Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cunku esim hamsi almis ve yarin yagda kizarmis yenilcek :KK43: en uyisi ptesi baslamak

Fırında yapsana canım daha lezzetli oluyor.
Ben hiç tavada yapmam hep fırında yaparım balıkları yada ızgara sipariş ederim.

Selam kizlar babami kaybettik.
Suan yoldayiz Istanbula dogru yola ciktik.
Dua edin insallah...

Başınız sağolsun canım Allah sabır versin.

Cunku esim hamsi almis ve yarin yagda kizarmis yenilcek :KK43: en uyisi ptesi baslamak
Hayat tarzını değiştirmeden bunu başaramazsın. Herkesin hamsisini fırında yap. Ben yıllardır kızartma yapmam. Kimse içinde bunu değiştirmem. Balık çok faydalı bir gıda ama biz onu yağda kızartarak ölduruyoruz. Omega 3 kaynağı ama kızartıldiginda Omega 3 kayboluyir sadece kızartma yağının Omega 6 sini alıyorsun. Lütfen bu konuyu detaylı olarak internetten araştır. Ayrıca fırında emin ol çok lezzetli oluyor. İki Metod önereceğim lütfen dene.
1-Yağlı kağıt üzerine hamsileri Mısır ununa bulayıp diz. Üzerine zeytinyağı veya sıvıyag ekleyip fırına ver. Kurutmamaya özen göster. Kızartmadan farkı yok.
2- hamsilerin kılcıklarını ayıklayıp iki hamsiyi birleştirerek bir borcama bir kat diz. Sonra inçe piyazlık doğranmış soğan ayni şekilde kabuklarıyla doğranmış limon biraz biber salçasını karıştırıp ilk hamsi katının üzerine sur. Sonra bir kat daha hamsi. En son tekrar karışım.
Fırına sur 25 dk hazır. Buglama gibi ama susuz ve inanılmaz lezzetli.
Diyette olduğun icin degil sağlıklı yasamak icin kızarma yapma. Bunu hayat tarzı haline getir. Çevredekilerde uyum sağlasın.

Ayrıca herşey rağmen Gine’de kızartma yapacaksan diğer öğünleri fazla yemene gerek yok. Kendine fazla yemek icin bahane yaratma. Bir öğünle kilo almazsın ama üst üste fazla yemek sana kilo aldırır. Nasıl olsa bugün böyle geçecek deme. Bu yanlış bir psikoloji.
Hadi sana güveniyoruz. Önce farklı metotta pişirmeyi dene olmazsa tek öğünün kötü geçsin. Bol salata ye kızartma ise iyiyice yağını al. Yanında salatadan başka bir sey yeme. Salatanda yağ olmasın. Her şeyin çözümü var ama bosvermisligin çözümü yok.

Bir kaç gündür kabızlık çekiyorum regl olucam diyemi diyettenmi anlamadım kızlar :(

Canim ben çikolata bağımlısı gibi birseyim inan yemek aramam asla aklıma gelmez ama çikolata olsun yeter bana öyleyim normalde diyete başlamadan çikolatayı azalttım hatta yemedim diyete tam başladıktan sonra 15 günü geçti ki eşim bile şaşırıyor yemiyosun dio birden tamamen kesemem inan ama bu bile mucize benim için
İçinde zararlı maddeler olmayan ürünler var.
Lütfen bu markaları araştır bir çikolata degil ama eklenti şeker yok. Glikoz şurubu yok. Palm yağı yok. Migros’larda bir sürü yerde var.
Züber
Arı
Natura by anne
Kurme bar
Pyrus
Mevlevi tatlısı Atiye Laçın
Rowsome

Lütfen sağlıklı alternatifleri göz ardı etme.
Hepimiz tatlı seviyoruz.
Aradolu diye bir site var ordan ayrıntılı inceleyim. Yakınındaki bir marketten alabilirsin. Büyük kozmetik mağazalarında bile var bu tarz ürünler.

Bengi canım geçmiş olsun
Teşekkür ederim Canım biraz toparladım. Ciddi bir virüs yokmuş.

