum. Ay cok heyecanliyim. Dayimin oglu aradi az once abla hazirlan almaya geliyorum dedi. Ama yorulmamam lazim deyince de supriz cok hosuna gidecek soz yorulmuyacaksin dedi. Hadi bakalim hazirlanip gidiyoruz kizimla. Mutlu ve heyacanliyim.
sabah sabah yemişsin sıkıntı yapma olmuş artik afiyet olsun. Diğer vakitler güzel geçmiş ama maşallah. Spor da ön numöroMenum
Sabah: 1 kase asure (komsu teyze getirdi sabah sabah zorla verdi gunah dökülmez diye yedim artik )
Öğlen: 1 haslanmis yumurta +1 yk maydanozlu lor+ 1 roll ekmek
Ara: 1 mandalina
Aksam: 4 yk türlü 4 yk yogurt 1 salatalik
Su: 3 lt
Spor: 40 dk fat burn kardiyo
Yok anacım dün misafir bugün misafir uğraşıyorum işler bitti bekliyorum misafirlerimi.hatunlar gezmelerde mısınız hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?