- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
Sagol canim bende cok sevdim yine alicamsen yaz tatlım biz gelince görürüz bir ara uşaklara bakmaya çekiliyoruz hepimiz
amanınnn anne yemekleri en kilo aldiranindan ben annem gelince bir hafta kalsa en az 1 kilo alırım malesef allah yardımcın olsun bacım
en iyisi canım dışarı çıkınca diyet bozuluyorsa bir mudd et evde oturmak iyidir ben de yarın arkadaşlarla kahvaltıya gideceğim inşallah bozmam fazla kaçırmam
canim malesef olmamış hamsi tava çok kalorili bir kere onu fırında yap,2 yumurta ve 4 kk peynir( ki bu peynirlerin yarısı tereyağında) yemissin bu da çok fazla heleki o fındıkları saymıyorum bile karatay yapmıyorsun belliki çünkü hem ekmek var hem de 3 öğün yemissin...karadenizli misin tereyağında peynir yaptığına göre(minci)
su şekersiz çikolatayı senden görünce dün aldim ben de çok güzelmiş ya bugün de aldim ama sadece bir ışırım yiyebildim kızım yedi..afiyet olsun bu arada menü akşam kaçmış sadece
yok yok belli burdan da senden kaynaklı çok sevecen ve cana yakınsın
afiyet olsun güzel menü olmuş
Hatta yemek yapmaya bile fırsatın olmadı, karnın sırtına yapıştı öyleyse
Kiyasiya mucadeleye devam yaniAbla -600 baya iyi ama dedigin gibi sudan olabilir bakalm :) bi dahakine ayran detoksunu dene istersen protein oldugundan daha iyi geliyorben de yarin basliyorum bu detoksun altinda kalamam
Rakip sen ogleni de yerdin genelde meyve yedin diye mi atladin. Masallah menun cok guzel sporun da.Bi de menu yazayim aksam diğer menuleri yorumlamaya gelirim
Sabah: sebzeli omlet+ 1 kk peynir+ 4 yesil zeytin+ 1 salatalik+ 1 roll ekmek
Ara: 1 armut
Ara: 1 mandalina
Akşam: 2 haslanmis tavuk but+ haslanmis brokoli uzerine 4 yk yogurt
Su: 2,5 litre
Spor: 40 dk fat burn cardio
Evet biraz sağlıksız oldu abla cumaya vericem ama insAllah hedefim 63.5Oy oy bu menu tam beril lik. Guzel filan diyemem bana da kizar sonra. Ustune spor da yok. Bilemicem artik. Terlik yola cikmis olabilir.
Evet abla haklisin inanmiycaksin belki ama internetimde bi sorun var annemlerdeyim simdi öyle girebildim hepinize tek tek yorum yapicam basladim gecmisi okumayi hepimizin zayiflamasini cok istiyorum basaricagiz abla söz5 55olmakistiyorum hanımcım bugun 5 mesaj yazdım
3 tde kısa cumlelı menü yorumladım dıye
Yırttım gıbımı dusunuyon acabaaaaaa
Yanılıyon düşünüyorsan
Hıc menü yorumu goremedım
Şimdi bır empatı yapsak sen zaman bulup sayfaya gelsen ve menüne yorum yapılmamış olsa üzülmezmısın
Ya nıye yazmadılar bana zayıflamamı ıstemıyorşarmı demezmısın
Yada aaaa berıl bunları orgutledı o sıze yorum yapmıyorsa sızde ona yapmayın demiş olabılırmı dıye düsünmezmısın
Bende artik senin gibi yapicam canim 1000 kalori alti olacak hesapliycam965 kalori cikiyor toplam ben her gun hesaplıyorum bazen yazarim menulerede genelde 1000 kalorinin altinda kaliyorum zaten :)
Abla menun cok guzel herzamanki gibiSu saate kadar anca gecmisi okumakla mesgul oldugumdan ben de gecikmeli olsada menumu paylasayim arkadaslar.
07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dilim cavdar ekmegi
1 dl. Peynir
Domates salatalik
Yesillik ve cay
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 1 elma 2 ceviz
13.00 izgara tavuk (2kofte kadar)
Salata
4 kasik yogurt
14.30 1 fincan yesil cay
16.00 1 dl.tam bugday ekmegi
1 bard. Ayran
17.30 5 kasik z.yagli bamya yemegi
3 kasik yogurt
Salata
19.00 1 armut
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur
Su 3 lt.
