- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
LahanaBen normal lahana çorbası yapıyorum da detoks yerine geciyo mu acep :))
Soğan
Kerevız
Maydonoz
Bıber
Domates
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LahanaBen normal lahana çorbası yapıyorum da detoks yerine geciyo mu acep :))
Bayılma sıcaktanYok yok ben ıcıme yağmurluk üzerıne eşofman üzerıne mont
Yok benimki başkaymışLahana
Soğan
Kerevız
Maydonoz
Bıber
Domates
Cunku esim hamsi almis ve yarin yagda kizarmis yenilceken uyisi ptesi baslamak
Selam kizlar babami kaybettik.
Suan yoldayiz Istanbula dogru yola ciktik.
Dua edin insallah...
Hayat tarzını değiştirmeden bunu başaramazsın. Herkesin hamsisini fırında yap. Ben yıllardır kızartma yapmam. Kimse içinde bunu değiştirmem. Balık çok faydalı bir gıda ama biz onu yağda kızartarak ölduruyoruz. Omega 3 kaynağı ama kızartıldiginda Omega 3 kayboluyir sadece kızartma yağının Omega 6 sini alıyorsun. Lütfen bu konuyu detaylı olarak internetten araştır. Ayrıca fırında emin ol çok lezzetli oluyor. İki Metod önereceğim lütfen dene.Cunku esim hamsi almis ve yarin yagda kizarmis yenilceken uyisi ptesi baslamak
Zaten kilo göbekte ve göğüslerdeResmimdeki senmısın canım
Eğer sensen kılo nerde kuzum
Evet işe yarar spor yaparken sauna görevi yapıyor :)Kankımle konusuyozda bır yandan o naylon sararmıs yürüyüşe çıkarken o dedı de sorayım dedım
İçinde zararlı maddeler olmayan ürünler var.Canim ben çikolata bağımlısı gibi birseyim inan yemek aramam asla aklıma gelmez ama çikolata olsun yeter bana öyleyim normalde diyete başlamadan çikolatayı azalttım hatta yemedim diyete tam başladıktan sonra 15 günü geçti ki eşim bile şaşırıyor yemiyosun dio birden tamamen kesemem inan ama bu bile mucize benim için
Teşekkür ederim Canım biraz toparladım. Ciddi bir virüs yokmuş.Bengi canım geçmiş olsun
Başın sag olsun CanımSelam kizlar babami kaybettik.
Dua edin insallah...
Terletip ödem attirir ama yağ yakmaz. Dikkat etmek lazım yinede fazla terleyip isilik olmayın.Kızlar spor yaparken sauna eşofman felan gıydınızmı
Faydası varmı acaba
İşte bu. Diyet degil hayat tarzı değişikliği.Kizlarrr tamamdir haklisiniz yarin basliyorum diyete bidahada asla vazgecmicem vericem bu kilolari bu bi kac gun modum dusuktu ama iyi karsr verdim ve ri cemmm bu kilolar benden daha guclu degil vermek zorundayim kendime gelmem icin vericem
Kabizliga iyi gelen klasik seyleri zaten biliyorsunuzdur kuru kayısı vs.Bir kaç gündür kabızlık çekiyorum regl olucam diyemi diyettenmi anlamadım kızlar![]()
Araştırıcam canimİçinde zararlı maddeler olmayan ürünler var.
Lütfen bu markaları araştır bir çikolata degil ama eklenti şeker yok. Glikoz şurubu yok. Palm yağı yok. Migros’larda bir sürü yerde var.
Züber
Arı
Natura by anne
Kurme bar
Pyrus
Mevlevi tatlısı Atiye Laçın
Rowsome
Lütfen sağlıklı alternatifleri göz ardı etme.
Hepimiz tatlı seviyoruz.
Aradolu diye bir site var ordan ayrıntılı inceleyim. Yakınındaki bir marketten alabilirsin. Büyük kozmetik mağazalarında bile var bu tarz ürünler.
Günaydın canlar bu sabah çok güzel güne başladım inşallah siz de öyle baslamışsınızdır. Kahvaltı için mutfağa gittiğimde babam anneme hanım bu kız harbiden zayıfladı dedi.
