Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar eylül ayı gibi birkaç hafta bende yazmıştım burada ancak sonrasında küçük bebeğim ve yoğun iş hayatı derken aktif giremedim , düzenli takip edilirse motive edici bir takım burası, o zamanki yazanlara tekrar teşekkür ederim, kendimle ilgili son durum şu 2 ekimde diyetisyene gittim ve hala gidiyorum, yine 2 ekimde platese başladım , 2 ekimde 113,5 kiloydum şimdi 105,5 kiloyum çok şükür, ilk hedef 90 nı görmek sonra tekrar hedef koyacağım, hayatınızda kilo vermekle ilgili sizi sürekli motive eden birileri olsun asla vazgeçmeyin
Keske sende olsan
Yınede gel arada kılo verdıgını bıldır
Sevınelım senınle

Benim kilolar nedense stresten sıkıntıdan gitmiyor yapışıp kaldılar

Iyi yapmışsın canım ben bu aralar ne yesem yemeden önce iki kere düşünüyorum

Benim de öyleydi ama şimdi uzaktan seviyoruz birbirimizi bu arada abla yazdım sabah ama görmedin sanırım benim gruba geliş tarihim 2 aralık
Düzelttım kuzucuk

kuzum iyiyim biraz moralim bozuk bu yeme işlerine.. kendimi veremez oldum.. sen geldin ya :) sıra bana geçti demek..

kuzummm valizimi hazırladım geldim.. şimdi buralardayım... işte geldim.. bu kızların güzel motivasyonu ve senin eşsiz kaptanlığına vericem kendimi.. adam olmaya geldim.. alın beni, vurun yerden yere..
Benı ne yapalım heee senın gıbı sabah kalkıp spora gıdenı vurursak canısı

Menüm
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak limonlu su

Kahvaltı
2 dilim kepek ekmeğinden yapılmış sandviç (içine 1 çay kaşığı kahvaltılik sos, yarım kiraz domates ,20 gr beyaz peynir, 1 tane sosis, 15 gr marul)
1 tane haşlanmış yumurta
1 tane salatalık
2 çay bardağı şekersiz çay

Ara
Bir tane sarı elma 2 ceviz 1 gr tarçın karistirilip tatlı niyetine yedim

Öğlen
1 tabak brokoli salatası

Ara
1 tane mandalina

Akşam
3 parça patates 1 tavuk butu
2 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt

Ara
1 şekersiz türk kahvesi

Genel
2 litre su ( yatana kadar 3 litreye tamamlarim)

Spor
50 mekik
Biycle Crunch 30 (15 sağ bacak 15 sol bacak )
Clapping crunch 30 (15 sağ bacak 15 sol bacak )
Fire Hydrant 50 (25 sağ bacak 25 sol bacak)
Overhead Arm Clap 24
Bridge 26
Plank 50 saniye
Spora ba....yıl.....dım
Sosıs sevmedım bır canım yoksa mikemmellll

Kızlar ip atlamaya başlayalı 5 gün oldu. Alt bacak nasıl acıyor. Bugün zorla yürüyüş yaptım. Ama ara vermeceğim kesinlikle. Ağrılar geçene kadar 100-200 arası atlayacağım. Siz de benim gibi spor yapmaktan sıkılıyorsanız ip atlayın çok eğlenceli :)

Iyi aksamlar kızlarrr nasilsiniz nasil gidiyor?
Evet menümü yazayım
Sabah
Uyanınca 1 bardak limonlu su
Iki dilim ekmek
4 tatlı kaşığı lor peyniri
Azıcık acılı ezme
Yarim yağlı süt 1 bardak
Öğle
4 adet mercimek köftesi
Çeyrek simit
Bir dilim peynir
Biliyorum karbonhidrat bombası oldu ama misafir geldi normal yemek yapamadim.telafi ettim akşam.
Akşam
Bir kase yoğurt
Bir kase çorba
Yatarken içersem tarçınlı sut içerim ama belki.
Dengelı yemessen tatlı krızıne gırdıgını sanıp saldırırsın
Lütfen dıkkatlı ol
Basıtte olsa bırseylerı yap sağlıklı ye
Kh yedıkce vücut ıster
O durumlarda acıl el altı suların olsun tarçınlı
Karanfıllı
Yada hemen bır büyük ayran
Sekersız bır Türk kahvesıyle

Menün çok güzel canım :)

Canım gider sen niye canını sıkıyorsun? Bak üzülürsen motivasyonunu kaybedersin. " zaten veremiyorum diyet falan yapmayacağım" dersin aman dikkat!

Canım bu tarz çaylara ve bitkisel şeylere sıcak bakmıyorum. İnsan sağlıklı beslenerek çok rahat kilo veriyor. Yeşilçay en sağlıklısı. Kuru kayısı ye bağırsakları çalıştırmak için.

Afiyet olsun canım gayet güzel menü :)

Gayet güzel :) afiyet olsun

İskender ve fanta olmasaymış keşke. Dışarıda yemek yiyeceksen ızgara ürünler tercih et canım :)

Afiyet olsun bebiş :)

Abla gayet güzel menün :)

Çok çok güzel :)

Canım bence güzel bir menü. Fakat şunu söyleyeyim. Simit kalorili bir besin :) aman dikkat
Sagol canım

Back
X