Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bana da oyle rakip. Ne zaman gec yesemarti geliyom. Off dersin bitmesine daha 1 saat var ve aciktim.
Oyy hemen ders bitince ye yemeğini geçe kalmadan :) su yemek zamanina uymayan dersleri hic sevmem amfide kraker kemiriyoruz biz de bazen bütün öğlen ders oluyor yemeğe zaman olmadiginda :)

Merhaba bende ilk günü atlattım, darısı diğer günlerin başına :) menüm: sabah,; Bir dilim bitter çikolata ile kahve Ara;Yeşilçay soda karışımı Öğlen; 1 elma Ara; 1 fincan çay yaklaşık 10 tane sarı leblebi. Akşam üzeri saat 16;30 gibi 4 kaşık yoğurt Akşam ki malesef 20:00 4 kaşık salata çeyrek lahmacun(bu bir davette olduğumuz için zorunlu yenildi) :KK43: yaklaşık 2,5 lt su
hosgeldin oncelikle, ilk gunden şok bir diyet listesiyle.giris yapmissin bence. aşırı az yedilerin

Slm kizlar
Bugun de sabahtan aksama derste olcam. Ayy bir de elbise almaya gitcem bugun okula kabul edilisimi kutlamak icin :KK66:
Bugunku kilom 67.8 -200gr. Sasirdim dun simit filan yeyince arti olurum diye korkmustum. Bizim is yerine yakin turk pastanesine benzer birsey acmislar. Arada ordan simit alirim belkim. Gerci simit de bayatti ama hic yoktan iyidir. Burda taze turk urunleri bulmak cok zor.
simit yapmak kolay caniminici internette bi sürü tarif var, hem kendimize uygun bir unla yapabiliriz. ben bi kere denedim dencok basariliydi. o zaman bi tepsi yemistik :D

c vitamini desteği mi alsan canım? maydonozda limondakinden daha çok olduğunu okumuştum.. önce sağlık.. sen iyi ol dinlen..

ben normal süt içmeyeli baya oldu galiba.. soya sütü içiyorum ya da badem sütü.. annen haklı aslında... hiçbirşey diyemem.. yoğurtla peynirde inek sütlü alıyorum..
hic icmedim soya \ badem sütü. tadini merak ettim şimdi sen yazinca :)

menü hatunlar
sabah 10.00
2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
1 yumurta
1 kaşık tahin pekmez
1 ck bal
domates ve biber

ara bir kaç dal marul maydonoz ve domates
ara çeyrek dilim kek

Akşam 17.30
1dilim kepek ekmeği
6 kaşık tavuk sote
1kaşık pilav
salata

spor yarim saat eliptik ve yarim saat yürüyüş
su 2 litre kadardır ölçmedim
sporun çok güzel canı afiyet olsun

Menum
Sabah: tavada cok az yagla 2 yumurta, 3 zeytin, 1 kk peynir, domates salatalik maydanoz, 2 dilim kepek ekmegi
Öğlen: 1,5 kase sehriyeli tavuk corba yagsiz unsuz yaptim
Ara: 1 elma
Aksam: 1 yt nohut, salata, 1 dilim kepek ekmegi
Ara: kakaolu sut sekersiz
Toplam:1250 kalori
Su: 2,5 lt
Spor: temizlik yaptim bugun ama aksama mutlaka bi sey yapicam dün yapmamistim bugün sart
Afiyet olsun canım
Menum kizlar
Sabah
11.30
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Domates salatalik
2 dilim t.b. ekmegi
Sekersiz cay

13.00
2 turk kahvesi

15.00
2 incir receli
1 tatli kasigi tahin

17.00
4 kofte
Kucuk parca patates
1,5 dilim t.b. ekmegi
Salata

1,5 lt su icerim daha
1 haftadir istahim artdi surekli yeme istegi var zor tutuyorum kendimi
ay bugün bende de öyle oldu yaaa

