Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ananas detoksu çok katı canım ya. Pek spor önermiyorlar detoksu yaparken. Bence bir 45 dk yürüyüş filan yeter. Yoksa senin yaptığın spor bence baya fazla gelir :)
Bugun de yaptim ama sadecd hafif tempoda yurudum canim dedigin gibi. Zor bir gundu bakalim yarinki eksiye gore karar vercem yarini da yapayim mi diye.
Bunyeni sarmasin canim.
Hafuften sarsti gibi ama iyiyim canim.
Canim dondun mu ne yaptiniz kuzeninin surprizi neymis?
Bakalim ben pazartesi arti cikicam sanirim regl ustu asiri bi sislik var üstümde

Aynen oyle bi de bu hafta o kadar sabahlayinca uykusuzluktan halsiz kaldim galiba
Yine ayni donem ben de regly oldum olcam hissediyorum. Nasilsin canim? Daha iyi misin?
Aynen canim yemedigim seyi kizima bile yapmiyom valla. Degilse canim istiyor az kaldi son 3 kusur kilo 65ten sonra odullere basliycam o zaman yesinler
Kizim hastasin yat dinlen. Bir de fat burning yapmiss yaa.

Slm Busra hos geldin Derya ben

Menu de spor da super masallah canim hafta sonu da durmak yok.

tırtıl olmusum bile ben hem de haftanin talihlilerinden
Cok zor bi hafta olucak çok annem geldi bir haftalığına, anne yemekleri bir yanda takunya diğer yanda neetcez acep
Aaa zeroks hanımcımda gelmiş
Kız sen benle pazarlık edıp lısteye ıllada gırerım dıye şartlı şurtlu gelmedın mı
Unuttum mu sandın
Bende sana sız yer olmasada lısteden çıkar senı lısteye alırım demedım mı
Hanı kılo vetecektın hıııı
Lısteye 200 gr verıp gırmişsin
Sonra 400 artı getırmışsın
Sonra 200 vermıssın
Sonra 300
Savunmanı beklıyom -yolmaya hazırlanmış çemkiren kaptan similı-

Ne acaba iyi eğlenceler simdidenn

Canim birkac gun ekmeksiz dene. Basta zor ama alisirsin. Ya da detoks dene bir veya 2 gun olmaz mi. Benim de son haftalarda cok yavas gidiyor ondan basladim detoksa.
Spor da menu de cok iyi canim.

Kiymali borek olmamis tabi, dikkat edelim bu hafta kader ortağıyiz senle :)) yine de diger ogunlerinde falso yok

Canim birkac gun ekmeksiz dene. Basta zor ama alisirsin. Ya da detoks dene bir veya 2 gun olmaz mi. Benim de son haftalarda cok yavas gidiyor ondan basladim detoksa.

Spor da menu de cok iyi canim.
Derya abla detoks acaba ne yapsam senin yaptığın baya ağır dayanamam heralde pazartesi dersim yok 2 günlük yapabilirim aslında sen ne önerirsin ananas hariç

Berilcim ne desen haklisin. Ben listeye giremediğim için yeterince motive olmadığımı düşünüyordum meğer öyle değilmiş. Bir de iki ay çıkılmadigini da bilmiyordum o zaman. Bilsem bu sorumlulugun altina girmek için biraz daha beklerdim. Free listeye geçme şansım yok mu gercekten artık? Gerçekten gayret ediyorum inan ama bu sefer metabolizmam beni zorluyor, şaşırtıyor. Önceki kilo vermelerim çok daha kolay olmuştu

Zor canim halsizlik ve sinir yapti biraz. Simdi ciktik disardayiz kizimla yuruyoruz. Sukur bitti buhun
Ananas detoksu bana gerçekten çok zor geliyor ama sanırım en kısa zamanda en iyi etki eden detoks bu gibi geliyor. Yarın bakalım sonuç ne olacak çok merak ettim :)

Bak yolarım senı ne o zorluğu görünce kaçmak
Yakısıyormu
O kılo gıdecek
Nerde hata yapıyorsun onu bulalım önce
Bır ıkı yol deneyelım
Bır caresı var kesın
Lakın motıvasyon yok olsa burda olursun yoksa benım bır eksıklıgım varda senı motıve edemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…