Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese günaydın kış geldi artık soğukkk
sabah 1 kase yuğurlu yulaf üstüne muz
ara meyveli bar
öğle 3 köfte
ara 3 adet badem
akşam somon ve salata
ara meyveli bar
su 2 litre
spor yapacak hal yoktu bende dumbılla kol çalıştım 20 squat+20 sumo squat 60 mekik 40 yan mekik
Ve sabaha eksi değil mi bu menüyle canım, sporun da böyle olsun bir seferlik ne olacak, benim hiç halim olmuyor evde, kuzular ödev yemek derken pert oluyorum

mey
bence sen de hergün hatta 2 tane meyveli bar yememelisin.. onun yerine meyve ye kuzcan.. öğlen hafif kalmış :KK43: ben beğenmedim.. akşam yemeğine bayıldım.. en sevdiğim öğün..

sporun da hiç azımsanacak kadar değil, üst bacakların nasıl kaslanmıştır. benimkiler de öyle futbolcu bacağı gibi :)
meyveli bar aslında tatlı isteğini bastırma o kadar tatlı isityorum ki bu aralar anlatamam zaten aldıklarım bitsin bir süre almayacam meyveli bar

Ve sabaha eksi değil mi bu menüyle canım, sporun da böyle olsun bir seferlik ne olacak, benim hiç halim olmuyor evde, kuzular ödev yemek derken pert oluyorum
aslında ekside değilim geçen haftaya göre artı cumaya kadar inşallah toparlar vücut bu yaşıma kadar hiç 54 lü rakamlar olmadım benim için çok çaba isteyen bir süreç

Menümü de yazayım :)

Sabah
08,30
1 Kk peynir
1 taze biber
Çeyrek domates
1 karper peynir
1 haşlanmış yumurta

1 kupa zerdeçal çayı

Akşam
2 kaşık makarna
1 kepçe tarhana çorbası
2 kaşık lahana diblesi
Roka
Maydonoz
Tera
Taze soğan

2 litre su

21.00 gibi 20 dk kardiyo 25 dk karın, kalça sıkılaşma yapcam nasipse :))
menün gayet iyi canım dible nedir

24.10.2017

08:00
1 dl. ekmek, 1 çb fındık fıstık, 2 kk peynir, maydanoz, domates, marul

11:00 tek şekerli kahve

14:30
1 dl ekmek, 1/2 çb fındık fıstık, 1 sb yoğurt, 7 yk patlıcan yemeği, 2 kk peynir, maydanoz, marul

18:00
3 yk ıspanak, 2 yk yoğurt, 1/2 dl ekmek

Su : 2,5 lt
Spor :
afiyet olsun güzel canım

Kizlar menumu yazayim sonra gecmise dalayim

Sabah:08.00 bir has yum,1 kk peymir,1 dilim tb ekmegi,6 yesil zeytin roka bir bar yesil cay.

Ogle:12.00 bir tabak menemen,bir kase yogurt,1 tb ekmegi.

Ara bir mandalina

Aksam 17.30 dort kasik cokelek(icine roka,4 ceviz,corekotu)

Azonce yarim nar yedim

2 litre su spor yapamadim
canım çok az buldum menünü dikkat et benim gibi kasların erimesin

aslında ekside değilim geçen haftaya göre artı cumaya kadar inşallah toparlar vücut bu yaşıma kadar hiç 54 lü rakamlar olmadım benim için çok çaba isteyen bir süreç
Yaparsın seeen, olmadığı olmayacağı anlamına gelmez, ben azmettim oldu dersin inşallah

Menü:
Sabah:
1 armut
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt

Ara:
Ayran

Öğle:
Ton balıklı sandviç
2 mandalina

Ara:
1 kase yoğurt
3 yk yulaf ezmesi
1 çk bal

Akşam:
1/2 tabak sebzeli tavuk sote
Haşlanmış ıspanak
Salata

Su: 2.5l
Spor: 30 dk yürüyüş
40 dk dayanıklılık egzersizleri
sporunda menünde çok güzel canım

Iyi aksamlar arkadaslar. Bu gun ki menum

07.30 1 su bard. Sut
08.30 1 dl. t.b. ekmegi
1 hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalik
10.00 1 fincan kahve
11.30 1 seftali 2 ceviz
13.00 1/4 gevrek 1 dl.peynir
salata
14.30 1 fincan ada cayi
16.00 1 bard. Ayran
17.30 5 kasik yesil mercimek salatasi
4 kasik yogurt
19.00 1 kucuk armut
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan papatya cayi
Su 3lt.
25 dk. Yuruyus (sabahtan)
25 dk. Yuruyus (aksam ustu)
abla süpersin tebrik ederim sen bence takımın en sağlıklı beslenenisin:KK200:

