Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzel menü ara öğün yapmıyor musun

menün biraz az gibi geldi ama dengeli de gözüküyor bilemedim salata olsa daha iyi olurmus

bence menün çok güzel bide sporu ekle canım spor konusunda bende çok zorlanıyorum öğle araları yemekten sonra yürüyoruz arkadaşlarla ama hava bi 15 gün sonra iyice soğur napıcam bilmiyorum

çok güzelmişş canım çekti

Gunaydin canim. Afiyet olsun. Menulerine salata da eklersen kilo vermen sindirimin hizlanir canim. Onun harincin de dengeli ve guzel bir menu. Amaaaa su cok az. Hem diyet icin hem de saglik icin suyunu artirmalisin canim.

Sagol canim. Evet sevil cim iyiysem ben degilsem kizim hazirliyor canim. Yani evin en cok kulladigimiz bolumu mutfak oluyor boyle sık yeyince.

abla hafta sonun dan sonra artı çıkmıştım ondan böyle yapıyım dedim ama ton balıklı salata kocamandı
Anladim canim. Iyi yapmissin ton balikli tavuklu yada peynirli salata cok iyi oluyor basli basina bir ogunun sebze proteinini karsiliyor.

suyu ve sporu biraz artır canım

geçmiş olsun canım sporu telafi edersin ben sana güveniyorum

Kardesine de sana da gecmis olsun canim. Insallah iyi olursun da gidersin. Gidersen iyi eglenceler simdiden sevil cim.

Yok canim okudum mesajini. Cumaya goruselim eksilerimiz konussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…