- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Abla 15 kilo kendi gitti stres sıkıntı üzüntü kalan 7 kilo içinde diyete başladım:)5 ayda ne ettın yazsana bır canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla 15 kilo kendi gitti stres sıkıntı üzüntü kalan 7 kilo içinde diyete başladım:)5 ayda ne ettın yazsana bır canım
Ben spora başlayana kadar sayılsınKizlar ya bugun kizimi arabasina koydum kasapti marketti derken 1saat yurumusum ben bu spor sayilirmi olurmu yani olsun ya biliyorum spor cok farkli bisi ama sayilsinmi acaba :)))
Hiç proteın yok canımben menümü yazayım bari
sabah arkadaşa kahvaltıya gideceğim için sadece 5 kaşık çorba yedim
arkadaşda 2 dilim beyaz ekmek
1 dilim peynir
2 tane patates kızartma
1 çatal siyah haşhaş ekmeğe sürdüm
domates yeşillik
ara yoğurt 1 dilim ananas
akşam 5 kaşık patatesli kıyma yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşillik yoğurt
ara
1 elma 1 mandalina
3 litre su 30 dk leslie
Çok sağol canımYerim ben onu yamenü çok güzel abla tam gaz devam
![]()
Hizli yurudum sayilir ust bacaklarim agriyo gercekten :))Hızlı mi yurudun kaslarına ağrı girdi mi![]()
Tamam sayılır o zamanHizli yurudum sayilir ust bacaklarim agriyo gercekten :))
O kurabiye sana sifa olmustur :)Menü yazayım
8.00
10 gr çiğ çekırdek içi
15 gr çiğ badem
7 kuru kayısı
12.30
100 gr domates
100 gr mozzeralla
100 gr çavdar ekmek
6 kuru erık
17.00
150 gr sarı kanat buğulama
Salata az yağlı
1 elma
Spor yapamıyorum biliyorsunuz elım amelıyatlı
2.5 lt su
En guzelı 3 gündür gece yermiyorum
Ha bıde bır ısırık kurabıye(kızım yuvada yapmış anne ıyı olacaksın bunu ye dedı. Bakıyordu mecbur ısırdım.)
Benim kilolar nedense stresten sıkıntıdan gitmiyor yapışıp kaldılarKuzum hem yapıdan sanırım biraz kendi gidiyo kilonun üzerine de stres sıkıntı tamamdır![]()
Iyi yapmışsın canım ben bu aralar ne yesem yemeden önce iki kere düşünüyorumKızlar bugün kurabiye ikram etti arkadaş arkasına baktım 80 KL yazıyor taaabiki yemedim 80 kl 15-20 dak sporla anca veririm peh kalsın![]()
Benim de öyleydi ama şimdi uzaktan seviyoruz birbirimizi bu arada abla yazdım sabah ama görmedin sanırım benim gruba geliş tarihim 2 aralıkBenım tek besın kaynagımdı kendısı
Allah razi olsun :))))Tamam sayılır o zaman![]()
Hosbuldum kaptanimCanım hosgeldın
Gerçekten zatıflamayı istıyorsan
Sabır ve enerjınıde yanına al gel beraber zayıflayalım
Cümlemizden:)Allah razi olsun :))))
Fıstıgım canommmmm nasılsın
Sen eş baskansın eş kaptansın bıkeremmmmm
Kımse yok dedın hepımız doluştuk bak bebek
Gel çabuk emi
Oo verirsin yaza rahat 65-70 olursun her türlüResımde ıkı yıl önce 112 den 64 e düştüğüm halım
34 bedendım
Bu yaz 116 ıle basladım 80 e düştüm Bazı olaylar oldu gerı 95 oldum 100 ü geçtım vs vs
Bu hafta 94.7 ıle basladım
Aynen artık bir yola başladık ölmek var dönmek yokYa süpersın
Bız bu işi çok ciddiye alıyoruz ıncelmek kacınılmaz artık
Yaa ofiste kızlar farketti kilo verdiğimi :)) pııışk gelmem ben bu tuzaklara asla yemiyorum birinden alıp diğerine veriyorum :)))Benim kilolar nedense stresten sıkıntıdan gitmiyor yapışıp kaldılar
Iyi yapmışsın canım ben bu aralar ne yesem yemeden önce iki kere düşünüyorum
Benim de öyleydi ama şimdi uzaktan seviyoruz birbirimizi bu arada abla yazdım sabah ama görmedin sanırım benim gruba geliş tarihim 2 aralık