Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sevindim canim guzel gecmesine. Ben birsey nasil baslarsa oyle devam edere inanirim.
Hayirli ugurlu olsun.
Sagol canim. Gecen sene de bir kursta calismisti orda cok mutsuzdu bu gun ayaklari geri geri gitti (ki gorusme de hosuna gitmisti burasi orasi gibi degil demesine ragmen) memnun olunca ben de rahatladim.

Sagol canim benim. Elif cim bu gun 19.00 22.00 arasi dersi vardi. Yarin sabah gurubu var. Gun gun degisiyor calisma saatleri.

41 canım ama benim kuzular daha 11 ve 14 yaşında, küçük hala gece yanıma kaçabiliyor
Patakes kocamın tuzağıydı, akşam yemeyecektim, sofrada bir ısrar bir ısrar, düşürdü beni tuzağına
Kim israr ederse etsin hayir demeyi ogrenmelisin bu gun patates yarin baklava borek olabilir. Sonra hedefe ulasman gecikir uzer canim.

Canim gunduz cok az yemissin. Ama biliyorum biraz aldin onu vermek icin galiba. Aksama ve gumduze de biraz cigvsebze yeseydin guzel olurdu canim. Sporun gayet iyi.

Kızlar hergün tartılıyormusunuz? Ben hergün tartılıyorum diyetteyken takıntı olmuş. Sanki tartılmazsam kilo almışım gibi hissediyorum.

Ben de şöyle yanından boş geçmem baskülün:)

Kontrol için iyi oluyor, kötü etkilenmiyorsan bence sorun yok:)

Himm gayet leziz gibi. Sagol canim tarif icin.
Kızlar hergün tartılıyormusunuz? Ben hergün tartılıyorum diyetteyken takıntı olmuş. Sanki tartılmazsam kilo almışım gibi hissediyorum.
Ben hergun tartilinca stres yapiyorum canim. Tartilma bence hergun.
Bilmem ki canim. Ay keske tartim bozuk olsa. Gerci gecen once evde sonra salonda tartildim cok benzer cikti sonuclar.
Sagol canim. Meyvesiz olmaz

Bana özelden telını verırmısın
Idare ederız 10 gün mazeret oldukça sorun yok canım
Telimi vermiyim simdi ablacim ya ben zaten bildirimlerimi yapicam takimla ilgili sıkıntı yaratmam menulerimi gecikmeli paylasabilirim sadece. Girdikce okuyabildigim kadar cevaplarim he bide @DeryaOnDiet rakip bakamiyor diye salma cumaya görüşcez

Hoşbuldum cnm. Daha önce 9. Takımdaydım 2 sene önce falan. Bilmiyorum belki karşılaşmışızdır
sabahları çok iştahsızim canım ya.
Nasıl iştahsız olabiliyırsun yaaaa ben 7/24 iştahlıyım
Anladim canim. Ohh ne guzel olmustur simdi evin tertemiz ellerine saglik canim.
Sağol tatlım pek temiz oldu denemez bugün bitirmeyi düşünüyorum artık inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…