Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canım muayyen dönemim ancak daha çok rahatsızlıklar, bir ay canını dişine takar verir, sonra onu iki günde tekrar alırsın, bizde böyle
Ama belki hatirlarsin canim gecen hafta ben de artidaydim bak bu hafta gitti o artim, sen de insallah haftaya verirsin bu artiyi. Oturmamis kilo cabuk gidiyor ve hatta belki kilo bile degildir sadece odemdir.

Canim insallah en kisa zamanda geri kalan testlerini de yaptirirsin ve doktor buna bakarak bir aciklama yapar. Insallah yoktur sekerle ilgili bir problemin. Problemi olanlarin cok zor kilo verdigini okumustum. Testler bitince iyi haberlerini bekliyoruz canim
Şeker, insülin direnci, hipertansiyon, damar tıkanıklığı, gizli şeker, hipoglisemi, hipotiroit şu an aklıma gelen rahatsızılıklarım canım, yeni değil yani bana, yeni olan ve canımı sıkan b12 ve d vitaminlerinin düşük olmasıyla insülin direncimin yükselmiş olması

13.TAKIM 542.ETAP***

zukkum (77.5/77/0.6/%0.65)
DeryaOnDiet (69.2/68/1.2/%1.73)
nefertityy (75.3/76.3/+1/-%1.33)
Zen71 (93.4/)1.kez bildirimde bulunmadı
linnmhm (69.4/69.2/0.2/%0.29)
lina0156 (69.5/68.4/1.1/%1.58)
Ormangözlü ( 59.5/)kılosu sabit
Sfem (72/)kilosu sabit
masal3487(67.8/ )
Bydelikız (70,1/69,9/0,2/%0,29) yeni üye başlangıç tarihi :14 ekim başlangıç kilo 70,6 hedef kilo :58
13. takım ortalaması:%:0,321

Benim kilom sabut arkadaslar 59.5 nu menulerle kilo veremiyorum napim azicik azaltiyik eski tarza doneyim mi
Sen bilirsin tabi Cigdemcim ama bence boyle devam et. Eger bu hafta kilo veremediysen onumuzdeki hafta verirsin. Hem sen koruma istiyordun bak bu hafta korudun kilonu ;)

kizlar dun 76.5 gordum sabah bugun 77 cikti bugun uzerinden yuzde yapiyorum

gecen cuma 77.6
bu cuma 77
fark 600
yuzde0.773 yuzdemi dogru hesapladim insallah bir karisiklik oldu telim acilmiyor notbooktaan girdim
tele kaydetmistim hesaplama seklini hatirladigim kadariyla dogru yaptim
Tebrikler canim.

Şeker, insülin direnci, hipertansiyon, damar tıkanıklığı, gizli şeker, hipoglisemi, hipotiroit şu an aklıma gelen rahatsızılıklarım canım, yeni değil yani bana, yeni olan ve canımı sıkan b12 ve d vitaminlerinin düşük olmasıyla insülin direncimin yükselmiş olması
Anladim canim cok gecmis olsun.

Canım hiçbiri çaresiz dertler değil aslında kilo versen çoğu kalkacak inşallah ..d vitamini ve b12 yükseltilir inşallah ..şeker düşmesi bende de var annem yani ailem şeker hastası ..ben az az yiyerek verdim bir sürü kilo ..yoksa elim ayağım titriyordu gerçekten

Bence git devlete sorununu anlat ne istedigini anlat. Ama devlette doktora gitmeden bir sor sorustur daha onceden denenmis ve memnun kalinmis doktora git canim. Inan aslinda doktorun kendisine kalmis iyi doktor ozelde de iyidir devlette de.
Bu gittiğim iyi denen doktor canım, böyle yapıyorlar sonra da kendi başınıza ilaç kullanmayın diyorlar, diyetisyene başlayacağım bakalım, diyetisyen mutlaka yükseltmek lazım o değerleri dedi, alacağım eczaneden kendim kullanacağım