Slm kizlar
Bugunku menum:
Sabah: 1.5 haslanmis yumurta. 1 dilim ekmek. 1 dilim tuzsuz yagsiz peynir. Domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 2 mandalina
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 elma
Oglen: iskembeye benzer baya bol etli yemek. Salata
Ara: 1 mango. 1 su bardagi yogurt
Aksam: balik. Salata

Su: 2.5 litre
Spor: 30 dk yuruyus
bence güzel menün canım

Ben bugün battı balık yan gider modundaydim biraz:
Sabah= beyaz peynir, domates, yarim simit, salatalik
Ara=kahve, bitter gofret
Öğle= haslanmis yumurta, domates, 1tane minik kurabiye
Ara=. 2 fincan cay
Akşam=. Firinda köfte, 1 tb ekmek, 2 yemek kasigi bulgur pilavı, 2kasik yogurt
gofret ve kurabiye olmasaydı güzelmiş canım

enerji veriyor canım.. hc yağı yerine tereyağ ya da ghee de koyabilirsin.. sabah ihtiyacın olan enerjiyi alıp, yoluna devam ediyorsun..

14:30daki eti form yerine meyve isterdim ben.. vitamin mineraller eksik kalıyor.. dikkat et canım, tırnaklar kırılmasın, saçlar dökülmesin.. illa eti form yiyeceksen yanına bir parça da peynir ya da yoğurt ye.. kas yapsın :)

ben dondurulmuş alıyorum son 2 yıldır. çok memnunum hayatımdan.. o kadar ıspanak yıkarken harcayacağım temiz su kaynaklarına acıyorum ya.. ilk postayı çiçeklerime boşaltıyorum ama sonrasında koyacak yer de yok.. ben kıyamıyorum o akan giden sulara..

bence fırınlanmış balık hemen tüketilince güzel.. büyük balıklar bir nebze soğuk tüketilebiliyor gerçi.. bu benim damak zevkim de.. dardanel'in öyle paket ton dışında başka balıkları da var.. önerebilirim.. hem pratik oluyor.. ben uzun bir süre diyet yaparken onlardan faydalandım..
buda mantıklı bide öyle deneyim alıyım bakıyım

Sen de sagol canim. Hem lezzetli hem de saglikli bir salata. Mercimek salatasi yaninda yogurtla bir ogunu karsilayacilecek besin degerine sahip hilal cim.
yoğurt çok tuketemedim bu ara ya annem sağolsun maya yapıp göndermiş ama duruyor dolapta

Bim den bulabilirmiyim tuzsuz olanı sankim orada var diye hatırlıyorum cevizim var yarın yapıyım hemen
Canim bimde var sanirim lor diye satiliyordu ama tadini hic begenmedim,yogurt alip kendin denesene yogurdu biraz incelt ayran gibi degil daha kati olsun,sonra kaynat ve bir tulbentte suz oldu sana mis gibi cokelek,2 kilo yogurtla dunya kadar cokelek oluyor

Cok asiri sicak ortam olmadiktan sonra bir sey olmaz canim. Kizartma olsa kokabilir ama frin olucagi icin kokacagini zannetmiyorum. Saglikli ve guzel bir ogun olur simdiden afiyet olsun.
Aynen bencede havalar artik sogudu bir sey olmaz,hamsi ve istavrit disinda kizarmis balik yemem zaten her zaman firinlarim

Güzel cnm dukan birası nedir ilk kez duydum

Cnm erken kalktımda oğlumu uyutmak için yanona yatınca yine uyumuşum ondan oldu yoksa erken yaparım haftaiçleri kahvaltımı.

Güzel cnm afiyet olsun

Ben öğretmen değilim cnm evimin işçisiyim :temizlik:

Sağol cnm

Akşamla sabahın arası uzun geldi bana sadece onun dısında güzel

Güzel cnm afiyet olsun

Ayy cnm çekti şimdi bende çok severim turşuyla bulguru oyüzdende burdayım işte :KK70:

Evet çok sıkıcı. Bende bazen oğlumu alıp halısahaya gidiyorum ordaki parkta oynarken ben etrafını turluyorum ama verimli olmuyor tabi yalnız olduğu kadar. Neyseki komşum var çok iyi bi insan oğlum onlara onlarda oğluma bayılıyor. Oraya bırakıyorum biz yürüyene kadar.

Gizel cnm kolay gelsin

Sorma sırf o yüzden geçen hafta ıspanak almadım ama yarın alıcam çok seviyorum

Gğzel menü cnm ama akşam bana çok azmış gibi deliyo doyuyomusun?

Güzel cnm afiyet olsun

Güzel ben beğendim simitin sorun olacağını sanmam

Güzel cnm afiyet olsun

Sadece gofret biraz göze batıyo onun dışında gayet güzel cnm afiyet olsun gofrette nazar olsun
Doyuyorum canim,peynir,cokelek tarzi seyler beni cok doyuruyor

Back
X