Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Katıl kuzum katıl, kaptan biraz şeyyy, nasıl desem, mesaj sayını falan bulup çat diye atıyor buraya, kurtul kurtulabilirsen dilinden, bir de kara kaplı defteri var herşeyi not alıyor, kaçman imkansız
Bu yorumu da okuyabiliyor kaptan biraz seyyy i acman gerebilir.

Afiyet olsun senacim. Aksam salata olmayisi haricin de guzel menu.

ayy bilmiyorum kendimi yaşlı hissediyom ama sen çok güzel zayıflıyorsun
Bitsin artik son 5 kg fiye gaza basmaya niyetlendim ondan :)

Wuuwuu amanin benim rakip profesyonel yuzucuymus yaa. Masallah

Anladim canim

Niye ayrilcan ucretsiz izne canim al rapor. Hamilenin en dogal hakki dinlenmek.
Simdi yuzmuyorum ama sinuzit o gunlerden bana kalma bir yadigar en azndan kislari yuzmuyorum havuzdan cik dus al disari olunca cok carpiliyorum sac kurutmaya hic alisamadim da :)
Geldi Berilim ya hic sorma reglyde hep artiyim. Bugun de arti 100 ciktim. Demekki detoks yapmasaydim arti 1 kg cikardim kesin.
Detoksa ragmen arti mi dirence mi gecti acaba vücut nasil oldu o ya

Kuzum sonuç lıstesıne baksaydın ya
Baktim abla cuma 60.6ymis simdi 60.1 yani eksi 500 olmus asureye ragmen
Kuzum evdekiler, sucuk domates ketçap mayonezle ekmek arası sucuk yapıp yiyordu, ben de oradan şeyettim
O ne öyle onu cocuklarina da verme bence sucuk zaten zararli bi de ketcap mayonezle dubble zarar mis gibi kahvalti dururken gerreksiz
Ohh afiyet olsun canim ben begendim bu arada hosgeldin :)

Kuru fasulyeye tutundun simdi de bi arada bitmeyen bi dolman vardi hadi bitir gari sunu cuma yaklasiyo.

Bugün niyetliydim o yüzden tek öğün.

18.30

2 kepçe nohut
4 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt

Sporu da 9 gibi yapacağım inşallah
Ayy 2 kepce nohut fazla ama butun gün yemediginden dengelemistir heralde. Allah kabul etsin canim

Off yaa detoks sonrasi bile arti 100 ile basladim. Rakip kosuyor ne yapsam ne yapsamm himmm
Bu senin elinde degil bence ya iki gundur acsin resmen nasil arti 100 oldu bu iste bi is var ama ne odem mi acep reglden
Eksi 500 muu. Amanin masallah da kizne yaptin boyle
Ya bi seyde yapmadim ki asure bile yedim hatta regl hala olmadim 3 gun gecti karnim davul gibi sisiyo ama o kadar cok istiyorum ki artik bitsin hedefe varayim diye ondan beynim is basinda sanirim

Menu yok toplam 3 kase ayran corbasi 1 tane de mandalina yedim 3 lt su ictim 45 dk leslie yaptim 6000 adim attim. Bütün gün kitapçı sahaf gezdim rahatladim valla kredinin yarisini harcadim ama olsun
Afiyet olsun canim. Spora yine masallah diyorum. Ee ogrenci klasigi kitaplara servet odeme isi.

Menu yok toplam 3 kase ayran corbasi 1 tane de mandalina yedim 3 lt su ictim 45 dk leslie yaptim 6000 adim attim. Bütün gün kitapçı sahaf gezdim rahatladim valla kredinin yarisini harcadim ama olsun
Afiyet olsun canim. Spora yine masallah diyorum. Ee ogrenci klasigi kitaplara servet odeme isi.

O ne öyle onu cocuklarina da verme bence sucuk zaten zararli bi de ketcap mayonezle dubble zarar mis gibi kahvalti dururken gerreksiz

Canım inan ketçap mayonez sucuk evime yılda bir ya girer ya girmez
14 yaşında kızım var, arkadaşlarından mı duydu nedir bilmiyorum, iki aydır sucuk ekmek lütfeeen diye kıvranıyor, ondan mütevellit böyle oldu, diğer kızım yemiyor hiç, eşimle büyük kız yapıyor yaramazlığı, umarım geçici bir hevestir

o bir klasiktir canım maaş yatar yattığı gibi biter burs yatar biter malesef

Kız yemiyorlar çöpe dökmeye kıyamadım onlar hazır şeyler alıp yiyorlar.

menü mü yazayım
sabah 7.00
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
6 yeşil zeytin
1 yumurta
1 ck bal
domates ve biber

Ara 10.00 yarim paket eti form

Öğlen 12.00
1.5 tavuk baget
salata ayran

Ara 15.00 50 kalorilik kraker

Akşam 17.30
1 kase tavuk çorbası(75 kalori)
1 tb ekmeği
salata
Ara 87 kalorilik şekersiz çikolatadan
su az oldu bugün hic içesim yoktu 1 litre
spor 1 saat tempolu 1 saat da hafif tempoda yürüyüş

Vayy baya hareket etmişsin maşallah emeklerinin karşılığını alıyorsun kız bana da yetmiyor nasıl olacak kredi hemen bitiyor bugün etek ve tunik aldım baktım 75 liram gitmiş giysiler pahalı yediklerimden kısıyorum yine de para yetişmiyor.

Sporun güzel suyunu da yatana kadar artırırsın canım işte bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…