Selam kızlar
Eve geldık
Pesıne alış verıse çıktım yemek yap derken geçmiş olsuna arkadaşlar geldı
Sabah
10gr çiğ çekırdek içi
35 gr badem çiğ
45 gr gün kurusu
Öğlen 50 gr ekmek
80 gr mozzeralla peynır
150 gr domates az yesıllık le sandwıch
Aksam
Ikı kepçe sehrıyelı tavuk suyuna çorba
Bol salata yağ vardı
Bır börek dilimi kadar lazanya
Asıl çılgınlık şimdi başlıyor
Kankım kızlara kanarya almış ıkı tane
O geldı ev bayrama dondu
Gelırken kestanelı pasta gwtırmiş asıgımdır o kh bombasına
3 çatal pasta
8 zeytın ve yarım sandwıch ekmegı arası peynır
Ne alaka hala anlamadım
Ev sıkımı meyve suyu 1/2 bardak kadar
2 lt su
Daha kötüsü kankımde benım gıbı eşinden ayrı ve 500 km uzaktan geldı bır hafta bızde
Bugun 10. Gündü ve en rahatsız olduğum menü
Ağzıma tatlı degdıya duramıyorum ınsallah gece kedı modunda mutfağa dalmam
Kızlar pzt benım dr kontrolüm var
Salıda nefesın allahtan bırsey olmazsa çrs salonun kapısına dayanacam spor için
Selam kizlar babami kaybettik.
Dua edin insallah...
Telefondan yazdığım için bu şekilde oluyor alta geçmeyi bulamadım. Zaten sabah öğle akşam olarak yazıyorum listeyi ama dediğim gibi Aralık vermeyi tam çözemedim oyuzden böyle makale gibi oluyor belki de ama okuyunca anlaşılır diye düşünmüstüm.düzeltmeye çalışırım ama çok incitici ve emir verici bir msj olmuş canım üzüldüm okuyunca.menu me gelince neden böyle olduğunu da ayrıca açıklamıştım halbuki.ziyanı yok eleştirilere açık olmasam zaten ne buraya yazardım ne de menümu. Eleştiri güzel bişey ama kırıcı olmazsa memnun olurum bidahakine
Ben çok duygusal biriyim canım bir anda yazdığın msjı okuyunca üzüldüm ağlayasım geldi.oyuzden öyle yazdım. Ben yanlış anladım demekki problem yok.Ah bu misafirler hep düzenimizi bozuyor.. be güzelmiş halbu ki..
Dalmamış ol lütfen.. yılbaşına çok az kaldı..
Hadi gel de bir spor görelim..
Başın saolsun..
Eğer yazdıklarımı azarlar tonda yazılmış gibi okuduysan birşey diyemem.. amacım kırıcı olmak değil, böyle düşünmene de üzüldüm. Ben bir yılı aşkın zamandır buradayım. Çok arkadaşla tanıştık.. böyle olmadık..
umarım seninle de iyi gideriz..
Ay tabi ki deli olma.. tekrar başın saolsun..
Benim de bu gün umudum sağlam bir spor yapabilmek. Bursa da yaşıyorum ama 1 aylığına manisaya geldim wi-fi olmadığı için bir sürü video indirdim çoğu da göbek eritme ile ilgili inşallah düzenli yapıp faydasını veririm göbeğimin yok olmaya ihtiyacı varBu akşam sağlam bi spor yapcam inşallah kızlar :) oğluş bir kaç gündür hastaydı veremedim kendimi şimdi ıyi biraz daha :)
Inşallah canım benim bayağı duzlesti aslında bu konuda avantajıyım 2 doğum yaptım ama çok şükür ilk doğumda hiç göbek kalmadı ki hamilelikte de benim 6. Aya gelince belirgin oluyor 2. Doğumda 5 ay oldu zaten çok şükür bayağı düz göbüş ama daha spora çok ihtiyaç var :))Benim de bu gün umudum sağlam bir spor yapabilmek. Bursa da yaşıyorum ama 1 aylığına manisaya geldim wi-fi olmadığı için bir sürü video indirdim çoğu da göbek eritme ile ilgili inşallah düzenli yapıp faydasını veririm göbeğimin yok olmaya ihtiyacı var