onun mutluluğunda ne var, millet yemesin yemesin eliptik yapsın, olmadı koltuklara in çık yapsın, kış kış ev temizlemişim, banyo yemek ıvır zıvır bir dünya iş var, boğaz ağrısından yutkunamıyorum, çıktım deli gibi eliptik yaptım 35 dakika, mutludur o şimdiGunaydin kapitanim sen de cokk mutlu ol hep mutlu ol
Insallah kisa surede butun dertlerinden kurtulursun canimKizlar merhaba. Ben bazi sebeplerden dolayi devam edemicem. Basimda bi bela var, dunden beri karakoldayim, paylasim yapacak vaktim olmuyor maalesef. Bir sure bu sekilde devam edecek gibi duruyor. Herkese bol kilo vermeler diliyorum
Tebrikler canım, bir sebeple eksi görmek güzel olmalıGunaydin kizlar
Ve detoks 1. Gun sonucu kilom: 68.2
Yani gitti 600 gr.
Tabi kesin sudandir cogu degilse 1 gunde bu kadar vermek mumkun degil. Ve simdi dusunuyotum bugun detoksa devam mi degil mi? Bilemedim ne dersiniz?
Sitenin düşük çenelileri belli oldu böyleceBu gun ne kadar da sakin buralar. Kimsecikler yok.
Enteresan geldi soru, cevabı bekleyeceğimBerilcim normalde ne kadar eksi cikartir ki detokslar? Bir de tarti gununden beri sorucam unutuyorum. Hani bireysel birinciler de kutlaniyor ya. Bu hafta 3 kilo vermisti birinci olan. Çok değil mi, hem sagliksiz hem de tebrik etmiş oluyoruz. Bir-bir bucuk kilo verenler kutlansa daha iyi olmaz mi
3 idiots. Ve dizi olarak eski belki izlemissindir gerci How i met your mother ve friends.Ben de notumu aldım sayenizde, benden başka komedi izleyen kalmadı zannediyordum iyi hissettim sizi görünce,
Derya, Büşra ve diğer komedi severler sinema dizi farketmez, tekliflere açığım
Tekkalici olsun da bu eksi.Tebrikler canım, bir sebeple eksi görmek güzel olmalı
Dört gözle bekliyor olacağım menüleri, kaptan zaten pusudadır, ben de su içerek seyrederim fırça yiyenleri, ben neden yemedim ailem çiğ köfte yerken, tadına bile bakmadım ayol, benimki can değil mi, boğaz ağrımla nefes alamazken neden eliptik yaptım, yemesin onlar da, bananeAma ben senin burda oldugunu bilmiyordum ki. Bu sessizlik korkutuyor beni. Suc isleyen cocuklar annelerinden saklanir ya. Gece kacamak dolu listeler siralanmasin yine. Pazar aksami menuleri genel de elestirileri haketmis oluyor.
Akşam oldu sayılır, yorma kendini fazla, sakin kalmaya çalış bir deBugun de yapiyorum canim bugun daha kolay geciyor.
Tekkalici olsun da bu eksi.Tebrikler canım, bir sebeple eksi görmek güzel olmalı
hayır olsun inşallah canım, sen iyi ol da gerisi hallolur bir şekilde, arada haberdar et e mi kuzum, meraklandırma biziKizlar merhaba. Ben bazi sebeplerden dolayi devam edemicem. Basimda bi bela var, dunden beri karakoldayim, paylasim yapacak vaktim olmuyor maalesef. Bir sure bu sekilde devam edecek gibi duruyor. Herkese bol kilo vermeler diliyorum
Bu gun ne kadar da sakin buralar. Kimsecikler yok.
Ama ben senin burda oldugunu bilmiyordum ki. Bu sessizlik korkutuyor beni. Suc isleyen cocuklar annelerinden saklanir ya. Gece kacamak dolu listeler siralanmasin yine. Pazar aksami menuleri genel de elestirileri haketmis oluyor.
Hatta yemek yapmaya bile fırsatın olmadı, karnın sırtına yapıştı öyleyseSaat 12 den beri ev temizliği yapıyordum, valla yeni oturdum. Odaları taşıdık yer değiştirdik derken akşam olmuş :)
Ahahah kaçamak yapmaya fırsatım bile olmadı, niyet bile edemedim
Cok gecmis olsun bloom.Dört gözle bekliyor olacağım menüleri, kaptan zaten pusudadır, ben de su içerek seyrederim fırça yiyenleri, ben neden yemedim ailem çiğ köfte yerken, tadına bile bakmadım ayol, benimki can değil mi, boğaz ağrımla nefes alamazken neden eliptik yaptım, yemesin onlar da, banane
Iyi gecti bugun bakalim. Sadececregly olmam kotu oldu.Akşam oldu sayılır, yorma kendini fazla, sakin kalmaya çalış bir de
Cok gecmis olsun bloom.Dört gözle bekliyor olacağım menüleri, kaptan zaten pusudadır, ben de su içerek seyrederim fırça yiyenleri, ben neden yemedim ailem çiğ köfte yerken, tadına bile bakmadım ayol, benimki can değil mi, boğaz ağrımla nefes alamazken neden eliptik yaptım, yemesin onlar da, banane
Iyi gecti bugun bakalim. Sadececregly olmam kotu oldu.Akşam oldu sayılır, yorma kendini fazla, sakin kalmaya çalış bir de
Abla -600 baya iyi ama dedigin gibi sudan olabilir bakalm :) bi dahakine ayran detoksunu dene istersen protein oldugundan daha iyi geliyorIns canim onemli olan geri gelmesin.
Sagol deryacim bide 100 gün sekersiz ve unsuz beslenecektim ya basaramadim dun simit yedim bugün dondurma ne yapsam bilemedimInsallah
Bence hic de oyle kacirmislik halin yok canim. Sadece cig kofte belki 5 degil 3 olabilirmis o kadar. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canim hic de cok yememissin hatta aksama salata eklesen tam super olurmus.
Amin canim. Cumle yuva kuranlari bizimkileri deAy ben de çok mutlu oldum inan, tam kitaplık konu, yazıya döküp çocuklarına saklayabilirler bence, doğmamış çocuğa mektup olayları hep hoşuma gitmiştir, Rabbim mesut bahtiyar etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?