Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gel tabi sevilumut cum. Hem motive olursun hem de motive olmamiza vesile olursun. Bu arada nefertty sevil imiz var karismasin diye sana sevilumut desem olur mu.
Tabiki olur neden olmasın.

Ne guzel kilo verme isibe mutlu basladin mutlu devam eder insallah.
Amiiinn cümlemize inş
Listedekıler daha krıtık bence canım
Çookkk acıkıcam özellikle geceleri. Gece yemek yiyenlerdenim malesef

Sabah sabah bakmışım hava yağışlı, yürümek mümkün değil, yatsam keyfime baksam akşama durumum belli değil, ben şu 35 dk eliptiği yapayım cebime koyayım dedim, nemelazım garanti olsun, ay bir rahatım ki sormayın, sanki ay başında borcumu ödemiş gibi

Senın menülere yorum yapmayıp sadece tartılara bakayım olurmu
Süper olur patron
Yemek işi standart değil bende, imkanlar ve vücudumun ihtiyacını gözeterek hareket ediyorum, bazen az bazen çok yiyebiliyorum, strese giriyorum standart yemek ölçülerinde

Merhaba canım, bu detoksları yapabiliyor olmanız büyük nimet, ben detoks yapsam ya da bitki çayları içsem şekerim ve bütün sistemim alt üst oluyor, çok özeniyorum mesela yeşil çay içebilenlere, mutlaka ekstra faydası vardır kilo vermeye

İştah kesici olduğunu daha önce söyleyen oldu mu acaba
Yemek yerken bunu okudum boğazıma dizildi lokmalar

Kaptan yarışmacı sayısı sınırlı mı gruplarda

Hoşgeldin seviiil, kısa sürede atarsın inşallah, daha önce yapmışsın zaten

Hoş geldin canım. Aylin ben.
Diyete başlamadan böylese diyette kim bilir neler olacak :)
Hoşbulduuuukkk bugün pek diyette gibi değilim ama kış temizliği yapıyorum ara öğünlere ve suya pek dikkat edemedim yarın bitecek temizliğim inş ondan sonra benim için daha iyi olur
Hoşgeldin seviiil, kısa sürede atarsın inşallah, daha önce yapmışsın zaten
Hoşbuldum cnm sağol inş hepimiz incecik fit hatunlar oluruz

Benim tuzum kuru, aç yatıyorum, sabah eliptik yapıyorum, işyerimde bugün tuvalet arızalı olduğu halde su içiyorum

Kolay gelsin canim. Once den kacti. -100 -500 gibi belirtirsen. Pazartesileri bu sekil de bildirim yapiliyor. Cuma gecen haftaki kilo bu hafta ki kilo fark vr yuzde olarak yaziyoruz.
Teşekkür ederim. Bir ay evvel başladığımda 74tü. Yeni başladığım için cuma günü de tartılmadım açıkcası bir dahaki hafta eksiksiz paylaşırım nasipse. :)

Kırşehir deyince aklıma ilk gelen becerikli ve mutfaktan çıkmayan, ikramı, yedirmeyi çok seven hanımlar oluyor, aman dikkat canım yedir ama yeme

Ayyy ne güzel dilekler

baya kıskandırdın şuan :)

herkesin bünyesi farklı.. kim bilir biz de ne zararlar veriyoruz farketmeden ya da sağlıklı olacağız diye sağlığımızdan oluyoruz.

Benim tuzum kuru, aç yatıyorum, sabah eliptik yapıyorum, işyerimde bugün tuvalet arızalı olduğu halde su içiyorum

abooo, hayatta içmem, hasta olurum.. :) ama öyle bir psikoloji oluyor ki bende de, inadına susuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…