Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar ben 2 bardak ılık suyumu içdim kavaltı yapıcam çocuklar evde olumca öğünler karışıyo ya
Aynen canım valla Çocuklar evde olunca ne yediğimden ne kadar yediğimden bişey anlamıyorum :KK48:

Kizlar kac kiloda 1beden inceliyoruz mesela kac kiloda bir bir bedeb kucuk pantolon giyebilirim :) cok merak etmisimdir hep evde 8beden pantilonlarim var onlar bana ben onlara bakiyorum suan 12giyiniyorum
Canım her 5 kiloda 1 beden incelirsiniz diye duymuştum

Mavikus33 Mavikus33 canım nasılsın
Yeme düzeni nasıl
Bu hafta kılo verdınmı ben goremedım
Bu topikte ilk defa biri beni sordu :halay: sevgili @ berilceee teşekkür ederim canım İnan ki bu hafta 1 kilo 700 gr vermişim ödemdir diye düşünüyorum yoksa bu kadar hızlı vermek istemiyorum kalıcı olsun istiyorum :KK66:

Aynen canım valla Çocuklar evde olunca ne yediğimden ne kadar yediğimden bişey anlamıyorum :KK48:

Bu topikte ilk defa biri beni sordu :halay: sevgili @ berilceee teşekkür ederim canım İnan ki bu hafta 1 kilo 700 gr vermişim ödemdir diye düşünüyorum yoksa bu kadar hızlı vermek istemiyorum kalıcı olsun istiyorum :KK66:
Yok ya hep aklımdasın ınan kı
3 Kızla yasıyorsun
4 kızlarda ben yaşıyorum
Anteplısın
Urfalıyım
Aslında hep ortak yaşadığımız

Ben hazırlandım da almaya gelen yok ıyımıııı

ahahahhaha :)

aa bak öyle deme.. sen süper vermişsin.. hiç de az değil..

Yok ya hep aklımdasın ınan kı
3 Kızla yasıyorsun
4 kızlarda ben yaşıyorum
Anteplısın
Urfalıyım
Aslında hep ortak yaşadığımız
Evet hatırlıyorsun teşekkür ederim canım ben oğlan çocuk görmedim bundan sonra da görmem biraz zor rabbim evlatlarımıza hayırlı sağlıklı ömür versin

ahahahhaha :)

aa bak öyle deme.. sen süper vermişsin.. hiç de az değil..
Evet canım iyi vermişim ama ben bu kadar çabuk vermek istemiyorum ki

Evet hatırlıyorsun teşekkür ederim canım ben oğlan çocuk görmedim bundan sonra da görmem biraz zor rabbim evlatlarımıza hayırlı sağlıklı ömür versin

Amın canım
Allah bılır kuzu büyük konuşma

Amın canım
Allah bılır kuzu büyük konuşma
Erkek evladı nimettir hesap sorulur kız evlâd berekettir sevap yazılır hanımlar

Oy kızlar ben geliverdim yine.hemen menümü yazıyorum
Sabah
Yarim gevrek
Iki dilim peynir
Domates salatalık
Geç kalktığım ıcin öğle yemeği yemedim.
Akşam
Iki adet orta boy biber dolması
Tarhana çorbası küçük bir kase
5 kasik yoğurt

Gece bazen çok ama çok acıkıyorum kızlar dünyaları yiyesim geliyor. Gizli şeker falan hiçbir şey yok ama nedense elim ayağım titriyor.kan ilacı maltofer de iştah yapıyor sanirim folik asit te kullanıyorum.
Her neyse ben gece bir bardak süt içiyorum dayanamıyorum sizce yanlış mı krizler gelince ne yapayım başka türlü durduramıyorum kendimi.

Oy kızlar ben geliverdim yine.hemen menümü yazıyorum
Sabah
Yarim gevrek
Iki dilim peynir
Domates salatalık
Geç kalktığım ıcin öğle yemeği yemedim.
Akşam
Iki adet orta boy biber dolması
Tarhana çorbası küçük bir kase
5 kasik yoğurt
Gevrek ne bılemedım
Ama menünde ne meyve ne salata ne proteın var canım
Ne kadar su içtin
Az yemek zayıflatmıyor kuzum aksıne beyıne kıtlık sinyalı gonderıyor ve vücut kendını korumaya gecıyor

Canları içinde olsun
Allah kotu gunlerını gostermesın yeter
Benim de oğlum var nasip olursa Allahim verirse bir de kız istiyorum ama reflu var tiroit var var oğlu var nasil olur bilmem.hamilelikte problem yaşamaktan korkuyorum.cunku ilk hamileliğim zor geçti reflu yüzünden.

Back
X