üzüldüm canım inşallah geçici bir durumdur bizi haberdar et lütfen.Kizlar merhaba. Ben bazi sebeplerden dolayi devam edemicem. Basimda bi bela var, dunden beri karakoldayim, paylasim yapacak vaktim olmuyor maalesef. Bir sure bu sekilde devam edecek gibi duruyor. Herkese bol kilo vermeler diliyorum
Örtmeniiim, zen mesajı çok görünsün diye üç kez göndermiş aynı mesajıııı
3 idiots u görünce aklıma Aamir Khan geldi. Geçen hafta Turkiye deydi canimmmmm benim.3 idiots. Ve dizi olarak eski belki izlemissindir gerci How i met your mother ve friends.
Ooo yeeee güzel menü afiyet olsun harika bi spor daha ne olsun.Bi de menu yazayim aksam diğer menuleri yorumlamaya gelirim
Sabah: sebzeli omlet+ 1 kk peynir+ 4 yesil zeytin+ 1 salatalik+ 1 roll ekmek
Ara: 1 armut
Ara: 1 mandalina
Akşam: 2 haslanmis tavuk but+ haslanmis brokoli uzerine 4 yk yogurt
Su: 2,5 litre
Spor: 40 dk fat burn cardio
100 gün çok fazla keşke 21 gün deseydin dayanabilirdin belki. Dondurmayı aman görmesin kimseler.Sagol deryacim bide 100 gün sekersiz ve unsuz beslenecektim ya basaramadim dun simit yedim bugün dondurma ne yapsam bilemedim
afiyet olsun canım. Sucuga dikkat minimum tüket diyetteyken. Sporu bekliyoruz10.30
Kahvaltı
2 kaşık sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
Akşam
Fırınlanmış hazır tavuk- (1 küçük but - 2 parça göğüs eti)
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 litre tarçınlı su
Akşam 21.00 da
30 dk kardiyo fitnes yapcam nasipse :))
Ben regl olduğum zaman meyve yemiyorum. Kan sulandirdigi için daha cok kanama yapiyormus canimBugun de devam ediyorum canim. Bugun daha kolay geciyor. Gerci bir de regly oldum ins eksi gelirim yarina.
Sagol canim yorumun icin.
Bunye alisti galiba bugun daha iyiyim.
Bugun son kapitanim bugun hic zorlamiyor ama. Bir de regly olunca korktum arti getirmeyeyim diye bugun de yapiyorum.
Ara öğün yapmiyorsun sanirim. Aslında eklesen fena olmaz bence10.30
Kahvaltı
2 kaşık sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
Akşam
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 litre tarçınlı su
Akşam 21.00 da
Menun cok dengeli ve sağlıklı. Öenek teşkil edebilir bizeSu saate kadar anca gecmisi okumakla mesgul oldugumdan ben de gecikmeli olsada menumu paylasayim arkadaslar.
07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dilim cavdar ekmegi
1 dl. Peynir
Domates salatalik
Yesillik ve cay
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 1 elma 2 ceviz
13.00 izgara tavuk (2kofte kadar)
Salata
4 kasik yogurt
14.30 1 fincan yesil cay
16.00 1 dl.tam bugday ekmegi
1 bard. Ayran
17.30 5 kasik z.yagli bamya yemegi
3 kasik yogurt
Salata
19.00 1 armut
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur
Su 3 lt.
afiyet olsun canım. Sucuga dikkat minimum tüket diyetteyken. Sporu bekliyoruz
Bende detoks yapicam 4 günGunaydin kizlar
Ve detoks 1. Gun sonucu kilom: 68.2
Yani gitti 600 gr.
Tabi kesin sudandir cogu degilse 1 gunde bu kadar vermek mumkun degil. Ve simdi dusunuyotum bugun detoksa devam mi degil mi? Bilemedim ne dersiniz?
Ya ben daha olamadim bugün olmma lazimdi. Sartlari her kosulda esitleyerek yarisiyoruzKiyasiya mucadeleye devam yanisaka gibi reglyi bile ayni anda oluyoz
Öğlen yiyecek zaman olmadi ki biraz 12ye kadar uyumusum daRakip sen ogleni de yerdin genelde meyve yedin diye mi atladin. Masallah menun cok guzel sporun da.
Gayet guzel bi menu canim iyi bari oglen yemeyip aksama yuklenmemissin10.30
Kahvaltı
2 kaşık sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
Akşam
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 litre tarçınlı su
Akşam 21.00 da
Valla iyi oluyor mesela bugun 600 kusurdu kalorisi gayet yeterli aslindaBende artik senin gibi yapicam canim 1000 kalori alti olacak hesapliycam
Ne detoksu canim genelde 2 gun surer detokslar amaBende detoks yapicam 4 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?