Bakalim bakalimKankı ne yapıyon
Yarın tartılacam
Hangımız 89 a erken ulaşacak bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalim bakalimKankı ne yapıyon
Yarın tartılacam
Hangımız 89 a erken ulaşacak bakalım
Geçmiş olsun cnm benim dikkat et minik melegeSağol kuzum oğlumda hasta minigim benim![]()
Sağol kuzumGeçmiş olsun cnm benim dikkat et minik melege
Son kez doya doya bakBakalim bakalimannemlere gidiyorum. Elbise giydim koca gobegime bakiyorum :/
Aynen canım valla Çocuklar evde olunca ne yediğimden ne kadar yediğimden bişey anlamıyorumgünaydın kızlar ben 2 bardak ılık suyumu içdim kavaltı yapıcam çocuklar evde olumca öğünler karışıyo ya
Canım her 5 kiloda 1 beden incelirsiniz diye duymuştumKizlar kac kiloda 1beden inceliyoruz mesela kac kiloda bir bir bedeb kucuk pantolon giyebilirim :) cok merak etmisimdir hep evde 8beden pantilonlarim var onlar bana ben onlara bakiyorum suan 12giyiniyorum
Bu topikte ilk defa biri beni sordu
Ben gelim mi abla :)Ben hazırlandım da almaya gelen yok ıyımıııı
Yok ya hep aklımdasın ınan kıAynen canım valla Çocuklar evde olunca ne yediğimden ne kadar yediğimden bişey anlamıyorum
Canım her 5 kiloda 1 beden incelirsiniz diye duymuştum
Bu topikte ilk defa biri beni sordusevgili @ berilceee teşekkür ederim canım İnan ki bu hafta 1 kilo 700 gr vermişim ödemdir diye düşünüyorum yoksa bu kadar hızlı vermek istemiyorum kalıcı olsun istiyorum
![]()
Ayın 18 ınde kontrole kadar evdeyım
Harbi şükür
Ben hazırlandım da almaya gelen yok ıyımıııı
Aynen canım valla Çocuklar evde olunca ne yediğimden ne kadar yediğimden bişey anlamıyorum
Canım her 5 kiloda 1 beden incelirsiniz diye duymuştum
Bu topikte ilk defa biri beni sordusevgili @ berilceee teşekkür ederim canım İnan ki bu hafta 1 kilo 700 gr vermişim ödemdir diye düşünüyorum yoksa bu kadar hızlı vermek istemiyorum kalıcı olsun istiyorum
![]()
Evet hatırlıyorsun teşekkür ederim canım ben oğlan çocuk görmedim bundan sonra da görmem biraz zor rabbim evlatlarımıza hayırlı sağlıklı ömür versinYok ya hep aklımdasın ınan kı
3 Kızla yasıyorsun
4 kızlarda ben yaşıyorum
Anteplısın
Urfalıyım
Aslında hep ortak yaşadığımız
Evet canım iyi vermişim ama ben bu kadar çabuk vermek istemiyorum kiahahahhaha :)
aa bak öyle deme.. sen süper vermişsin.. hiç de az değil..
Amın canımEvet hatırlıyorsun teşekkür ederim canım ben oğlan çocuk görmedim bundan sonra da görmem biraz zor rabbim evlatlarımıza hayırlı sağlıklı ömür versin
Evet canım iyi vermişim ama ben bu kadar çabuk vermek istemiyorum ki
Evet hatırlıyorsun teşekkür ederim canım ben oğlan çocuk görmedim bundan sonra da görmem biraz zor rabbim evlatlarımıza hayırlı sağlıklı ömür versin
Evet canım iyi vermişim ama ben bu kadar çabuk vermek istemiyorum ki
Erkek evladı nimettir hesap sorulur kız evlâd berekettir sevap yazılır hanımlarAmın canım
Allah bılır kuzu büyük konuşma
Canları içinde olsunErkek evladı nimettir hesap sorulur kız evlâd berekettir sevap yazılır hanımlar
Gevrek ne bılemedımOy kızlar ben geliverdim yine.hemen menümü yazıyorum
Sabah
Yarim gevrek
Iki dilim peynir
Domates salatalık
Geç kalktığım ıcin öğle yemeği yemedim.
Akşam
Iki adet orta boy biber dolması
Tarhana çorbası küçük bir kase
5 kasik yoğurt
Benim de oğlum var nasip olursa Allahim verirse bir de kız istiyorum ama reflu var tiroit var var oğlu var nasil olur bilmem.hamilelikte problem yaşamaktan korkuyorum.cunku ilk hamileliğim zor geçti reflu yüzünden.Canları içinde olsun
Allah kotu gunlerını gostermesın yeter
Canım.bizim burda simit degil de gevrek diyorlar. Simit yaniGevrek ne bılemedım
Ama menünde ne meyve ne salata ne proteın var canım
Ne kadar su içtin
Az yemek zayıflatmıyor kuzum aksıne beyıne kıtlık sinyalı gonderıyor ve vücut kendını korumaya gecıyor