Canim ben zayiflama merkezine giderken 1 fincan kahvenin ardindan en az 2 fincan su icmeniz lazim demislerdi. Degilse sagliksizmis .Çok sağlıksız bir durum ama kahve ve o enerjı ıcecekleri fazla içiyorum susuzluk hıc cekmıyom ki
Afiyet olsun canimMisafirlerim vardi arkadaslar once menumu paylasayim sonra gecmisi okurum arkadaslar.
07.30 1 su bard. Zencefilli sut
08.30 1 dilim t.b.ekmegi
1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalik cay
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 17 uzum 2 ceviz
13.00 4 kasik etli nohut yemegi
Salata
4 kasik yogurt
14.30 1 fincan yasemin cayi
16.00 1 dl. kepekli etimek
1 bard. Ayran
17.30 koz biber patlican karisik
3 kasik yogurt
Salata
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur
Su 3 lt.
Tarcinli sut icebilirsin gece aciktigin da. Kurtaricimiz o bizim. Bir de diyetisyeniz salatalik yemeyi de oneriyor cok acikip yasak bir sey tuketmekten iyidir ustelik salatalik yag yakar diyor.Tabiki olur neden olmasın.
Amiiinn cümlemize inş
Çookkk acıkıcam özellikle geceleri. Gece yemek yiyenlerdenim malesef
Pampik kapitanimSıze bır iyi bir kötü haberım var
Önce ıyı haberı soyleyım adettendır
Takıma denk geldıkce yenı üyeler alıyom taze kan bızı hevese getırır dıyorum
Kötü haberım kendıne cekı duzen verıp cumaya verdıgı kıloyla benı susturmayanlar sız anladınız dımıııı......
Bılıyorum bılıyorum çok tatlı çok pambıgım
Bende sızı sevıyorum
Slm Sevil . ben Derya. Yasim 32. 14 aylik bir kizim var. Calisiyorum 3 hafta once bitti annelik iznim.Merhaba kızlar. Adım sevil 28 yaşındayım. Evli bi çocuk annesiyim. Boyum 1.70 kilom sanırım 71 yada 72. Daha öncede 9. Takımdaydım bundan 2 sene önce. 65e kadar düşmüştüm geri aldım 2 yılda. İlk hedefim 65. İnş birlikte çok güzel kilolar verebiliriz.
Tarcinli sut icebilirsin gece aciktigin da. Kurtaricimiz o bizim. Bir de diyetisyeniz salatalik yemeyi de oneriyor cok acikip yasak bir sey tuketmekten iyidir ustelik salatalik yag yakar diyor.Tabiki olur neden olmasın.
Amiiinn cümlemize inş
Cok iyi yapmissin canim. Tebrikler.Sabah sabah bakmışım hava yağışlı, yürümek mümkün değil, yatsam keyfime baksam akşama durumum belli değil, ben şu 35 dk eliptiği yapayım cebime koyayım dedim, nemelazım garanti olsun, ay bir rahatım ki sormayın, sanki ay başında borcumu ödemiş gibi
Amiiinn cümlemize inş
Cok iyi yapmissin canim. Tebrikler.Sabah sabah bakmışım hava yağışlı, yürümek mümkün değil, yatsam keyfime baksam akşama durumum belli değil, ben şu 35 dk eliptiği yapayım cebime koyayım dedim, nemelazım garanti olsun, ay bir rahatım ki sormayın, sanki ay başında borcumu ödemiş gibi
Off yaa detoks sonrasi bile arti 100 ile basladim. Rakip kosuyor ne yapsam ne yapsamm himmmBugun pazartesi dimi hic pazartesi bildirimi goremedim tartilmaya mi korkuyorsunuz yoksa hafta sonu gecinceben yapayim ilk bildirimi
Cuma:60.3
Pazartesi:60.1
Eksi 200 iki gunde fena degil bence zaten bugun detoksa basladim iki gun o var cumaya 59 yarilanir belki de biter ucundan 58 bile gorunebilir heyecanliyim
Allah kabul etsin busra cim. Bir oruc tutunca sahuru da paylasmalisin iki salata olmaliydi iftar da.Bugün niyetliydim o yüzden tek öğün.
18.30
2 kepçe nohut
4 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
Sporu da 9 gibi yapacağım inşallah
Eksi 500 muu. Amanin masallah da kizne yaptin boyle1000 mesaj geriye gidip ben buldum kaptan ben cuma gunu 60.6ymisim yani bu durumda -500 olmuş su an 60.1im
Bilmem bir dusun bakalim. Ilk sen satasmis olabilir misin.Ya ne alakası var berille, o olsun olmasın ben her sabah sıcacık yatağımdan çıkar, gözlerimi bile açamıyorken eliptik yaparım, rahat rahat yatmayı sevmiyorum ben
Bak simdi. Boyle dusunur de salarsan kendini uzulursun ama. Bence hic birimizin tuzu kuru filan degil. Ekip isi. Pambik kaptanin kafasini bozarsak sifirdan takim kurarsa aglariz ama.Benim tuzum kuru, aç yatıyorum, sabah eliptik yapıyorum, işyerimde bugün tuvalet arızalı olduğu halde su içiyorum
Bence menün iyi. Biraz sebze ve meyve de eklersen on numara olurİlk menü bildirimimi yapayım. (Özlemişim burayı vallaha)
Sabah 11.00 geç oldu biraz biliyorum
İki dilim çavdarlı ekmek ve 1 k.k peynirle tost
Yarım bardak süt
Ara 15.00
Nescafe şekersiz
Bi avuçtan az karışık kuruyemiş
Akşam 17.30
Bi kase tarhana çorbası
İki y. Kaşığı et kavurma
2 kaşık yoğurt
Su 1.5 lt oldu anca temizlikteyimde unutuyorum hep
Spor yok
Gecede yeşilçay içerim çok acıkırsam sütte içebilirim
Derya cim kiyamam sana ben grubun en istikrarli en disli rakibine dustun canim. Allah yardimcin olsun.Eksi 500 muu. Amanin masallah da kizne yaptin boyle
Bugün bana biraz az gibi geldi. Meyvelerini bence daha erken tüketebilirsin. Spor güzel :)Hayırlı akşamlar kızlaaar menüm 10.00
3 zeytin, 1 kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, 2 yk yoğurt, 2 dl kepek ekmeği, şekersiz çay
13.00
1 Su brd yeşil çay
18.00
1 yt kuru fasulye, 1 dl kepek ekmeği, 3 üçgen dl kavun
Su 2 lt
Spor 2 saat orta tempoda yürüyüş
Amaniiiin o zaman ben de başarılı olursam listeye girmeyebilirim, bu muprofesyonel free listesi üyeyim yaklaşık bir aydır :) menü bildirimi felan yapıyorum kilomu bildiriyorum listede olmuyoruz ama gerisi aynı ben deneme süreci olarak girdim ama hala çıkamadımgenelde mezunlar oluyor listede kilo koruma sürecini bu listede yapıyorlar bende inşallah free listeden mezun olacağım
Ekmek vardı ya açlık hissetmiyorum canımBugün bana biraz az gibi geldi. Meyvelerini bence daha erken tüketebilirsin. Spor güzel :)
Sen bilirsin pazartesi olan zorunlu degil. Hafta sonu kacamagindan caydirici olur diye ara kontrol gibi dusun.Pazartesi bildirim olduğunu yeni öğrendim, ara kontrol mü, ben listede değilim ama, yazmalı mıydım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?