Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar size bir sorum var.. ben bu yoğurt+hurma diyetine baya kafa takmıştım bir aralar ama hiç yapmadım. bugün sabahtan hurmam olmadığından başlayamadım ama bu hafta komple yapmayı planlıyorum.. ben de nasıl bir etkisi olacak bilmiyorum, merak da ediyorum. belki bu vesileyle biraz ekmekten de uzaklaşmış olurum.
aranızda hiç yapan var mı?

Hımmm sırlarla dolu bu paylasim. Tarti memnun etmemis acaba ne gorulmus o tartida. Denenecek sey ne acaba? Meraklar meraklar.

Sen kac kilosun su an da bayadir ayni kilodasun sanirsam hafi bas gaza artik

Temmuz sonuydu sanirim kaptan daha iyi bilir emin degilim ben diyete 69 buraya 68 kiloyla basladim

Yahu sen de 20li yaslardasin diye biliyorum ne bu kendini salmislik
ben şu anda 64 civarıyım aralıktan beri burdayım 75 tim başladığımda

Hepinize günaydınnn kızlaaar hayırlı, güzel haberlerin olduğu bir hafta geçirelim inşallah bugün ders yok çarşıda arkadaşlarla buluşacağız uzun zaman sonra kendime giysi alacağım
Gunaydin Insallah canim. Carsida cici cici kiyafetlere bakin cisslara degil olur mu sena cim.

evet canım benimde bugün moralim çok bozuk herkes noldu diyo bende söylemiyorum ama çok belli ettim galiba bugün miladımız olsun bencede çok geç kaldık

Ben hic detoks yapmadim canim. Bana cok saglikli gibi gelmiyor detoks yapmak. Ancak sifir kacamakla sporunu da guzel yaptigin kosul da dahalen vucut kilo vermeye direnc gosterirse o zaman yapilmali.

ben birkaç gün yapmıştım beni baya tok tutmuştu ve işe yaramıştı canım belki bende yaparım haftaya artık bi an önce 59 u görmem lazım

Sen kac kilosun su an da bayadir ayni kilodasun sanirsam hafi bas gaza artik

Temmuz sonuydu sanirim kaptan daha iyi bilir emin degilim ben diyete 69 buraya 68 kiloyla basladim

Yahu sen de 20li yaslardasin diye biliyorum ne bu kendini salmislik
ayy bilmiyorum kendimi yaşlı hissediyom ama sen çok güzel zayıflıyorsun

Hımmm sırlarla dolu bu paylasim. Tarti memnun etmemis acaba ne gorulmus o tartida. Denenecek sey ne acaba? Meraklar meraklar.
tartı +600 ama pek takılmadım çünkü bağırsak sorunu yaşadım düzgün yedim ve kardiyo yaptım kilo değildir yani deneyiim eğer işe yararsa paylaşacağım

Kilo bildirimim 60,7 kg
İşler çok yoğundu ancak fırsatım oldu sabah tartılmıştım. Kusura bakmayın beklettim.
Kolay gelsin canim. Once den kacti. -100 -500 gibi belirtirsen. Pazartesileri bu sekil de bildirim yapiliyor. Cuma gecen haftaki kilo bu hafta ki kilo fark vr yuzde olarak yaziyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…