Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

enerji veriyor canım.. hc yağı yerine tereyağ ya da ghee de koyabilirsin.. sabah ihtiyacın olan enerjiyi alıp, yoluna devam ediyorsun..

14:30daki eti form yerine meyve isterdim ben.. vitamin mineraller eksik kalıyor.. dikkat et canım, tırnaklar kırılmasın, saçlar dökülmesin.. illa eti form yiyeceksen yanına bir parça da peynir ya da yoğurt ye.. kas yapsın :)

ben dondurulmuş alıyorum son 2 yıldır. çok memnunum hayatımdan.. o kadar ıspanak yıkarken harcayacağım temiz su kaynaklarına acıyorum ya.. ilk postayı çiçeklerime boşaltıyorum ama sonrasında koyacak yer de yok.. ben kıyamıyorum o akan giden sulara..

bence fırınlanmış balık hemen tüketilince güzel.. büyük balıklar bir nebze soğuk tüketilebiliyor gerçi.. bu benim damak zevkim de.. dardanel'in öyle paket ton dışında başka balıkları da var.. önerebilirim.. hem pratik oluyor.. ben uzun bir süre diyet yaparken onlardan faydalandım..
Paketlenmis urunleri sevmiyorum canim,saglikli da olsa yiyebilecegim seyler degil,kizartma olmadikca ben soguk da yerim

Ne güzel haberler bunlar, tebrik ederim canım, inan kendime olmuş kadar sevindim, benim tartı da oynamıyor bu hafta, ama ben spor yapamadım ve muayyen zamanım yakın, haftaya sporlü birlikte atak bekliyorum ben de

ben de regl olacağım ya, yaklaşıyor.. ben de bal ve hurma tırtıklıyorum.. :)

mey

meyveli bar aslında tatlı isteğini bastırma o kadar tatlı isityorum ki bu aralar anlatamam zaten aldıklarım bitsin bir süre almayacam meyveli bar

bebeğim 3 tane hurma ye, kuru kayısı ye, zaten şeker komasına giriyorsun :) en azından lif alırsın.. şimdi meyveli bar, ya da diğer tatlı paketli satınalınan şeylerde, içindeki şeker miktarlarına bak öncelikle, o kadar şekeri normalde ağzına alsan, tadı bayar. ama tadı baymasın diye içine birşeyler ekliyorlar ya.. biz de ondan rahatça tüketiyoruz. Bunun örneği bir bardak kolada 9 küp şekerden bahsediliyor.. normalde bir bardak suya o kadar şeker koyup içmeye çalışsak yapamayız..

biraz böyle şeylere takılınca insanın canı yemek istemiyor ama tabi bu geçici bir süre oluyor bende :) karnım açken hepsini unutabiliyorum. ayrıca o barlar bence bozulmaz hemen.. acele etme bitirmek için :)

abla süpersin tebrik ederim sen bence takımın en sağlıklı beslenenisin:KK200:

bence de öyle.. kendisini resmen tebrik ediyorum..

ben de regl olacağım ya, yaklaşıyor.. ben de bal ve hurma tırtıklıyorum.. :)

bebeğim 3 tane hurma ye, kuru kayısı ye, zaten şeker komasına giriyorsun :) en azından lif alırsın.. şimdi meyveli bar, ya da diğer tatlı paketli satınalınan şeylerde, içindeki şeker miktarlarına bak öncelikle, o kadar şekeri normalde ağzına alsan, tadı bayar. ama tadı baymasın diye içine birşeyler ekliyorlar ya.. biz de ondan rahatça tüketiyoruz. Bunun örneği bir bardak kolada 9 küp şekerden bahsediliyor.. normalde bir bardak suya o kadar şeker koyup içmeye çalışsak yapamayız..

