Menün ve sporun harika canım gelsin eksilerBi de menu yazayim aksam diğer menuleri yorumlamaya gelirim
Sabah: sebzeli omlet+ 1 kk peynir+ 4 yesil zeytin+ 1 salatalik+ 1 roll ekmek
Ara: 1 armut
Ara: 1 mandalina
Akşam: 2 haslanmis tavuk but+ haslanmis brokoli uzerine 4 yk yogurt
Su: 2,5 litre
Spor: 40 dk fat burn cardio
Öncelikle geçmiş olsun canım bu aylarda insan ne giyeceğini şaşırıyor öğlen ılık oluyor sonra soğuyor tam hastalık dönemindeyiz. Menün gayet güzel beğendimMenude yazayim
Sabah: dort bes findik.
Kahvalti:11.30 dort bes ksik kada menemen,bir iki catal kavurmali yum,yarim kase yogurt ve 2 dilim ekmek.
Ara iki mandalina.
Aksam:17.30 bir tabak et haslama.
Birazdan nar yerim
Kizlar iki gundur disari cikmiyorum hala uzerimde grip kirginligi var,2 litre su
allah kolaylık versinKizlar merhaba. Ben bazi sebeplerden dolayi devam edemicem. Basimda bi bela var, dunden beri karakoldayim, paylasim yapacak vaktim olmuyor maalesef. Bir sure bu sekilde devam edecek gibi duruyor. Herkese bol kilo vermeler diliyorum
hiiiç boşa heves etme canım bugün arkadaşlarla kahvaltıya gittim de orda bile cıs yemedimDört gözle bekliyor olacağım menüleri, kaptan zaten pusudadır, ben de su içerek seyrederim fırça yiyenleri, ben neden yemedim ailem çiğ köfte yerken, tadına bile bakmadım ayol, benimki can değil mi, boğaz ağrımla nefes alamazken neden eliptik yaptım, yemesin onlar da, banane
afiyet olsun her zamanki gibi güzel menü..bu roll ekmek nedir kaç gündür merak içindeyimBi de menu yazayim aksam diğer menuleri yorumlamaya gelirim
canım bence kendine dengeli ve sağlıklı bir menü oluştur bu şekilde yapamıyorum diyip bırakırsın çünküSagol deryacim bide 100 gün sekersiz ve unsuz beslenecektim ya basaramadim dun simit yedim bugün dondurma ne yapsam bilemedim
bence güzel afiyet olsun10.30
Kahvaltı
2 kaşık sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
Akşam
Fırınlanmış hazır tavuk- (1 küçük but - 2 parça göğüs eti)
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 litre tarçınlı su
Akşam 21.00 da
30 dk kardiyo fitnes yapcam nasipse :))
ellerine sağlık şimdiden afiyet olsunBugün sağlıkli atistirmaliklar hazirladim kizlar yine. Bir tatli bir tuzlu (ana malzeme yulaf, daha once paylasmistim tarifleri) çocuklarim küçük onlar icin bile guzel. Abur cubur almaktan iyi. Haftaicine hazirlik :)
Menün güzel canım sen de iki öğün besleniyorsun galiba yoksa haftasonu mu böyle oldu Ara öğün yapmayınca dayanabiliyormusun?10.30
Kahvaltı
2 kaşık sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
Akşam
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 litre tarçınlı su
Akşam 21.00 da
geçmiş olsun tekrardan canım sen yine de kendini çok yorma havalar çok değişken hastalık hemen geri gelmesinIyi aksamlar kizlar iki gundur giremedim gecmis cok birikmistirbugun temizlik camasir is guc,dun de sinifim icin etkinlik hazirladim,biraz toparlayinca hemen ayaklandim ben:)
bence biraz fazla 3e doğru yemek yemissin canım zaten o kadar kuru fasulyenin üzerine acıkıp bir o kadar daha mi kuru fasulye yedinMenüm
11.00
4 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, şekersiz çay, 1 dl kepek ekmeği, 10 tane yaş üzüm
13.10
2 mandalina, 2 mürdüm erik
14.40
2 domates, 2 kepçe kuru fasulye, 1 Kase tarçınlı yoğurt, 10 tane yaş üzüm, 1 Su brd. yeşil çay
17.30
1 yt kuru fasulye, 2 kornişon turşusu, 1 Kase yoğurt, 1 dl kepek ekmeği
18.40
1 fincan türk kahvesi
Su 2 lt şu an daha içerim spor yok ama yatana kadar yapacağım bir şeyler
güzel menü afiyet olsunMenude yazayim
Sabah: dort bes findik.
