başınız sağolsun Allah rahmet eylesinSelam kizlar babami kaybettik.
Suan yoldayiz Istanbula dogru yola ciktik.
Dua edin insallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başınız sağolsun Allah rahmet eylesinSelam kizlar babami kaybettik.
Dua edin insallah...
Sıpala yese bıtırse yaTekrardan geçmiş olsun abla o mutfağın kapısını kipiyle ve anahtarı kızlardan birine ver
Alışkanlıkları degısecez gülüm yapacak yokAy abla bugün benimde 15 günü geçmişti 1 halley yedim ablama dedim al şu geri kalanı sakla yoksa tutamam kendimi diyenolcaz böyle ya
Selam kizlar babami kaybettik.
Dua edin insallah...
Canım bırak yazmayı çizmeyi şimdi
Kulelim öyle yapıp verdi şahsen bende denemek istiyorumKızlar spor yaparken sauna eşofman felan gıydınızmı
Faydası varmı acaba
Canım başınız sağolsunSelam kizlar babami kaybettik.
Dua edin insallah...
Kankımle konusuyozda bır yandan o naylon sararmıs yürüyüşe çıkarken o dedı de sorayım dedımKulelim öyle yapıp verdi şahsen bende denemek istiyorum
Resmimdeki senmısın canımCanım başınız sağolsunAllah size sabırlar versin
![]()
Selam kizlar babami kaybettik.
Dua edin insallah...
Ben denemedim normal donla yapıyorum ablaKızlar spor yaparken sauna eşofman felan gıydınızmı
Faydası varmı acaba
İşte buKizlarrr tamamdir haklisiniz yarin basliyorum diyete bidahada asla vazgecmicem vericem bu kilolari bu bi kac gun modum dusuktu ama iyi karsr verdim ve ri cemmm bu kilolar benden daha guclu degil vermek zorundayim kendime gelmem icin vericem
Hahaha ben yarın naylon sarıp bahçede yuruyecem bakalımBen denemedim normal donla yapıyorum abla![]()
Streç sarmıştım bi kere karnıma mekik çekince yuvarlanıp bi yere toplandı yani bi halta yaramadı abla sinir bozmaktan başkaHahaha ben yarın naylon sarıp bahçede yuruyecem bakalım
Begenmezsem normal donla yürürüm fıstıgım :)
Ben normal lahana çorbası yapıyorum da detoks yerine geciyo mu acep :))Pzt lahana çorbası yapacam yenı yıla 89.9 lu gırmem lazım
Destek güç varmı beraber detokslanalım
Hayırlı geceler abla allaha emanetKızlar benım aptal batıl ınanclarım var bılıyormusunuz
Artık alışkanlık oldu
Ayrıntıları yarın yazarım
İyi geceler
Yok yok ben ıcıme yağmurluk üzerıne eşofman üzerıne montStreç sarmıştım bi kere karnıma mekik çekince yuvarlanıp bi yere toplandı yani bi halta yaramadı abla sinir bozmaktan başka![]()