Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Omcelikle hosgeldin arkadasim. Ben nihal. Menun gayet guzel ancak aksam salata olmaliymis hatta yaninda yogurtta olabilirmis canim.

Ya evde yoğurt yoktu düşündüm de, üşendim bide aldırmaya, şimdi kim söyleyecek kocaya git al diye
Onun dışında teşekkür ederim, memnun oldum Nihal.
Salata da olabilirmiş evet ama onu neden yapmadığımı ben de düşünüyorum şu an

Ohh sahilde yürüyüş:) ben begendim menuyu de afiyet olsun
Spordan gectınde o aşure oldumu be ya
Neyse olan olmuş cuma artı getırırsen senı aşure yedınde dıye rezıl rüsva ederım bak
Ay kıyamam ya sonra dengelemeye çalışmışsın
Insaf ama kaptan listeye girdim gireli arti geldim mi ben sana hafta icine koyarız bi detoks dengeleriz hepsini
2 mi dilim mi borek miii. Kiz yoksa yemegin iki marul dogru ustune bi kutu ton baligi oldu bitti ne gomuyon borekleri
Bence biraz az olmuş diyecektim ama aşurenin içimde baya şey var. O yüzden iyi olmuş. Spor
Valla asure baya tikadi sanırım acikmadim da hic :)

Spor süper bravo makarna öğlen zaten bi sey olmaz bence yakmissin zaten guzel guzel :)
Hasta olmadan onlemini aldim geceden ilac alip uyudum dün toparladim bilenem cok şükür teğet gecti

O kadar cok sey varki ama miktarlari da az az dengeli miii cok muuu anlayamadim valla ben

Bu da ayni cok karisik bi menü aksam bol kh bol protein büyük ihtimal yarin arti getirir bu menü

Iyi yapmissin canim afiyet olsun. Normal de o asureye iyi yapmissin demezdim ama gun icinde cok guzel telafi etmissin.

Gun boyu ananas. 100gr kadar yagsiz tuzsuz peynir yedim sabah. Aksam da tavuk yaziyordu onun yerine 100 gr balik yedim. Yani actim bildigin

ben de görünce baktım, aslında yapılmayacak gibi değil, ben de 12 gün kadar isveç yapmıştım geçmişte, ama sonra verdiklerimi aldım diye bulaşmadım.
yarın sabaha tarçınlı badem sütünden chia pudingi yaptım. sabaha kadar olur herhalde.. bakalım tadını beğenirsem sabahları ondan yiyebilirim bende..
beğenmezsem de ananas almaya giderim artık :)

Mutlu eder ınsallah canım
Insallah
Bence hic de oyle kacirmislik halin yok canim. Sadece cig kofte belki 5 degil 3 olabilirmis o kadar. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canim hic de cok yememissin hatta aksama salata eklesen tam super olurmus.

Canim menun cok az geldi bana

Sustum sustum, anladım deli bu kaptan, ceyar kılıklı:)

Amaaan dikkat et bacım, önce sen, sonra kocan :)

Gozun aydin canim. Ohh anne gelmis ne guzel.

Yogurt corbasi detoksu o kadar zor degil canim. Onu yap.
Teşekkürler deryacim:) cok mutluyum geldi diye gercekten artik nadir gorusebiliyoruz

Bır zorlayalım senın metoyu
Olmazsa bakarız
Ama mutlaka bır yerde yanlış bırsey yapıyon
Gıdıp gelıp atıstırıyonda saymıyon mu yoksa
Yok canım genelde unuttuğum olmadan yaziyorum. Ben biraz fazla azalttim galiba yeme icme isini diye bile düşünüyorum ama cumalari (sağlıklı) kacamaklar yaptigim oluyor. O zaman da artida cikiyorum. Ben kan degerlerimi de olctirdum 2 ay kadar once onlar da normaldi. Hani d vit. demir vs eksik olsa ondan dicem ama, sanirim yaş ilerledikce meto. yavaslamasi durumu benimki

Sagol canim. Ins sonucu da iyi olur. Kac haftadir ben de cok yavas gidiyorum. Direnci kirar ins bu detoks.
Sadece suyunu mu ictin deryacim yoksa meyve olarak mi

Gun boyu ananas. 100gr kadar yagsiz tuzsuz peynir yedim sabah. Aksam da tavuk yaziyordu onun yerine 100 gr balik yedim. Yani actim bildigin
Ya iste bu yuzden verdigimizin bi kismini geri aliyoruz detokstan sonra bana oyle oluyor yani kacamak yapmasam da aliyorum detoks ertesine o aclikla tartilmamak lazim :))
Iyi yapmissin canim afiyet olsun. Normal de o asureye iyi yapmissin demezdim ama gun icinde cok guzel telafi etmissin.
Ayy simardim sagol ablacim :)

Ses 1 2 denemeee ben gelince herkes çıkıyor ben napayım beril abla menüm dağıttı ortalığı
sen yaz tatlım biz gelince görürüz bir ara uşaklara bakmaya çekiliyoruz hepimiz

tırtıl olmusum bile ben hem de haftanin talihlilerinden
Cok zor bi hafta olucak çok annem geldi bir haftalığına, anne yemekleri bir yanda takunya diğer yanda neetcez acep
amanınnn anne yemekleri en kilo aldiranindan ben annem gelince bir hafta kalsa en az 1 kilo alırım malesef allah yardımcın olsun bacım
en iyisi canım dışarı çıkınca diyet bozuluyorsa bir mudd et evde oturmak iyidir ben de yarın arkadaşlarla kahvaltıya gideceğim inşallah bozmam fazla kaçırmam

canim malesef olmamış hamsi tava çok kalorili bir kere onu fırında yap,2 yumurta ve 4 kk peynir( ki bu peynirlerin yarısı tereyağında) yemissin bu da çok fazla heleki o fındıkları saymıyorum bile karatay yapmıyorsun belliki çünkü hem ekmek var hem de 3 öğün yemissin...karadenizli misin tereyağında peynir yaptığına göre(minci)

su şekersiz çikolatayı senden görünce dün aldim ben de çok güzelmiş ya bugün de aldim ama sadece bir ışırım yiyebildim kızım yedi..afiyet olsun bu arada menü akşam kaçmış sadece

Sansliyim diyelim canim. Guzel insanlar cikiyor karsima.
yok yok belli burdan da senden kaynaklı çok sevecen ve cana yakınsın
afiyet olsun güzel menü olmuş

Selamunaleyküm tatlı şeyler. Yarışmada aranızda olmaktan mutlu olacağım gibi bir hisse kapıldım. 13 bize Uğur getirecek bırakın uğursuz sansınlar.
Hoşgeldin canım aramıza, çok şanslısın haftanın birincisi bu grup, doğru tercih, çabucak gitsin kiloların inşallah :)

Spor da menun de cok iyi canim

Hoşgeldin canım aramıza, çok şanslısın haftanın birincisi bu grup, doğru tercih, çabucak gitsin kiloların inşallah :)
Beni bu gruba davet eden tatlı Beril e teşekkürü borç bilirim. O vesile oldu :)) ilk üçte olması için her şeyi yapacağım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…