Omcelikle hosgeldin arkadasim. Ben nihal. Menun gayet guzel ancak aksam salata olmaliymis hatta yaninda yogurtta olabilirmis canim.
Ohh sahilde yürüyüş:) ben begendim menuyu de afiyet olsunhaftasonu menü mü yazayım sabah 7.30da uyandım
sabah 9.30
2dilim kepek ekmeği
1dilim peynir
az yağda tavada yumurta
1 çatal incir receli
domates salatalık
Akşam 16.30
2 tane tavuk baget kendi suyunda pişmiş
salata
Ara yarim kahve fincanı leblebi
su 1.5 litre 750 milim de dukan birası
spor yarim saat eliptik ve kızımla sahilde 2 saat yürüduk
Insaf ama kaptan listeye girdim gireli arti geldim mi ben sana hafta icine koyarız bi detoks dengeleriz hepsiniSpordan gectınde o aşure oldumu be ya
Neyse olan olmuş cuma artı getırırsen senı aşure yedınde dıye rezıl rüsva ederım bak
Ay kıyamam ya sonra dengelemeye çalışmışsın
2 mi dilim mi borek miii. Kiz yoksa yemegin iki marul dogru ustune bi kutu ton baligi oldu bitti ne gomuyon borekleriHayırlı akşamlar kk'nın fit kızlarıı
Menüm
11.00
1 kk peynir, 4 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 2 yk yoğurt, 1 armut, ekmeksiz
14.00
1 armut, 2 yk yoğurt
17.00
1 kk peynir, 3 zeytin, 2 yk yoğurt, 2 Kare dilim kıymalı börek (akşama yemek yoktu kızlar almış dışarıdan onu yedik.)
Su 2 lt yatana kadar daha içerim. Spor da müzik açıp dans edeceğim odada komik ama hareket sonuçta en kolayı bu
Valla asure baya tikadi sanırım acikmadim da hic :)Bence biraz az olmuş diyecektim ama aşurenin içimde baya şey var. O yüzden iyi olmuş. Spor
Spor süper bravoMenü:
Sabah 9:00
1 haşlanmış yumurta
1 tt ekmek
Domates
1 küçük muz
Öğle 13:00
1/2 tabak tt makarna domates soslu
1/2 tabak buharda pişirilmiş karışık sebze
1 kase salata
Ara:
2 yk yulaf ezmesi
4 yk yoğurt
1 çk bal
Akşam 18:00
Ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Su: 2.5l
Spor: 20 dk full body, 8 km koşu/yürüyüş
Hasta olmadan onlemini aldim geceden ilac alip uyudum dün toparladim bilenem cok şükür teğet gectiBugun de yaptim ama sadecd hafif tempoda yurudum canim dedigin gibi. Zor bir gundu bakalim yarinki eksiye gore karar vercem yarini da yapayim mi diye.
Hafuften sarsti gibi ama iyiyim canim.
Canim dondun mu ne yaptiniz kuzeninin surprizi neymis?
Yine ayni donem ben de regly oldum olcam hissediyorum. Nasilsin canim? Daha iyi misin?
Aynen canim yemedigim seyi kizima bile yapmiyom valla. Degilse canim istiyor az kaldi son 3 kusur kilo 65ten sonra odullere basliycam o zaman yesinler
Kizim hastasin yat dinlen. Bir de fat burning yapmiss yaa.
O kadar cok sey varki ama miktarlari da az az dengeli miii cok muuu anlayamadim valla ben14.10.2017
11:00
1 dl. ekmek, 1çb fındık, 2 yumurta 2 kk peynir 2 kk tereyağıyla yapılmış peynirli yumurta, çay, dereotu, marul
15:00
2 dl. ekmek, 7 yk kuru fasulye, turşu, 1 çb ayran, 1 fındık büyüklüğünde fındık ezmesini damağıma yapıştırdım millet tatlı sarmalarını yutarkan
18:30
1 dl ekmek, 1 pors. hamsi tava, roka, kapya, soğan, dereotu
Su : 2,5 lt
Spor : 7.000 adım
Bu da ayni cok karisik bi menü aksam bol kh bol protein büyük ihtimal yarin arti getirir bu menüBugünkü yediklerim
Sabah 1 yumurta sarısı 1.5 kkpeynir 4 zeytin 1 tk kusburnu 1 ck bal salatalık kırmızı biber
Öğle balik salata
Ara 1 tane sekersiz çikolata 87 kalori
Aksam 5 sıkım cig kofte 1/4 ankara simidi 1/3 kk peynir 2 yk kavurmali yumurta marul
Su 2.5 lt
Bugün kaçırdım farkındayım kızlar yarın toparlayacagim insAllah
Iyi yapmissin canim afiyet olsun. Normal de o asureye iyi yapmissin demezdim ama gun icinde cok guzel telafi etmissin.Menum
