Valla faydasını bilmiyorum da genelde kahvaltıda yiyorum 2 3 kaşık ama şey diyorlar mesela kalorili bir şey yendiğinde meyve gibi hamur işi gibi yanında yoğurt ya da sütle tüketilmeli ki glisemik indeksini düşürsün bu bilgiyi duymuştum canımCanım kahvaltıda yoğurdun bir faydası varsa bileyim, ben de yiyeyim
Menün ve sporun önünde saygıyla eğiliyorumMenü:
Spordan önce: 1 muz (7:30)
Sabah (9:00)
4 yk müsli
1/2 bardak süt
2 ceviz
Öğle (13:00)
200 gr hindi rosto
Haşlanmış ıspanak
Salata
Ara:
1 bardak süt
Çeri domates
Akşam (17:30)
Büyük bir kase ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Su: 3l
Spor: 5 km koşu/ yürüyüş, 45 dk dayanıklılık antremanı
Aslinda hala enerjim var ama cikacam birazdan salondan yeter galiba.
Bugun ananas detoksunun ikinci gunuydu. Cok acikmadim. Enerjiktim de. Sadece cok ananas yemekten dilim ve agzim fena acidi
Su: 4 litreden biraz az
Spor: 30 dk yuksek egimli yuruyus
1 saat power bar (foto cektirdim
Eki Görüntüle 2055702
aynen canım onu yemeydim iyiydi ama napim ya herkes sigara boreklerini peynirleri zeytinleri düşünmeden götürünce ben de onu yedim anca o kadar tuttum kendimi dışarda kahvaltıya gitmemek lazım bunu anladımElifcim menünu beğendim. Bilindik ama lezzetli şeyler yemissin. Benim de bu tarz menulerim cok. Sadece kaşar peynirine var elestirim
afiyet şifa olsun
sporunu da yapıyorsun sayarak tebrik ediyorum güzel menün için, saatte yazsan süper olurdu
Öğrenmiş oldum canım sağolValla faydasını bilmiyorum da genelde kahvaltıda yiyorum 2 3 kaşık ama şey diyorlar mesela kalorili bir şey yendiğinde meyve gibi hamur işi gibi yanında yoğurt ya da sütle tüketilmeli ki glisemik indeksini düşürsün bu bilgiyi duymuştum canım
Oyle katkisiz olursa ben de yerim. Guzel olur aslinda kahvaltiya.Internette ev yapimi sucuk tarifleri var. Henüz denemedim ama yapilabilir birsey. Kabaca şöyle ; kiymayi rondoda iyice cektirip baharatla karistiriyorsun. Strec filmle sariyorsn. Bazen canım cok istiyor, kurtarici olabilir bu tarif. En azindan katki maddesiz
menülerin güzelleşmeye başlamış oturuyor demekki artik diyet karatay yapıyorsun sanırım15.10.2017
11:00
2 dl. ekmek, 1/2 yumurta, 3 kk peynir, 1 yk ketçap mayonez, domates, salatalık, çay, dereotu, marul, maydanoz
15:30
1 tabak mantar sote, 4 kk peynir, 1 sb ayran, 1 yk fıstık, marul, yarım limon
19:00
1 çb yoğurt
Su : 2,5 lt
Spor : 35 dk eliptik, ev temizliği
tadellenin şekersiz çikolatası canım bir paket 87 kalori çok iyi bence özellikle regli dönemleri için kurtarıcı olabilirnedir ki bu canım, yiyeceğimden değil de merak ettim
Ketcap mayonez haric menun guzel canim afiyet olsun. Spor da yapilmis oh.15.10.2017
2 dl. ekmek, 1/2 yumurta, 3 kk peynir, 1 yk ketçap mayonez, domates, salatalık, çay, dereotu, marul, maydanoz
1 çb yoğurt
Canim indir telefonuna myfitnesspal cok guzel bir uygulama ve kullanimi gayet kolay.üşenmesem ben de saysam ne güzel olur aslında, ama nerdeee
Dilim hala aciyorrSana da saygı duydum fotodan sonra, maşallah, ananası ağızda mümkün olduğunca az tutmak lazım asitten dolayı
Menüm
11.00
4 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, şekersiz çay, 1 dl kepek ekmeği, 10 tane yaş üzüm
13.10
2 mandalina, 2 mürdüm erik
14.40
2 domates, 2 kepçe kuru fasulye, 1 Kase tarçınlı yoğurt, 10 tane yaş üzüm, 1 Su brd. yeşil çay
17.30
1 yt kuru fasulye, 2 kornişon turşusu, 1 Kase yoğurt, 1 dl kepek ekmeği
18.40
1 fincan türk kahvesi
Su 2 lt şu an daha içerim spor yok ama yatana kadar yapacağım bir şeyler
Menude yazayim
Sabah: dort bes findik.
Kahvalti:11.30 dort bes ksik kada menemen,bir iki catal kavurmali yum,yarim kase yogurt ve 2 dilim ekmek.
