- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
bazen öyle yapıyorum bazen işten gelince değişiyo canım yarım gün çalışabileceğim bi işim olsun isterdimBen de oyle düşünüp yedim zaten ama bu gun persembe cok dikkat ediyorum haberin ola
Canim gercekten motive acisindan iyi oluyor bu sekilde
Yemeklerini aksamdan yapip birakmayi dene bence canim 7den sonra zor olur
bazen öyle yapıyorum bazen işten gelince değişiyo canım yarım gün çalışabileceğim bi işim olsun isterdim
bu birazcık bende de var canım bende bi kaçamak yapınca o gün bozuldu diyorum benimde toparlamam lazım bu durumu terapsitin önerilerini burdan paylaşmaya devam edersen sevinirim
bende isterdim yarım gün aslında biz kadınlar yarım gün, en azından 3 e kadar çalışmalıyız çünkü ev çocuk bütün sorumluluk bizde. ben 17 de çıkıyorum 18 de evde oluyorum.yarım gün iş ben de istedim.. 8-6 çalışıyorum.. sanırım emekli olmama 26 yıl var.. tek avantajım evim işime çok yakın son 3 yıldır.
yarım gün iş ben de istedim.. 8-6 çalışıyorum.. sanırım emekli olmama 26 yıl var.. tek avantajım evim işime çok yakın son 3 yıldır.
hem regli hem de hasta oluyorum kızlar üstelik hic kaçamak yapmadigim halde de artıdayım ilk kez sanırım artik vücut dirence geçti
Ne is yapıyorsun ki canim yogun mu cokbazen öyle yapıyorum bazen işten gelince değişiyo canım yarım gün çalışabileceğim bi işim olsun isterdim
ben akşam bu kahrolası trafik yüzünden en az 2 saatte evime gidiyorum son 10 gündür..şanslısın sevo :)
bende hafta sonu reglimi bekliyorum.yarın tartılmayı düşünmüyorum eğer direk listeye girmeyeceksem :)
Artik yogurdumu evde mayaliyorum dun başladım
dengeleme sorunum olduğu için canım.yeme bozukluğu yani..sonuçta hepimiz ne kadar diyet yaparsak yapalım ömrümüz boyunca aynı şekilde gidemeyiz diyor.örneğin pazar kahvaltısında ben eğer bir dilim ekmek yediysem bana göre diyet bozuldu,tüm gün yiyorum..ama eminim ki burda bir çoğunuz arada sırada ekmek yiyorsunuzdur.ya da bir sütlü tatlı vs..
sonrasında ya spor yaparsın ya akşam yemezsin..
ama ben aksine tıkanırcasına yemeye başlıyorum bu yüzden de kaçamak yapmadan gitmeye çalışıyorum..ama o da bir yerden sonra olmuyor.
bu yüzden cumartesileri bana tek öğün off verdi terapistim çok gezdiğim için de arada alkollü ortamlarda oluyor..o öğün iki bira iç diyor mesela ama kızartma yeme ızgara ye vs..ya da tatlı yemek istiyorsan ye o öğün serbestim.akşam da telafi et diyor.
bir keresinde ödev vermişti..pazartesi başlayamazsam başlamıyordum diyete.o da bana çikolata al en sevdiğin ve yarısını ye p tesi..sonra sağlıklı beslenmeye devam et demişti mesela..
sorunumu az çok anlamışsınızdır.ya hep ya hiç düşüncesi..
Teşekkürler. Kesinlikle cok hızlı yemek yiyoryeterli bir besin almadığımızda da tatlı isteği oluşuyormuş.. yeterli besinden kasıt, hücreyi doyurması gereken besinler.. hızlı yemek yendiyse ve karbonhidrat ağırlıklı olduğunda böyle oluyormuş diye de okudum..
