tabloda 171 için 67 kilo yazıyor canımben 1.71'im tabloya girememişim bile :)
ızgara kanat soslu falan değilse tam diyet yemeğiAkşam maalesef diyeti biraz ihlal ettim ızgara kanat yedim ama haftada bir gün yesek ne olucakki :))
Başlangıç tarıhı
Hedef yazarmısın canım
Senı tanıyormuyum adın çok tanıdık geldı
Tesekkur ederim tatlim iyiyim de ben 10.takimda yarismadim hic,9. Takim mi acaba?orda yarisip mezun olmustum baska hicbir guruba girmedim
Netten bakınca valla hepsi farklı söylüyor biri 55 ideal biri 51 yaziyo bende anlamadım kioff 2. notamız oldu sanırım bu
canım sakin ol, akşamları tam menünü paylaşıyorsun ne yedin ne içtiysen, ona göre biz de kendimiz yorumluyoruz, sen bizimkileri yorumluyorsun.. böyle böyle ilerliyoruz. kilo verme hızımıza göre yarışıyoruz.
kız sen deli misin? 58 kilo nedir ya, benim hedefim bile 65 :) maşallah sana ya.. ben hiç o kiloları görmedim..
senin boy kilo indeksine göre olman gereken kilo ne söyle bir bakayım bana.. şurda hedefine 3 kilo kalmış, deli edeceksin beni.. ben sana bakıp ne özeniyorum.. benim hedefime 10 kilo var, 50leri hayal bile etmiyorum henüz..
20 bardak derken? 4 lt mi? süt yapsın diye mi? maşallah diyeyim de nazar etmeyeyim.. şeker fln yok dimi.. ben de çok su içerim bakma öyle dediğime,genelde su içim oranı düşük ya ondan insan bi güvenemiyor..
leen.. yerim seni.. 96 oldum :)
dur bakalım, sonuç listeleri yayınlanır. dayan 2 gün :)
haydaa üzüldüm paketin bitmesi kötü olmuş..
ay sağsalim gitsin gelsin inşallah... seni çok iyi anlıyorum.. ben de o durumdayım..
inşallah yağdan gider artık.. ödem atman başta çok normal.. spor yapıyor musun?
amaaann zor işler onlar.. minişkonun gazı geçsin tez zamanda mışıl mışıl uyusun..
sen daha beklicen :) haftaya inşallah..
2 notalarda bir sınır var mı?off 2. notamız oldu sanırım bu
ay sağsalim gitsin gelsin inşallah... seni çok iyi anlıyorum.. ben de o durumdayım..
Senin adına sevindim canım hoş geldin o zamanNetten bakınca valla hepsi farklı söylüyor biri 55 ideal biri 51 yaziyo bende anlamadım ki
Bedava internet kazandım allahtan da döndüm
Hoş buldum kuzumSenin adına sevindim canım hoş geldin o zaman
4 hafta liste demekoff 2. notamız oldu sanırım bu
canım sakin ol, akşamları tam menünü paylaşıyorsun ne yedin ne içtiysen, ona göre biz de kendimiz yorumluyoruz, sen bizimkileri yorumluyorsun.. böyle böyle ilerliyoruz. kilo verme hızımıza göre yarışıyoruz.
kız sen deli misin? 58 kilo nedir ya, benim hedefim bile 65 :) maşallah sana ya.. ben hiç o kiloları görmedim..
senin boy kilo indeksine göre olman gereken kilo ne söyle bir bakayım bana.. şurda hedefine 3 kilo kalmış, deli edeceksin beni.. ben sana bakıp ne özeniyorum.. benim hedefime 10 kilo var, 50leri hayal bile etmiyorum henüz..
20 bardak derken? 4 lt mi? süt yapsın diye mi? maşallah diyeyim de nazar etmeyeyim.. şeker fln yok dimi.. ben de çok su içerim bakma öyle dediğime,genelde su içim oranı düşük ya ondan insan bi güvenemiyor..
leen.. yerim seni.. 96 oldum :)
dur bakalım, sonuç listeleri yayınlanır. dayan 2 gün :)
haydaa üzüldüm paketin bitmesi kötü olmuş..
inşallah yağdan gider artık.. ödem atman başta çok normal.. spor yapıyor musun?
amaaann zor işler onlar.. minişkonun gazı geçsin tez zamanda mışıl mışıl uyusun..
sen daha beklicen :) haftaya inşallah..
Canım ben bunu yazmıştımKizlar kac kiloda 1beden inceliyoruz mesela kac kiloda bir bir bedeb kucuk pantolon giyebilirim :) cok merak etmisimdir hep evde 8beden pantilonlarim var onlar bana ben onlara bakiyorum suan 12giyiniyorum
Çok şükür abla :)Günaydın Kızlar
Yarın çıkacaktım hastaneden ama bugun akşam cıkıyom şükür
Kuzularımı alıp bır guzel uyuyacam bugun
Yarın koklayarak uyandıracam
Eee burayada daha çok zaman ayıracam
Yok tatlim hic ziyaret etmedim:)) belki nickleri karistirdin masal adinda vardir baskalariZiyarete mi geliyordun acaba 10. Takimi?
Tam bilemedim :) belki de yanildim
Çok özledık ya bırbırımızıÇok şükür abla :)
Sorduğumu unutmuşum kusura bakma lütfen01 aralikta basladim.
Hedefim 58 kilo.
Sadece burada bir kez konustuk sanirim tanismiyoruz.
Daha once 10.takimdan Mezun olmustum.
Ben bu cızelgeye ınanmıyorumNe kadar doğru bilmiyorum ama boynumuza göre olmamış gereken kilo aralığı
Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı uzun ömür versin ablaÇok özledık ya bırbırımızı
En çok mınıkler perısan oldu
Ben buradayken teyzem baktı ama pek Naz edememişler gıbı
Amın canımRabbim hepinize sağlıklı hayırlı uzun ömür versin abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?