Millet küçültmeye bende büyütmeye çalışıyorumannem totiş küçülmüş dedi gözle görülüyor demekki
squat şekill veriyor kaldırıyor yap mutlakaMillet küçültmeye bende büyütmeye çalışıyorumallah seni inandırsın yok yani yok
Su az sadece diğer menün çok güzel tatlımherkese günaydın. bu hafta 55 leri görmezsem tüüü bana
menü
1 dilim kepek ekmeği, 6 yeşil zeytin 100 gr peynir 1 adet haşlanmış yumurta 1 adet kivi bol bol maydonoz
öğle 1 tabak kuru fasulye 200 gr yoğurt
ara kuruyemişli meyveli bar
akşam 1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
ara 2 adet hurma
su 1,5 litre
spor 20 dk kardiyo
Bugün niyetliydim o yüzden tek öğün.
18.30
2 kepçe nohut
4 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
Sporu da 9 gibi yapacağım inşallah
hey yavrum benim nazar etme nolur, çalış seninde olur.. :)Menu yok toplam 3 kase ayran corbasi 1 tane de mandalina yedim 3 lt su ictim 45 dk leslie yaptim 6000 adim attim. Bütün gün kitapçı sahaf gezdim rahatladim valla kredinin yarisini harcadim ama olsun
menü mü yazayım
sabah 7.00
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
6 yeşil zeytin
1 yumurta
1 ck bal
domates ve biber
Ara 10.00 yarim paket eti form
Öğlen 12.00
1.5 tavuk baget
salata ayran
Ara 15.00 50 kalorilik kraker
Akşam 17.30
1 kase tavuk çorbası(75 kalori)
1 tb ekmeği
salata
Ara 87 kalorilik şekersiz çikolatadan
su az oldu bugün hic içesim yoktu 1 litre
spor 1 saat tempolu 1 saat da hafif tempoda yürüyüş
Bakalim ben neler yemisim.
07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dilim cavdar ekmegi
1 dl. Peynir
1 yumurta hasl.
Domates salatalik
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 1 elma 2 ceviz
13.00 4 kasik kuru fasulye
Salata cacik
14.30 1 fincan turk kahvesi
16.00 1 dl. Etimek
1 bard. Ayran
17.30 1 ispanak koftesi
3 kasik yogurt
Salata
19.00 17 uzum
20.00 1 bard.sut (icilicek)
22.00 1 fincan yasemin cayi ( ve bu da saati geldigin de icilicek)
Su 3 lt.
20 dk. Yuruyus
16.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, 1 yumurta, 4 kk peynir, 4 zeytin, 1/2 çb fıstık, çay, turp, dereotu, marul
11:00 tek şekerli kahve
15:30
1 dl ekmek, 1 tabak mantar sote, 4 kk peynir, 1 sb yoğurt, 1/2 çb fıstık, turp, marul
18:30
6 çatal patates, 1 dilim ekmek
Su : 2,5 lt
Spor : 35 dk eliptik
Beril a.ş sunar
11.00
150 gr kadar ev yapımı lor
13.45
120 ve ton balık
18.00
Yesıl salata
2 yumurta
100 gr laks
Su 3 lt
1.45 dakıka dağ yürüyüşü
Bır ıkı güne tam oturturum sanırım
Sabah erken spora gıttık yağ yakımı ucun açtım
Sonra bol protein
Yorumlamaya kolay olsun bu Notlar dedım
Menü:
Sabah:
3 yk müsli
1/2 bardak süt
1 muz
Öğle:
250 gr yoğurt
1 portakal
1 protein bar
Ara:
Çeri domates
Akşam:
1 tavuk but
Salata
Haşlanmış bezelye
Su: 2.5l
Spor: 10,389 adım
45 dk dayanıklılık antrenmanı
Bugünkü yediklerim
Sabah 1 kk peynir
Ara sütlü kahve
Öğle 4 mercimek köftesi marul
Ara sutlu kahve 1 mandalina 2 dilim elma
Aksam ton balıklı salata
Ara 1 porsiyon meyve
Su 3 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Abla salamura deyince aklıma geldi ben bu ton balığını almaya cesaret edemiyorum ya hiç yemedim bu yaşıma kadar tadı falan nasıl sağlıklı mı akşam gelince salataya katmak pratik olur bir kaç kişide daha gördüm aylardır alsammı almasammı diyorum
Bende yazayım menümü kaptanı deryamiz reca ettiler yayılma Elif menü yaz dedi söz dinlemek lazım.
Saat 8
1 kk peynir
Saat 11:30
2 yumurta
Saat 17
5 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor
Eki Görüntüle 2056074 Eki Görüntüle 2056075
Benim cok sevdigim normal zamanda da yaptigim diyetteyken misafirlerime ikramlik olarak imdadima yetisen diyet borek canim.
Tarifi
1 kg. Ispanak (sadece yapraklari boreklik ince ince dogranacak)
1 sogan(yemeklik dogranacak
3 yumurta
1 paket kabartma tozu
1-1.5 servis kasigi tam bugday unu ve tuz
Ispanaklar yikanip iyice suzuluyor. Ne kadar kurursa o kadar makbul unu daha az istiyor. Hepsi karistirilip yogurulup firin tepsisine hamburger koftesi buyuklugunde konuluyor. Ve onceden isitilmis firinda ispanaklar renk degistirene kadar kizartiliyor. Ayri bir kapta ister domates ister salca ile corba gibi sos yapiliyor. Ve rengi degisen ispanak koftelerinin uzerine yavasca dokuluyor. Suyu cektigin de pismis oluyor. Tadi bol ispanakli boregi andiriyor. Sicagi ayri sogugu ayri guzel bence. Yogurtla servis yapilip afiyetle yeniyor.
