Duydunuzmu bloom hanımcımAy ondan bende de var. Hem bacaklarım hem kollarım ağrıyor
Ama ısındıktan sonra geçiyor
Benım öyle sıhırlı önerılerım yok
Ama dolgu topuk terlıklerım var kılo veremeyene hedef şaşırtmayan cinsten
Bır ıkı önerı verıyım canım
Her öğünde 100 gr yoğurt yağ yaktırır
Spor yaparkenkı yesılcay limon karışımı sıvı almak yağ yakar
Bugun paraya kıyıp bır defter alacam
Gün gün yazacam menü spor mesaj dıye
Malum yasım bellı unutmayım arada kaynamayın
Ben bılmem garı ne edecenızıYazacağım dedin de bacaklarım tutmasa da kollarım var benim, dambıl mı yapsam biraz
Mecbur anam bacım mecburDesenize bu hafta buralar alev alacak :)
5N 1KOnlar daha çok yapsın kı kasları agrımasın dımı yani
Çokta onay ederse o üye ben 35 dakıkayı 60 yapar hesabı düzlerım
Olsun olsunMecbur anam bacım mecbur
Topuklu da giyecek miyiz hocam, iştahım yok teşekkürler diye burun da kıvıracak mıyızHep kötürüm kalmayıp
Atom karınca olasın dıye ıstıyom ınankı
Yoksa sız zayıflayınca
Kalem eteklerı
Skyn pöntüllerı
Daracık elbıselerı ben gıymıyecem yavvv
Ne duyması kafamda patladı resmenDuydunuzmu bloom hanımcım
Kız dalgamı gecıyon sen benle haaaaTopuklu da giyecek miyiz hocam, iştahım yok teşekkürler diye burun da kıvıracak mıyız
Yeneceğim seni İstanbuuuul
Bende denge kaybı oluyor da ondan şeyettiydim hocamKız dalgamı gecıyon sen benle haaaa
Topukluyu sımdı nıye gıyemıyoz banane şışko obezde olsam gıyerım ben
Alsin canim. Cossun bakalim biz azmedelim sampiyonlugu virakmayalim elimizden. Diger takimlarda gorsun 13. Takim iDesenize bu hafta buralar alev alacak :)
evet orda şimdi ne cislar vardır aman dikkat canım
Sana güveniyor, akşama menünü dört gözle bekliyor olacağız:)
WhatsApp da olanlara atarım bir resim sırf nefsiniz korelsin :) buradakilere yazmiim :) sonraDikkatli ol ciss yeme ama acta kalma bul kendine göre bi seyler yabancı ev degilmis sonucta en kotu bi kase yogurt rica et ye ac ac oturma
O zaman biraz fazla sanki fistik yerine cig findik falan olsa daha iyi ama gene 1 cb fazla cerezlere dikkat cok kaloriler:)
Haklisin oyle dusuneyimEvet canım bende de sorun var, cepten giriyorum, sen o detoksu bir günlükmüş gibi düşün katlanması kolay olur, bugünü bitirir yarın tekrar bir günlük yaparsın :)
Sagol canim. InsOo kiyamam cabucak sorunsuz cikarir insallah o inci dislerini
Beraber tabiki paketli sandvicti ya ustunde kalori degerleri yaziyodu ondan biliyomMayonezle beraber 360 kaloriyse sorun olmaz canim ki oglen yemisdin ve aksam cok dikkat etmissin.
Vaay rakipten detoks atagi yarin ben de baslayayim diyorum ama evde brokolim vardi kotu olur mu ki ya 2 gun daha dursa carsamba almistimBugun basladim bakalim ananas detoksuna birseyler yapmak lazim canim. Benim fistik rakip fena
Kaptan rakibe destek ha aşk olsunCanım sen halledersın
Favorım sensın dıyeyım
Esas onlar yapacak ki acilsin o kaslar tutulmasin yürüyüşte bile kesildiyse baya hamsin demekki acilman lazim :)Hocam
Dün yaptığı yürüyüşten dolayı bugün evde sünnetli oğlan gibi yürüyenlerde yapacak mı 35 dakika sporu
Kapitanim benim. Kac haftadir cok yavas gidiyor bakalim ins 2 gunluk ananas detoksuna basladim biraz hizli gitsin ve yeterCanım sen halledersın
Favorım sensın dıyeyım
Tamam canim veririm.@DeryaOnDiet canım soğan soy ver elıne çok rahatlatıyor diş çıkarırken
Bıraz kokulu oluyor ama
Bir ara vermistik yazin sonra unuttum vereyim yine canimAa evet bende veriyordum. Hem vitamin ve antibiyotik etkisi nedeniyle direncini de artiyor diye duymustum.
Galiba sorun gitti son 24 saattir cook uzun surede aciliyordu.Bendede sorun oluyor canim telefondan giriyorum bazen acilmiyor hic. Kk nin uygulamasindan sanirim
Aa patates hic vermedim bak onu da deneyeyimTaze tecrübe yavvvv
Bızde çıkarıyoz çiğ patates ıyı gelıyor
Nısasta sakınlestırıyor bıde
Sen unutmazsin Berilim masallahin varBugun paraya kıyıp bır defter alacam
Gün gün yazacam menü spor mesaj dıye
Malum yasım bellı unutmayım arada kaynamayın
Bu hafta bırıncılık beklıyom sanırım anlaşıldı çemkirmelerımden
Haydı tombiklerım basküllerı darma duman edın bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?