biraz böyle şeylere takılınca insanın canı yemek istemiyor ama tabi bu geçici bir süre oluyor bende :) karnım açken hepsini unutabiliyorum. ayrıca o barlar bence bozulmaz hemen.. acele etme bitirmek için :)

bence de öyle.. kendisini resmen tebrik ediyorum..
Yok bunlar içinde şeker olmayan meyveli barlar ismini vermeyimde izmir menşeli bir marka hurma ile tadlandırılıyor yine de yememek lazım tabi karatay abla her türlü pakete cızzz diyor aslında evde yapabilirim ya tembellik etmeyimde bugün evde deneyim

günaydın kızlarım, iyi sabahlar;

dün akşam çok fena spor yaptım, eve geldiğimde telefonu alacak halim yoktu... ekrana boş boş bakarak tv izledim :)

sabah; 1 dilim ekmek, 1 dilim süzme peynir, 1 tk bal
öğlen;fırında çipura, yanına ızgara sebze, 1 dilim ekmek,3 tane medine hurması
akşamüstü; 3 tane medine hurması (spor öncesi enerji olsun)
akşam; yarım kase tarhana çorbası (1 tk içine acı sos ekledim), 5 çatal barbunya yemeeğinden tırtıkladım, 1yk yoğurt

su;3lt
spor;50 dk body fit. ( spor bittiğinde terlememiş bölgem kalmamıştı)

normalde spordan sonra akşam yemeği yemiyorum kızlar ama artık yemekleri dökmek zorunda kalacaktık. bitsin diye yedim birazda..

bu arada son 2 haftadır sporla çok sıkılaştığımı farkediyorum.. göbeğim baya küçüldü.. yatağa uzandığımda içine çöküyor.. kilomda maalesef bir değişiklik yok.. ama sıkılaştığımı hissediyorum.. herkes 1-2 kilo daha verdin diyor, ama tartı öyle demiyor maalesef :KK43:

bir de regl olacağım, tatlı aşermem bundan bence..
Menün güzel canım biraz hurma çok olmuş sporunda harika

Yok bunlar içinde şeker olmayan meyveli barlar ismini vermeyimde izmir menşeli bir marka hurma ile tadlandırılıyor yine de yememek lazım tabi karatay abla her türlü pakete cızzz diyor aslında evde yapabilirim ya tembellik etmeyimde bugün evde deneyim

ben tahmin ediyorum :) çünkü ben de rafine şeker olmayan herşeye saldırıyorum.. o kadar kısıtlı ki imkanlar.. paketli ürünler dışında restaurantlarda vs bulamıyorsun bile.. glutensize hiç girmiyorum.. :)

ben paketli ürünlerin hepsine %100 karşı değilim.. çünkü kaynağını kirlettik zaten herşeyin.. aldığımız meyve sebzelerde bile artık koruyucu vs var.. toprağımız ve suyumuz kirli bizim..

bunu bilip farkında olup, imkanlarımız doğrultusunda dengeyi bulmamız lazım.. yani yeme demiyorum hobi olarak yine ye :) ama evde yapılanlar candır tabi :) benim gibi 50 tane hurma yeme :)

günlük chia miktarımız 1-2 yk kadarmış kızlar.. sabah biraz araştırdım. hamilelerin yemesi önerilmiyormuş. kalsiyum magnezyum deposuymuş ki ben günlük cal-mag alıyorum besin takviyesi, chia yediğim günler almasam iyi olacak sanki..

ben de acı bibere taktım bu aralar.. öğlen akşam acı yeşil biber yiyorum.. nasıl da zevkle yiyorum.. ağzım fln sulanıyor yiyeceğimi düşününce.. inşallah midemde bir sıkıntı olmaz..

günlük chia miktarımız 1-2 yk kadarmış kızlar.. sabah biraz araştırdım. hamilelerin yemesi önerilmiyormuş. kalsiyum magnezyum deposuymuş ki ben günlük cal-mag alıyorum besin takviyesi, chia yediğim günler almasam iyi olacak sanki..

ben de acı bibere taktım bu aralar.. öğlen akşam acı yeşil biber yiyorum.. nasıl da zevkle yiyorum.. ağzım fln sulanıyor yiyeceğimi düşününce.. inşallah midemde bir sıkıntı olmaz..
Bende aci biber cok yiyorum metaboluzmayi hizlandiriyor ama istah acici ozelligi de var

