Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım kahvaltıda yoğurdun bir faydası varsa bileyim, ben de yiyeyim
Valla faydasını bilmiyorum da genelde kahvaltıda yiyorum 2 3 kaşık ama şey diyorlar mesela kalorili bir şey yendiğinde meyve gibi hamur işi gibi yanında yoğurt ya da sütle tüketilmeli ki glisemik indeksini düşürsün bu bilgiyi duymuştum canım

Menün ve sporun önünde saygıyla eğiliyorum

Sana da saygı duydum fotodan sonra, maşallah, ananası ağızda mümkün olduğunca az tutmak lazım asitten dolayı

Elifcim menünu beğendim. Bilindik ama lezzetli şeyler yemissin. Benim de bu tarz menulerim cok. Sadece kaşar peynirine var elestirim
aynen canım onu yemeydim iyiydi ama napim ya herkes sigara boreklerini peynirleri zeytinleri düşünmeden götürünce ben de onu yedim anca o kadar tuttum kendimi dışarda kahvaltıya gitmemek lazım bunu anladım

Öğrenmiş oldum canım sağol

Oyle katkisiz olursa ben de yerim. Guzel olur aslinda kahvaltiya.

menülerin güzelleşmeye başlamış oturuyor demekki artik diyet karatay yapıyorsun sanırım
nedir ki bu canım, yiyeceğimden değil de merak ettim
tadellenin şekersiz çikolatası canım bir paket 87 kalori çok iyi bence özellikle regli dönemleri için kurtarıcı olabilir

Ketcap mayonez haric menun guzel canim afiyet olsun. Spor da yapilmis oh.

Bu menünün yanına çerezlik bir spor iyi gider bence, yapacağın bir şeyler eksi olup gitsin inşallah

Allah acil şifa versin cınım, menün de gayet başarılı ve erken kapatman da süper olmuş

Spor ve menü birbiri ile ahenkle dans ediyordu adeta. Maşallah.

sabahın o saatinde spor şahane, gıpta ettim valla maşallah, menün de gayet başarılı. Tam yol İstikrar :))

Hii bide değilsin üstüne sporda yapmış maşallah

Bizim grup şahane baksana maşallah menülere bak. Mis gibi. Yemede yanında yat

Hmm o zaman bravo sana ablacim ben disarda oldugunu unutmusum

Uykucu sirin seni. Gerci bugun ben de 10dakalktim esim sagolsun kizim uyaninca aldi gittiler salona benim kapiyi da kapatmislar. Aa belki ondan bugun cok enerjigimdir
Diyetteyken uyku cok güzel bi sey ya gerci uyku hep cok guzel bi sey ay cok uykucuyum

Bitti bugun canim. Kollar ve sirt hala cok calisma istiyor yavas yavas ins onlar da sekle girecek.
Kolla sirt en zor sekillenen yerler zaten benim de bacaklar acayip kasli kollar fos ya o kadar da senelerce profesyonel yuzdum ama hep bacaga yaradi :)

Sabah sabah ketcap mayonez bi de o menunun icinde ne alaka yani dedim bi an

Vayy detoksu takipteyim canım
Ayran detoksu canim yarim kilo yogurttan ayran yapip icine 4er yk bukgur nohut ve yesil mercimek koyup tum gun bunu yiyoruz 2 gun sürüyor

Sorma bir de seminer sonu sinava tabi tutacaklarmis saka gibi

Yok canim ben de cocuk olsun diye kirk takla atiyoz ama tik yok hayirlisi vakti zamani degil demekki,olunca bir sure ucretsiz izne ayrilirim canim.

Aslında degıl
Bazen dıyete yenı başlayan
Bazen haftalarca kılosu sabıt çıkıp bırden eksılerı gören
Bazen bır hafta önce guzel bır artısı olan
Bazen ıyı bır detoks yapan
Bazen hastalık
La ıyı kılo verılıyor
Sen 1-1.5 ver ben her aklıma geldıkce tebrık ederım
No problem
Vücut gerçekten detoksa uygunsa 1.5 ve üstü gıdıyor

Derya o kadar ıyı gıttın kı
Gelen senden ve regl den gelsın be annem

Sagol deryacim bide 100 gün sekersiz ve unsuz beslenecektim ya basaramadim dun simit yedim bugün dondurma ne yapsam bilemedim
Hedeflerı buyuttukce basarısızlasacaksın
Bır kıloyu yenı almadın kı
Dün ne yedın mesela bugun önce onu erıt
Mınık hedefler koy
Haftada 100 gr desen yılda 5.2 kg eder Buda bır beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…