Sabah: 1 kase asure (komsu teyze getirdi sabah sabah zorla verdi gunah dökülmez diye yedim artik )
Öğlen: 1 haslanmis yumurta +1 yk maydanozlu lor+ 1 roll ekmek
Ara: 1 mandalina
Aksam: 4 yk türlü 4 yk yogurt 1 salatalik
Su: 3 lt
Spor: 40 dk fat burn kardiyo
Gun boyu ananas. 100gr kadar yagsiz tuzsuz peynir yedim sabah. Aksam da tavuk yaziyordu onun yerine 100 gr balik yedim. Yani actim bildigin
Ben bitirdim gezmeyi, bugün ütümü bitirdim, yarın da temizlik banyo işleri artık artıkhatunlar gezmelerde mısınız hepiniz
InsallahMutlu eder ınsallah canım
Bence hic de oyle kacirmislik halin yok canim. Sadece cig kofte belki 5 degil 3 olabilirmis o kadar. Afiyet olsun.Bugünkü yediklerim
Sabah 1 yumurta sarısı 1.5 kkpeynir 4 zeytin 1 tk kusburnu 1 ck bal salatalık kırmızı biber
Öğle balik salata
Aksam 5 sıkım cig kofte 1/4 ankara simidi 1/3 kk peynir 2 yk kavurmali yumurta marul
Su 2.5 lt
Afiyet olsun canim hic de cok yememissin hatta aksama salata eklesen tam super olurmus.bismillah diyip başlayalım bakalım paylaşayım menümü.
11.00
1 kaşık kızarmış yumurta
3 zeytin
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 hindi salam
Bol yeşillik ( maydonoz, kuzukulağı, roka)
Çay
16:00
25 dk cardio fitnes
Spor sonrası yarım elma, brokoli smoti
19.00
Ev yapımı tarhana (1 kase)
tepsi kebabı (2 kaşık)
Sütlü tarçınlı Türk Kahvesi
Ayy valla yazarken yoruldum, ne çok yemişim
Canim menun cok az geldi bana13.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, yumurta, peynir, zeytin, fıstık, çay
turp, maydanoz, dereotu, marul
13:30
1 dl. ekmek, taze fasulye, peynir, yoğurt
turp, maydanoz, dereotu, marul
Tek şekerli kahve
18:00
Yoğurt
Spor : 8.000 adım
Sustum sustum, anladım deli bu kaptan, ceyar kılıklı:)bence affetmez şansını zorlama 35i yap otur yoksa o 60-70 olur
sen de benim gibi diyetteysen kek kurabiye ve bilumum kalorili gıdalar yapmayanlardan mısın ev halkı da diyet yapıyor benle beraber otomatik olarak hatta eşim ben diyete başladığından beri 2 kilo-3 kilo verdi adam beni geçecek diye korkuyorum
Hangi diziyi izliyorsun canim? Var mi canim soyle guzel komik bir dizi ?hadi ben de 1 bölüm daha dizi izleyeyim sonra uğrarım yanınıza.. bana da saat 11 olmuş gibi geliyor ya.. :)
Bakliyatları diyetisyenler genelde 4 yemek kaşığı veriyorlar hatta nohuta biraz şüpheli bakıyorlar ..menülerine salata ekle biraz istersen koruma menüsü gibi olmuş sankim
Yemek tabakları da küçük olsun mümkünse
Teşekkürler deryacim:) cok mutluyum geldi diye gercekten artik nadir gorusebiliyoruzGozun aydin canim. Ohh anne gelmis ne guzel.
Yogurt corbasi detoksu o kadar zor degil canim. Onu yap.
Yok canım genelde unuttuğum olmadan yaziyorum. Ben biraz fazla azalttim galiba yeme icme isini diye bile düşünüyorum ama cumalari (sağlıklı) kacamaklar yaptigim oluyor. O zaman da artida cikiyorum. Ben kan degerlerimi de olctirdum 2 ay kadar once onlar da normaldi. Hani d vit. demir vs eksik olsa ondan dicem ama, sanirim yaş ilerledikce meto. yavaslamasi durumu benimkiBır zorlayalım senın metoyu
Olmazsa bakarız
Ama mutlaka bır yerde yanlış bırsey yapıyon
Gıdıp gelıp atıstırıyonda saymıyon mu yoksa
Sadece suyunu mu ictin deryacim yoksa meyve olarak miSagol canim. Ins sonucu da iyi olur. Kac haftadir ben de cok yavas gidiyorum. Direnci kirar ins bu detoks.
Insallah
Afiyet olsun canim hic de cok yememissin hatta aksama salata eklesen tam super olurmus.
