Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü yediklerim
Sabah 1 yumurta sarısı 1.5 kkpeynir 4 zeytin 1 tk kusburnu 1 ck bal salatalık kırmızı biber
Öğle balik salata
Ara 1 tane sekersiz çikolata 87 kalori
Aksam 5 sıkım cig kofte 1/4 ankara simidi 1/3 kk peynir 2 yk kavurmali yumurta marul
Su 2.5 lt
Bugün kaçırdım farkındayım kızlar yarın toparlayacagim insAllah

hadi bakalim iyi eğlenceler anladığım kadarıyla kendini sevdiren birisin hem burda hem de gerçek hayatında seviliyorsun ne mutlu sana ki çok güzel bir yüreğin var demekki
Sansliyim diyelim canim. Guzel insanlar cikiyor karsima.

bismillah diyip başlayalım bakalım paylaşayım menümü.

11.00
1 kaşık kızarmış yumurta
3 zeytin
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 hindi salam
Bol yeşillik ( maydonoz, kuzukulağı, roka)
Çay

16:00
25 dk cardio fitnes

Spor sonrası yarım elma, brokoli smoti

19.00
Ev yapımı tarhana (1 kase)
tepsi kebabı (2 kaşık)

Sütlü tarçınlı Türk Kahvesi

Ayy valla yazarken yoruldum, ne çok yemişim

akşam seninde benim gibi fazla oluyor ya.. anlıyorum seni..

Canım bu ne gülüm
Nıye kendıne bu ezıyetı yaptın
Spor da yok
Ne zaman asılacaz 55 i görmeye

Filizcim aslinda dikkat ediyorsun ama beni de gordun kac haftadir hem spor hem ekmeksiz olmadi direncim var galiba. Ins kirilir. Benim en son 1 ay once direnc gostermisti bunyem isvec yaptim 5 gun. Cok zordu ama ise yaradi. Verdigimi de geri almadim. Gerci 5 gunde yanlis olmasin 1.5 veya 1.6 verdim. Ama bir grami bile geri gelmedi. Istersen bir bak belki sana uyan farkli bir diyet denersen bunyen degisir mi ki?
Ananas detoksu bana gerçekten çok zor geliyor ama sanırım en kısa zamanda en iyi etki eden detoks bu gibi geliyor. Yarın bakalım sonuç ne olacak çok merak ettim :)
Ben de merak icindeyim. Ama bugun adeta sinir kupuydum. Esim sagolsun o huysuz hallerimi hep alttan aldi. Ee o da biliyor bu 2 gun zor gececek
Slm canim hosgeldin.

Espirılerın dozu gizlıden dalga geçmeye başlamadığı surece sorun yok
Severız takımca espırılı ınsanları

Estağfurullah insanlarla dalga geçerek, üzerinden espiri yapmak pek meziyetim değildir. Bilerek bilmeyerek yaparsam affola :)

İlk gün için beğendim gibi menümü canım. Normalde de 2 öğün mü yiyorsun yoksa kahvaltıyı geç yediğin için mi 2 yaptın?

Omcelikle hosgeldin arkadasim. Ben nihal. Menun gayet guzel ancak aksam salata olmaliymis hatta yaninda yogurtta olabilirmis canim.

İlk gün için beğendim gibi menümü canım. Normalde de 2 öğün mü yiyorsun yoksa kahvaltıyı geç yediğin için mi 2 yaptın?

Evet normalde de iki öğün yapmaya gayret ediyorum, sünnet olmasından mütevellit. Daha rahat hissediyorum kendimi :)

benim de bugün ki menüm; geç kahvaltı oldu, saat 5de de yemeyi bitirdim bugün

sabah;sebzeli omlet 1,5 yumurtadan, 2 kibrit kutusu kadar peynir, 3 zeytin, yarım ceviz, domates, 2 dilim ekmek
ara;1 türk kahvesi şekersiz, 1 kuru kayısı içine 2 adet çiğ badem
akşam; 1 büyük bardak naneli ayran, 2 top şekersiz bademli dondurma

su;2,5 lt
spor; dün çok kardiyo yaptığım için bugün biraz dinlenmeli geçti, 3 set bacak hareket, 3 set de kol hareketi yaptım.

Güzel menu canım

Ben gıdıyom azda çakma lady gagalara satasıyım
Onlar kimmis ki
Masallah canim sporuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…