Ben yurtta kalıyorum canım. Oda da 3 kişiyiz. Sabah ve akşam yemeğini yurtta yiyorum hafta içi. Hafta sonu da sabah ve öğleniAynen biz 3 kişiyiz apartta ve birlikte yiyoruz onlar yerken ben bakamıyorum canım sen tek mi kalıyorsun
Bugun de yaptim ama sadecd hafif tempoda yurudum canim dedigin gibi. Zor bir gundu bakalim yarinki eksiye gore karar vercem yarini da yapayim mi diye.Ananas detoksu çok katı canım ya. Pek spor önermiyorlar detoksu yaparken. Bence bir 45 dk yürüyüş filan yeter. Yoksa senin yaptığın spor bence baya fazla gelir :)
Hafuften sarsti gibi ama iyiyim canim.Bunyeni sarmasin canim.
Canim dondun mu ne yaptiniz kuzeninin surprizi neymis?Arkadaslar ben gezmeye gidiyorum. Ay cok heyecanliyim. Dayimin oglu aradi az once abla hazirlan almaya geliyorum dedi. Ama yorulmamam lazim deyince de supriz cok hosuna gidecek soz yorulmuyacaksin dedi. Hadi bakalim hazirlanip gidiyoruz kizimla. Mutlu ve heyacanliyim.
Yine ayni donem ben de regly oldum olcam hissediyorum. Nasilsin canim? Daha iyi misin?Bakalim ben pazartesi arti cikicam sanirim regl ustu asiri bi sislik var üstümde
Aynen oyle bi de bu hafta o kadar sabahlayinca uykusuzluktan halsiz kaldim galiba
Aynen canim yemedigim seyi kizima bile yapmiyom valla. Degilse canim istiyor az kaldi son 3 kusur kilo 65ten sonra odullere basliycam o zaman yesinlerhadi allah kolaylık versin canım
bence affetmez şansını zorlama 35i yap otur yoksa o 60-70 olur
sen de benim gibi diyetteysen kek kurabiye ve bilumum kalorili gıdalar yapmayanlardan mısın ev halkı da diyet yapıyor benle beraber otomatik olarak hatta eşim ben diyete başladığından beri 2 kilo-3 kilo verdi adam beni geçecek diye korkuyorum
Kizim hastasin yat dinlen. Bir de fat burning yapmiss yaa.Menum
Sabah: 1 kase asure (komsu teyze getirdi sabah sabah zorla verdi gunah dökülmez diye yedim artik )
Öğlen: 1 haslanmis yumurta +1 yk maydanozlu lor+ 1 roll ekmek
Ara: 1 mandalina
Aksam: 4 yk türlü 4 yk yogurt 1 salatalik
Su: 3 lt
Spor: 40 dk fat burn kardiyo
Slm Busra hos geldin Derya ben13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : bydelikiz
İsim (İsteğe Bağlı ): büşra
Mesleğiniz: Sağlık Memuru( Çev. Sağ.Tek.
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 155
Kilonuz: 70.6 (Kendimi tanıtırken 71,6 yazmışım)
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Gebe kalırken 69 dum ve 11 haftalık süreçte 5 kg birden aldım malesef. 8 haftalıkkrn bebeğimin kalbi durmuş ve 3 hafta beni terletmemek için beklemiş. Takdir Allah’ın.)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Allah’da izin verirse sağlıklı bir gebelik için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
Hayır.
Menu de spor da super masallah canim hafta sonu da durmak yok.haftasonu menü mü yazayım sabah 7.30da uyandım
sabah 9.30
2dilim kepek ekmeği
1dilim peynir
az yağda tavada yumurta
1 çatal incir receli
domates salatalık
Akşam 16.30
2 tane tavuk baget kendi suyunda pişmiş
salata
Ara yarim kahve fincanı leblebi
su 1.5 litre 750 milim de dukan birası
spor yarim saat eliptik ve kızımla sahilde 2 saat yürüduk
 tırtıl olmusum bile benIsteyene cıcegım böcegım olacak
Ne kadar ekmek o kadar köfte
Ayaklarin küçük demek ki bloom. Benim 39 numara hic denge sorunum yokBende denge kaybı oluyor da ondan şeyettiydim hocam
Aaa zeroks hanımcımda gelmiş tırtıl olmusum bile benhem de haftanin talihlilerinden
Cok zor bi hafta olucak çok annem geldi bir haftalığına, anne yemekleri bir yanda takunya diğer yandaneetcez acep
40 numarayla hele hiç öyle bir sorunla karşılaşmıyorsunAyaklarin küçük demek ki bloom. Benim 39 numara hic denge sorunum yok
41 le koşuyorsun40 numarayla hele hiç öyle bir sorunla karşılaşmıyorsun
Benim kimsem vefat etmedi, Allaha bin şükür. Karışıklık olmasin canimBasin sagolsun filiz cim. Allah sabirlar versin. Mekani cennet olsun.
