- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
A kım gelmışselam kızlar.. bir cumartesi akşamı oturdum diyeti bozmayayım diye evde sizi takip ediyorum :) 300den fazla mesaj okudum, ya ben okudukça artıyor bu mesaj sayısı diyorum meğer konuşmaya devam ediyormuşsunuz :)
hızınıza yetişemiyorum..
A kım gelmış
Bu saat oldu nerdesın bacım
Ne spor ettın söyle sacını savurtarak yaz hele
Ben gıdıyom azda çakma lady gagalara satasıyım
Yok caniminici ben burda olmaktan çok mutluyum. Ama sadece bir cuma - 900 gördüm, onun dışındaki cumalar verimsiz dediğin gibi. Herkes bu kadar cabalarken hak yemişim gibi hissediyorum eksi ikiyuz ucyuzle. Yani ben böyle az olsun benim olsunla da yetinirim ama takimi geri düşürmek beni üzüyorBak yolarım senı ne o zorluğu görünce kaçmak
Yakısıyormu
O kılo gıdecek
Nerde hata yapıyorsun onu bulalım önce
Bır ıkı yol deneyelım
Bır caresı var kesın
Lakın motıvasyon yok olsa burda olursun yoksa benım bır eksıklıgım varda senı motıve edemıyorum
Örtmeniiiiiim
Zukkum makarna yiyelim diyoooo
Ne kar benziyomusuz seninle bende artık 7 li rakam lari gördüğüme göre yarisabiliriz :)
Doğrudur kuruyemis sonuçta yağlı
Vala bende baya iyiymiş yeni bakıyorum resimlere de maşallahim var neyse ki dur diyebildik:)
Afiyet olsun canım
baaaakkk ya ispikciye sen
akşamki hafif kapanış olmuş üzülme yarın halledersin
Ekmegi bence direk kes canım kendine bi sure belirle 20 günde 1 ye mesela ancak öyle bırakabilirsin diye düşünüyorum
Sevil cim bu sekilde davranarak diyet surecini uzatmis oluyorsun canim. Hadi bi gayret saril yine diyetine. Hedef kilon da korumadayken kacamak yaparsin canim gogsunu gere gere.
Hafta sonu gevşeme yok dıye hatırlatmıyom dıkkat edersenız
Bugun basladim bakalim ananas detoksuna birseyler yapmak lazim canim. Benim fistik rakip fena
40 numarayla hele hiç öyle bir sorunla karşılaşmıyorsun
Büşra hanımım hoş geldın
Ben berıl tatlı berıl
Yumuşak kaptan
Pambık kaptanda derler :)
Tatlı deyınce üstüme alındım yavvvv
Çok tatlıyım çok
Hosgeldin canim ben Elif. Dediğin gibi takdiri ilahi üzüldüm senin adına 2 düşügum var inşallah Rabbim sağlıklı evlatlar versin. Önce kiloları verelim tabi.
Hoş geldin canım. Aylin ben :)
Umarım bir an önce fazlalıkları verip yavrunu kucağına alırsın. Burası senşn için motivasyon kayanağı olacak emin ol
Aleykümselam Derya, memnun oldum :))Slm Busra hos geldin Derya ben
Gozun aydin canim. Ohh anne gelmis ne guzel. tırtıl olmusum bile benhem de haftanin talihlilerinden
Cok zor bi hafta olucak çok annem geldi bir haftalığına, anne yemekleri bir yanda takunya diğer yandaneetcez acep
Yogurt corbasi detoksu o kadar zor degil canim. Onu yap.Derya abla detoks acaba ne yapsam senin yaptığın baya ağır dayanamam heralde pazartesi dersim yok 2 günlük yapabilirim aslında sen ne önerirsin ananas hariç
Bır zorlayalım senın metoyuYok caniminici ben burda olmaktan çok mutluyum. Ama sadece bir cuma - 900 gördüm, onun dışındaki cumalar verimsiz dediğin gibi. Herkes bu kadar cabalarken hak yemişim gibi hissediyorum eksi ikiyuz ucyuzle. Yani ben böyle az olsun benim olsunla da yetinirim ama takimi geri düşürmek beni üzüyor
Sagol canim. Ins sonucu da iyi olur. Kac haftadir ben de cok yavas gidiyorum. Direnci kirar ins bu detoks.Tebrikler deryacim
Cuma sürpriz var dıyosun yanıahahah ben de yemek istiyoom kııızzzzz
hadi yarışalım.. :)
20 günde 1 nasıl olacak :) ben hergün 2 dilim yesem_?
off evet sanki oluyor gibi, bu hafta sonu iyi gidiyor şimdilik.. ha gayret bana ya.. sizleri görüp kendimden utanıp yapmam lazım.. diyorum ya 1 yıl olacak nerdeyse galiba bıktım
söz dinliyorum ilk defa bu hafta sonu :) oh be vicdanım rahat..
