Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben aynisini mantarsiz uapiyorum canim. Mantar severi deneyeyim sagol tarif icin.

Afiyet olsun canim.

Menumu yazayim

Sabah 07.30 bir kk peynir,1 dilim tb ekmegi,6 yesil zeytin,bol roka ve yesil cay.

Ogle:12.00 bir kepce kuru fasulye ve yesillik.

Ara iki mandalina

Aksam:18.45 bir tabak et haslama ve yesillik.

2 litre su spor yok malesef
Menun gayet guzel. Afiyet olsun canim.

Daha iyiyim canim ama tam olarak iyilesmedim,benim ogrenciler hep hasta onlarla yakin temas cok oluyo haliyle tam uyilesemiyorum galiba,bir de seminer cikti basimiza su ara sabah sekiz bucukta cikiyorum aksam yediye kadar disarsayim
Canim tabi dinlenemedin ki nasil iyilesesin. Cook gecmis olsun twkrar. Acil sifalar

Slm kizlar bugunku menum
Sabah: 1 dilim kasar. 1 domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve.1kuru erik
Ara: 1 fincan az sutlu kahve
Oglen: yarim yt elbasan. Salata
Ara: 2 fincan kakao (sicak suya karistirip ictim cok acikinca). Armut
Aksam: 3 parca tavuk izgara. Salata

Su: 2.5 lt
Spor: 40 dk yuruyus

Daha iyiyim canim ama tam olarak iyilesmedim,benim ogrenciler hep hasta onlarla yakin temas cok oluyo haliyle tam uyilesemiyorum galiba,bir de seminer cikti basimiza su ara sabah sekiz bucukta cikiyorum aksam yediye kadar disarsayim
Kolay gelsin canim. Vucut direncini yukseltmeye calismalisin. Vitamin takv.filan al bence.

Menumu yazayim

Sabah 07.30 bir kk peynir,1 dilim tb ekmegi,6 yesil zeytin,bol roka ve yesil cay.

Ogle:12.00 bir kepce kuru fasulye ve yesillik.

Ara iki mandalina

Aksam:18.45 bir tabak et haslama ve yesillik.

2 litre su spor yok malesef
Afiyet olsun canim. Menun dengelu ve guzel bence.

Selam derya cim. Afiyet olsun canim. Guzel ve dengeli bir menu olmus. Sporun da guzel ama sanki sana hafif kalmis (senden genelde daha fazlasi gordugumuz icin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…