Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aşureyi kahvaltı yerine yapmışsın canım sıkıntı olmaz diğer ogunleri de çok güzel ayarlamışsın

çok güzel bir katılım formu olmuş kaptanımız berilce onaylarsa hoşgeldin diyelim

haftasonu menü mü yazayım sabah 7.30da uyandım
sabah 9.30
2dilim kepek ekmeği
1dilim peynir
az yağda tavada yumurta
1 çatal incir receli
domates salatalık

Akşam 16.30
2 tane tavuk baget kendi suyunda pişmiş
salata

Ara yarim kahve fincanı leblebi

su 1.5 litre 750 milim de dukan birası
spor yarim saat eliptik ve kızımla sahilde 2 saat yürüduk

aşureyi kahvaltı yerine yapmışsın canım sıkıntı olmaz diğer ogunleri de çok güzel ayarlamışsın

çok güzel bir katılım formu olmuş kaptanımız berilce onaylarsa hoşgeldin diyelim

Ay hadi İnşallah. Rabbim utandırmadın :). Hem çok teşekkür ederim. :))

Spordan gectınde o aşure oldumu be ya
Neyse olan olmuş cuma artı getırırsen senı aşure yedınde dıye rezıl rüsva ederım bak
Ay kıyamam ya sonra dengelemeye çalışmışsın

Büşra hanımım hoş geldın
Ben berıl tatlı berıl
Yumuşak kaptan
Pambık kaptanda derler :)

Ben çığırdım kiiiii
Asureyı onayladın ya alacağın olsun cıcışkom

Spor 35 dakıkaydı ama neyse o ıkı saatıde eksık 5 dakıkaya sayıyım bu gün
Menüde afıyet olsun

Hayırlı akşamlar kk'nın fit kızlarıı
Menüm
11.00
1 kk peynir, 4 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 2 yk yoğurt, 1 armut, ekmeksiz
14.00
1 armut, 2 yk yoğurt
17.00
1 kk peynir, 3 zeytin, 2 yk yoğurt, 2 Kare dilim kıymalı börek (akşama yemek yoktu kızlar almış dışarıdan onu yedik.)
Su 2 lt yatana kadar daha içerim. Spor da müzik açıp dans edeceğim odada komik ama hareket sonuçta en kolayı bu

Hosgeldin canim ben Elif. Dediğin gibi takdiri ilahi üzüldüm senin adına 2 düşügum var inşallah Rabbim sağlıklı evlatlar versin. Önce kiloları verelim tabi.

Selamunaleyküm tatlı şeyler. Yarışmada aranızda olmaktan mutlu olacağım gibi bir hisse kapıldım. 13 bize Uğur getirecek bırakın uğursuz sansınlar.
doğru yerdesin annem

İmmm güzel menü guzrl spor

Ne dügün bıttı ne mısafır kız
Ne zaman sahalara donuyon elıf hanımcım sorması ayıp
ben sahalardayim kız ne zaman gittim yedek kulubesindeyim SADECE yarın ısınmaya başlıyorum yakında maçtayim hemide forvet

Afiyet OLSUN DA O BOREK SANA YOL SU elrktrik olarak geri dönmez inşallah minik kuş.

Kuzum ılk mesajın
Kuralları hatırlatmayım bır daha he
Hemen bahane eklenmış böregın yanına
Bende yorumsuz deyım barı ne deyım
Sena katılım azlığının bır mazeretı varmı bılmek isterım canım

Bende şimdi yol mu dıye dusunuyodum be ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…