Afiyet olsun cnm güzelIyi aksamlar arkadaslar. Bu gun uslu uye olup erkenden paylasayim menumu.
07.30 1 su bard. Kefir
08.30 1 dl. t.b. ekmegi
1 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet
Domates havuc yesillik
10.00 1 fincan kahve
11.30 1/2 muz 8 badem
13.00 1/2 peynirli kepekli tost 1 ayran (hastehane de olunca yanimada yemek alamadim bu gun. Kizimla paylastik tostu)
14.30 1 fincan sutlu nescafe
16.00 1 peksimet
1 bard. Ayran
17.30 1 sandal kabak (kiymali)
Salata 1 kase cacik
19.00 1 mandalin (yenecek)
20.00 1 bard. Tarcinli sut (icilecek)
22.00 1 fincan papatya cayi (icilecek)
Su 3 lt.yi tamamlarim (olculu iciyorum)
35 dk. Yuruyus (sabahtan)
25 dk. Yuruyus (aksamustu)
Evet cnm 750 kalori yakmışım aferim banaAfiyet olsun canim. Guzel menu. Sporunu bahce isleriyle yapmistin zaten.
Evet cnm çok güzel ve lezzetli oluyor özelliklede domatesler. Şimdi yazlık sebzeler kalkacak yerine kışlık sebzeler ekilecek sera yapılacak daha çok iş varKolay gelsin canim. Ohh ne guzel hersey kendi bahcenizden.
Güzel cnm afiyet olsun bende bi program indirdim şimdi 1500 kalori almam gerekiyormuş günlük 1000 kalori almışım bugün yarından itibaren ona göre düzenlicem menülerimiMenum
Uyaninca 5 cig fındık
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 8 yesil zeytin, 3 ceri domates, salatalik, 2 dilim beyaz peynir, 1.5 dilim kepek ekmegi
Ara: yarım nar
Ara: 1 havuc, 10 cig findik
Akşam: 1 yt kuru fasulye, 5 yk yogurt, salata, 1 dilim kepek ekmegi
Su: 3lt
Spor: 45 dk leslie
Toplam: 1250 kalori :)
Çok güzel cnm öyle tahmin ettiğin gibi kötü bi kokusu yok ben çok severim ondan varsa diğerinden yemem bence sende denemelisin. Ben bimden alıyorum.Afiyet olsun keçi peyniri tadı nasıl sevil
Çok geçmiş olsun cnm. Öyle oluyomuş arkadaşımın kızındada olmuştu bikaçkere. Belki beslenmesiyle ilgilidir. Arkadaşımın kızı sebze ağırlıklı besleniyordu dr kalsium ve proteğin ağırlıklı beslenme vermişti.Sabah kahvaltısı
1 bardak süt
Öğle
1 kaşe çorba tavuklu
4 yk makarna
Salata
Yoğurt
Aksam
Çeyrek nar
Yoğurt
Şu 1 lt
Kızımın kolu çıktı kızlar ya ve devam edermiş bir kere çıkınca çok üzgünüm
Menün hiç olmamış çok az ama bugün kızınla ilgilenmişsin anladığım kadarıyla. Muhtemelen vaktin olmamıştır.