- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Hımmm sırlarla dolu bu paylasim. Tarti memnun etmemis acaba ne gorulmus o tartida. Denenecek sey ne acaba? Meraklar meraklar.herkese günaydın sağlıklı günler olsun hafta sonu iyi geçti güzel geçti sabah dün 35 dakika kardiyo yaptım bacaklarım iyice inceldi tartı memnun etmesede ayna çok memnun ediyor bu hafta farklı bir yöntem deniyorum eğer tutarsa paylaşacağım sizinle
ben şu anda 64 civarıyım aralıktan beri burdayım 75 tim başladığımdaSen kac kilosun su an da bayadir ayni kilodasun sanirsam hafi bas gaza artik
Temmuz sonuydu sanirim kaptan daha iyi bilir emin degilim ben diyete 69 buraya 68 kiloyla basladim
Yahu sen de 20li yaslardasin diye biliyorum ne bu kendini salmislik
Gunaydin Insallah canim. Carsida cici cici kiyafetlere bakin cisslara degil olur mu sena cim.Hepinize günaydınnn kızlaaar hayırlı, güzel haberlerin olduğu bir hafta geçirelim inşallahbugün ders yok çarşıda arkadaşlarla buluşacağız uzun zaman sonra kendime giysi alacağım
evet canım benimde bugün moralim çok bozuk herkes noldu diyo bende söylemiyorum ama çok belli ettim galiba bugün miladımız olsun bencede çok geç kaldıkya kızım ben sabah tartıldım gayet kilo almış çıktım tartıda haftasonu o kadar dikkat etmiş olmama rağmen, moralim bozuldu, size çaktırmıyorum :)
o nedenle bunun üstesinden gelmemiz lazım.. elimizden gelenin en iyisi bu değil bence.. artık silkelenme zamanı.. geç bile kaldık..
hey maşallah beee.. ne güzel.. darısı başıma.. amin..
sağol abla olucak inanıyorumKolay gelsin canim. Insallah bu deneme tarti da bol eksi olarak yuzunu guldurur.
Ben hic detoks yapmadim canim. Bana cok saglikli gibi gelmiyor detoks yapmak. Ancak sifir kacamakla sporunu da guzel yaptigin kosul da dahalen vucut kilo vermeye direnc gosterirse o zaman yapilmali.kızlar size bir sorum var.. ben bu yoğurt+hurma diyetine baya kafa takmıştım bir aralar ama hiç yapmadım. bugün sabahtan hurmam olmadığından başlayamadım ama bu hafta komple yapmayı planlıyorum.. ben de nasıl bir etkisi olacak bilmiyorum, merak da ediyorum. belki bu vesileyle biraz ekmekten de uzaklaşmış olurum.
aranızda hiç yapan var mı?
ben birkaç gün yapmıştım beni baya tok tutmuştu ve işe yaramıştı canım belki bende yaparım haftaya artık bi an önce 59 u görmem lazımkızlar size bir sorum var.. ben bu yoğurt+hurma diyetine baya kafa takmıştım bir aralar ama hiç yapmadım. bugün sabahtan hurmam olmadığından başlayamadım ama bu hafta komple yapmayı planlıyorum.. ben de nasıl bir etkisi olacak bilmiyorum, merak da ediyorum. belki bu vesileyle biraz ekmekten de uzaklaşmış olurum.
aranızda hiç yapan var mı?
ayy bilmiyorum kendimi yaşlı hissediyom ama sen çok güzel zayıflıyorsunSen kac kilosun su an da bayadir ayni kilodasun sanirsam hafi bas gaza artik
Temmuz sonuydu sanirim kaptan daha iyi bilir emin degilim ben diyete 69 buraya 68 kiloyla basladim
Yahu sen de 20li yaslardasin diye biliyorum ne bu kendini salmislik
tartı +600 ama pek takılmadım çünkü bağırsak sorunu yaşadım düzgün yedim ve kardiyo yaptım kilo değildir yani deneyiim eğer işe yararsa paylaşacağımHımmm sırlarla dolu bu paylasim. Tarti memnun etmemis acaba ne gorulmus o tartida. Denenecek sey ne acaba? Meraklar meraklar.
kabızlık olacaktı o kansızlık yazmışımkızlar bugün karnında çok şişlik var afedersiniz kansızlıktan sebep o yüzden bugünün kilosu artı çıkar diye tartılmadım ama
dün 69.3 kiloydum
cuma 69.7 idi
Haklisin canim. Takilma bagirsak sorunu olabilir odem olabilir. Bu motiveni bozmasin.tartı +600 ama pek takılmadım çünkü bağırsak sorunu yaşadım düzgün yedim ve kardiyo yaptım kilo değildir yani deneyiim eğer işe yararsa paylaşacağım
Kolay gelsin canim. Once den kacti. -100 -500 gibi belirtirsen. Pazartesileri bu sekil de bildirim yapiliyor. Cuma gecen haftaki kilo bu hafta ki kilo fark vr yuzde olarak yaziyoruz.Kilo bildirimim 60,7 kg
İşler çok yoğundu ancak fırsatım oldu sabah tartılmıştım. Kusura bakmayın beklettim.
Cok ayip sen yasliysan ben nene oldum o zaman benim burda ne isim var. Gideyim bari hadi sizleri tanimak guzeldi arkadaslarayy bilmiyorum kendimi yaşlı hissediyom ama sen çok güzel zayıflıyorsun
Bitki cayi bol lifli gidalar alarak bagirsak sorunu cozmeye calis canim. Bir de kefir de uzun vade de cok iyi geliyor.Gunaydin kizlar
Kilom ayni 76.6
Yedigime dikkat ediyorum ama bagirsaklar calismiyor
Sfem e yazdigim seyler senin icin de gecerli canim. Cozmeye calis kabizlik problemini.kabızlık olacaktı o kansızlık yazmışım
Bitki cayi bol lifli gidalar alarak bagirsak sorunu cozmeye calis canim. Bir de kefir de uzun vade de cok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?