- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ee masallah o boyla bir de topuklu giy. Biz bucur oluruz iyice yanindaKız dalgamı gecıyon sen benle haaaa
Topukluyu sımdı nıye gıyemıyoz banane şışko obezde olsam gıyerım ben
Kotu olabilir canim brokoli sen onu ye. Bosver detoks da neymiss aaa .Beraber tabiki paketli sandvicti ya ustunde kalori degerleri yaziyodu ondan biliyom
Vaay rakipten detoks atagi yarin ben de baslayayim diyorum ama evde brokolim vardi kotu olur mu ki ya 2 gun daha dursa carsamba almistim
Kaptan rakibe destek ha aşk olsunyok mu beni tutaaan
Esas onlar yapacak ki acilsin o kaslar tutulmasin yürüyüşte bile kesildiyse baya hamsin demekki acilman lazim :)
Sporla toparlar hilal cim. Bir de dus alinca sonunda toparlamasini istedigin bolgelere soguk su tut onunda faydasi cok oluyor.Ahhh bi vücudumu görseler neler derler kim bilir bacaklar feci durumda löp löp popo resmen alt bacağıma indi göbeğim sarkık yüzümü beğeniyorum işte o kadar :))) ama sanmıyorum mi bacaklarım taş gibi olsun ben kendimi bildim bileli hatırladığım kadarıyla böyleydi hep
Sagol canim 2 gun onceki khlari eritmek lazim.Dengeli bir menü ve süper bir spor :)
Sagol canim ins bu cumaya soyle eksi 1 olsam ne guzel olur.Harikasin derya cim. Spor da menu de super.
Aman canim dikkat et. Bitki cayi filan ic. Gecmis olsun.Gayet guzel afiyet olsun
Aksam cok hafif masallah ama o fistik ne kadar fistik acaba
Hey mas rakip atakta ben de hasta oluyorum galiba bu aksam full yattim bogazim aciyor
Sporu yaptikca yapasi geliyor insanin saatt 21 dan sonra dedim artik gideyim evime bebegime kocisime degilse hala spor yapasim vardiben de ne zaman çarşıya gitsem canım yemek istiyor mesela döner mesela lahmacun ay allahım ne pis boğazım yaa
menune diyecek yok tatlım çok güzel maşallah da sporuna ağzım açık kaldı maşallah tüm akşam spor yapmışsın
Hilalim o hamuru acamam ki ben ilk basta. Beceremem pek hanur isi kiz ben keki bile hazir karisim alip koyuyorum eve misafir gelmeden tik tik 20dkya hazirama ablaaa yaaaa:)
Spor harika helal olsun sana deryacim
kendi yaptıklarımı henüz daha yemeye basalamdim canım bu yarım paket hazır var Di onu bitirelim dedim kız mantı yapmak çok basit ya öyle korkulacak birşey değil
Sagol canim. Ben bireyselden cok takim sampiyonluguna mutlu oldum elif cim. Takim calismasi bu iste. Insallah sampiyonluk rehaveti sarmaz takimi. Daha bir azmetmeliyiz bence sampiyonlugu kaptirmamak icin.Kizlar 1. Ci olmuşuz emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum Azmin zaferi bu olsa gerek.
Ayrıca Nihal ablacim bireysel derece de hayırlı olsun.
Duzenli spor yaparsan olur canim. Kiz eliptik almisin ne guzel yap hergun 1 saat oh ne guzel. Sikivucudun olur.Ahhh bi vücudumu görseler neler derler kim bilir bacaklar feci durumda löp löp popo resmen alt bacağıma indi göbeğim sarkık yüzümü beğeniyorum işte o kadar :))) ama sanmıyorum mi bacaklarım taş gibi olsun ben kendimi bildim bileli hatırladığım kadarıyla böyleydi hep
E o da iyiymis aynada kendine bakmiyormuymus acaba.Es konusunda sanslisin. Benim bir arkadasimin esi oldukca kilolu, arkadasim da 60li kilolarda boyu 170e yakin ve esi arkadasimin gobegi dumduz degil diye bikini giydiginde utaniyorum mayo giy falan diyormus
Sana guveniyoruz hilal cim. O cisslara elini bile degdirme. Birak baskalari yesin kiloyu onlar alsin canim.Günaydın 13. Takımın güzel hanımları gece geç yatıp sabah seherinde uyandım ama gözüm açılmıyor 2 saat kızım uyanmazsa uyuyayım bugün dış bugdayimiz var oraya gidicez minik yeğenimin 2 disi patlamış yerim onun dişlerini güzel Di şimdi ay parçası olmuş mamalar olacak tabi bunun yanında ama ben dikkatli olacağım söz
