Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende bılgılerını yaz canım not edeyımbenim daha 1 gün oldu pek tazeyim :) yazmama gerek varmı kilomu vs
Kızlar günaydınnn
Başlangıç tarihi: 1 aralık
Başlangıç kilo: 63.400
Şimdiki kilo: 61.000
Fark: 2.400
Hedef: 57.000
Bizide eklermisin sekerberilceee
Telasecı hatun ekliyom anca sayfalardayımahanda burda ama taglememisim seni sorry :)berilceee
bende yiyorum ama cok degil.. bir haftada 2-3 gun yiyorum :)) bir iki adet salatalik tursusu :) neticede mide icin cok faydali ama fazlasi fazla tuz alimi maalesef kilo-odem yapar..kızlar yaa turşu kilo yapar mı bu aralar felaket turşuya sardım 3 gündür her öğün yiyesim geliyo deli gibi de su içiriyo ama bilemedim :/
Tursu kilo yaparmi bilemem ama asiri tuzlu bisi oldugu icin sahane odem yapar onu biliyorum :)kızlar yaa turşu kilo yapar mı bu aralar felaket turşuya sardım 3 gündür her öğün yiyesim geliyo deli gibi de su içiriyo ama bilemedim :/
Ay cok gec kaldim galiba. Temizlik yap, utu yap derken anca firsatim oldu.
demekki ondan iki gündür şişkinliğim var. ay öğlende yedim sanki inat eder gibi lahana biber turşusuTursu kilo yaparmi bilemem ama asiri tuzlu bisi oldugu icin sahane odem yapar onu biliyorum :)
doğru diyosun azaltmakta fayda var. hep zararlı şeyleri istiyo insanın canıbende yiyorum ama cok degil.. bir haftada 2-3 gun yiyorum :)) bir iki adet salatalik tursusu :) neticede mide icin cok faydali ama fazlasi fazla tuz alimi maalesef kilo-odem yapar..
Cok iyi :) kiz nasil hesaplaniyor bu yuzde unuttum benAy cok gec kaldim galiba. Temizlik yap, utu yap derken anca firsatim oldu.
Guncel kilo: 97.8 -400 gr
Yuzde 40
Dogru mu ben de bilmiyorumCok iyi :) kiz nasil hesaplaniyor bu yuzde unuttum ben