Kızlar size bugün menü yazmıyorum ben bugün sapıttım çünkü ya

Sabah yok
Öğlen
Tavuk dünyasında menü yedim makarna tavuk salata
Porsiyon tahmin edersiniz kızımla beraber yedik bir tabağı

Aksam da
1 hamburger küçük boy
Biraz patates
Limonata
Şu 2 lt
Spor 50 dakika yürüyüş artı gezdim dolandım bugün
Valla yedim bugün ya nasılım telafi ederim haftaici inşallah çok bunallmistim iyi geldi bugün çıkıp yemek yemek ayrıca 42 beden pantolon aldım bel tam cuk oturdu 3 4 kilo da normale döner 46 falan aliyodum da DAP dar oluyordu çok şükür inşallah 40 a da düşeceğim

gecmis olsun, ben de dökülüyorum iki gündür. kafamin ici mukus salgisiyla dolu sanki. geniz akintisi da cabasi:hasta::KK42:
Sana da gecmis olsun valla hava buz simdiden böyle kisin napicaz ya

Sabah yok
Öğlen

Aksam da
1 hamburger küçük boy
Biraz patates
Limonata
Şu 2 lt
Valla yedim bugün ya nasılım telafi ederim haftaici inşallah çok bunallmistim iyi geldi bugün çıkıp yemek yemek ayrıca 42 beden pantolon aldım bel tam cuk oturdu 3 4 kilo da normale döner 46 falan aliyodum da DAP dar oluyordu çok şükür inşallah 40 a da düşeceğim
Senin menulere bi sey diyemiyorum ben ya sabah niye yok mesela ya da hem oglen hem aksam disarda ve sagliksiz seyler niye ne bileyim kendinde farkindasin kilo veriyosun ama sagligindan oluyosun hilal unutma bu sekilde 36 bedende olsan bi kıymeti olmayacak

Sana da gecmis olsun valla hava buz simdiden böyle kisin napicaz ya

Senin menulere bi sey diyemiyorum ben ya sabah niye yok mesela ya da hem oglen hem aksam disarda ve sagliksiz seyler niye ne bileyim kendinde farkindasin kilo veriyosun ama sagligindan oluyosun hilal unutma bu sekilde 36 bedende olsan bi kıymeti olmayacak
Valla çiğdem sabah geç uyandım hazırlanıp çıktım inan bugün diyeti bıraktın bi kenara ve dışarı çıktım normal 5 ay evvel ki gibi bu lazımmış bana 1 günde olsa şuan yediklerim den sebeb başım çok ağrıyor çok ağır geldiler mideme ama dedim ya valla sonradan pişman olsam da o an yemek istedim yedim işte

Slm kizlar
Bugun butun gun dersteydim ve ders arasi mola sadece 10 dakika o yuzden ancak sandvic grissini gibi cok diyetime uygun olmayan yiyecekler yedim :(
Sabah: 2 haslanmis patates ustune 2 yumurta. Hepsini yiyemedim ama yarisindan cogunu yedim
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 60 gr grissini
Oglen: 1 sandvic sebzeli.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 60 gr grissini.
Ara: cantamda leblebi vardi. 100 gr leblebi
Aksam: 1 tavuklu sandvic.

Az once tartildim. 68.8 ciktim. Butun gun kh oldu offf.

Su: 2.5 lt
Spor: yok

simit yapmak kolay caniminici internette bi sürü tarif var, hem kendimize uygun bir unla yapabiliriz. ben bi kere denedim dencok basariliydi. o zaman bi tepsi yemistik :KK70:
Benim esim bir kere yapmisti bana canim simit. Sagolsun cok sevdigimi bilir. Ama yapmasin bir daha sicak sicak 2 tane yemistim :P

Sabah yok
Öğlen

Aksam da
1 hamburger küçük boy
Biraz patates
Limonata
Şu 2 lt
Benim de bugun menum hep kh canim ya. Bugun gecti artik degistiremeyiz. Ama cumaya kadar hic cissiz guzel menulerimiz olsun ikimizin de bugunden sonra buna ihtiyaci var canim ne dersin?

Back
X