Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar yeniden merhaba

Son sayfalara goz attim , grubumuz cok iyi.

Herkes aktif nazar degmesin :)

Ben genelde sabah erken saatlerde ve Turkiye saati ile aksam 21 gibi daha aktif olabiliyorum.

Buna Gore mesaj sikligima da dikkat ederim.

Ve menulerimi yazarim.
Kuzu nerdesın kı sen

Kızlar
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 domatez
1 salatalık yarim dilim peynir
6 tane zeytin
Yarım dilim kepek ekmeği
1 kupa su (taze nane ve 3 damla limon) :dondurma:

Öğlen 1 yeşil elma 1 avuç fındık 3 tane hurma 1 kupa su :kahve:

:kk77:Akşam 1 kase kara lahana çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Yarım bardak şeftali suyu

100 tane mekik çektim :spor::süslü:

Yorumlarınızı bekliyorum :oops::KK49:

Kızlar
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 domatez
1 salatalık yarim dilim peynir
6 tane zeytin
Yarım dilim kepek ekmeği
1 kupa su (taze nane ve 3 damla limon) :dondurma:

Öğlen 1 yeşil elma 1 avuç fındık 3 tane hurma 1 kupa su :kahve:

:kk77:Akşam 1 kase kara lahana çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Yarım bardak şeftali suyu

100 tane mekik çektim :spor::süslü:

Yorumlarınızı bekliyorum :oops::KK49:
Ben meenunu cok begendim. Ama avuc derken kac tane findik. Birde islenmis mi kabuklu mu. Yine aksamki meyvesuyu hazir mi sıkma mi

Ben meenunu cok begendim. Ama avuc derken kac tane findik. Birde islenmis mi kabuklu mu. Yine aksamki meyvesuyu hazir mi sıkma mi
10 tane findik içi canım meyve suyu hazır olduğu için yarim bardak içtim :( bide tatlı krizini bastırsın diye yoksa evd3 yapıyorum meyve suyu yani katı meyve sikacagi ile :KK76:

İyi akşamlar bayanlar 5 dakka önce yemek yedik aksam menum
2 kase bolmlimon pulbiberli yoğurt çorbası
1 kase salata 1 dilim kepek ekmeği nasıl sizce çokmu acaba ya

slm arkadaslar
Bu sefer ilk defa kilo verme hedefime ulastim ve tabiki sizlerin sayesinde. Pozitif yorumlariniz ve bilgi paylasimlariniz icin cok tesekkur ederim.
Aslinda birkac ay daha kalmayi dusunuyordum ama bildiginiz gibi mastera basladim. Okul is ev kizim kocam derken hicbirseye yetisemez oldum ve diyete son vermeye insallah kilo almayacak kadar saglikli yemeye karar verdim.
Yeni gelen arkadaslar bu takima gelerek kendinize cok buyuk iyilik yaptiniz. Bu takimda herkes cok paylasimci ve dusunceli.
iyiki sizleri tanidim. Butun dogum kilolarim gitti ustune bir de hamilelik oncesinden bile zayifim daha ne isterim.
ilk geldigim gunu hatirliyorum da ayy demistim nasil vercem bu kadar kiloyu:)
Bu yabanci yerde sizin yorumlariniz paylasimlariniz sayesinde kendimi adeta ulkemde hissettim. Cok tesekkur ederim hepinizee canlarim benim kk nin seksi fistiklari opuyorum hepinizi. Saglikla mutlu kalin ve zayif kalin ;)

slm arkadaslar
Bu sefer ilk defa kilo verme hedefime ulastim ve tabiki sizlerin sayesinde. Pozitif yorumlariniz ve bilgi paylasimlariniz icin cok tesekkur ederim.
Aslinda birkac ay daha kalmayi dusunuyordum ama bildiginiz gibi mastera basladim. Okul is ev kizim kocam derken hicbirseye yetisemez oldum ve diyete son vermeye insallah kilo almayacak kadar saglikli yemeye karar verdim.
Yeni gelen arkadaslar bu takima gelerek kendinize cok buyuk iyilik yaptiniz. Bu takimda herkes cok paylasimci ve dusunceli.
iyiki sizleri tanidim. Butun dogum kilolarim gitti ustune bir de hamilelik oncesinden bile zayifim daha ne isterim.
ilk geldigim gunu hatirliyorum da ayy demistim nasil vercem bu kadar kiloyu:)
Bu yabanci yerde sizin yorumlariniz paylasimlariniz sayesinde kendimi adeta ulkemde hissettim. Cok tesekkur ederim hepinizee canlarim benim kk nin seksi fistiklari opuyorum hepinizi. Saglikla mutlu kalin ve zayif kalin :KK66:
inşallah bundan sonraki hayatın kilo problemin olmaz sağlıklı ve mutlu yaşarsın canım

Selam kizlar

Sabah 08.15
2 dilim tb ekmegine peynirli yesillikli sandvic
5 zeytin

Ogle 12.45
1 lahmacun
Salata
200 ml ayran

Aksam 18.15
1 tabak yogurtlu karbabahar salatasi

2 litre su
Bugum spor yapmicam