Bu gittiğim iyi denen doktor canım, böyle yapıyorlar sonra da kendi başınıza ilaç kullanmayın diyorlar, diyetisyene başlayacağım bakalım, diyetisyen mutlaka yükseltmek lazım o değerleri dedi, alacağım eczaneden kendim kullanacağım
İyi bir diyetisyenle olur bu iş gerçekten ..burda göreceğiz vereceğin kiloları inşallah ..deneyimli bilgili bir diyetisyen hepsine çözğm bulur gerçekten

Bak sana bır baska pencere acıyım
2 kez kanserle savaştım göğüs ve rahım yok
630 gr bır bebek doğdu 33 cm dı 5 kez cıger amelıyatı oldu 1 yasında astım tüpleriyle savasıyor
Çok tatlı bır kadın bobregını aldırdı 3-4 gün önce
Bınlerce örnek sayarım senın moral bozmana degermı bebegım
Moral bozmak yok savaşmak var
Ayy Berilim nelerle basa cikmissin canim ya. Rabbim daha kotulerinden korusun seni ve aileni. Umarim uzuun yillar saglik ve mutluluk icinde yasarsiniz. Kuzucuguna acil sifalar canim. Erken dogum ne demek cok iyi bilirim, rabbim uzuun saglikli omur nasip etsin sana, esine, yavrularina.

13.TAKIM 542.ETAP***

zukkum (77.5/77/0.6/%0.65)
DeryaOnDiet (69.2/68/1.2/%1.73)
nefertityy (75.3/76.3/+1/-%1.33)
Zen71 (93.4/)1.kez bildirimde bulunmadı
linnmhm (69.4/69.2/0.2/%0.29)
lina0156 (69.5/68.4/1.1/%1.58)
Ormangözlü ( 59.5/)kılosu sabit
Sfem (72/)kilosu sabit
masal3487(67.8/ )
Bydelikız (70,1/69,9/0,2/%0,29) yeni üye başlangıç tarihi :14 ekim başlangıç kilo 70,6 hedef kilo :58
13. takım ortalaması:%:0,321

nefertityy nefertityy

Bloom0677 Bloom0677 ben senelerdir ayça kayayı takip ederim ..yanılmıyorsam aslında dahiliye doktoru ..kaç tane insülin direnci ,kalp ,tiroid hastasını zayıflattı biliyorum ..yani iyi bir doktor bulsan çözümsüz değil aslında ..hatta şimdi online hizmetler de var ..
Kulakları çınlasın nihal abla inşallah daha iyidir
O kortizon alırken zayıflayabiliyordu ki bu imkansız değilmiş ..tanıdığım çok kişi kortizondan çok kilo aldı ..
Onun diyetisyeni iyiydi gerçekten ..sana da bilgili bir doktor lazım olmayacak diye birşey yok inşallah
Şimdilik o doktora uğramam, araştırırım canım sağol, kontizon dedin de aklıma geldi, benim kortizonlu ilaçlarım da var kullandığım:KK70:

Tebrikler güzellik.
Sagol Elifim arti gitti sukur. Bakalim haftayadan itibaren hazir menuler geliyor. Siparis verdim 1300 kalorilik 200 kalori de ictigim kahveler filan olur zaten. Insallah haftaya da eksiyle gelirim. okul is derken evde yemek yapmaya vaktim yok. Gecenin bir yarisi donuyorum evime :(

Sagol Elifim arti gitti sukur. Bakalim haftayadan itibaren hazir menuler geliyor. Siparis verdim 1300 kalorilik 200 kalori de ictigim kahveler filan olur zaten. Insallah haftaya da eksiyle gelirim. okul is derken evde yemek yapmaya vaktim yok. Gecenin bir yarisi donuyorum evime :KK43:
Hadi inşallah canım iyi gelecek bence menüler sana stressiz aç ye ohh çok iyi.

Back
X