Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sagol canim bende cok sevdim yine alicam

Hatta yemek yapmaya bile fırsatın olmadı, karnın sırtına yapıştı öyleyse

Müneccim ruhlu kadın seni kahvaltı ile duruyordum ama hazır fırınlanmış tavuk aldık artık bir dilim ekmekle indirdim valla mideye bir kaç parça

Abla -600 baya iyi ama dedigin gibi sudan olabilir bakalm :) bi dahakine ayran detoksunu dene istersen protein oldugundan daha iyi geliyor ben de yarin basliyorum bu detoksun altinda kalamam
Kiyasiya mucadeleye devam yani saka gibi reglyi bile ayni anda oluyoz

Rakip sen ogleni de yerdin genelde meyve yedin diye mi atladin. Masallah menun cok guzel sporun da.

Evet abla haklisin inanmiycaksin belki ama internetimde bi sorun var annemlerdeyim simdi öyle girebildim hepinize tek tek yorum yapicam basladim gecmisi okumayi hepimizin zayiflamasini cok istiyorum basaricagiz abla söz

10.30

Kahvaltı
2 kaşık sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk peynir

Akşam
Fırınlanmış hazır tavuk- (1 küçük but - 2 parça göğüs eti)
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

2 litre tarçınlı su

Akşam 21.00 da
30 dk kardiyo fitnes yapcam nasipse :))

Abla menun cok guzel herzamanki gibi

Kizlar merhaba. Ben bazi sebeplerden dolayi devam edemicem. Basimda bi bela var, dunden beri karakoldayim, paylasim yapacak vaktim olmuyor maalesef. Bir sure bu sekilde devam edecek gibi duruyor. Herkese bol kilo vermeler diliyorum
üzüldüm canım inşallah geçici bir durumdur bizi haberdar et lütfen.

Örtmeniiim, zen mesajı çok görünsün diye üç kez göndermiş aynı mesajıııı

3 idiots. Ve dizi olarak eski belki izlemissindir gerci How i met your mother ve friends.
3 idiots u görünce aklıma Aamir Khan geldi. Geçen hafta Turkiye deydi canimmmmm benim.

Ooo yeeee güzel menü afiyet olsun harika bi spor daha ne olsun.

Sagol deryacim bide 100 gün sekersiz ve unsuz beslenecektim ya basaramadim dun simit yedim bugün dondurma ne yapsam bilemedim
100 gün çok fazla keşke 21 gün deseydin dayanabilirdin belki. Dondurmayı aman görmesin kimseler.

afiyet olsun canım. Sucuga dikkat minimum tüket diyetteyken. Sporu bekliyoruz

Ben regl olduğum zaman meyve yemiyorum. Kan sulandirdigi için daha cok kanama yapiyormus canim

Ara öğün yapmiyorsun sanirim. Aslında eklesen fena olmaz bence

Menun cok dengeli ve sağlıklı. Öenek teşkil edebilir bize

Kiyasiya mucadeleye devam yani saka gibi reglyi bile ayni anda oluyoz
Ya ben daha olamadim bugün olmma lazimdi. Sartlari her kosulda esitleyerek yarisiyoruz

Rakip sen ogleni de yerdin genelde meyve yedin diye mi atladin. Masallah menun cok guzel sporun da.
Öğlen yiyecek zaman olmadi ki biraz 12ye kadar uyumusum da hafta icinin yorgunlugu cikiyor :))

Gayet guzel bi menu canim iyi bari oglen yemeyip aksama yuklenmemissin

Bende artik senin gibi yapicam canim 1000 kalori alti olacak hesapliycam
Valla iyi oluyor mesela bugun 600 kusurdu kalorisi gayet yeterli aslinda
Bende detoks yapicam 4 gün
Ne detoksu canim genelde 2 gun surer detokslar ama

Menüm
11.00
4 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, şekersiz çay, 1 dl kepek ekmeği, 10 tane yaş üzüm
13.10
2 mandalina, 2 mürdüm erik
14.40
2 domates, 2 kepçe kuru fasulye, 1 Kase tarçınlı yoğurt, 10 tane yaş üzüm, 1 Su brd. yeşil çay
17.30
1 yt kuru fasulye, 2 kornişon turşusu, 1 Kase yoğurt, 1 dl kepek ekmeği
18.40
1 fincan türk kahvesi
Su 2 lt şu an daha içerim spor yok ama yatana kadar yapacağım bir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…