Cook gecmis olsun canim. Bol bol sicak birseyler ic.Gayet guzel afiyet olsun
Aksam cok hafif masallah ama o fistik ne kadar fistik acaba
Hey mas rakip atakta ben de hasta oluyorum galiba bu aksam full yattim bogazim aciyor
Yuhh o boy ve kiloda manken gibidir hatun. Anacim ben 75 kiloyla 159 boy yaz boyu giydim bikini. Sadece kapali havuzda giyerim mayo o kadar. Gerci gobegim hic yoktur benim. Kizimi dogurduktan sonra gelenler de sasirmisti hic gobek yokki diye.Es konusunda sanslisin. Benim bir arkadasimin esi oldukca kilolu, arkadasim da 60li kilolarda boyu 170e yakin ve esi arkadasimin gobegi dumduz degil diye bikini giydiginde utaniyorum mayo giy falan diyormus
Aksami atlamayi tercih etmissin ama yogurt yemen cok iyi olmus canim. Afiyet olsun. Adimin da super.13.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, 1 yumurta, 3 kk peynir, 5 zeytin, 1 çb fıstık, şekersiz çay
turp, maydanoz, dereotu, marul
13:30
1 dl. ekmek, 6 yk taze fasulye, 3 yk lor peynir, 1 çb yoğurt
turp, maydanoz, dereotu, marul
15:00
Tek şekerli kahve
18:00
1 çb Yoğurt
Su : 2,5 lt
Spor : 8.000 adım
Böyle istiyorsunuz, böyle yazacağım anlaştık
Olur canim. Bu azimle o da olur. Arada vucut kendini toparlamak yeni kilosuna adepte olmak icin direnc gosteriyor sonra ataga geciyor. Sen kendinden eminsen (ki masallahin var) verirsin derya cim.Sagol canim 2 gun onceki khlari eritmek lazim.
Sagol canim ins bu cumaya soyle eksi 1 olsam ne guzel olur.
Olur canim. Bu azimle o da olur. Arada vucut kendini toparlamak yeni kilosuna adepte olmak icin direnc gosteriyor sonra ataga geciyor. Sen kendinden eminsen (ki masallahin var) verirsin derya cim.Sagol canim 2 gun onceki khlari eritmek lazim.
Sagol canim ins bu cumaya soyle eksi 1 olsam ne guzel olur.
Eveeet vermeyelim kupamizi kimselere.Haftaya da birinci olmamak için kimsenin mazereti yoktur sanırım
Hazır ele geçirmişken kalsın kupa bizde, diğer grupları zorlayalım biraz
Hatirlatmadigini farkettik canim. Neyse biz kendimiz hatirlamaya calisalim bari.Hafta sonu gevşeme yok dıye hatırlatmıyom dıkkat edersenız
Aa farketmedim ben. Ne kadar gecmisi okumaya calissamda atladigim olabiliyor.Fizin dedesi vefat etmisti canim belki onun icin yazdigim basin sagolsunu gormussundur. Ya da biri vefat etti ben mi gormedim yazani kusura bakma.
Iyi canim masallahi var. Dis agrisi devam ediyor sadece zor tabi.
Sorma kız ben de bayılıyorum onlara valla . Baktıkça içim açılıyor resmen :)Cook gecmis olsun canim. Bol bol sicak birseyler ic.
Yuhh o boy ve kiloda manken gibidir hatun. Anacim ben 75 kiloyla 159 boy yaz boyu giydim bikini. Sadece kapali havuzda giyerim mayo o kadar. Gerci gobegim hic yoktur benim. Kizimi dogurduktan sonra gelenler de sasirmisti hic gobek yokki diye.
Ben de spor salonunda su spor sutyeniyle gezinenlere hayranim. Ben de aldim cok guzel 2 tane ama t shirt icine giyiyom tabi. Ins ilerde su sirtim kolum daha da incelirse ben de tek o ustle spor yapcam nasil ozeniyom onlara. Tas gibiler yaa
Arada benim de oluyor derya cim. Bazen takima bile giris yaptirmiyor. Allahtan uzun surmuyor.Kizlar gunaydin. Kkda sorun yasiyorum dun aksamdan beri girmekte problem yasiyorum sayfaya yazdiklarimin bir kismi geliyor bir kismi gonderilemedi diyor. Sorun hala devam ediyor. Bugun ananas detoksuna basladim bakalim 2 gun dayanabilecek miyim. Ins sorun duzelirse girip sin 5 sayfami okuycam okuyamadim aksamdan beri kac kere ugrastim. Butun sayfalar aciliyor tek sorun burda.
Kk nın kestiği parmak acımazmış, tamam anlaşıldıEsas onlar yapacak ki acilsin o kaslar tutulmasin yürüyüşte bile kesildiyse baya hamsin demekki acilman lazim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?