Tabiki olur neden olmasın.Gel tabi sevilumut cum. Hem motive olursun hem de motive olmamiza vesile olursun. Bu arada nefertty sevil imiz var karismasin diye sana sevilumut desem olur mu.
Amiiinn cümlemize inşNe guzel kilo verme isibe mutlu basladin mutlu devam eder insallah.
Çookkk acıkıcam özellikle geceleri. Gece yemek yiyenlerdenim malesefListedekıler daha krıtık bence canım
Hoş geldin canım. Aylin ben.Tünaydın kızlar. Kilo bildirimim 70.7
Biraz mutlu oldum açıkçası. En son geçen hafta 71 küsürlüydüm. Diyete başlamadan kilo vermişim
Kuzum evdekiler, sucuk domates ketçap mayonezle ekmek arası sucuk yapıp yiyordu, ben de oradan şeyettimSabah sabah ketcap mayonez bi de o menunun icinde ne alaka yani dedim bi an
Süper olur patronSenın menülere yorum yapmayıp sadece tartılara bakayım olurmu
Ne bileyim ben, o dondurma yeyince serbest zannettim, ketçap mayonez yedimOnun dondurması varda senın ketçap mayonez daha mı masum dersın şirine
Merhaba canım, bu detoksları yapabiliyor olmanız büyük nimet, ben detoks yapsam ya da bitki çayları içsem şekerim ve bütün sistemim alt üst oluyor, çok özeniyorum mesela yeşil çay içebilenlere, mutlaka ekstra faydası vardır kilo vermeyeBen de sürekli detoks laflarını görünce ananas detoksuna baktım, istemedim..
şu yoğurt,hurma detoksu vardı.. yarın bi onu denesem :)
Bakalım nasıl olacak..
beril bence bizim detokslardan bıktı.. ben de tartıda istediğimi göremeyince salmaya başladım ya..
Yaa dunden beri site de sorun yasiyorum. Ya giremiyorum ya da mesajlar gitmedi diyor tekrar bastigimdaysa boyle oluyor. Ama basmazsamda kilitleniyor. Bak goreceksin bende bir acigini bulup ispiyon edicem bir gun.
Ya ne alakası var berille, o olsun olmasın ben her sabah sıcacık yatağımdan çıkar, gözlerimi bile açamıyorken eliptik yaparım, rahat rahat yatmayı sevmiyorum benInanma berilcim yapmiyacakti eliptigi tirstigi icin yapti.
İştah kesici olduğunu daha önce söyleyen oldu mu acabaSıze bır iyi bir kötü haberım var
Önce ıyı haberı soyleyım adettendır
Takıma denk geldıkce yenı üyeler alıyom taze kan bızı hevese getırır dıyorum
Kötü haberım kendıne cekı duzen verıp cumaya verdıgı kıloyla benı susturmayanlar sız anladınız dımıııı......
Bılıyorum bılıyorum çok tatlı çok pambıgım
Bende sızı sevıyorum
Hoşgeldin seviiil, kısa sürede atarsın inşallah, daha önce yapmışsın zatenMerhaba kızlar. Adım sevil 28 yaşındayım. Evli bi çocuk annesiyim. Boyum 1.70 kilom sanırım 71 yada 72. Daha öncede 9. Takımdaydım bundan 2 sene önce. 65e kadar düşmüştüm geri aldım 2 yılda. İlk hedefim 65. İnş birlikte çok güzel kilolar verebiliriz.
Abbooooo vay başıma gelene, millete gülerken ben tongaya gelmişimBız onunla kulis yaptık
Şimdi pusuda beklıyom ben
Hoşbulduuuukkk bugün pek diyette gibi değilim ama kış temizliği yapıyorum ara öğünlere ve suya pek dikkat edemedim yarın bitecek temizliğim inş ondan sonra benim için daha iyi olurHoş geldin canım. Aylin ben.
Diyete başlamadan böylese diyette kim bilir neler olacak :)
Hoşbuldum cnm sağol inş hepimiz incecik fit hatunlar oluruzHoşgeldin seviiil, kısa sürede atarsın inşallah, daha önce yapmışsın zaten
Ooo kaptana bak kaptana, ne içtin bakayım bayağı enerjiksinAma böyle olmaz
Kızan cemkıren kaptan dıye yüzüme vurun
Yoksa sererım ben
Hem içeceklerı yazmadım tırstım
Benim tuzum kuru, aç yatıyorum, sabah eliptik yapıyorum, işyerimde bugün tuvalet arızalı olduğu halde su içiyorumEvet dogru biliyorsun. Cunku biz seni ve birbirimizi cok seviyoruz. Demi arkadaslar. Tamam yeni gelen arkadaslar kabulumuz ama biz eski arkadaslar asilin hadi bi gayret hedefe kosalim yoksa teker teker yedeklerimiz geliyor.Bu karda kista yuvasiz kuslara donmeyelim.
Teşekkür ederim. Bir ay evvel başladığımda 74tü. Yeni başladığım için cuma günü de tartılmadım açıkcası bir dahaki hafta eksiksiz paylaşırım nasipse. :)Kolay gelsin canim. Once den kacti. -100 -500 gibi belirtirsen. Pazartesileri bu sekil de bildirim yapiliyor. Cuma gecen haftaki kilo bu hafta ki kilo fark vr yuzde olarak yaziyoruz.
Kırşehir deyince aklıma ilk gelen becerikli ve mutfaktan çıkmayan, ikramı, yedirmeyi çok seven hanımlar oluyor, aman dikkat canım yedir ama yeme13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : sevilumut
İsim (İsteğe Bağlı ): sevil
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: kırşehir
Boyunuz : 1.70
Kilonuz:
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : çok yedim :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha rahat ve güzel hissediyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasınakatıldınız mı? Evet belirtmiştim zaten
Ayyy ne güzel dileklerYarın gülümseyerek uyanasınız
Nasıp kapılarınız acık olsun
İçinızde bır kelebek pır pır etsın sebebsız bır mutluluktan
Ve guzel günler gelecek dıye umutlanın
Kısaca yarın yıne yenı guzel bır gün olsun
Sabah sabah bakmışım hava yağışlı, yürümek mümkün değil, yatsam keyfime baksam akşama durumum belli değil, ben şu 35 dk eliptiği yapayım cebime koyayım dedim, nemelazım garanti olsun, ay bir rahatım ki sormayın, sanki ay başında borcumu ödemiş gibi
Merhaba canım, bu detoksları yapabiliyor olmanız büyük nimet, ben detoks yapsam ya da bitki çayları içsem şekerim ve bütün sistemim alt üst oluyor, çok özeniyorum mesela yeşil çay içebilenlere, mutlaka ekstra faydası vardır kilo vermeye
Benim tuzum kuru, aç yatıyorum, sabah eliptik yapıyorum, işyerimde bugün tuvalet arızalı olduğu halde su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?