Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese günaydın. bu hafta 55 leri görmezsem tüüü bana
menü
1 dilim kepek ekmeği, 6 yeşil zeytin 100 gr peynir 1 adet haşlanmış yumurta 1 adet kivi bol bol maydonoz
öğle 1 tabak kuru fasulye 200 gr yoğurt
ara kuruyemişli meyveli bar
akşam 1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
ara 2 adet hurma
su 1,5 litre
spor 20 dk kardiyo

Su az sadece diğer menün çok güzel tatlım

Bugün niyetliydim o yüzden tek öğün.

18.30

2 kepçe nohut
4 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt

Sporu da 9 gibi yapacağım inşallah

peki ya su? ben konuşmalar arasında kaçırdım mı acaba?

Menu yok toplam 3 kase ayran corbasi 1 tane de mandalina yedim 3 lt su ictim 45 dk leslie yaptim 6000 adim attim. Bütün gün kitapçı sahaf gezdim rahatladim valla kredinin yarisini harcadim ama olsun
hey yavrum benim nazar etme nolur, çalış seninde olur.. :)

1lt su nedir arkadaş ya.. genelde hep böyle az mı içiyorsun?

ohh afiyet olsun canım, menülerini sen mi hazırlıyorsun?

patates sanırım benim de zaafım, ondan vazgeçemiyorum.. ama ekmek yenmese iyiymiş, birlikte güzel olduğunu ben de biliyorum.. off.. yeme annem sen..

1:45 yürüyüş beni acayip sıkıyor ya.. hiç vakit geçiremiyorum yürüyüş bandında ben.. 1 saati göremiyorum bile.. ne izlesem kar etmiyor nasıl bir motivasyondur, maşallah

baya az kalorili sanki dimi :) bezelye bence arada yenebilir ya.. yapmayın bu kadar.. ondan da alacağımız vitamin mineraller var.. ben de bezelye seviyorum ayrıca.. şöyle kıymalı olsa.. aşeriyorum galiba hamile kalmadan :)

Bugünkü yediklerim
Sabah 1 kk peynir
Ara sütlü kahve
Öğle 4 mercimek köftesi marul
Ara sutlu kahve 1 mandalina 2 dilim elma
Aksam ton balıklı salata
Ara 1 porsiyon meyve
Su 3 lt
Spor 45 dk yürüyüş

oluyor oluyor.. sen de oluyorsun.. yavaştan doğruyu bulacağız..

ton balığını ilk defa yiyeceksen bence normalini yani yağlısını ye, konserveyi açınca yağını süz, bir tabağa al. biraz ekmekle ye, salatayla ve makarnayla müthiş oluyor..

sen az ye ye, akşam saldır, aynı ben :)

ohh aklımda bulunduracağım, severim böyle sebze köfteleri..

41 canım ama benim kuzular daha 11 ve 14 yaşında, küçük hala gece yanıma kaçabiliyor
Patakes kocamın tuzağıydı, akşam yemeyecektim, sofrada bir ısrar bir ısrar, düşürdü beni tuzağına

o tuzağa ben de düşerdim..

Müthiş bir baş agrisi yla Günaydın kızlar.

ay dün de ben öyleydim.. çok feciydi..

günaydın kızlarım iyi sabahlar..

dün kardeşim hastaydı, onu ziyarete gittim, oradan eve geldim 10 gibi, bir baş ağrısı, sormayın, zaten tüm gün mideme de vurdu, bulantı, ağrı, mahvoldum..
gece üçte kalktım, baktım hala başım ağrıyor, sabah sporunu iptal ettim ben de.. yani bu kadar kısa zamanda hamile kalmamın zor olacağını bilmesem kesin hamileyim diyeceğim.. ama bence kötü üşüttüm..

perdelerdeki deterjan kokusu da mahvetti beni.. zor uyudum.. öyle kötü bir geceydi..

dolayısıyla kaptanım dün ve bugün spor yapamadım. bugün akşam da konser var, spora gidemem.. iş çıkışı anca yetişeceğim.. ama dün ki gibi baş ağrım olursa o da iptal olur..

öyle işte, sabah sabah size biraz olumsuz enerji verdim.. kusura bakmayın..

Kızlar bu arada dün gece yatmadan yarım mandalina yedim. Eşimin yoğun ısrarları sonucu. Normalde meyveyle hiç aram yokta genelde eşim yeyince banada az da olsa zorla yedirir.

gece yenilen şeylerin kalorisi ne kadar az olsa da, mide de sindirim faaliyeti olduğundan, vücut kendini iyileştirme yerine sindirime enerji harcar.. sabah o nedenle daha yorgun ve dinlenememiş kalkabiliriz.

belki biliyorsundur adaşım ama, ben hatırlatayım dedim..

Kızlar bu arada dün gece yatmadan yarım mandalina yedim. Eşimin yoğun ısrarları sonucu. Normalde meyveyle hiç aram yokta genelde eşim yeyince banada az da olsa zorla yedirir.
akşam meyve yemek bende kilo yapıyor genelde sabahları ya da en geç 3 te sonuçlandırıyorum

bu baş ağrısı bu aralar çok yaygın geçen cumartesi bende yaşadım aynı sorunu

Salon yola bakıyor
Upuzun bır yolda gıdıyom sankı
Kafada delı düşünceler
Fonda Ahmet Abim oluyor genelde
Saatle pek ilişkımız olmuyor yürürken

Salon yola bakıyor
Upuzun bır yolda gıdıyom sankı
Kafada delı düşünceler
Fonda Ahmet Abim oluyor genelde
Saatle pek ilişkımız olmuyor yürürken
Ahmet abı ve yürüyüş demeyın yolarım
Önceden zekı müren vs dınlerdım
O yenı abıdık gubıdık şarkılar darlıyor beni

vardır senin bir bildiğin canım benim.. ben de ne kadar tedx konferansı, kaçırdığım dizi vs var ise ona bakıyorum.. bizim spor salonunda maalesef pencere yok.. tv ler var önümüzde sadece.. en güzeli doğa aslında ama işte kahrolsun bağzı şeyler..

Rica ederim canim.

Çok yediğimde aslında ben de öyle oluyorum ama bu kadar az yemek.. bilmiyorum ya. Gerçekten az. Değişik bir bünyen varmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…