Ben de uzun zamandan beri ilk defa bugün süt aldim. Anneme mayalaticam :)))Artik yogurdumu evde mayaliyorum dun başladım
aynen öyle yapıyoruz 1 veya 2 tane alıyoruz bazen idin ucu kaçıyor genellikle babamizin evde olduğu zamanlar getir oğlum deyince bozuluyor düzen. Allah a şükür ne abisi nede Yağız dogduklarindan beri üzme diler beni.Maşallah süphanallah ne güzel, ne normal bir kuzun var, her çocuk oyuncak ve her çocuk annesinin yanını ister ne güzel, uzunca bir süre oyuncaklarını canlı zannedecek, onlarla gizli gizli konuşacak, hayal dünyası ve kendini ifade şekli gelişecek, toplamak istememesi de normal tabi, madem çadırı var odasında öyleyse başka odaya taşıyabileceği oyuncak sayısını sınırlayabiliriz, yenisini almak isterse bir diğerini çadıra kaldırmalı, ve tabi takip kararlılık önemli
Aynen öyle yapalım.Kabak yapalım kabak, yoğurtla yiyelim :)
afiyet olsun güzel menü. Kakao ne işe yarıyor atladım galiba.Slm kizlar bugunku menum
Sabah: 1 dilim kasar. 1 domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve.1kuru erik
Ara: 1 fincan az sutlu kahve
Oglen: yarim yt elbasan. Salata
Ara: 2 fincan kakao (sicak suya karistirip ictim cok acikinca). Armut
Aksam: 3 parca tavuk izgara. Salata
Su: 2.5 lt
Spor: 40 dk yuruyus
hahayyy darısı başıma dedin oldu kizGünaydın kızlar GÜ NAY DIIIINNN
Ben kahvaltı yapıyorum yarım saattir. Dün akşam yatarken çok acıkmıştım hep kahvaltıyı hayal ederek uyudum ama gel gelelim kahvaltı bana ben kahvaltıya bakıyorumbu hiç normal değil.
Yarısını yedim yarısınıda 1-2 saat sonra yeyim bari.
afiyet olsun güzel bir menü daha bitter ne zaman çıkacak bakalım menü denherkese günaydın dün güzel menüler olmuş herkesi tebrik ederim
sabah: 2 haşlanmış yumurta bol yeşillik
ara meyveli bar
öğlen 150 gr et 2 adet enginar (garnitürsüz)
ara 1 armut minnak parça bitter
akşam yoğurt çorba salata 1 ufak parça tavuk kanat
su 2 litre
spor yapmadım.
ekmek yemedim...........
oluruz oluruz da cok çalışan önce mezunkızlar cidden bu grubun motivasyonu süper ve ötesi..daha öncede böyleydi takım kapanmadan.inşallah hepimiz burdan mezun oluruz en kısa zamanda.bende ince gelin olurum.teşekkür ederim tekrar gruba kabul ettiğiniz için <3
tatlım senin diyetin nasıl bir diyet hicmi ekmek yok biz yiyoruz ki günde 4 dilim yiyen bile var. Ekmek yedikten sonra kaçamak yaptığını nasıl düşünüyorsun çok farklı geldi bana. Mesela ben tatlıya çok aramam ama evde Revani baklava gibi Şerbetli tatlılar varsa sabah geçerim dolabın önüne kusana kadar yerdim. Buda bir çeşit yeme bozukluğu galiba. Sonra kendimi frenlemeyi öğrendim. Sende yapabilirsin bence.dengeleme sorunum olduğu için canım.yeme bozukluğu yani..sonuçta hepimiz ne kadar diyet yaparsak yapalım ömrümüz boyunca aynı şekilde gidemeyiz diyor.örneğin pazar kahvaltısında ben eğer bir dilim ekmek yediysem bana göre diyet bozuldu,tüm gün yiyorum..ama eminim ki burda bir çoğunuz arada sırada ekmek yiyorsunuzdur.ya da bir sütlü tatlı vs..
sonrasında ya spor yaparsın ya akşam yemezsin..
ama ben aksine tıkanırcasına yemeye başlıyorum bu yüzden de kaçamak yapmadan gitmeye çalışıyorum..ama o da bir yerden sonra olmuyor.
bu yüzden cumartesileri bana tek öğün off verdi terapistim çok gezdiğim için de arada alkollü ortamlarda oluyor..o öğün iki bira iç diyor mesela ama kızartma yeme ızgara ye vs..ya da tatlı yemek istiyorsan ye o öğün serbestim.akşam da telafi et diyor.
bir keresinde ödev vermişti..pazartesi başlayamazsam başlamıyordum diyete.o da bana çikolata al en sevdiğin ve yarısını ye p tesi..sonra sağlıklı beslenmeye devam et demişti mesela..
sorunumu az çok anlamışsınızdır.ya hep ya hiç düşüncesi..
menü güzel afiyet olsun turşu ve fasulye ödem yapmasın amin. Etimek salatası na bayılırım.şimdi bir toplantıya girmem lazım; hemen dün ki menümü yazayım, günahım çıksın aradan..
