Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aşırı çikolata düşünüyüm canim tatlıyı bıraktım çayı 8 yıldır şekersiz içiyorum yemeklerde az tuz kullanıyorum doğumdan sonra çikolataya çok sardığım için 59 a kadar düşebildim ama çok rahatsız oldum çünkü alışkın değilim.. çikolatayı ekmeği kestim yersem kepek ekmeği ve sporun çok faydası var mekik ilkte tikanirsin ama sonra alisirsin devam et valla dikkat ettim sonuç bu çok şükür vermeye başladım sizde yaparsınız yani :))canım maşallah ne diyeyim. senden gaza geldim dün başladım mekik çekmeye 3oda kaldım. bugünde ancak 10 çekebildim. ama dünden beri mutfak dolabını temizlemekle uğraşıyorum çok çok yorgunum. birde çok merak ediyorum 1 hafta olmadan o 3.5 kiloyu nasıl verdin Allah aşkına![]()
Sensın be kuzuBen mi abla inşallah benimdir söylediğin![]()
Çöpsüz üzüm olurHelal olsun maşallah nazar değmesin
Şimdiki aklın olsa napardın
Bana göre menün çok mesela canimbugünkü menüm..
sabah
4 küçük krep mısır unundan
2 dilim peynir
4 zeytin
yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 byk bardak yeşil çay
ara
1 activia
1 muz
2 kare bitter çikolata
akşam
1 kase tarhana çorbası
3 yk yeşil etli yeşil mercimek yemeği
kırmızı pancar salatası
3lt kadar su hala içmeye devam ediyorum
10 squat
10 mekik
mutfak dolabı temizliği en etkilisi :))
belki ilerleyen zamanda yeşil çay fln içerim
4 çocuk var benım bırde bır çocuğun korumalığını yapıyorum koruyucu anne denıyor sanırımberilceee kız baksana dört çocuğum var demişsin birine bana da beş dedin
Bugün Doğum yapmadın dimi
Kafam karıştı![]()
Allahtan ben de tatli krizi olmuyor,pek aram yok zaten tatliyla,ben karbonla kilo alanlardanim pilav.makarna,icli kofte falan bayilirim.sorma canım ya önüme gelince yedim az dayanamadım
Evet canim siskinlik yok,normalde yapinca cok yerdim ama oncesinde cok su ictim ondan galiba fazla yiyemedimşişkinlik hissetmiyirsan çok yememissindr çok yedeydin emin ol
bulgur çok şişirirdi
Teşekkür ederim bakalım pazartesi ne olacak abla 158 boyum ya ondan eski halime dönmeye karar verdim 59 kilo bende balık balık etli duryoSensın be kuzu
Canim sen ne zaman mezun oldun?kaz zamandir ugramiyorum gozumden kacti sanirimInsallah Elifim basaramazsam solugu yine kk da alirimkilo vermenin yontemini ogrendim artik KK
ve tabiki ozellikle 13. takim
![]()
Aman sen menünü yazma abla acıkıyorumBana menü yorumu yazacakısın :)
AZmıne asık oldum yaTeşekkür ederim bakalım pazartesi ne olacak abla 158 boyum ya ondan eski halime dönmeye karar verdim 59 kilo bende balık balık etli duryo![]()
Küstüm işteAman sen menünü yazma abla acıkıyorum![]()
Aslinda sabah aksam az degil,ara ogun yapsam cok guzel olacakti ama vakit olmadiMenün biraz az geldi
Estağfirullah abla ne eziklemesi valla acıkıyorumKüstüm işte
Ezıkleyın benı hıhhhh
AZmıne asık oldum ya
Ben ne yapıyom kendıme siz karınca gıbı çalışırken
Yok kız daha yedım sayılmazEstağfirullah abla ne eziklemesi valla acıkıyorumyaz hadi şu takım bi soğuk duş yaşasın
![]()
Akşam 6 dan sonra yeme abla kilo yapiyo :))Yok kız daha yedım sayılmaz
Tam gün dışardaydım
Bırazdan arkadaşa gıdecem yemeğe