Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayyyy kızlar kış geliyor kıl tüy işleri daha da çekilmez hale alıyor ya adam gibi bi yer bulup başlayamadım şu lazere korkuyorum yüzümde olduğu gibi sıçrama yapar diye of of bide şu lanet kıl batiklari var iltihaplı doktor tek kurtuluş lazer diyor merkezler birbirinden adi hastane sıçrama yaptı yüzüme Alex kullandılar evet eskiye göre o erkeksilik çok çok çok gitti ama şimdi tüy gibi çıkıyorlar ve sıkıldım artık agdadan

Zukkumcuğum yapma da yeme de bence canım, bırakmayı dene, ben yapsam var ya canına okurum, yalnızca ekmek yerim, ondan öyle söyledim, yoksa sen bilirsin:)
Blooom cugum çok tüketen biridegilim baya torpuledim kendimi çok şükür allaha ama en azından hafta da bir kaç gün gündüz öğünlerde yemek istiyorum güçsüz kaldım ya bide et balık haftası yapmak istiyorum zaten protein ve güç için

eliya eliya şükür canım daha iyiyim, mevsim yağmurlu malum, o kadar etin içinde tüm iskeletimi ağrıyla hissetmek garip bir duygu

Müthiş uykum var ve içimde beni dürten birşey var git bir paket bisküviyi indir mideye diyor
Aman haaaa soğukta ısıt bir şut at içine kahve yanına bir bitter mis boşver puskeviti yaaa :D

Ayyyy kızlar kış geliyor kıl tüy işleri daha da çekilmez hale alıyor ya adam gibi bi yer bulup başlayamadım şu lazere korkuyorum yüzümde olduğu gibi sıçrama yapar diye of of bide şu lanet kıl batiklari var iltihaplı doktor tek kurtuluş lazer diyor merkezler birbirinden adi hastane sıçrama yaptı yüzüme Alex kullandılar evet eskiye göre o erkeksilik çok çok çok gitti ama şimdi tüy gibi çıkıyorlar ve sıkıldım artık agdadan
yüzüne lazer yapma iğneli yaptır vücut ise kesinlikle lazer

Buradan bir üye vardı, kozmik bakım isimli bir site açtı, yıllardır onu takip eder ve herkese öneririm, ay takvimine göre tüy temizleme günlerini veriyor her ayın başında, ben çook faydasını gördüm azalma ve geç çıkma anlamında, hepiniz mutlaka inceleyin derim

Aman haaaa soğukta ısıt bir şut at içine kahve yanına bir bitter mis boşver puskeviti yaaa :KK70:
Şükür atlattım canım yaa, şekerli çay içtim iyiyim şimdi, gözüm dönmüştü inan, nasıl bir duygudur bu anlamıyorum, muayyen zaman hazırlığı sanırım

chia değişik birşey tabi.. ama ben de birşey olmadı.. çok sık ve fazla tüketmiyorum zaten.. ama sonuçta sana dokunmuş.. sen uzak dur ondan :)
bende ondan mı oldu emin değilim o ara öyle bi problem yaşadım yediğim tek şey chia ydi farklı olarak.

eliya eliya şükür canım daha iyiyim, mevsim yağmurlu malum, o kadar etin içinde tüm iskeletimi ağrıyla hissetmek garip bir duygu

Müthiş uykum var ve içimde beni dürten birşey var git bir paket bisküviyi indir mideye diyor
Aman iyi ol canım bende kemiklerinin ağrısını sürekli hisseden biri olarak seni anlıyorum. Çok zor.

Bisküvi dedin aklıma soktun sultani yada yulaflı olsa suya batırıp batırıp yesem şimdi çaya değil bak bildiğin suya.

iyi bir merkez bulmalisin o zaman. Arkadaş gitti bitti dedi yine çıkmaya başlamış. Eltim yüzü için İğneli ye gidiyor harika oldu hicbirsey kalmadı. Bende kıl tüy derdi pek yok bütün bildiğim milletin yorumları :)))

Kendim evde ekmek yapmak istiyorum evde ekmeğini kendi yapan bacilar hele bir şeyin bakıyım kolay mı yoksa hiç girmiyim mi bu işe

kendini tutup normal yiyeceksen giriş derim. dünyanın en kolay şeyi benim için ekmek yapmak. bende makine var. at içine bırak kendi yoğursun pişirsin, elim bile kirlenmiyor..

• Madem konu açıldı ben de sorayım, hoş, ikna edemiyorum ama 14 yaşındaki kızıma lazer önerir misiniz, doğru olur mu acaba

lazerin vücumuzda nasıl bir etki ettiği henüz bilinmiyor.. ben de yaptırdım ama, bence mümkün olduğunca uzak kalsın..

öğretmenlik gerçekten çok güzel severek yapıyorum ama bazen ki bu her gün oluyor çıldıracak gibi oluyorum erkeklerin çoğunlukta olduğu bir meslek lisesindeyim de

Ooo baya zor valla Allah yardımcınız olsun, en güzeli orta okul bence :))

Ne güzel olmuş hem sen bu duyguyu yaşadın hemde cocuklar bilgi edindi :KK66:
Valla ya şimdi mümkün olsa keşke öğretmen olabilsem :))

• Madem konu açıldı ben de sorayım, hoş, ikna edemiyorum ama 14 yaşındaki kızıma lazer önerir misiniz, doğru olur mu acaba
Bence yasi daha kucuk ergenligin sonunda olsa daha iyi olur yirmili yaslarda yani,cunku hormonlar farkli oluyor ergenlikte tuylenme devam edecegi icin erteleyin bence

Kizlar menumu yazayim

Sabah dokuz gibi bir elma,1 ucgen peynir ve 1 dilim tb ekmegi.

Kahvalti:11.45. 4 kasik cokelek,bir has yum,4 ceviz,iki kasik yogurt,roka,7 yesil zeytin,yesil cay.

Ara bir mandalina

Aksam 17.15 salatanin icine dort tane firinlanmis uskumru(kucuklerd kizlar)

2 litre su spor yok malesef

Menum
Sabah: 5yk yogurt, 20gr kuru üzüm, 10 ciğ fındık, 2 ceviz
Öğlen: kepekli 2 dilim ekmekten peynirli tost, kefir
Ara: 1 elma 1 armut
Aksam: 1 kase tarhana corbasi, kereviz salatasi
Su:2,5 litre
Spor: yarin sinavim var ders calismam lazim yatmadan yaparim belki

Back
X