Ya iste bu yuzden verdigimizin bi kismini geri aliyoruz detokstan sonra bana oyle oluyor yani kacamak yapmasam da aliyorum detoks ertesine o aclikla tartilmamak lazim :))Gun boyu ananas. 100gr kadar yagsiz tuzsuz peynir yedim sabah. Aksam da tavuk yaziyordu onun yerine 100 gr balik yedim. Yani actim bildigin
Ayy simardim sagol ablacim :)Iyi yapmissin canim afiyet olsun. Normal de o asureye iyi yapmissin demezdim ama gun icinde cok guzel telafi etmissin.
sen yaz tatlım biz gelince görürüz bir ara uşaklara bakmaya çekiliyoruz hepimizSes 1 2 denemeee ben gelince herkes çıkıyor ben napayım beril abla menüm dağıttı ortalığı
amanınnn anne yemekleri en kilo aldiranindan ben annem gelince bir hafta kalsa en az 1 kilo alırım malesef allah yardımcın olsun bacım tırtıl olmusum bile benhem de haftanin talihlilerinden
Cok zor bi hafta olucak çok annem geldi bir haftalığına, anne yemekleri bir yanda takunya diğer yandaneetcez acep
en iyisi canım dışarı çıkınca diyet bozuluyorsa bir mudd et evde oturmak iyidir ben de yarın arkadaşlarla kahvaltıya gideceğim inşallah bozmam fazla kaçırmamselam kızlar.. bir cumartesi akşamı oturdum diyeti bozmayayım diye evde sizi takip ediyorum :) 300den fazla mesaj okudum, ya ben okudukça artıyor bu mesaj sayısı diyorum meğer konuşmaya devam ediyormuşsunuz :)
hızınıza yetişemiyorum..
canim malesef olmamış hamsi tava çok kalorili bir kere onu fırında yap,2 yumurta ve 4 kk peynir( ki bu peynirlerin yarısı tereyağında) yemissin bu da çok fazla heleki o fındıkları saymıyorum bile karatay yapmıyorsun belliki çünkü hem ekmek var hem de 3 öğün yemissin...karadenizli misin tereyağında peynir yaptığına göre(minci)14.10.2017
11:00
1 dl. ekmek, 1çb fındık, 2 yumurta 2 kk peynir 2 kk tereyağıyla yapılmış peynirli yumurta, çay, dereotu, marul
2 dl. ekmek, 7 yk kuru fasulye, turşu, 1 çb ayran, 1 fındık büyüklüğünde fındık ezmesini damağıma yapıştırdım millet tatlı sarmalarını yutarkan
18:30
1 dl ekmek, 1 pors. hamsi tava, roka, kapya, soğan, dereotu
Spor : 7.000 adım
su şekersiz çikolatayı senden görünce dün aldim ben de çok güzelmiş ya bugün de aldim ama sadece bir ışırım yiyebildim kızım yedi..afiyet olsun bu arada menü akşam kaçmış sadeceBugünkü yediklerim
Öğle balik salata
Su 2.5 lt
yok yok belli burdan da senden kaynaklı çok sevecen ve cana yakınsınSansliyim diyelim canim. Guzel insanlar cikiyor karsima.
afiyet olsun güzel menü olmuşbismillah diyip başlayalım bakalım paylaşayım menümü.
11.00
1 kaşık kızarmış yumurta
3 zeytin
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 hindi salam
Bol yeşillik ( maydonoz, kuzukulağı, roka)
Çay
16:00
25 dk cardio fitnes
Spor sonrası yarım elma, brokoli smoti
19.00
Ev yapımı tarhana (1 kase)
tepsi kebabı (2 kaşık)
Sütlü tarçınlı Türk Kahvesi
Ayy valla yazarken yoruldum, ne çok yemişim
Hoşgeldin canım aramıza, çok şanslısın haftanın birincisi bu grup, doğru tercih, çabucak gitsin kiloların inşallah :)Selamunaleyküm tatlı şeyler. Yarışmada aranızda olmaktan mutlu olacağım gibi bir hisse kapıldım. 13 bize Uğur getirecek bırakın uğursuz sansınlar.
Spor da menun de cok iyi canimSlm kizlar simdi bitti spor.
Bugunku menum
Sabah: 1 dilim kasar peyniri. Domates. Salatalik
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 3 kofte. Salata
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Aksam: 6 yk elbasan. Salata
Su: 3 litre
Spor: 70 dakika yavas tempo yuruyus bebek arabasiyla
30 dakika eliptik
1 saat zumba
Yalannn söylüyor, kolana ilaç atıyor büşraaaBüşra hanımım hoş geldın
Ben berıl tatlı berıl
Yumuşak kaptan
Pambık kaptanda derler :)
Beni bu gruba davet eden tatlı Beril e teşekkürü borç bilirim. O vesile oldu :)) ilk üçte olması için her şeyi yapacağım :))Hoşgeldin canım aramıza, çok şanslısın haftanın birincisi bu grup, doğru tercih, çabucak gitsin kiloların inşallah :)
Bugün daha çok yedim canımCanim menun cok az geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?