Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama salarsan istedigini hic goremezsin dimi

Pilavlar yaylalar bol pirinc olmus ama ondan once su niye yokki susuz gun gecer mi ya

Çok sağlıksız bir durum ama kahve ve o enerjı ıcecekleri fazla içiyorum susuzluk hıc cekmıyom ki

e aferin sana.. süper örnek oluyorsun bize.. çok üzüldüm bu cümleni okuduğuma..

ahahahahha :) kız ben de 1 dk zor koşuyordum şimdi 5dk koşuyorum ya mutluluktan havalara uçuyorum.. bakma sen Berile.. süpersin.. ama bu hafta sonuna kadar onu 35dk yap ki, çabanı anlasın..

sabah erken kalkıp spora gittim gittim haftasonları, yoksa hep birşeyler çıkıyor, olmuyor.. biraz uykumdan fedakarlık ediyorum ama olsun..

adaş hoş geldin :) şimdi millet sana sevil diyip durdukça üzerime alınacağım :)

herkese günaydın sağlıklı günler olsun hafta sonu iyi geçti güzel geçti sabah dün 35 dakika kardiyo yaptım bacaklarım iyice inceldi tartı memnun etmesede ayna çok memnun ediyor bu hafta farklı bir yöntem deniyorum eğer tutarsa paylaşacağım sizinle

Hedeflerı buyuttukce basarısızlasacaksın
Bır kıloyu yenı almadın kı
Dün ne yedın mesela bugun önce onu erıt
Mınık hedefler koy
Haftada 100 gr desen yılda 5.2 kg eder Buda bır beden
evet kaptan bende küçülttüm hedefi ve 4 günlük bir şey deniycem sonra bi 2 günlük sanırım böyle daha çok motive olacağım çünkü vücudum almaya çok meyilli en ufak şeyde artı çıkıyorum moralim çok bozuluyor bende böyle sağlıklı ama az kalorili bi 6 gün geçiricem inşAllah bugün ilk günüm

menün simit dışında çok güzel sporunda iyi canım

menün kötü değil bence abla neresi kötü

gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…