bu arada bugün burada büyük bir kermes düzenliyoruz, onlarca çeşit yiyecek var.. ama bilin bakalım ben ne yaptım.. tabi ki salata.. etimek salatası yaptım ama olsun.. gelenlerin arasında en masum benimki :) diyet yapan belli olsun dedim..
dün ki menüm;
sabah; kuru kayısı ve badem sütlü chialı puding, 1 küçük armut
öğlen; ton balıklı salata, 1 roll ekmek,
ara; soya sütlü latte şekersiz ama hepsini içemedim yarısı duruyor hala..
ara;3 hurma
akşam; 4 yk kuru fasulye, 2 parça turşu, 2 tatlı kaşığı kadar aşure( annem yaptı ya, ille ye diye ısrar etti)
su;3 lt
spor; 35 dk sabah sporu (kardiyo)
erkekler de öyle bir durum var sanırım benimki masadan kalkmadan istiyor.nefertityy tatlim hani geçen gün yazmistin ya, yemek yedikten hemen sonra caninin tatli istemesi hayra alamet değil diye; niye öyle söyledin bir hastalik belirtisi mi?
Benim esimde sürekli öyle bir durum var da o yüzden soruyorum.
ikisi birlikte çok kötü geçmiş olsun. Protein ağırlıklı beslen bugün eksi olur inşallah.hem regli hem de hasta oluyorum kızlar üstelik hic kaçamak yapmadigim halde de artıdayım ilk kez sanırım artik vücut dirence geçti
sabahki flat white yerine güzel bir kahvaltı olmalıydı besleyici yeşillikli proteinli bence tabiki.kızlar bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım
sabah laktozsuz sütle flat white
öğle 3 dilim tavuk göğüs,2 kase salata
akşam dışarda olacağım et ve salata yerim gittiğim yerde
sporu da açık havada yürüyüş şeklinde yapacağım bu akşam trafikten kaçabilmek için en az 45 dk yaparım arkadaşımla olacağım çünkü.
su 2 lt
ay hadi hayirli olsun.Artik yogurdumu evde mayaliyorum dun başladım
ay ne Kermesi kız ne iş yapıyorsun sen annem.ay kızlar, kermes olacak 1 saat sonra.. illa yardım edeceksin diyorlar, tabi ki de ederim ama, sanırım kendi getirdiğimi yiyip bırakacağım :)
toplumda da yememek sıkıntısı oluyor.. yok neden yemiyorsun, ne var ucundan tatsan, bilmem ne.. :) ekşınlardan haberdar ederim sizi de..
bende 9 -6 çalışıyorum sabah 8 buçuk gibi çıkıyorum akşam 7 ye doğru geliyorumyarım gün iş ben de istedim.. 8-6 çalışıyorum.. sanırım emekli olmama 26 yıl var.. tek avantajım evim işime çok yakın son 3 yıldır.
güzel menü canımkızlar bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım
sabah laktozsuz sütle flat white
öğle 3 dilim tavuk göğüs,2 kase salata
akşam dışarda olacağım et ve salata yerim gittiğim yerde
sporu da açık havada yürüyüş şeklinde yapacağım bu akşam trafikten kaçabilmek için en az 45 dk yaparım arkadaşımla olacağım çünkü.
su 2 lt
Bende de var maalesef ayni durum. O yuzden menulerim cok dusuk hacimli genelde. Bu sefer de az kalori almis olup kitlik moduna geciyor sanirum vucudum. Ya da tam da belirttiin gibi eksta bir sey yesem o günün kalanindA tika basa yiyorum. Çok kötü bir durum.
Peki terapist neden kaynaklandigi konusunda bilgi verdi mi? Cok merak ettim
oturacağınız ev işine yakın mı kuzum? konuştuk ama hatırlayamadım..
bence sen tartıl, artı da olsan, buraya gel, ve sonrasında yavaş yavaş kilo vermelerini görelim. bak ben senden birşey isteyeceğim. oturdum hesapladım senin düğününe yaklaşık 24 hafta var. senden ricam ilk 5 hafta istikrarlı olarak 500gr vermen..
ben de seninle bir gidicem. 5 hafta bir vücudu hazırlayalım, ayarlayalım. 75i gör.. sonra kademeli olarak 1 kiloya çıkmanın yoluna bakalım.
olur mu?
ben de mayalıyorum ama hala cıvık oluyor ya..
elektronik mühendisiyim canım yani dönemsel değişiyor ama çalışma saatleri uzun olunca insan yoruluyorNe is yapıyorsun ki canim yogun mu cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?