Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de oyle düşünüp yedim zaten ama bu gun persembe cok dikkat ediyorum haberin ola

Canim gercekten motive acisindan iyi oluyor bu sekilde

Yemeklerini aksamdan yapip birakmayi dene bence canim 7den sonra zor olur
bazen öyle yapıyorum bazen işten gelince değişiyo canım yarım gün çalışabileceğim bi işim olsun isterdim

bazen öyle yapıyorum bazen işten gelince değişiyo canım yarım gün çalışabileceğim bi işim olsun isterdim

yarım gün iş ben de istedim.. 8-6 çalışıyorum.. sanırım emekli olmama 26 yıl var.. tek avantajım evim işime çok yakın son 3 yıldır.

bu birazcık bende de var canım bende bi kaçamak yapınca o gün bozuldu diyorum benimde toparlamam lazım bu durumu terapsitin önerilerini burdan paylaşmaya devam edersen sevinirim

tabi ki paylaşırım.kimsenin aynı şeyi yaşamasını istemem.çok sinir bozucu bir şey.sürekli diyet yapmak buna sebep oluyor.arada bir gün de olsa kendine izin vermen gerekiyormuş.benim gibi sonra sapıtmamak şartıyla tabi :)

kızlar bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım

sabah laktozsuz sütle flat white

öğle 3 dilim tavuk göğüs,2 kase salata

akşam dışarda olacağım et ve salata yerim gittiğim yerde

sporu da açık havada yürüyüş şeklinde yapacağım bu akşam trafikten kaçabilmek için en az 45 dk yaparım arkadaşımla olacağım çünkü.

su 2 lt

yarım gün iş ben de istedim.. 8-6 çalışıyorum.. sanırım emekli olmama 26 yıl var.. tek avantajım evim işime çok yakın son 3 yıldır.
bende isterdim yarım gün aslında biz kadınlar yarım gün, en azından 3 e kadar çalışmalıyız çünkü ev çocuk bütün sorumluluk bizde. ben 17 de çıkıyorum 18 de evde oluyorum.

ben akşam bu kahrolası trafik yüzünden en az 2 saatte evime gidiyorum son 10 gündür..şanslısın sevo :)

oturacağınız ev işine yakın mı kuzum? konuştuk ama hatırlayamadım..

bende hafta sonu reglimi bekliyorum.yarın tartılmayı düşünmüyorum eğer direk listeye girmeyeceksem :)

bence sen tartıl, artı da olsan, buraya gel, ve sonrasında yavaş yavaş kilo vermelerini görelim. bak ben senden birşey isteyeceğim. oturdum hesapladım senin düğününe yaklaşık 24 hafta var. senden ricam ilk 5 hafta istikrarlı olarak 500gr vermen..

ben de seninle bir gidicem. 5 hafta bir vücudu hazırlayalım, ayarlayalım. 75i gör.. sonra kademeli olarak 1 kiloya çıkmanın yoluna bakalım.

olur mu?

Artik yogurdumu evde mayaliyorum dun başladım

ben de mayalıyorum ama hala cıvık oluyor ya..

ay kızlar, kermes olacak 1 saat sonra.. illa yardım edeceksin diyorlar, tabi ki de ederim ama, sanırım kendi getirdiğimi yiyip bırakacağım :)

toplumda da yememek sıkıntısı oluyor.. yok neden yemiyorsun, ne var ucundan tatsan, bilmem ne.. :) ekşınlardan haberdar ederim sizi de..

Bende de var maalesef ayni durum. O yuzden menulerim cok dusuk hacimli genelde. Bu sefer de az kalori almis olup kitlik moduna geciyor sanirum vucudum. Ya da tam da belirttiin gibi eksta bir sey yesem o günün kalanindA tika basa yiyorum. Çok kötü bir durum.
Peki terapist neden kaynaklandigi konusunda bilgi verdi mi? Cok merak ettim

aynen öyle yapıyoruz 1 veya 2 tane alıyoruz bazen idin ucu kaçıyor genellikle babamizin evde olduğu zamanlar getir oğlum deyince bozuluyor düzen. Allah a şükür ne abisi nede Yağız dogduklarindan beri üzme diler beni.

Kabak yapalım kabak, yoğurtla yiyelim :)
Aynen öyle yapalım.

afiyet olsun güzel menü. Kakao ne işe yarıyor atladım galiba.

hahayyy darısı başıma dedin oldu kiz

afiyet olsun güzel bir menü daha bitter ne zaman çıkacak bakalım menü den

oluruz oluruz da cok çalışan önce mezun

tatlım senin diyetin nasıl bir diyet hicmi ekmek yok biz yiyoruz ki günde 4 dilim yiyen bile var. Ekmek yedikten sonra kaçamak yaptığını nasıl düşünüyorsun çok farklı geldi bana. Mesela ben tatlıya çok aramam ama evde Revani baklava gibi Şerbetli tatlılar varsa sabah geçerim dolabın önüne kusana kadar yerdim. Buda bir çeşit yeme bozukluğu galiba. Sonra kendimi frenlemeyi öğrendim. Sende yapabilirsin bence.

menü güzel afiyet olsun turşu ve fasulye ödem yapmasın amin. Etimek salatası na bayılırım.

erkekler de öyle bir durum var sanırım benimki masadan kalkmadan istiyor.

hem regli hem de hasta oluyorum kızlar üstelik hic kaçamak yapmadigim halde de artıdayım ilk kez sanırım artik vücut dirence geçti
ikisi birlikte çok kötü geçmiş olsun. Protein ağırlıklı beslen bugün eksi olur inşallah.

sabahki flat white yerine güzel bir kahvaltı olmalıydı besleyici yeşillikli proteinli bence tabiki.

Artik yogurdumu evde mayaliyorum dun başladım
ay hadi hayirli olsun.

ay ne Kermesi kız ne iş yapıyorsun sen annem.

güzel menü canım

fazla diyet yapmaktan oluyor genelde eğer altında farklı bir psikolojik durum yoksa.özel hayatınla ilgili vs..
bende uzun süre diyet yaptım bıraktım yaptım bıraktım derken beni olumsuz etkiledi.
kadın,hayatın boyunca diyet yapamazsın.sürekli ya siyah ya beyaz olamaz arada gri olacak diyor.istediğin yiyeceği ye ölçülü ama sonra dengele spor yap ya da akşam geçiştir diyor..bunu yapabiliyordum eskiden yine bu takımdaydım..inşallah yine yapacağım..

anlaştık canım.elimden geleni yapacağım.ama sanırım ben listede değilim..değilsem haftaya tartılmam daha iyi olur motivasyonum için..75 ve altını görürsem hızlanacağıma eminim 1,5 yıldır göremedim deliriciiiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…