- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Tartilcam pambik kapitanim yazarim ins sabah.Derya yarın tartılacakmısın kac gıttı acaba merak ettım
Mutlu eder ınsallah canımTartilcam pambik kapitanim yazarim ins sabah.
Sansliyim diyelim canim. Guzel insanlar cikiyor karsima.hadi bakalim iyi eğlenceler anladığım kadarıyla kendini sevdiren birisin hem burda hem de gerçek hayatında seviliyorsun ne mutlu sana ki çok güzel bir yüreğin var demekki
Uzunca aradan sonra bu soruya parmak kaldiriyorum evet canim.hatunlar gezmelerde mısınız hepiniz
Bugünkü yediklerim
Sabah 1 yumurta sarısı 1.5 kkpeynir 4 zeytin 1 tk kusburnu 1 ck bal salatalık kırmızı biber
Öğle balik salata
Ara 1 tane sekersiz çikolata 87 kalori
Aksam 5 sıkım cig kofte 1/4 ankara simidi 1/3 kk peynir 2 yk kavurmali yumurta marul
Su 2.5 lt
Bugün kaçırdım farkındayım kızlar yarın toparlayacagim insAllah
Teşekkürler canımmAksami atlamayi tercih etmissin ama yogurt yemen cok iyi olmus canim. Afiyet olsun. Adimin da super.
Canım bu ne gülümBugünkü yediklerim
Sabah 1 yumurta sarısı 1.5 kkpeynir 4 zeytin 1 tk kusburnu 1 ck bal salatalık kırmızı biber
Öğle balik salata
Ara 1 tane sekersiz çikolata 87 kalori
Aksam 5 sıkım cig kofte 1/4 ankara simidi 1/3 kk peynir 2 yk kavurmali yumurta marul
Su 2.5 lt
Bugün kaçırdım farkındayım kızlar yarın toparlayacagim insAllah
Filizcim aslinda dikkat ediyorsun ama beni de gordun kac haftadir hem spor hem ekmeksiz olmadi direncim var galiba. Ins kirilir. Benim en son 1 ay once direnc gostermisti bunyem isvec yaptim 5 gun. Cok zordu ama ise yaradi. Verdigimi de geri almadim. Gerci 5 gunde yanlis olmasin 1.5 veya 1.6 verdim. Ama bir grami bile geri gelmedi. Istersen bir bak belki sana uyan farkli bir diyet denersen bunyen degisir mi ki?Berilcim ne desen haklisin. Ben listeye giremediğim için yeterince motive olmadığımı düşünüyordummeğer öyle değilmiş. Bir de iki ay çıkılmadigini da bilmiyordum o zaman. Bilsem bu sorumlulugun altina girmek için biraz daha beklerdim. Free listeye geçme şansım yok mu gercekten artık? Gerçekten gayret ediyorum inan ama bu sefer metabolizmam beni zorluyor, şaşırtıyor. Önceki kilo vermelerim çok daha kolay olmuştu
Ben de merak icindeyim. Ama bugun adeta sinir kupuydum. Esim sagolsun o huysuz hallerimi hep alttan aldi. Ee o da biliyor bu 2 gun zor gececekAnanas detoksu bana gerçekten çok zor geliyor ama sanırım en kısa zamanda en iyi etki eden detoks bu gibi geliyor. Yarın bakalım sonuç ne olacak çok merak ettim :)
Slm canim hosgeldin.selam kızlar.. bir cumartesi akşamı oturdum diyeti bozmayayım diye evde sizi takip ediyorum :) 300den fazla mesaj okudum, ya ben okudukça artıyor bu mesaj sayısı diyorum meğer konuşmaya devam ediyormuşsunuz :)
hızınıza yetişemiyorum..
Evet aksam cok oldu canım artık toparliycam insAllahAksam cok fazla geldi bana bi de karniyarik kızarmış patlicansa daha da kötü
Espirılerın dozu gizlıden dalga geçmeye başlamadığı surece sorun yok
Severız takımca espırılı ınsanları
İlk gün için beğendim gibi menümü canım. Normalde de 2 öğün mü yiyorsun yoksa kahvaltıyı geç yediğin için mi 2 yaptın?bismillah diyip başlayalım bakalım paylaşayım menümü.
11.00
1 kaşık kızarmış yumurta
3 zeytin
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 hindi salam
Bol yeşillik ( maydonoz, kuzukulağı, roka)
Çay
16:00
25 dk cardio fitnes
Spor sonrası yarım elma, brokoli smoti
19.00
Ev yapımı tarhana (1 kase)
tepsi kebabı (2 kaşık)
Sütlü tarçınlı Türk Kahvesi
Ayy valla yazarken yoruldum, ne çok yemişim
Omcelikle hosgeldin arkadasim. Ben nihal. Menun gayet guzel ancak aksam salata olmaliymis hatta yaninda yogurtta olabilirmis canim.bismillah diyip başlayalım bakalım paylaşayım menümü.
11.00
1 kaşık kızarmış yumurta
3 zeytin
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 hindi salam
Bol yeşillik ( maydonoz, kuzukulağı, roka)
Çay
16:00
25 dk cardio fitnes
Spor sonrası yarım elma, brokoli smoti
19.00
Ev yapımı tarhana (1 kase)
tepsi kebabı (2 kaşık)
Sütlü tarçınlı Türk Kahvesi
Ayy valla yazarken yoruldum, ne çok yemişim
Gun boyu ananas. 100gr kadar yagsiz tuzsuz peynir yedim sabah. Aksam da tavuk yaziyordu onun yerine 100 gr balik yedim. Yani actim bildigingelelim şu ananas detoksuna acaba neymiş kendisi @DeryaOnDiet :) ben de bakayım bi..
İlk gün için beğendim gibi menümü canım. Normalde de 2 öğün mü yiyorsun yoksa kahvaltıyı geç yediğin için mi 2 yaptın?
Güzel menu canımmenümü yazayım artık kizlar
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
az yağda tavada 1 yumurta
2 yeşil zeytin
1 tk reçel
Öğlen 12.30
2dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
maydanoz salatalık biber(öğlen evdeki yemeğim bitmesin aksama kalsın diye kahvaltı ettim)
Ara 15.00 87 kalorilik şekersiz çikolatadan
Akşam 17.30
5 kaşık zeytin yağlı bamya yemeği
1 kepçe mercimek çorbası
salata
Ara yarim kahve fincanı leblebi
su 1.5litre spor yarim saat eliptik
Onlar kimmis kiBen gıdıyom azda çakma lady gagalara satasıyım
Masallah canim sporuna.ohh göğsümü gere gere yazayım.. :)
dün akşam ve bugün akşam akşam yemeği yemedim.. akşamları erken saatte bu işi kapatmayı düşünüyorum ve bunu haftada en az 4 gün yapmayı planlıyorum..
dün bir spor yapmışım kaptan sorma, totişimden nefes almaya çalışıyordum artık, ve hoca kıble yanlış yerde diyip beni ölmeye bıraktı resmen.. sıkı karın hareketleri ve tempolu yürüyüş yaptım dün.. bugün hafif olsun diye, bacak ve kol hareketleri yaptım :)
sosyal hayatı kenera bıraktım.. oturdum işte evde, sizi takip ediyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?