Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bacaklar nasıl inceldi ve yeni yöntemini takipteyim canım

Haydi bakalım güveniyorum ve takipteyim

ekstresi gelmeyen kredi kartına para yatırmak gibi, şahane tebrikler.

Hmmm ne güzel, inşallah görürsün istediğin sonucu canım

Kolay gelsin canim. Once den kacti. -100 -500 gibi belirtirsen. Pazartesileri bu sekil de bildirim yapiliyor. Cuma gecen haftaki kilo bu hafta ki kilo fark vr yuzde olarak yaziyoruz.
Pazartesi bildirim olduğunu yeni öğrendim, ara kontrol mü, ben listede değilim ama, yazmalı mıydım canım

2 haftalık deneme sürecine diyorlar galiba onu ben de yeniyim, sadece bu kadarını biliyorum :))
profesyonel free listesi üyeyim yaklaşık bir aydır :) menü bildirimi felan yapıyorum kilomu bildiriyorum listede olmuyoruz ama gerisi aynı ben deneme süreci olarak girdim ama hala çıkamadım genelde mezunlar oluyor listede kilo koruma sürecini bu listede yapıyorlar bende inşallah free listeden mezun olacağım

Bu arada bu grubu sevdim. Oldukça aktif görünüyorsunuz kızlar. Bu daha çok motive olmak demek. Sık sık geliyim bende malum ilk haftam ve çok kritik
Katıl kuzum katıl, kaptan biraz şeyyy, nasıl desem, mesaj sayını falan bulup çat diye atıyor buraya, kurtul kurtulabilirsen dilinden, bir de kara kaplı defteri var herşeyi not alıyor, kaçman imkansız

Afiyet olsun canim. Masallah yogun gecmis gunun.
Basladin mi canim detoksa?
Sporun dakikasi kac bakiyim? 35 den coktur umarim menun niye kotu ki bence sadece az olmus ama hic de kotu degil canim.

Aa su niye yokk?
Sahol canim okuyayim

Anaaa çok iyiymiş valla ben böyle bilmiyordum. Valla maşallah liste dışı mezun olmak da güzel bir şeydir şimdi

Kırşehir deyince aklıma ilk gelen becerikli ve mutfaktan çıkmayan, ikramı, yedirmeyi çok seven hanımlar oluyor, aman dikkat canım yedir ama yeme
Evet doğru söylüyorsun burdakiler yemelere içmelere ikramlara çok meraklıdırlar gerçektende. Ben aslen edirneliyim eşim kırşehirli. Ama tam bi kırşehirli gibiyim diyebilirim. Kendi ailem benim burası için doğduğumu söylüyor

Başlasan neler yapacaksın kim bilir
Daha öncede bu yarışmalarda kilo vermiştim haftalık rutin 800 gr olurdu nadiren eksik yada fazla. Birde önceki hafta annemlerdeydim 2 hafta giderken 69 döndüğümde 72 kiloydum sanırım bu hafta orta yolu buldum

İlk menü bildirimimi yapayım. (Özlemişim burayı vallaha)

Sabah 11.00 geç oldu biraz biliyorum
İki dilim çavdarlı ekmek ve 1 k.k peynirle tost
Yarım bardak süt

Ara 15.00
Nescafe şekersiz
Bi avuçtan az karışık kuruyemiş

Akşam 17.30
Bi kase tarhana çorbası
İki y. Kaşığı et kavurma
2 kaşık yoğurt

Su 1.5 lt oldu anca temizlikteyimde unutuyorum hep
Spor yok
Gecede yeşilçay içerim çok acıkırsam sütte içebilirim

Afiyet olsun. Tum gun cig sebze ve salata yok canim. Onun haricin de guzel menu. Yatana kadar da suyunu artirmaya calisirsan cok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…