Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şimdi bir toplantıya girmem lazım; hemen dün ki menümü yazayım, günahım çıksın aradan..

bu arada bugün burada büyük bir kermes düzenliyoruz, onlarca çeşit yiyecek var.. ama bilin bakalım ben ne yaptım.. tabi ki salata.. etimek salatası yaptım ama olsun.. gelenlerin arasında en masum benimki :) diyet yapan belli olsun dedim..

dün ki menüm;

sabah; kuru kayısı ve badem sütlü chialı puding, 1 küçük armut
öğlen; ton balıklı salata, 1 roll ekmek,
ara; soya sütlü latte şekersiz ama hepsini içemedim yarısı duruyor hala..
ara;3 hurma
akşam; 4 yk kuru fasulye, 2 parça turşu, 2 tatlı kaşığı kadar aşure( annem yaptı ya, ille ye diye ısrar etti)

su;3 lt
spor; 35 dk sabah sporu (kardiyo)

canım meyveli bar ye tatşı isteğini alıyor alkolde fazla almamaya çalış ya d ayanında bişey yeme alkolün çok mu kaçırdın ertesi gün karbonhidrat ve şeker yasağı koy

aynen öyle yapmam gerek canım biliyorum..ertesi gün karbonhidrat ve şeker almazsam dengeler demişti diyetisyen de terapistte.haftada 1'e indirdim zaten.abartmıyorum eskiden 2-3 oluyordu.bir de çok sık yurt dışına çıkıyordum.şimdi bayağı azalttım..

süper menün canım afiyet olsun.sen bayağı azaltmışsın yeme olayını valla süper

Hazir netim gelmisken ogrenciler icin etkinlik odev hazirladim malum 1. Siniflari okutuyorum odevsiz olmuyor

Allah yardımcın olsun, en kıymetli mesleklerden, emanetlerin en kıymetlilerine sahipsin. Maşallah :))

Menumu yazayim

Sabah 07.30 bir kk peynir,1 dilim tb ekmegi,6 yesil zeytin,bol roka ve yesil cay.

Ogle:12.00 bir kepce kuru fasulye ve yesillik.

Ara iki mandalina

Aksam:18.45 bir tabak et haslama ve yesillik.

2 litre su spor yok malesef

başarılı bir menü daha. Bol eksi getirsin İnşallah :)

Şu kakao olayını bende yapcam ya. iş yerinde iyi olur. :) menüne laf edemiyorum bile.

Senin Menün de o güzel menülerden :)

Allah kolaylık versin. Sporla aşurenin ısrarı, erimiştir bence :)

Yaaaaaaa bütün alıntılar uçmuş telefon kapanınca şarj bitecek zamanı buldu okudum kızlar 15 sayfa neredeyse kuru fasulye yememin sebebi adam gibi besleneyim diyeydi yoksa abur cubara gider elim bugün pırasa yiycem akşam tekrar bir kına daha var orada tepişir spor yapmış olurum

güzel bence

Çok sağlıklı ve dengeli bir menü olmuş abla

menünde sporunda çok güzel

menün çok güzel

İŞTEN GELİNCE ÇOK ACIKMIŞTIM SIRAYLA HEPSİNİ YEDİM DAHA NELER YERDİM AMA DURDURDUM KENDİMİ 7 ye doğru evde oluyorum yemek pişene kadar öyle oldu

Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz

bu birazcık bende de var canım bende bi kaçamak yapınca o gün bozuldu diyorum benimde toparlamam lazım bu durumu terapsitin önerilerini burdan paylaşmaya devam edersen sevinirim

ödemi düşünmezsek kötü değil menün canım

yeterli bir besin almadığımızda da tatlı isteği oluşuyormuş.. yeterli besinden kasıt, hücreyi doyurması gereken besinler.. hızlı yemek yendiyse ve karbonhidrat ağırlıklı olduğunda böyle oluyormuş diye de okudum..

Daha iyiyim canim ama tam olarak iyilesmedim,benim ogrenciler hep hasta onlarla yakin temas cok oluyo haliyle tam uyilesemiyorum galiba,bir de seminer cikti basimiza su ara sabah sekiz bucukta cikiyorum aksam yediye kadar disarsayim
allah kolaylık versin

Menumu yazayim

Sabah 07.30 bir kk peynir,1 dilim tb ekmegi,6 yesil zeytin,bol roka ve yesil cay.

Ogle:12.00 bir kepce kuru fasulye ve yesillik.

Ara iki mandalina

Aksam:18.45 bir tabak et haslama ve yesillik.

2 litre su spor yok malesef
afiyet olsun
her zamanki gibi maşallah güzel menü

afiyet olsun güzel bence
Bugun baklıyat
Turşu
Pılav vs kh
Tatlı kek pasta vs yıyenle yarın kötü oluruz
Aksama meyve bırakmayın bıde
ben yeniyorum üstelik adetliyim ve canım çok çekiyor ama yine de sabah artı 100gr bu hafta hic veremedim vücut dirence geçti
günaydın kızlar nasılsınız ? bu sabah 10 gün sonra enerji dolu uyandım..ve kesin karar verdim.düğüne kadar bayağı bayağı dikkat edeceğim.terapiyi de aksatmayacağım.
çok güzel inşallah hep böyle olur istediğin gibi bir düğünün ve evliliğin olur
afiyet olsun

Hosgeldin canim. Ozledik seni

Afiyet olsun canim. Arada yenebilir bence lahmacun.

Afiyet olsun canim.
Afiyet olsun c

afiyet olsun canim
Ben de oyle düşünüp yedim zaten ama bu gun persembe cok dikkat ediyorum haberin ola

Canim gercekten motive acisindan iyi oluyor bu sekilde

İŞTEN GELİNCE ÇOK ACIKMIŞTIM SIRAYLA HEPSİNİ YEDİM DAHA NELER YERDİM AMA DURDURDUM KENDİMİ 7 ye doğru evde oluyorum yemek pişene kadar öyle oldu
Yemeklerini aksamdan yapip birakmayi dene bence canim 7den sonra zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…