Cınımlar merhabalar :)
ben de ortaokul 6. sınıf öğrencilerine gıda zehirlenmeleri hakkında seminer verdim. Çok eğlenceliydi. Öğretmen olmayı çok istiyorum normalde ve bu çok hoşuma gitti :))
öğretmenlik gerçekten çok güzel severek yapıyorum ama bazen ki bu her gün oluyor çıldıracak gibi oluyorum erkeklerin çoğunlukta olduğu bir meslek lisesindeyim de

Canim bimde var sanirim lor diye satiliyordu ama tadini hic begenmedim,yogurt alip kendin denesene yogurdu biraz incelt ayran gibi degil daha kati olsun,sonra kaynat ve bir tulbentte suz oldu sana mis gibi cokelek,2 kilo yogurtla dunya kadar cokelek oluyor
Oyyyy :) annem bi kere yapmış çökmüş sütten hiç sevmedim onu aynı mı olur ki acaba ben evvel normal bimi deneyim de sonra olmazsa bakarim

Hey kızlar dün gelemedim yağmura rağmen o çarşıya gidildi renk renk kumaşları arasında hayaller kuruldu KozaHan da çay içildi ulu camide derin derin nefes alındı. Büyük bir enerjiyle trene bindigimde hepsi fos oldu :KK70:bir sürü insan bir sürü koku :KK70:

Bugün de anca geldim. Nasılsıniz bakim her sayfayi tek tek okudum alıntı yaptım ama ara vererek yaptım bunu ve en sonunda hepsinin gittiğini farkettim.

Menüler güzeldi beğendim afiyetler olsun.

Bloom0677 Bloom0677 canım romatizmal ağrıların nasıl oldu çeviz:KK56:in cırkını cikarmiyorsun dimi :KK70:

Buralardayım uğrarim yine.:cool:

Sevil cım ben chia ya ilk başladığımda kulak 3trafinda ki lenflerde şişme oldu gözlerim yaşardı vs. Ev de var duruyor öylece suçlu omu bilmiyorum ama eşim chia nin bizim Kültürümüzde olmadığını ve tüketme mem gerektiğini söylüyor ısrarla cesaret edemiyorum bende.

Cınımlar merhabalar :)
ben de ortaokul 6. sınıf öğrencilerine gıda zehirlenmeleri hakkında seminer verdim. Çok eğlenceliydi. Öğretmen olmayı çok istiyorum normalde ve bu çok hoşuma gitti :))
Ne güzel olmuş hem sen bu duyguyu yaşadın hemde cocuklar bilgi edindi ;)

napıyorsunuz kızlar akşam fotoğraflara baktık kızımla aman allahım hamilelik önce si fotolarım nasıl da zayıfım ya 64 kiloydum o zamanlar o kilolara dönmem gerektiğini anladım:KK51:ara ara çıkarıp bakayım bari o fotoğraflara
al sana bedava motivasyon. ;)

Sevil cım ben chia ya ilk başladığımda kulak 3trafinda ki lenflerde şişme oldu gözlerim yaşardı vs. Ev de var duruyor öylece suçlu omu bilmiyorum ama eşim chia nin bizim Kültürümüzde olmadığını ve tüketme mem gerektiğini söylüyor ısrarla cesaret edemiyorum bende.

Ne güzel olmuş hem sen bu duyguyu yaşadın hemde cocuklar bilgi edindi :KK66:

al sana bedava motivasyon. :KK66:

chia değişik birşey tabi.. ama ben de birşey olmadı.. çok sık ve fazla tüketmiyorum zaten.. ama sonuçta sana dokunmuş.. sen uzak dur ondan :)

eliya eliya şükür canım daha iyiyim, mevsim yağmurlu malum, o kadar etin içinde tüm iskeletimi ağrıyla hissetmek garip bir duygu

Müthiş uykum var ve içimde beni dürten birşey var git bir paket bisküviyi indir mideye diyor

Back
X