41 canım ama benim kuzular daha 11 ve 14 yaşında, küçük hala gece yanıma kaçabiliyor
Patakes kocamın tuzağıydı, akşam yemeyecektim, sofrada bir ısrar bir ısrar, düşürdü beni tuzağına
Müthiş bir baş agrisi yla Günaydın kızlar.
Evet bende başlicam bi umut belki çıkarsquat şekill veriyor kaldırıyor yap mutlaka
Kızlar bu arada dün gece yatmadan yarım mandalina yedim. Eşimin yoğun ısrarları sonucu. Normalde meyveyle hiç aram yokta genelde eşim yeyince banada az da olsa zorla yedirir.
akşam meyve yemek bende kilo yapıyor genelde sabahları ya da en geç 3 te sonuçlandırıyorumKızlar bu arada dün gece yatmadan yarım mandalina yedim. Eşimin yoğun ısrarları sonucu. Normalde meyveyle hiç aram yokta genelde eşim yeyince banada az da olsa zorla yedirir.
bu baş ağrısı bu aralar çok yaygın geçen cumartesi bende yaşadım aynı sorunugünaydın kızlarım iyi sabahlar..
dün kardeşim hastaydı, onu ziyarete gittim, oradan eve geldim 10 gibi, bir baş ağrısı, sormayın, zaten tüm gün mideme de vurdu, bulantı, ağrı, mahvoldum..
gece üçte kalktım, baktım hala başım ağrıyor, sabah sporunu iptal ettim ben de.. yani bu kadar kısa zamanda hamile kalmamın zor olacağını bilmesem kesin hamileyim diyeceğim.. ama bence kötü üşüttüm..
perdelerdeki deterjan kokusu da mahvetti beni.. zor uyudum.. öyle kötü bir geceydi..
dolayısıyla kaptanım dün ve bugün spor yapamadım. bugün akşam da konser var, spora gidemem.. iş çıkışı anca yetişeceğim.. ama dün ki gibi baş ağrım olursa o da iptal olur..
öyle işte, sabah sabah size biraz olumsuz enerji verdim.. kusura bakmayın..
Salon yola bakıyorpeki ya su? ben konuşmalar arasında kaçırdım mı acaba?
hey yavrum benim nazar etme nolur, çalış seninde olur.. :)
1lt su nedir arkadaş ya.. genelde hep böyle az mı içiyorsun?
ohh afiyet olsun canım, menülerini sen mi hazırlıyorsun?
patates sanırım benim de zaafım, ondan vazgeçemiyorum..ama ekmek yenmese iyiymiş, birlikte güzel olduğunu ben de biliyorum.. off.. yeme annem sen..
1:45 yürüyüş beni acayip sıkıyor ya.. hiç vakit geçiremiyorum yürüyüş bandında ben.. 1 saati göremiyorum bile.. ne izlesem kar etmiyornasıl bir motivasyondur, maşallah
baya az kalorili sanki dimi :) bezelye bence arada yenebilir ya.. yapmayın bu kadar.. ondan da alacağımız vitamin mineraller var.. ben de bezelye seviyorum ayrıca.. şöyle kıymalı olsa.. aşeriyorum galiba hamile kalmadan :)
oluyor oluyor.. sen de oluyorsun.. yavaştan doğruyu bulacağız..
ton balığını ilk defa yiyeceksen bence normalini yani yağlısını ye, konserveyi açınca yağını süz, bir tabağa al. biraz ekmekle ye, salatayla ve makarnayla müthiş oluyor..
sen az ye ye, akşam saldır, aynı ben :)
ohh aklımda bulunduracağım, severim böyle sebze köfteleri..
o tuzağa ben de düşerdim..
ay dün de ben öyleydim.. çok feciydi..
Ahmet abı ve yürüyüş demeyın yolarımSalon yola bakıyor
Upuzun bır yolda gıdıyom sankı
Kafada delı düşünceler
Fonda Ahmet Abim oluyor genelde
Saatle pek ilişkımız olmuyor yürürken
Gercekten beril cim. O kadar sacma sapan sarkilar var ki. Eski sarkilarin anlami vardi canimAhmet abı ve yürüyüş demeyın yolarım
Önceden zekı müren vs dınlerdım
O yenı abıdık gubıdık şarkılar darlıyor beni
Rica ederim canim.Himm gayet leziz gibi. Sagol canim tarif icin.
Ben hergun tartilinca stres yapiyorum canim. Tartilma bence hergun.
Bilmem ki canim. Ay keske tartim bozuk olsa. Gerci gecen once evde sonra salonda tartildim cok benzer cikti sonuclar.
Sagol canim. Meyvesiz olmaz
Çok yediğimde aslında ben de öyle oluyorum ama bu kadar az yemek.. bilmiyorum ya. Gerçekten az. Değişik bir bünyen varmış :)Bende seviyorum neyse çok değilmiş
Bende tam tersi oluyor çok yediğim de enerjim düşüyor uyumak istiyorum halsiz oluyorum hele ekmek yediğimde yerimden kalkmak istemiyorum. Soda içmeden de kendimë gelemiyorum. Acayip bi bünyem var Aylin im.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?