Kahvalti:11.30 dort bes ksik kada menemen,bir iki catal kavurmali yum,yarim kase yogurt ve 2 dilim ekmek.
Ara iki mandalina.
Aksam:17.30 bir tabak et haslama.
Birazdan nar yerim
Kizlar iki gundur disari cikmiyorum hala uzerimde grip kirginligi var,2 litre su
bence güzel afiyet olsun
ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun
Menün güzel canım sen de iki öğün besleniyorsun galiba yoksa haftasonu mu böyle oldu Ara öğün yapmayınca dayanabiliyormusun?
Aslında 14.40 gecikmiş öğlen yemeği gibi sonra akşam yemeğini de yeyim günü erken kapatıyım dedim ortaya böyle komik bir şey çıktı sonuç günü erken kapattım artık Su içiyorumgeçmiş olsun tekrardan canım sen yine de kendini çok yorma havalar çok değişken hastalık hemen geri gelmesin
bence biraz fazla 3e doğru yemek yemissin canım zaten o kadar kuru fasulyenin üzerine acıkıp bir o kadar daha mi kuru fasulye yedin
güzel menü afiyet olsun
her zamanki gibi çok güzel afiyet olsun canımMenü:
Spordan önce: 1 muz (7:30)
Sabah (9:00)
4 yk müsli
1/2 bardak süt
2 ceviz
Öğle (13:00)
200 gr hindi rosto
Haşlanmış ıspanak
Salata
Ara:
1 bardak süt
Çeri domates
Akşam:
Büyük bir kase ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Su: 3l
Spor: 5 km koşu/ yürüyüş, 45 dk dayanıklılık antremanı
Protein bombası maşallah. Spor da yakıyor ha :)Bi de menu yazayim aksam diğer menuleri yorumlamaya gelirim
Menün ve sporun harika canımMenü:
Spordan önce: 1 muz (7:30)
Sabah (9:00)
4 yk müsli
1/2 bardak süt
2 ceviz
Öğle (13:00)
200 gr hindi rosto
Haşlanmış ıspanak
Salata
Ara:
1 bardak süt
Çeri domates
Akşam:
Büyük bir kase ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Su: 3l
Spor: 5 km koşu/ yürüyüş, 45 dk dayanıklılık antremanı
Bana biraz az geliyor senin yediklerin ama enerjini etkilemiyorsa iyi böyle :)10.30
Kahvaltı
2 kaşık sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
Akşam
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 litre tarçınlı su
Akşam 21.00 da
Bana bir tek kuru fasulye fazla geldi canım. Yoksa iyi :)Menüm
11.00
4 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, şekersiz çay, 1 dl kepek ekmeği, 10 tane yaş üzüm
13.10
2 mandalina, 2 mürdüm erik
14.40
2 domates, 2 kepçe kuru fasulye, 1 Kase tarçınlı yoğurt, 10 tane yaş üzüm, 1 Su brd. yeşil çay
17.30
1 yt kuru fasulye, 2 kornişon turşusu, 1 Kase yoğurt, 1 dl kepek ekmeği
18.40
1 fincan türk kahvesi
Su 2 lt şu an daha içerim spor yok ama yatana kadar yapacağım bir şeyler
Menün çok dengeli olmuş. Spor daben de yazayım bugünkü listemi
Sabah 10.00
1 kk peynir
1 kk kaşar
5 zeytin
1 çay kaşığı recel
1 dilim ekmek
domates salatalık
Ara yarım elma ve 1 bardak ayran
Akşam 16.30
3 ızgara köfte
1 bardak ayran
salata
Ara 2hurma
su 1.5litre 750 milim de dukan birası
spor yarım saat yürüyüş ve 35 dakika eliptik
Canim once 1 hafta dene sekersiz unsuz olmaz mi?Sagol deryacim bide 100 gün sekersiz ve unsuz beslenecektim ya basaramadim dun simit yedim bugün dondurma ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?