Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kız dalgamı gecıyon sen benle haaaa
Topukluyu sımdı nıye gıyemıyoz banane şışko obezde olsam gıyerım ben
Ee masallah o boyla bir de topuklu giy. Biz bucur oluruz iyice yaninda
Kotu olabilir canim brokoli sen onu ye. Bosver detoks da neymiss aaa .

Sporla toparlar hilal cim. Bir de dus alinca sonunda toparlamasini istedigin bolgelere soguk su tut onunda faydasi cok oluyor.

Gayet guzel afiyet olsun

Aksam cok hafif masallah ama o fistik ne kadar fistik acaba

Hey mas rakip atakta ben de hasta oluyorum galiba bu aksam full yattim bogazim aciyor
Aman canim dikkat et. Bitki cayi filan ic. Gecmis olsun.

Sporu yaptikca yapasi geliyor insanin saatt 21 dan sonra dedim artik gideyim evime bebegime kocisime degilse hala spor yapasim vardi
Hilalim o hamuru acamam ki ben ilk basta. Beceremem pek hanur isi kiz ben keki bile hazir karisim alip koyuyorum eve misafir gelmeden tik tik 20dkya hazir gerci artik kek me de yapmiyom yemeyeyim diye.

Kizlar 1. Ci olmuşuz emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum Azmin zaferi bu olsa gerek.

Ayrıca Nihal ablacim bireysel derece de hayırlı olsun.

Sagol canim. Ben bireyselden cok takim sampiyonluguna mutlu oldum elif cim. Takim calismasi bu iste. Insallah sampiyonluk rehaveti sarmaz takimi. Daha bir azmetmeliyiz bence sampiyonlugu kaptirmamak icin.

Duzenli spor yaparsan olur canim. Kiz eliptik almisin ne guzel yap hergun 1 saat oh ne guzel. Sikivucudun olur.

Es konusunda sanslisin. Benim bir arkadasimin esi oldukca kilolu, arkadasim da 60li kilolarda boyu 170e yakin ve esi arkadasimin gobegi dumduz degil diye bikini giydiginde utaniyorum mayo giy falan diyormus
E o da iyiymis aynada kendine bakmiyormuymus acaba.

Sana guveniyoruz hilal cim. O cisslara elini bile degdirme. Birak baskalari yesin kiloyu onlar alsin canim.

Gayet guzel afiyet olsun

Aksam cok hafif masallah ama o fistik ne kadar fistik acaba

Hey mas rakip atakta ben de hasta oluyorum galiba bu aksam full yattim bogazim aciyor
Cook gecmis olsun canim. Bol bol sicak birseyler ic.
Es konusunda sanslisin. Benim bir arkadasimin esi oldukca kilolu, arkadasim da 60li kilolarda boyu 170e yakin ve esi arkadasimin gobegi dumduz degil diye bikini giydiginde utaniyorum mayo giy falan diyormus
Yuhh o boy ve kiloda manken gibidir hatun. Anacim ben 75 kiloyla 159 boy yaz boyu giydim bikini. Sadece kapali havuzda giyerim mayo o kadar. Gerci gobegim hic yoktur benim. Kizimi dogurduktan sonra gelenler de sasirmisti hic gobek yokki diye.
Ben de spor salonunda su spor sutyeniyle gezinenlere hayranim. Ben de aldim cok guzel 2 tane ama t shirt icine giyiyom tabi. Ins ilerde su sirtim kolum daha da incelirse ben de tek o ustle spor yapcam nasil ozeniyom onlara. Tas gibiler yaa

Aksami atlamayi tercih etmissin ama yogurt yemen cok iyi olmus canim. Afiyet olsun. Adimin da super.

Sagol canim 2 gun onceki khlari eritmek lazim.

Sagol canim ins bu cumaya soyle eksi 1 olsam ne guzel olur.
Olur canim. Bu azimle o da olur. Arada vucut kendini toparlamak yeni kilosuna adepte olmak icin direnc gosteriyor sonra ataga geciyor. Sen kendinden eminsen (ki masallahin var) verirsin derya cim.

Sagol canim 2 gun onceki khlari eritmek lazim.

Sagol canim ins bu cumaya soyle eksi 1 olsam ne guzel olur.
Olur canim. Bu azimle o da olur. Arada vucut kendini toparlamak yeni kilosuna adepte olmak icin direnc gosteriyor sonra ataga geciyor. Sen kendinden eminsen (ki masallahin var) verirsin derya cim.

Fizin dedesi vefat etmisti canim belki onun icin yazdigim basin sagolsunu gormussundur. Ya da biri vefat etti ben mi gormedim yazani kusura bakma.

Iyi canim masallahi var. Dis agrisi devam ediyor sadece zor tabi.
Aa farketmedim ben. Ne kadar gecmisi okumaya calissamda atladigim olabiliyor.

Sorma kız ben de bayılıyorum onlara valla . Baktıkça içim açılıyor resmen :)

Arada benim de oluyor derya cim. Bazen takima bile giris yaptirmiyor. Allahtan uzun surmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…