Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok sağlıksız bir durum ama kahve ve o enerjı ıcecekleri fazla içiyorum susuzluk hıc cekmıyom ki
Canim ben zayiflama merkezine giderken 1 fincan kahvenin ardindan en az 2 fincan su icmeniz lazim demislerdi. Degilse sagliksizmis .
Afiyet olsun canim

Tabiki olur neden olmasın.

Amiiinn cümlemize inş

Çookkk acıkıcam özellikle geceleri. Gece yemek yiyenlerdenim malesef
Tarcinli sut icebilirsin gece aciktigin da. Kurtaricimiz o bizim. Bir de diyetisyeniz salatalik yemeyi de oneriyor cok acikip yasak bir sey tuketmekten iyidir ustelik salatalik yag yakar diyor.

Pampik kapitanim

Slm Sevil . ben Derya. Yasim 32. 14 aylik bir kizim var. Calisiyorum 3 hafta once bitti annelik iznim.

Amiiinn cümlemize inş

Tarcinli sut icebilirsin gece aciktigin da. Kurtaricimiz o bizim. Bir de diyetisyeniz salatalik yemeyi de oneriyor cok acikip yasak bir sey tuketmekten iyidir ustelik salatalik yag yakar diyor.
Cok iyi yapmissin canim. Tebrikler.

Amiiinn cümlemize inş

Cok iyi yapmissin canim. Tebrikler.

Off yaa detoks sonrasi bile arti 100 ile basladim. Rakip kosuyor ne yapsam ne yapsamm himmm

Bugün niyetliydim o yüzden tek öğün.

18.30

2 kepçe nohut
4 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt

Sporu da 9 gibi yapacağım inşallah
Allah kabul etsin busra cim. Bir oruc tutunca sahuru da paylasmalisin iki salata olmaliydi iftar da.

Ya ne alakası var berille, o olsun olmasın ben her sabah sıcacık yatağımdan çıkar, gözlerimi bile açamıyorken eliptik yaparım, rahat rahat yatmayı sevmiyorum ben
Bilmem bir dusun bakalim. Ilk sen satasmis olabilir misin.

Benim tuzum kuru, aç yatıyorum, sabah eliptik yapıyorum, işyerimde bugün tuvalet arızalı olduğu halde su içiyorum
Bak simdi. Boyle dusunur de salarsan kendini uzulursun ama. Bence hic birimizin tuzu kuru filan degil. Ekip isi. Pambik kaptanin kafasini bozarsak sifirdan takim kurarsa aglariz ama.

Bence menün iyi. Biraz sebze ve meyve de eklersen on numara olur

Bugün bana biraz az gibi geldi. Meyvelerini bence daha erken tüketebilirsin. Spor güzel :)

Amaniiiin o zaman ben de başarılı olursam listeye girmeyebilirim, bu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…