Ara iki mandalina.
Aksam:17.30 bir tabak et haslama.
Birazdan nar yerim
Kizlar iki gundur disari cikmiyorum hala uzerimde grip kirginligi var,2 litre su
ben de yazayım bugünkü listemi
Sabah 10.00
1 kk peynir
1 kk kaşar
5 zeytin
1 çay kaşığı recel
1 dilim ekmek
domates salatalık
Ara yarım elma ve 1 bardak ayran
Akşam 16.30
3 ızgara köfte
1 bardak ayran
salata
Ara 2hurma
su 1.5litre 750 milim de dukan birası
spor yarım saat yürüyüş ve 35 dakika eliptik
Menü:
Spordan önce: 1 muz (7:30)
Sabah (9:00)
4 yk müsli
1/2 bardak süt
2 ceviz
Öğle (13:00)
200 gr hindi rosto
Haşlanmış ıspanak
Salata
Ara:
1 bardak süt
Çeri domates
Akşam (17:30)
Büyük bir kase ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Su: 3l
Spor: 5 km koşu/ yürüyüş, 45 dk dayanıklılık antremanı
Aslinda hala enerjim var ama cikacam birazdan salondan yeter galiba.
Bugun ananas detoksunun ikinci gunuydu. Cok acikmadim. Enerjiktim de. Sadece cok ananas yemekten dilim ve agzim fena acidi
Su: 4 litreden biraz az
Spor: 30 dk yuksek egimli yuruyus
1 saat power bar (foto cektirdim
Eki Görüntüle 2055702
15.10.2017
1 çb yoğurt
Hmm o zaman bravo sana ablacim ben disarda oldugunu unutmusumhımm anladım canım ben de ne bu roll ekmek diyorum..kaşarı biliyorum canım normalde yemiyorum diyetteyken ama bugün okulun bayan öğretmenleriyle yaptığımız günümüz vardı kahvaltıya dışarıdaydık o yüzden yani yine de iyi tuttuğumu düşünüyorum kendimi ne dersin
Diyetteyken uyku cok güzel bi sey ya gerci uyku hep cok guzel bi sey ay cok uykucuyumUykucu sirin seni. Gerci bugun ben de 10dakalktim esim sagolsun kizim uyaninca aldi gittiler salona benim kapiyi da kapatmislar. Aa belki ondan bugun cok enerjigimdir
Kolla sirt en zor sekillenen yerler zaten benim de bacaklar acayip kasli kollar fos ya o kadar da senelerce profesyonel yuzdum ama hep bacaga yaradi :)Bitti bugun canim. Kollar ve sirt hala cok calisma istiyor yavas yavas ins onlar da sekle girecek.
Sabah sabah ketcap mayonez bi de o menunun icinde ne alaka yani dedim bi an15.10.2017
1 çb yoğurt
Ayran detoksu canim yarim kilo yogurttan ayran yapip icine 4er yk bukgur nohut ve yesil mercimek koyup tum gun bunu yiyoruz 2 gun sürüyorVayy detoksu takipteyim canım
Tatlim haftaici cok yiyorum ozellikle roka ve tere ispnala ondan dolayi yemek istemedimCok gecmis olsun canim. Ins yarin daha iyi hissedersin. Canim hic taze sebze gormedim evde bitti almaya cikamayinca ondan mi yemedin acaba.
Sorma bir de seminer sonu sinava tabi tutacaklarmis saka gibiAyy ne fena. Sanki faydasi olacakmis gibi bir de seminer alacaksiniz demek. Tum günün gitmis, cok üzüldüm. Senin çocuğun var mi peki? Böyle ekstra işler çıkınca en cok cocuklari etkileniyor insanin.
Eş konusuna gelince benimki de öyle, şu an bile söyleniyor
Tesekkur ederim canim.Kolay gelsin canim.
Aslında degılBerilcim normalde ne kadar eksi cikartir ki detokslar? Bir de tarti gununden beri sorucam unutuyorum. Hani bireysel birinciler de kutlaniyor ya. Bu hafta 3 kilo vermisti birinci olan. Çok değil mi, hem sagliksiz hem de tebrik etmiş oluyoruz. Bir-bir bucuk kilo verenler kutlansa daha iyi olmaz mi
Derya o kadar ıyı gıttın kıBugun de devam ediyorum canim. Bugun daha kolay geciyor. Gerci bir de regly oldum ins eksi gelirim yarina.
Sagol canim yorumun icin.
Bunye alisti galiba bugun daha iyiyim.
Bugun son kapitanim bugun hic zorlamiyor ama. Bir de regly olunca korktum arti getirmeyeyim diye bugun de yapiyorum.
Hedeflerı buyuttukce basarısızlasacaksınSagol deryacim bide 100 gün sekersiz ve unsuz beslenecektim ya basaramadim dun simit yedim bugün dondurma ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?