Ne acabaArkadaslar ben gezmeye gidiyorum. Ay cok heyecanliyim. Dayimin oglu aradi az once abla hazirlan almaya geliyorum dedi. Ama yorulmamam lazim deyince de supriz cok hosuna gidecek soz yorulmuyacaksin dedi. Hadi bakalim hazirlanip gidiyoruz kizimla. Mutlu ve heyacanliyim.
Büşra hanımım hoş geldın
Ben berıl tatlı berıl
Yumuşak kaptan
Pambık kaptanda derler :)
Canim birkac gun ekmeksiz dene. Basta zor ama alisirsin. Ya da detoks dene bir veya 2 gun olmaz mi. Benim de son haftalarda cok yavas gidiyor ondan basladim detoksa.Eskisi gibi veremiyorum beril abla kağnıya döndüm evde ekmek yememeye özen gösteriyorum okulda yemekhanede yanımdakiler ekmek alınca ben bu yemekle doymam deyip ekmek alıyorum 1 dl yani ekmeği bırakmalıyım ya da başka sebepler de olabilir kan aldırmaktan korkuyorum aslında diyetisyene gitmek mantıklı olanı bilmiyorum ne yapacağım
Spor da menu de cok iyi canim.Menü:
Sabah 9:00
1 haşlanmış yumurta
1 tt ekmek
Domates
1 küçük muz
Öğle 13:00
1/2 tabak tt makarna domates soslu
1/2 tabak buharda pişirilmiş karışık sebze
1 kase salata
Ara:
2 yk yulaf ezmesi
4 yk yoğurt
1 çk bal
Akşam 18:00
Ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Su: 2.5l
Spor: 20 dk full body, 8 km koşu/yürüyüş
Kiymali borek olmamis tabi, dikkat edelim bu hafta kader ortağıyiz senle :)) yine de diger ogunlerinde falso yokHayırlı akşamlar kk'nın fit kızlarıı
Menüm
11.00
1 kk peynir, 4 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 2 yk yoğurt, 1 armut, ekmeksiz
14.00
1 armut, 2 yk yoğurt
17.00
1 kk peynir, 3 zeytin, 2 yk yoğurt, 2 Kare dilim kıymalı börek (akşama yemek yoktu kızlar almış dışarıdan onu yedik.)
Su 2 lt yatana kadar daha içerim. Spor da müzik açıp dans edeceğim odada komik ama hareket sonuçta en kolayı bu
Derya abla detoks acaba ne yapsam senin yaptığın baya ağır dayanamam heralde pazartesi dersim yok 2 günlük yapabilirim aslında sen ne önerirsin ananas hariçCanim birkac gun ekmeksiz dene. Basta zor ama alisirsin. Ya da detoks dene bir veya 2 gun olmaz mi. Benim de son haftalarda cok yavas gidiyor ondan basladim detoksa.
Spor da menu de cok iyi canim.
Tebrikler deryacimSlm kizlar
Ananas detoksunun ilk gununu tamamladim sukur.
Su: 3 litreye yakin
Spor: 1 saat yuruyus
Zor canim halsizlik ve sinir yapti biraz. Simdi ciktik disardayiz kizimla yuruyoruz. Sukur bitti buhun1 gitti. Geriye kaldı 1. Nasıl geçti bakalım Derya abla? Bu detoks insanı baya zorluyor
Berilcim ne desen haklisin. Ben listeye giremediğim için yeterince motive olmadığımı düşünüyordumAaa zeroks hanımcımda gelmiş
Kız sen benle pazarlık edıp lısteye ıllada gırerım dıye şartlı şurtlu gelmedın mı
Unuttum mu sandın
Bende sana sız yer olmasada lısteden çıkar senı lısteye alırım demedım mı
Hanı kılo vetecektın hıııı
Lısteye 200 gr verıp gırmişsin
Sonra 400 artı getırmışsın
Sonra 200 vermıssın
Sonra 300
Savunmanı beklıyom -yolmaya hazırlanmış çemkiren kaptan similı-
Ananas detoksu bana gerçekten çok zor geliyor ama sanırım en kısa zamanda en iyi etki eden detoks bu gibi geliyor. Yarın bakalım sonuç ne olacak çok merak ettim :)Zor canim halsizlik ve sinir yapti biraz. Simdi ciktik disardayiz kizimla yuruyoruz. Sukur bitti buhun
Bak yolarım senı ne o zorluğu görünce kaçmakBerilcim ne desen haklisin. Ben listeye giremediğim için yeterince motive olmadığımı düşünüyordummeğer öyle değilmiş. Bir de iki ay çıkılmadigini da bilmiyordum o zaman. Bilsem bu sorumlulugun altina girmek için biraz daha beklerdim. Free listeye geçme şansım yok mu gercekten artık? Gerçekten gayret ediyorum inan ama bu sefer metabolizmam beni zorluyor, şaşırtıyor. Önceki kilo vermelerim çok daha kolay olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?