Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

A kım gelmış
Bu saat oldu nerdesın bacım
Ne spor ettın söyle sacını savurtarak yaz hele

A kım gelmış
Bu saat oldu nerdesın bacım
Ne spor ettın söyle sacını savurtarak yaz hele

ohh göğsümü gere gere yazayım.. :)

dün akşam ve bugün akşam akşam yemeği yemedim.. akşamları erken saatte bu işi kapatmayı düşünüyorum ve bunu haftada en az 4 gün yapmayı planlıyorum..

dün bir spor yapmışım kaptan sorma, totişimden nefes almaya çalışıyordum artık, ve hoca kıble yanlış yerde diyip beni ölmeye bıraktı resmen.. sıkı karın hareketleri ve tempolu yürüyüş yaptım dün.. bugün hafif olsun diye, bacak ve kol hareketleri yaptım :)

sosyal hayatı kenera bıraktım.. oturdum işte evde, sizi takip ediyorum şuan

Yok caniminici ben burda olmaktan çok mutluyum. Ama sadece bir cuma - 900 gördüm, onun dışındaki cumalar verimsiz dediğin gibi. Herkes bu kadar cabalarken hak yemişim gibi hissediyorum eksi ikiyuz ucyuzle. Yani ben böyle az olsun benim olsunla da yetinirim ama takimi geri düşürmek beni üzüyor

Örtmeniiiiiim
Zukkum makarna yiyelim diyoooo

ahahah ben de yemek istiyoom kııızzzzz

hadi yarışalım.. :)

Ekmegi bence direk kes canım kendine bi sure belirle 20 günde 1 ye mesela ancak öyle bırakabilirsin diye düşünüyorum

20 günde 1 nasıl olacak :) ben hergün 2 dilim yesem_?

Sevil cim bu sekilde davranarak diyet surecini uzatmis oluyorsun canim. Hadi bi gayret saril yine diyetine. Hedef kilon da korumadayken kacamak yaparsin canim gogsunu gere gere.

off evet sanki oluyor gibi, bu hafta sonu iyi gidiyor şimdilik.. ha gayret bana ya.. sizleri görüp kendimden utanıp yapmam lazım.. diyorum ya 1 yıl olacak nerdeyse galiba bıktım

Hafta sonu gevşeme yok dıye hatırlatmıyom dıkkat edersenız

söz dinliyorum ilk defa bu hafta sonu :) oh be vicdanım rahat..

Bugun basladim bakalim ananas detoksuna birseyler yapmak lazim canim. Benim fistik rakip fena

bakıyorum detoksa :)

40 numarayla hele hiç öyle bir sorunla karşılaşmıyorsun

bir 40 da benden gelsin :)

Büşra hanımım hoş geldın
Ben berıl tatlı berıl
Yumuşak kaptan
Pambık kaptanda derler :)

Ay cınım Beril tatlı Beril , pambık beril memnun oldum, Sefa buldum :)

Tatlı deyınce üstüme alındım yavvvv
Çok tatlıyım çok

Bu havalar senin havan değil o vakit, çıkma dışarı erirsin valla bu yağmurda :))
Hosgeldin canim ben Elif. Dediğin gibi takdiri ilahi üzüldüm senin adına 2 düşügum var inşallah Rabbim sağlıklı evlatlar versin. Önce kiloları verelim tabi.

Amin cümlemize inşallah, çok memnun oldum Elif. Gitsin faydası olmayan kilolar

Hoş geldin canım. Aylin ben :)
Umarım bir an önce fazlalıkları verip yavrunu kucağına alırsın. Burası senşn için motivasyon kayanağı olacak emin ol

Ben emin olmaya da razıyım, nüfusa bile giderim bunun için ahahah. Soğuk espirilerimi de ısıtırsınız gari hem memnun oldum Aylin.

Slm Busra hos geldin Derya ben
Aleykümselam Derya, memnun oldum :))

tırtıl olmusum bile ben hem de haftanin talihlilerinden
Cok zor bi hafta olucak çok annem geldi bir haftalığına, anne yemekleri bir yanda takunya diğer yanda neetcez acep
Gozun aydin canim. Ohh anne gelmis ne guzel.
Derya abla detoks acaba ne yapsam senin yaptığın baya ağır dayanamam heralde pazartesi dersim yok 2 günlük yapabilirim aslında sen ne önerirsin ananas hariç
Yogurt corbasi detoksu o kadar zor degil canim. Onu yap.

Bır zorlayalım senın metoyu
Olmazsa bakarız
Ama mutlaka bır yerde yanlış bırsey yapıyon
Gıdıp gelıp atıstırıyonda saymıyon mu yoksa

14.10.2017

11:00
1 dl. ekmek, 1çb fındık, 2 yumurta 2 kk peynir 2 kk tereyağıyla yapılmış peynirli yumurta, çay, dereotu, marul

15:00
2 dl. ekmek, 7 yk kuru fasulye, turşu, 1 çb ayran, 1 fındık büyüklüğünde fındık ezmesini damağıma yapıştırdım millet tatlı sarmalarını yutarkan

18:30
1 dl ekmek, 1 pors. hamsi tava, roka, kapya, soğan, dereotu

Su : 2,5 lt
Spor : 7.000 adım

Cuma sürpriz var dıyosun yanı

Espirılerın dozu gizlıden dalga geçmeye başlamadığı surece sorun yok
Severız takımca espırılı ınsanları

afiyet olsun canım menü de spor güzel

Menün ve Sporun şahanee diyecek söz bulamıyorum maşallah 2 öğün yeyince acıkmıyorsun değilmi bende mi acaba 2 öğün yesem artık
haftaiçi çalıştı tim için 3 yiyorum canım acıkıyorum yoksa ama haftasonu 2 öğün yetiyor

Slm kizlar
Ananas detoksunun ilk gununu tamamladim sukur.
Su: 3 litreye yakin
Spor: 1 saat yuruyus
kaldı 1 gün yarını da atlattın mi tamamdır sonuç ne olacak acaba

aynen canım ben de kendime güvenmediğim için kızıma kek kurabiye hic yapmıyorum zaten kreşinde her gün çıkıyor ev yapımı kek,pasta, kurabiye haftasonu da mola versin

Menu de spor da super masallah canim hafta sonu da durmak yok.
haftasonu daha iyi yapıyorum canım 2 öğün yetiyor haftasonu o yüzden daha iyi kilo veriyorum haftaiçi çok acıkıyorum yoksa mecbur 3 öğün

Adimin cok iyi canim. Suyun da guzel. Menun de cumartesiye gore gayet guzel ciss yok. afiyet olsun canim.

Az fazla degılmı fasulye 7 kaşık 1.5 porsıyona yakın ve tursu ödem yapar bılıyorsun
Karataycımısın
Spor dakkası alıyım bıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…