Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

5 dakıka eksık nıye kı
Çünkü yaptığım kardiyoyu sadece 25 dk yapabiliyorum. video 45 dk, bugün hedefi baya bir yükseltip 30 yaptım. Nehir misali ter boşandı üzerimden. Benim için büyük, dünya için küçük bir adımdı kendisi

Bir roman gibi aktı geçti menü gözlerimin önünden, nefesimi tutmuş, “spor da yaptı mı acaba?” derken. 3 litre su burama kadar geldi. :))

Örtmeniiim, zen mesajı çok görünsün diye üç kez göndermiş aynı mesajıııı
Yaa dunden beri site de sorun yasiyorum. Ya giremiyorum ya da mesajlar gitmedi diyor tekrar bastigimdaysa boyle oluyor. Ama basmazsamda kilitleniyor. Bak goreceksin bende bir acigini bulup ispiyon edicem bir gun.

Kendın ıcın daha büyük bır Adım beklentısındeyım
35 dak

Ana spora bak ben 30 dk yapmaya çalışırken hanımefendi 40dk kardiyo ve 50dk pilates yapmış. Hiç kıskanmadım zaten : D maşallah. Hem Allah yardımcın olsun aynı dert bende de var odaları taşıyayım derken akşamı ettim. :)

Yaa dunden beri site de sorun yasiyorum. Ya giremiyorum ya da mesajlar gitmedi diyor tekrar bastigimdaysa boyle oluyor. Ama basmazsamda kilitleniyor. Bak goreceksin bende bir acigini bulup ispiyon edicem bir gun.
Ben herseyı görürüm merak etme

Inanma berilcim yapmiyacakti eliptigi tirstigi icin yapti.

Sıze bır iyi bir kötü haberım var
Önce ıyı haberı soyleyım adettendır
Takıma denk geldıkce yenı üyeler alıyom taze kan bızı hevese getırır dıyorum
Kötü haberım kendıne cekı duzen verıp cumaya verdıgı kıloyla benı susturmayanlar sız anladınız dımıııı......
Bılıyorum bılıyorum çok tatlı çok pambıgım
Bende sızı sevıyorum

Pilav dışında pek de kötü durmuyor aslında menün. Yaptığın yürüyüş belki onu tolere etmiş olabilir. :)

Merhaba kızlar. Adım sevil 28 yaşındayım. Evli bi çocuk annesiyim. Boyum 1.70 kilom sanırım 71 yada 72. Daha öncede 9. Takımdaydım bundan 2 sene önce. 65e kadar düşmüştüm geri aldım 2 yılda. İlk hedefim 65. İnş birlikte çok güzel kilolar verebiliriz.

Eskı nıccın ne acaba

Bir roman gibi aktı geçti menü gözlerimin önünden, nefesimi tutmuş, “spor da yaptı mı acaba?” derken. 3 litre su burama kadar geldi. :))
Guzelim persembe gunu ciktim hastaneden o yuzden spor yapamiyorum. Hafif hafif yuruslere yarin baslayacagim. Diyetisyen menusu. Kortizon kullaniyorum diye gunluk menuyu saatlere boldu. Zorunlu boyle yani. Telefonum da ana ogun ara ogun ilac saatleri hep kurulu dk. Bir alarm caliyor.

Menünü beğendim, o yüzden gaza gelip betimleyin dedim. Hem geçmiş olsun. Menün şifa olsun.

Ben orada kaptandım uzun yıllar
Senı hatırlamadım da
Bır sevıl hatırlıyom bır oğlu vardı bıran sen sandım
Hosgeldın canım
Biliyorum. Ben takıma girdiğimde sen vardın. Kısa bi süre sonra ayrılmıştın. Beni hatırlamayabilirsin. Ama benimde bi oğlum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…