Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar şimdi spor olarak ortak bırseyı zorunlumu tutalım
Yada zorunlu bır spor dakıkası koyup ıstenen spormu yapılsın
Bydelikiz Bydelikiz bu konuyu bu hafta hayata gecırelım mi

Kaptancığım her güne bir bölge belirleyelim diye düşünmüştüm,
Pazartesi bacak
Salı karın
Çarşamba kollar
Perşembe dinlenme günü, ertesi gün tartı var diye ağır çekmemek adına
Cuma dans, step vs
Cumartesi de yürüyebilenler yürüsün, yürüyemeyenler leslie yapsın evde.

Kızlar şimdi spor olarak ortak bırseyı zorunlumu tutalım
Yada zorunlu bır spor dakıkası koyup ıstenen spormu yapılsın
Bydelikiz Bydelikiz bu konuyu bu hafta hayata gecırelım mi

Abla zorunlu tutalım bence. Spor yapmadan zayıflanmıyor :( zayıflansa bile yavaş ilerliyor. O sürede de sabrım taşıyor benim şahsen. Güzel günlere çabuk ulaşalım.

Kaptancığım her güne bir bölge belirleyelim diye düşünmüştüm,
Pazartesi bacak
Salı karın
Çarşamba kollar
Perşembe dinlenme günü, ertesi gün tartı var diye ağır çekmemek adına
Cuma dans, step vs
Cumartesi de yürüyebilenler yürüsün, yürüyemeyenler leslie yapsın evde.
Kardiyo olmazsa olmaz ki :KK49:
Sadece cuma cumartesi yetersiz olur.
Nacizane fikrim

İyi aksamlar kızlar bugün yoğun ve düzensiz bir gün yaşadım menümü paylasayım:KK43:
Sabah limonlu su
Kahvalti saat 9 da
1 yumurta 3 zeytin bir dilim kepek ekmegi slatalık dere otu

Öğle :KK43: okula gidince corba göturdüm ama yerli malı haftası vardı ve corba yerine kisır 1 dilim de pırasalı borek yedim en masumlarını seçmeye calistim:KK43:

Akşam yemek yemeyecektim ki misafir geldi:KK43: corba yarım karnıyarık salata ve bi kaşık pilav yedim

Cay yaptım simdi bebisi uyutuyorum pasta getirmisler cayla yeriz diye her lokmada vicdan yapiyorum
afiyet olsun artik olan olmuş bundan sonrasına bakmak lazım yarından itibaren daha sıkı tutmalısın..bu arada sen de mi öğretmensin meslektaşız

Sabah 9.30

1.5 krep
2 yumurta
5 zeytin

Ogle 14.30
1 porsiyon ciger
Maydanoz salatası

Akşam 19.00
Bir kase ezogelin çorbası

Simdide eşimle sade turk kahvesi içiyoruz :))
maşallah güzel menü afiyet olsun
bende menümü yazayım
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
peynir 5 zeytin yeşillik
ara
1 muz
öğle
4 yemek kaşığı kıyma yemeği
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
yarım portakal
akşam
yarım kase mercimek çorba
3 kaşık ıspanak yemeği
sarımsak yoğurtlu kereviz salatası 5 kaşık
ara
1 incir
1 elma

2.5 litre su 3 mil leslie üstüne temizlik yaptım heryerim ağrıdı

yoğurtlu salatada yağ yada mayanoz yokdu
afiyet olsun bol ekşi getirsin inşallah güzel bir gün olmuş

Mesela bugün hava çok güzeldi imkan buldum yürüdüm çocukları arabalarına bindirip...ama kış ayı hep imkan olmuyor evde ip atlıyorum. Yada müzik açıp spor yapıyorum. Bunun gibi.imkanlar dahilinde isteyen istediğini yapsın kendi bildiği gibi

Gün gün herkese uymaz gülüm fikrin çok güzel ama oyuzden en iyisi dediğim gibi 1 saatlik spor şartı olsa sanki daha iyi olur
Valla grubun şartlarında zaten 35 dk şartı var görünüyor, en azından yapmak isteyenlere fikir olur. Uymayacak olanlarında takibini farklı yaparız :)

Kızlar kusura bakmayın hastanedeydim şimdi geldik dün geceyi hastanede geçirdik 3 te gittik sabah 8 buçuk gibi çıktık çok ayıp oldu biliyorum ama çocuklu olunca böyle oluyor.
Olur mu öyle şey, sen canın ve senin sevdiklerinin canı sağ olsun önemli olan o. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

maşallah güzel menü afiyet olsun
afiyet olsun bol ekşi getirsin inşallah güzel bir gün olmuş
çok sağol canım şu gezme misafir işleri olmasa nele olcakda yarında arkadaş bana gelecek bakalım hasarsız atlatırım umarım

Kızlar kusura bakmayın hastanedeydim şimdi geldik dün geceyi hastanede geçirdik 3 te gittik sabah 8 buçuk gibi çıktık çok ayıp oldu biliyorum ama çocuklu olunca böyle oluyor.

çok geçmiş olsun canım

385ED2FB-A56F-4B60-805D-0AFD8562E8E7.webp

İsmi olmayan bildirsin ekleyeyim her perşembe günü boş olduğu için en çok spor yapanı seçeceğiz :) takvime dilediğiniz gibi uyabilirsiniz. Ve toplamda grup olarak kaç dk yaptık istatistik tutup, kendi rekorumuzu kırmaca yaparız :)

Hepinize iyi geceler kızlar bütün gün iş arkasından toplantı arkasından bebek görmeye gitme eve şimdi geldim hızlıca geçmişi okudum güzel menüler sporlar var arada fazla kaçamaklar da var:KK12::KK12:

Ben de bugünü en hasarsız şekilde atlatdığımı düşünüyorum

Spor konusunda açıkçası benim eve gelince pilim bitiyor gün içinde çok yoruluyorum eve gelince üç çocuk yemekti dersi derken hiç halim kalmıyor o yüzden öğlen araları yürüyüş yapıyorum tempolu birazda parkdaki spor aletleriyle
Çalışma yapmaya çalışacağım

Back
X