Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Blooom cugum çok tüketen biridegilim baya torpuledim kendimi çok şükür allaha ama en azından hafta da bir kaç gün gündüz öğünlerde yemek istiyorum güçsüz kaldım ya bide et balık haftası yapmak istiyorum zaten protein ve güç içinZukkumcuğum yapma da yeme de bence canım, bırakmayı dene, ben yapsam var ya canına okurum, yalnızca ekmek yerim, ondan öyle söyledim, yoksa sen bilirsin:)
Aman haaaa soğukta ısıt bir şut at içine kahve yanına bir bitter mis boşver puskeviti yaaaeliya şükür canım daha iyiyim, mevsim yağmurlu malum, o kadar etin içinde tüm iskeletimi ağrıyla hissetmek garip bir duygu
Müthiş uykum var ve içimde beni dürten birşey var git bir paket bisküviyi indir mideye diyor
yüzüne lazer yapma iğneli yaptır vücut ise kesinlikle lazerAyyyy kızlar kış geliyor kıl tüy işleri daha da çekilmez hale alıyor ya adam gibi bi yer bulup başlayamadım şu lazere korkuyorum yüzümde olduğu gibi sıçrama yapar diye of of bide şu lanet kıl batiklari var iltihaplı doktor tek kurtuluş lazer diyor merkezler birbirinden adi hastane sıçrama yaptı yüzüme Alex kullandılar evet eskiye göre o erkeksilik çok çok çok gitti ama şimdi tüy gibi çıkıyorlar ve sıkıldım artık agdadan
Buradan bir üye vardı, kozmik bakım isimli bir site açtı, yıllardır onu takip eder ve herkese öneririm, ay takvimine göre tüy temizleme günlerini veriyor her ayın başında, ben çook faydasını gördüm azalma ve geç çıkma anlamında, hepiniz mutlaka inceleyin derimAyyyy kızlar kış geliyor kıl tüy işleri daha da çekilmez hale alıyor ya adam gibi bi yer bulup başlayamadım şu lazere korkuyorum yüzümde olduğu gibi sıçrama yapar diye of of bide şu lanet kıl batiklari var iltihaplı doktor tek kurtuluş lazer diyor merkezler birbirinden adi hastane sıçrama yaptı yüzüme Alex kullandılar evet eskiye göre o erkeksilik çok çok çok gitti ama şimdi tüy gibi çıkıyorlar ve sıkıldım artık agdadan
Şükür atlattım canım yaa, şekerli çay içtim iyiyim şimdi, gözüm dönmüştü inan, nasıl bir duygudur bu anlamıyorum, muayyen zaman hazırlığı sanırımAman haaaa soğukta ısıt bir şut at içine kahve yanına bir bitter mis boşver puskeviti yaaa![]()
18 yaşına kadar hormonları değişeceği için yaptırsa bile fayda görmez şimdilik ağda ile idare etsin
- Madem konu açıldı ben de sorayım, hoş, ikna edemiyorum ama 14 yaşındaki kızıma lazer önerir misiniz, doğru olur mu acaba
Bilmyordum bak bunu, iyi oldu öğrendiğim canım sağol18 yaşına kadar hormonları değişeceği için yaptırsa bile fayda görmez şimdilik ağda ile idare etsin
bende ondan mı oldu emin değilim o ara öyle bi problem yaşadım yediğim tek şey chia ydi farklı olarak.chia değişik birşey tabi.. ama ben de birşey olmadı.. çok sık ve fazla tüketmiyorum zaten.. ama sonuçta sana dokunmuş.. sen uzak dur ondan :)
Aman iyi ol canım bende kemiklerinin ağrısını sürekli hisseden biri olarak seni anlıyorum. Çok zor.eliya şükür canım daha iyiyim, mevsim yağmurlu malum, o kadar etin içinde tüm iskeletimi ağrıyla hissetmek garip bir duygu
Müthiş uykum var ve içimde beni dürten birşey var git bir paket bisküviyi indir mideye diyor
iyi bir merkez bulmalisin o zaman. Arkadaş gitti bitti dedi yine çıkmaya başlamış. Eltim yüzü için İğneli ye gidiyor harika oldu hicbirsey kalmadı. Bende kıl tüy derdi pek yok bütün bildiğim milletin yorumları :)))Ayyyy kızlar kış geliyor kıl tüy işleri daha da çekilmez hale alıyor ya adam gibi bi yer bulup başlayamadım şu lazere korkuyorum yüzümde olduğu gibi sıçrama yapar diye of of bide şu lanet kıl batiklari var iltihaplı doktor tek kurtuluş lazer diyor merkezler birbirinden adi hastane sıçrama yaptı yüzüme Alex kullandılar evet eskiye göre o erkeksilik çok çok çok gitti ama şimdi tüy gibi çıkıyorlar ve sıkıldım artık agdadan
canımBilmyordum bak bunu, iyi oldu öğrendiğim canım sağol
Kendim evde ekmek yapmak istiyorum evde ekmeğini kendi yapan bacilar hele bir şeyin bakıyım kolay mı yoksa hiç girmiyim mi bu işe
- Madem konu açıldı ben de sorayım, hoş, ikna edemiyorum ama 14 yaşındaki kızıma lazer önerir misiniz, doğru olur mu acaba
öğretmenlik gerçekten çok güzel severek yapıyorum ama bazen ki bu her gün oluyor çıldıracak gibi oluyorum erkeklerin çoğunlukta olduğu bir meslek lisesindeyim de
Valla ya şimdi mümkün olsa keşke öğretmen olabilsem :))Ne güzel olmuş hem sen bu duyguyu yaşadın hemde cocuklar bilgi edindi![]()
Doğru söylüyorsun canım, ancak iki kız annesi olarak bazen kendimi hamamcı teyze gibi hissediyorumlazerin vücumuzda nasıl bir etki ettiği henüz bilinmiyor.. ben de yaptırdım ama, bence mümkün olduğunca uzak kalsın..
Ediyorum canım tüm bedenimle ve ruhumla, ama bu da can
Canim sutten yapilan lor peyniri oluyir benim dedigim yogurttan oluyor,yogurdu inceltip kaynatiyorsun zaten ayran kaynadikca kopuyorOyyyy :) annem bi kere yapmış çökmüş sütten hiç sevmedim onu aynı mı olur ki acaba ben evvel normal bimi deneyim de sonra olmazsa bakarim
Bence yasi daha kucuk ergenligin sonunda olsa daha iyi olur yirmili yaslarda yani,cunku hormonlar farkli oluyor ergenlikte tuylenme devam edecegi icin erteleyin bence