Yapma canim suyun yerini hicbir icecek tutamaz. Sagligin icin icmelisin.Çok sağlıksız bir durum ama kahve ve o enerjı ıcecekleri fazla içiyorum susuzluk hıc cekmıyom ki
Tutan içecekler var kiYapma canim suyun yerini hicbir icecek tutamaz. Sagligin icin icmelisin.
Canim benim. Ne guzel olurmus bir arada oturup fonda sezen ve biz muhabbet ediyoruz.Şu an bahçede bunu dınlıyom
Yanımda sen ve elıf vardı kısık ses dınledıgımden duymadınız sanırım
Bence daha çok s...s... ben aglıyomCanim benim. Ne guzel olurmus bir arada oturup fonda sezen ve biz muhabbet ediyoruz.
Ben bunlari icip inatla su icmem mi diyorsun simdi bana. Ama su 0 kalori ne habeeeerTutan içecekler var ki
Onlarda masum
Üzüm suyu
Anason lu süt
Azıcık işlenmış sadece
Bunları ıcemıyom hayal edıyomBen bunlari icip inatla su icmem mi diyorsun simdi bana. Ama su 0 kalori ne habeeeer
Yaaa deme oyle. Ormem ben depresyon kazagi filan. Mutluluk huzur saglik kazaklarindan orerim kis geliyor yumos yumos sicacik onlari giy.Bence daha çok s...s... ben aglıyom
Sızde depresyon kazağı örüyonuz bana
Beril cim hayirdir. Isin sakasi bir yana bu cevaplarini begenmiyorum simdi ben. Yine su malum kose de misin.Bunları ıcemıyom hayal edıyom
1 yıl önce umrede tövbe ettım
Ama bır şarkı var hanı
Ben tövbemi gerı aldım dıye
Dırenıyom bacım
Ama salarsan istedigini hic goremezsin dimiBen de sürekli detoks laflarını görünce ananas detoksuna baktım, istemedim..
şu yoğurt,hurma detoksu vardı.. yarın bi onu denesem :)
Bakalım nasıl olacak..
beril bence bizim detokslardan bıktı.. ben de tartıda istediğimi göremeyince salmaya başladım ya..
Pilavlar yaylalar bol pirinc olmus ama ondan once su niye yokki susuz gun gecer mi yaÇok kötü olsada menümü yazmak ıstıyorum belkı bıryerlerden tutunurum dıyete
Belkı sız destek olursunuz hırsa hevese gelırım bellımı olur
Sabah
2 yumurta
Yesıllık
Bır kac zeytın
Bır kk peynır
1 ck ev yapımı acı sos
Akşam
Ikı kaşık pılav
1 kepçe soslu et
Salata
1 kase yayla corbası
Su yok denebılır
Spor yürüdüm ama ben bunu hep yapıyom spor saymam
Şimdi indirdim canım, bakacağımCanim indir telefonuna myfitnesspal cok guzel bir uygulama ve kullanimi gayet kolay.
Çok sağlıksız bir durum ama kahve ve o enerjı ıcecekleri fazla içiyorum susuzluk hıc cekmıyom ki
Çünkü yaptığım kardiyoyu sadece 25 dk yapabiliyorum. video 45 dk, bugün hedefi baya bir yükseltip 30 yaptım. Nehir misali ter boşandı üzerimden. Benim için büyük, dünya için küçük bir adımdı kendisi
Ana spora bak ben 30 dk yapmaya çalışırken hanımefendi 40dk kardiyo ve 50dk pilates yapmış. Hiç kıskanmadım zaten : D maşallah. Hem Allah yardımcın olsun aynı dert bende de var odaları taşıyayım derken akşamı ettim. :)
Merhaba kızlar. Adım sevil 28 yaşındayım. Evli bi çocuk annesiyim. Boyum 1.70 kilom sanırım 71 yada 72. Daha öncede 9. Takımdaydım bundan 2 sene önce. 65e kadar düşmüştüm geri aldım 2 yılda. İlk hedefim 65. İnş birlikte çok güzel kilolar verebiliriz.
evet kaptan bende küçülttüm hedefi ve 4 günlük bir şey deniycem sonra bi 2 günlük sanırım böyle daha çok motive olacağım çünkü vücudum almaya çok meyilli en ufak şeyde artı çıkıyorum moralim çok bozuluyor bende böyle sağlıklı ama az kalorili bi 6 gün geçiricem inşAllah bugün ilk günümHedeflerı buyuttukce basarısızlasacaksın
Bır kıloyu yenı almadın kı
Dün ne yedın mesela bugun önce onu erıt
Mınık hedefler koy
Haftada 100 gr desen yılda 5.2 kg eder Buda bır beden
menün simit dışında çok güzel sporunda iyi canımMerhaba canlarım, bugün bu saatte anca girebildim bende.. sabah erken kalkıp sporuma gittim, geldm, bütün gün evden çıkmadım, perde yıkadım bissürü, ama hala bitmedi, evde ayıklama yaptım çokça.. bu saat oldu artık dinlenmeye geçtim.. malum yarın iş var..
Gelelim bugün yediklerime;
Sabah uyanınca; chialı puding yaptım ama yine chiası az gelmiş, altı puding üstü süt kalmış, ben üst sıvı kısımlarını içtim, altını kocaya verdim. Spor önces enerji oldu
Kahvaltı(saat 12de) sucuklu yumurta(1 yumurtadan), 1kk peynir, 5 zeytin, domates yeşillik, 2yk domates biber sos(ev yapımı), 3/4 simit, 1tk bal
Akşam; haşlanmış karnabahar brokoli bir tabak, yanına 3yk sarımsaklı yoğurt, 2yk patlıcan salatası, 2 dilim ekmek
Yemek sonrası; 1 fincan türk kahvesi yanına, şekersiz kurabiye
Su: 2lt (az içtim bugün)
Spor; 40dk kardiyo, 50dk pilates
menün kötü değil bence abla neresi kötüÇok kötü olsada menümü yazmak ıstıyorum belkı bıryerlerden tutunurum dıyete
Belkı sız destek olursunuz hırsa hevese gelırım bellımı olur
Sabah
2 yumurta
Yesıllık
Bır kac zeytın
Bır kk peynır
1 ck ev yapımı acı sos
Akşam
Ikı kaşık pılav
1 kepçe soslu et
Salata
1 kase yayla corbası
Su yok denebılır
Spor yürüdüm ama ben bunu hep yapıyom spor saymam
gayet iyiMisafirlerim vardi arkadaslar once menumu paylasayim sonra gecmisi okurum arkadaslar.
07.30 1 su bard. Zencefilli sut
08.30 1 dilim t.b.ekmegi
1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalik cay
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 17 uzum 2 ceviz
13.00 4 kasik etli nohut yemegi
Salata
4 kasik yogurt
14.30 1 fincan yasemin cayi
16.00 1 dl. kepekli etimek
1 bard. Ayran
17.30 koz biber patlican karisik
3 kasik yogurt
Salata
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur
Su 3 lt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?