- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Afiyet olsun canimSu saate kadar anca gecmisi okumakla mesgul oldugumdan ben de gecikmeli olsada menumu paylasayim arkadaslar.
07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dilim cavdar ekmegi
1 dl. Peynir
Domates salatalik
Yesillik ve cay
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 1 elma 2 ceviz
13.00 izgara tavuk (2kofte kadar)
Salata
4 kasik yogurt
14.30 1 fincan yesil cay
16.00 1 dl.tam bugday ekmegi
1 bard. Ayran
17.30 5 kasik z.yagli bamya yemegi
3 kasik yogurt
Salata
19.00 1 armut
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur
Su 3 lt.
Sagol canim insEe derya olmadi bu detoks ama. Ben menune ne yorum yapacam simdi.saka bir yana bol eksili olur insallah.
Afiyet olsun canimSu saate kadar anca gecmisi okumakla mesgul oldugumdan ben de gecikmeli olsada menumu paylasayim arkadaslar.
07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dilim cavdar ekmegi
1 dl. Peynir
Domates salatalik
Yesillik ve cay
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 1 elma 2 ceviz
13.00 izgara tavuk (2kofte kadar)
Salata
4 kasik yogurt
14.30 1 fincan yesil cay
16.00 1 dl.tam bugday ekmegi
1 bard. Ayran
17.30 5 kasik z.yagli bamya yemegi
3 kasik yogurt
Salata
19.00 1 armut
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur
Su 3 lt.
Sagol canim insEe derya olmadi bu detoks ama. Ben menune ne yorum yapacam simdi.saka bir yana bol eksili olur insallah.
Cok iyi yapmislar canim. Ins cook mutlu olsunlar.Sagol elif im. Hem eglendim hem cok mutlu oldum. Kiyamam bu dayimin oglunun isleri kotu gidiyordu ve bekardi. Gelinimiz hazir di ama isleri yuzunden hamle yapamiyordu kiyamam. Gelin kizimizla birlikte bahce icinde kucucuk kutu gibi bir ev almislar icini dosemisler bizi alip evlerine goturduler. Hem islerinin acilmasina hem de boyle hayirli bir hamle yapmalarina cok sevindim. Uzun suredir kimselere soylemeden bu suprizi hazirliyorlarmis. Ustelik annelerden sonra ilk bana gostermek istemeleri de ayri mutlu etti beni. Diyet yapiyorum diye hazirlanmislar bir de. Ay cok tatlilardi ya kelebek gibi ucusuyorlardi. Yilbasina kadar sade bir nikahla evlenme karari almislar.
Afiyet olsun canim simdiden sen bulursun saglikli sana uygun yiyeceklergünaydın hatunlar...ben hazırlandım gideyim kahvaltıya arkadaşlarla bakalim kaç çeşit cıs var inşallah yoktur
Gunaydin kapitanim sen de cokk mutlu ol hep mutlu olGünaydın
Neşeli ve umutlu olun bugun emi
Maşallah 600 gr çok iyi derya abla dün nasıldı dayanabildinmi ona göre karar verGunaydin kizlar
Ve detoks 1. Gun sonucu kilom: 68.2
Yani gitti 600 gr.
Tabi kesin sudandir cogu degilse 1 gunde bu kadar vermek mumkun degil. Ve simdi dusunuyotum bugun detoksa devam mi degil mi? Bilemedim ne dersiniz?
Insallah canim.Cok iyi yapmislar canim. Ins cook mutlu olsunlar.
Bunyeni sarsmiyacagina inaniyorsan devam et canim. Calisiyorsun bebegin var eger seni uzucek yada hasta edecekse dur derim. Tebrikler bu arada bir gunde- 600gr. Cok iyi.Gunaydin kizlar
Yani gitti 600 gr.
Tabi kesin sudandir cogu degilse 1 gunde bu kadar vermek mumkun degil. Ve simdi dusunuyotum bugun detoksa devam mi degil mi? Bilemedim ne dersiniz?
Hayirli sabahlar busra cim.Hayırlı sabahlar mübarekler
Çok iyiymiş Derya abla. Bence de kızların dediği gibi. Sen kendini iyi hissediyorsan devam et. Ama halsiz düşeceksen çok fazla yapma bence :)Gunaydin kizlar
Yani gitti 600 gr.
bence yapma canımGunaydin kizlar
Yani gitti 600 gr.
Gunaydin canimGünaydın kızlar :)
Oo tecrube baska birsey. Ben hic detoks yapmadigjm icin bana guzel gelmisti. Beril cim ogrencigimiz cok sey var senden.bence yapma canım
Detoksta 600 çok gelmedı bana
Kendıne ezıyet etme tatlım
Hem tartıda oynamasada kesın incelıyorsun
Tartının ınadıda kırılır elbet
Vücut şoklandıgı halde ılk gün 600 gıttıyse ıkıncı gün yarısı anca gıderOo tecrube baska birsey. Ben hic detoks yapmadigjm icin bana guzel gelmisti. Beril cim ogrencigimiz cok sey var senden.
Ben yokum ya dermişimBu gun ne kadar da sakin buralar. Kimsecikler yok.
Çok iyiymiş. Ben de deneyebilirim. Ama deryacim yine yaz olur mu normal duzene gectiginde nasil oldu diye. Ve cani gonulden dilerim ki bu - 600 kalir, yani artiya geçmemeni umuyorum pleaseGunaydin kizlar
Yani gitti 600 gr.
olur bebeğim.Pzt kılonu fısılda bana
Bende sana fısıldayım olurmu
kurallar ilk sayfada canım.Teşekkürler canım
Ben henüz menü yorumlayacak kıvamda değilim hakkınızı helal edin lütfen o açıdan
Bir de yarışma kurallarının olduğu bir kısım var mı acaba, az önce iki ay çıkmanın yasak olduğunu öğrendim ilginç geldi
Başka neler var diye meraklandım
abliş dedım ya yedek klubesindeyim bak göz kirpiyorum el sallıyor um hani o şişko olanEvet elif gel artik. Sıkıyonetimi baslat beril cim. De canim sana demeler yakisir.
Ay ne güzel birgün olmuş. Mutlulukları daim olsun inşallah.Sagol elif im. Hem eglendim hem cok mutlu oldum. Kiyamam bu dayimin oglunun isleri kotu gidiyordu ve bekardi. Gelinimiz hazir di ama isleri yuzunden hamle yapamiyordu kiyamam. Gelin kizimizla birlikte bahce icinde kucucuk kutu gibi bir ev almislar icini dosemisler bizi alip evlerine goturduler. Hem islerinin acilmasina hem de boyle hayirli bir hamle yapmalarina cok sevindim. Uzun suredir kimselere soylemeden bu suprizi hazirliyorlarmis. Ustelik annelerden sonra ilk bana gostermek istemeleri de ayri mutlu etti beni. Diyet yapiyorum diye hazirlanmislar bir de. Ay cok tatlilardi ya kelebek gibi ucusuyorlardi. Yilbasina kadar sade bir nikahla evlenme karari almislar.
hep beraber inşallah.Günaydın
Neşeli ve umutlu olun bugun emi
600 İmmm fena değil galiba. Yapma boşver 2. Günü.Gunaydin kizlar
Yani gitti 600 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?