Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bacaklarım tutmuyor kötürüm oldum diyorum, sporun yanında çay iç diyor, hay Yarabbim nerelere vurayım kafamı

Aldım ekran görüntüsünü sağol canım

Hep kötürüm kalmayıp
Atom karınca olasın dıye ıstıyom ınankı
Yoksa sız zayıflayınca
Kalem eteklerı
Skyn pöntüllerı
Daracık elbıselerı ben gıymıyecem yavvv
Topuklu da giyecek miyiz hocam, iştahım yok teşekkürler diye burun da kıvıracak mıyız

Yeneceğim seni İstanbuuuul

Topuklu da giyecek miyiz hocam, iştahım yok teşekkürler diye burun da kıvıracak mıyız

Yeneceğim seni İstanbuuuul
Kız dalgamı gecıyon sen benle haaaa
Topukluyu sımdı nıye gıyemıyoz banane şışko obezde olsam gıyerım ben

evet orda şimdi ne cislar vardır aman dikkat canım

Sana güveniyor, akşama menünü dört gözle bekliyor olacağız:)

WhatsApp da olanlara atarım bir resim sırf nefsiniz korelsin :) buradakilere yazmiim :) sonra Bloom0677 sonra beni şikayet ediyor

Mayonezle beraber 360 kaloriyse sorun olmaz canim ki oglen yemisdin ve aksam cok dikkat etmissin.
Beraber tabiki paketli sandvicti ya ustunde kalori degerleri yaziyodu ondan biliyom

Bugun basladim bakalim ananas detoksuna birseyler yapmak lazim canim. Benim fistik rakip fena
Vaay rakipten detoks atagi yarin ben de baslayayim diyorum ama evde brokolim vardi kotu olur mu ki ya 2 gun daha dursa carsamba almistim

Canım sen halledersın
Favorım sensın dıyeyım
Kaptan rakibe destek ha aşk olsun yok mu beni tutaaan
Hocam

Dün yaptığı yürüyüşten dolayı bugün evde sünnetli oğlan gibi yürüyenlerde yapacak mı 35 dakika sporu
Esas onlar yapacak ki acilsin o kaslar tutulmasin yürüyüşte bile kesildiyse baya hamsin demekki acilman lazim :)

Canım sen halledersın
Favorım sensın dıyeyım
Kapitanim benim. Kac haftadir cok yavas gidiyor bakalim ins 2 gunluk ananas detoksuna basladim biraz hizli gitsin ve yeter ormangozlu ye yenildigim ya
@DeryaOnDiet canım soğan soy ver elıne çok rahatlatıyor diş çıkarırken
Bıraz kokulu oluyor ama
Tamam canim veririm.
Aa evet bende veriyordum. Hem vitamin ve antibiyotik etkisi nedeniyle direncini de artiyor diye duymustum.
Bir ara vermistik yazin sonra unuttum vereyim yine canim
Bendede sorun oluyor canim telefondan giriyorum bazen acilmiyor hic. Kk nin uygulamasindan sanirim
Galiba sorun gitti son 24 saattir cook uzun surede aciliyordu.
Taze tecrübe yavvvv
Bızde çıkarıyoz çiğ patates ıyı gelıyor
Nısasta sakınlestırıyor bıde
Aa patates hic vermedim bak onu da deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…