Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menün ve sporun harika canım gelsin eksiler

Kizlar iki hafta cok yogun olucam aksamlari ancak girebilirim ama esim bazen kiziyir cok giriyorsun diyor,bugun gececi rahat rahat yazabilirim.

Bu arada yogunlugumun sebebi suriyeli ogrencisi olan ogretmenleri 2 haftalik semire tabi tutuyorlar sabah 8 de basliyor ogleye kadar ogle de aksama kadar okul yani sabau sekizden aksam yediye kadar disarda olucam

Öncelikle geçmiş olsun canım bu aylarda insan ne giyeceğini şaşırıyor öğlen ılık oluyor sonra soğuyor tam hastalık dönemindeyiz. Menün gayet güzel beğendim

Kizlar merhaba. Ben bazi sebeplerden dolayi devam edemicem. Basimda bi bela var, dunden beri karakoldayim, paylasim yapacak vaktim olmuyor maalesef. Bir sure bu sekilde devam edecek gibi duruyor. Herkese bol kilo vermeler diliyorum
allah kolaylık versin

hiiiç boşa heves etme canım bugün arkadaşlarla kahvaltıya gittim de orda bile cıs yemedim

afiyet olsun her zamanki gibi güzel menü..bu roll ekmek nedir kaç gündür merak içindeyim
Sagol deryacim bide 100 gün sekersiz ve unsuz beslenecektim ya basaramadim dun simit yedim bugün dondurma ne yapsam bilemedim
canım bence kendine dengeli ve sağlıklı bir menü oluştur bu şekilde yapamıyorum diyip bırakırsın çünkü

bence güzel afiyet olsun
Bugün sağlıkli atistirmaliklar hazirladim kizlar yine. Bir tatli bir tuzlu (ana malzeme yulaf, daha once paylasmistim tarifleri) çocuklarim küçük onlar icin bile guzel. Abur cubur almaktan iyi. Haftaicine hazirlik :)
ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun

Menün güzel canım sen de iki öğün besleniyorsun galiba yoksa haftasonu mu böyle oldu Ara öğün yapmayınca dayanabiliyormusun?

Iyi aksamlar kizlar iki gundur giremedim gecmis cok birikmistir bugun temizlik camasir is guc,dun de sinifim icin etkinlik hazirladim,biraz toparlayinca hemen ayaklandim ben:)
geçmiş olsun tekrardan canım sen yine de kendini çok yorma havalar çok değişken hastalık hemen geri gelmesin

bence biraz fazla 3e doğru yemek yemissin canım zaten o kadar kuru fasulyenin üzerine acıkıp bir o kadar daha mi kuru fasulye yedin
güzel menü afiyet olsun

ben de yazayım bugünkü listemi
Sabah 10.00
1 kk peynir
1 kk kaşar
5 zeytin
1 çay kaşığı recel
1 dilim ekmek
domates salatalık

Ara yarım elma ve 1 bardak ayran

Akşam 16.30
3 ızgara köfte
1 bardak ayran
salata

Ara 2hurma
su 1.5litre 750 milim de dukan birası
spor yarım saat yürüyüş ve 35 dakika eliptik

Menü:
Spordan önce: 1 muz (7:30)
Sabah (9:00)
4 yk müsli
1/2 bardak süt
2 ceviz

Öğle (13:00)
200 gr hindi rosto
Haşlanmış ıspanak
Salata

Ara:
1 bardak süt
Çeri domates

Akşam (17:30)
Büyük bir kase ton balıklı salata
1 kase yoğurt

Su: 3l
Spor: 5 km koşu/ yürüyüş, 45 dk dayanıklılık antremanı

Son düzenleme:
bence güzel afiyet olsun
ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun

Teşekkür ederim cınım benim

Menün güzel canım sen de iki öğün besleniyorsun galiba yoksa haftasonu mu böyle oldu Ara öğün yapmayınca dayanabiliyormusun?

Yok sadece iki öğün yapıyorum, onun dışında alışkanlık birazda sıkıntı çekmiyorum şükür

Aslında 14.40 gecikmiş öğlen yemeği gibi sonra akşam yemeğini de yeyim günü erken kapatıyım dedim ortaya böyle komik bir şey çıktı sonuç günü erken kapattım artık Su içiyorum

her zamanki gibi çok güzel afiyet olsun canım

Protein bombası maşallah. Spor da yakıyor ha :)

Menün ve sporun harika canım

Bana biraz az geliyor senin yediklerin ama enerjini etkilemiyorsa iyi böyle :)
Aman sakın sporu unutma

Bana bir tek kuru fasulye fazla geldi canım. Yoksa iyi :)

Menün çok dengeli olmuş. Spor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…