bakıyorum detoksa :)
bir 40 da benden gelsin :)
Canim ben mi yanlis dedim deden bayramda vefat etmemis miydi? Ayy ben mi karistirdim kusura bakma canim.Benim kimsem vefat etmedi, Allaha bin şükür. Karışıklık olmasin canim
Espirılerın dozu gizlıden dalga geçmeye başlamadığı surece sorun yokAy cınım Beril tatlı Beril , pambık beril memnun oldum, Sefa buldum :)
Bu havalar senin havan değil o vakit, çıkma dışarı erirsin valla bu yağmurda :))
Amin cümlemize inşallah, çok memnun oldum Elif. Gitsin faydası olmayan kilolar
Ben emin olmaya da razıyım, nüfusa bile giderim bunun için ahahah. Soğuk espirilerimi de ısıtırsınız garihem memnun oldum Aylin.
Aleykümselam Derya, memnun oldum :))
afiyet olsun canım menü de spor güzelMenü:
Sabah 9:00
1 haşlanmış yumurta
1 tt ekmek
Domates
1 küçük muz
Öğle 13:00
1/2 tabak tt makarna domates soslu
1/2 tabak buharda pişirilmiş karışık sebze
1 kase salata
Ara:
2 yk yulaf ezmesi
4 yk yoğurt
1 çk bal
Akşam 18:00
Ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Su: 2.5l
Spor: 20 dk full body, 8 km koşu/yürüyüş
haftaiçi çalıştı tim için 3 yiyorum canım acıkıyorum yoksa ama haftasonu 2 öğün yetiyorMenün ve Sporun şahanee diyecek söz bulamıyorum maşallah 2 öğün yeyince acıkmıyorsun değilmi bende mi acaba 2 öğün yesem artık
kaldı 1 gün yarını da atlattın mi tamamdır sonuç ne olacak acabaSlm kizlar
Ananas detoksunun ilk gununu tamamladim sukur.
Su: 3 litreye yakin
Spor: 1 saat yuruyus
aynen canım ben de kendime güvenmediğim için kızıma kek kurabiye hic yapmıyorum zaten kreşinde her gün çıkıyor ev yapımı kek,pasta, kurabiye haftasonu da mola versinBugun de yaptim ama sadecd hafif tempoda yurudum canim dedigin gibi. Zor bir gundu bakalim yarinki eksiye gore karar vercem yarini da yapayim mi diye.
Hafuften sarsti gibi ama iyiyim canim.
Canim dondun mu ne yaptiniz kuzeninin surprizi neymis?
Yine ayni donem ben de regly oldum olcam hissediyorum. Nasilsin canim? Daha iyi misin?
Aynen canim yemedigim seyi kizima bile yapmiyom valla. Degilse canim istiyor az kaldi son 3 kusur kilo 65ten sonra odullere basliycam o zaman yesinler
Kizim hastasin yat dinlen. Bir de fat burning yapmiss yaa.
haftasonu daha iyi yapıyorum canım 2 öğün yetiyor haftasonu o yüzden daha iyi kilo veriyorum haftaiçi çok acıkıyorum yoksa mecbur 3 öğünMenu de spor da super masallah canim hafta sonu da durmak yok.
Derya yarın tartılacakmısın kac gıttı acaba merak ettımGozun aydin canim. Ohh anne gelmis ne guzel.
Yogurt corbasi detoksu o kadar zor degil canim. Onu yap.
Adimin cok iyi canim. Suyun da guzel. Menun de cumartesiye gore gayet guzel ciss yok. afiyet olsun canim.14.10.2017
11:00
1 dl. ekmek, 1çb fındık, 2 yumurta 2 kk peynir 2 kk tereyağıyla yapılmış peynirli yumurta, çay, dereotu, marul
15:00
2 dl. ekmek, 7 yk kuru fasulye, turşu, 1 çb ayran, 1 fındık büyüklüğünde fındık ezmesini damağıma yapıştırdım millet tatlı sarmalarını yutarkan
18:30
1 dl ekmek, 1 pors. hamsi tava, roka, kapya, soğan, dereotu
Su : 2,5 lt
Spor : 7.000 adım
Az fazla degılmı fasulye 7 kaşık 1.5 porsıyona yakın ve tursu ödem yapar bılıyorsun14.10.2017
11:00
1 dl. ekmek, 1çb fındık, 2 yumurta 2 kk peynir 2 kk tereyağıyla yapılmış peynirli yumurta, çay, dereotu, marul
15:00
2 dl. ekmek, 7 yk kuru fasulye, turşu, 1 çb ayran, 1 fındık büyüklüğünde fındık ezmesini damağıma yapıştırdım millet tatlı sarmalarını yutarkan
18:30
1 dl ekmek, 1 pors. hamsi tava, roka, kapya, soğan, dereotu
Su : 2,5 lt
Spor : 7.000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?