Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kapitanim sen de cokk mutlu ol hep mutlu ol
onun mutluluğunda ne var, millet yemesin yemesin eliptik yapsın, olmadı koltuklara in çık yapsın, kış kış ev temizlemişim, banyo yemek ıvır zıvır bir dünya iş var, boğaz ağrısından yutkunamıyorum, çıktım deli gibi eliptik yaptım 35 dakika, mutludur o şimdi

Kizlar merhaba. Ben bazi sebeplerden dolayi devam edemicem. Basimda bi bela var, dunden beri karakoldayim, paylasim yapacak vaktim olmuyor maalesef. Bir sure bu sekilde devam edecek gibi duruyor. Herkese bol kilo vermeler diliyorum
Insallah kisa surede butun dertlerinden kurtulursun canim

Gunaydin kizlar
Ve detoks 1. Gun sonucu kilom: 68.2
Yani gitti 600 gr.
Tabi kesin sudandir cogu degilse 1 gunde bu kadar vermek mumkun degil. Ve simdi dusunuyotum bugun detoksa devam mi degil mi? Bilemedim ne dersiniz?
Tebrikler canım, bir sebeple eksi görmek güzel olmalı

Enteresan geldi soru, cevabı bekleyeceğim

Ben de notumu aldım sayenizde, benden başka komedi izleyen kalmadı zannediyordum iyi hissettim sizi görünce,
Derya, Büşra ve diğer komedi severler sinema dizi farketmez, tekliflere açığım
3 idiots. Ve dizi olarak eski belki izlemissindir gerci How i met your mother ve friends.

Ama ben senin burda oldugunu bilmiyordum ki. Bu sessizlik korkutuyor beni. Suc isleyen cocuklar annelerinden saklanir ya. Gece kacamak dolu listeler siralanmasin yine. Pazar aksami menuleri genel de elestirileri haketmis oluyor.
Dört gözle bekliyor olacağım menüleri, kaptan zaten pusudadır, ben de su içerek seyrederim fırça yiyenleri, ben neden yemedim ailem çiğ köfte yerken, tadına bile bakmadım ayol, benimki can değil mi, boğaz ağrımla nefes alamazken neden eliptik yaptım, yemesin onlar da, banane

Kizlar merhaba. Ben bazi sebeplerden dolayi devam edemicem. Basimda bi bela var, dunden beri karakoldayim, paylasim yapacak vaktim olmuyor maalesef. Bir sure bu sekilde devam edecek gibi duruyor. Herkese bol kilo vermeler diliyorum
hayır olsun inşallah canım, sen iyi ol da gerisi hallolur bir şekilde, arada haberdar et e mi kuzum, meraklandırma bizi

Bu gun ne kadar da sakin buralar. Kimsecikler yok.

Saat 12 den beri ev temizliği yapıyordum, valla yeni oturdum. Odaları taşıdık yer değiştirdik derken akşam olmuş :)

Ama ben senin burda oldugunu bilmiyordum ki. Bu sessizlik korkutuyor beni. Suc isleyen cocuklar annelerinden saklanir ya. Gece kacamak dolu listeler siralanmasin yine. Pazar aksami menuleri genel de elestirileri haketmis oluyor.

Ahahah kaçamak yapmaya fırsatım bile olmadı, niyet bile edemedim

Saat 12 den beri ev temizliği yapıyordum, valla yeni oturdum. Odaları taşıdık yer değiştirdik derken akşam olmuş :)

Ahahah kaçamak yapmaya fırsatım bile olmadı, niyet bile edemedim
Hatta yemek yapmaya bile fırsatın olmadı, karnın sırtına yapıştı öyleyse

Cok gecmis olsun bloom.
Akşam oldu sayılır, yorma kendini fazla, sakin kalmaya çalış bir de
Iyi gecti bugun bakalim. Sadececregly olmam kotu oldu.

Cok gecmis olsun bloom.
Akşam oldu sayılır, yorma kendini fazla, sakin kalmaya çalış bir de
Iyi gecti bugun bakalim. Sadececregly olmam kotu oldu.

Insallah

Bence hic de oyle kacirmislik halin yok canim. Sadece cig kofte belki 5 degil 3 olabilirmis o kadar. Afiyet olsun.

Afiyet olsun canim hic de cok yememissin hatta aksama salata eklesen tam super olurmus.
Sagol deryacim bide 100 gün sekersiz ve unsuz beslenecektim ya basaramadim dun simit yedim bugün dondurma ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…