Dua edin insallah...
Başın sag olsun Canım :KK43: dikkat et kendine

Kızlar spor yaparken sauna eşofman felan gıydınızmı
Faydası varmı acaba
Terletip ödem attirir ama yağ yakmaz. Dikkat etmek lazım yinede fazla terleyip isilik olmayın. :KK70:

Kizlarrr tamamdir haklisiniz yarin basliyorum diyete bidahada asla vazgecmicem vericem bu kilolari bu bi kac gun modum dusuktu ama iyi karsr verdim ve ri cemmm bu kilolar benden daha guclu degil vermek zorundayim kendime gelmem icin vericem
İşte bu. Diyet degil hayat tarzı değişikliği.
Bir kaç gündür kabızlık çekiyorum regl olucam diyemi diyettenmi anlamadım kızlar :KK43:
Kabizliga iyi gelen klasik seyleri zaten biliyorsunuzdur kuru kayısı vs.
Benim başka bir onerim var. Keten tohumu yağı. İçilebilir ve soguk sıkım olandan alacaksınız. Gece yatarken ve sabah kalkınca 1 cay kaşığı icin.
Ben dün denedim. Başarılı. Keten tohumu zaten çok faydalı ama bütün halini bagirsaklarimiz eritemiyor. Toz halinde alınca faydası kaçıyor. Günlük kendiniz çekmeniz lazım.

İçinde zararlı maddeler olmayan ürünler var.
Lütfen bu markaları araştır bir çikolata degil ama eklenti şeker yok. Glikoz şurubu yok. Palm yağı yok. Migros’larda bir sürü yerde var.
Züber
Arı
Natura by anne
Kurme bar
Pyrus
Mevlevi tatlısı Atiye Laçın
Rowsome

Lütfen sağlıklı alternatifleri göz ardı etme.
Hepimiz tatlı seviyoruz.
Aradolu diye bir site var ordan ayrıntılı inceleyim. Yakınındaki bir marketten alabilirsin. Büyük kozmetik mağazalarında bile var bu tarz ürünler.
Araştırıcam canim

Gunaydin kizlarrr dun hic giremedim bi arkadasimizin babasi rahmetpi olmus sanirim allahtan rahmet diliyorum isiklar icinde uyusun babasini kaybetmis biri olarak cok iyi bilirim acisini :( sanirim adet olucam sistim iyice dogumdan beridir hic olmamistim olsamda sisligim gitse iyice

Günaydın canlar bu sabah çok güzel güne başladım inşallah siz de öyle baslamışsınızdır. Kahvaltı için mutfağa gittiğimde babam anneme hanım bu kız harbiden zayıfladı dedi.
:KK68:
:)) o cümleler ne kadar mutlu ediyor dmi canim dün bana da yengem demişti uzun zamandır görmemişti beni çok zayıflamışsın dedi öyle mutlu oldum ki :KK76::KK48:

Selam kızlar
Eve geldık
Pesıne alış verıse çıktım yemek yap derken geçmiş olsuna arkadaşlar geldı
Sabah
10gr çiğ çekırdek içi
35 gr badem çiğ
45 gr gün kurusu

Öğlen 50 gr ekmek
80 gr mozzeralla peynır
150 gr domates az yesıllık le sandwıch

Aksam
Ikı kepçe sehrıyelı tavuk suyuna çorba
Bol salata yağ vardı
Bır börek dilimi kadar lazanya

Asıl çılgınlık şimdi başlıyor
Kankım kızlara kanarya almış ıkı tane
O geldı ev bayrama dondu
Gelırken kestanelı pasta gwtırmiş asıgımdır o kh bombasına
3 çatal pasta
8 zeytın ve yarım sandwıch ekmegı arası peynır
Ne alaka hala anlamadım
Ev sıkımı meyve suyu 1/2 bardak kadar

2 lt su

Daha kötüsü kankımde benım gıbı eşinden ayrı ve 500 km uzaktan geldı bır hafta bızde

Ah bu misafirler hep düzenimizi bozuyor.. be güzelmiş halbu ki..

Bugun 10. Gündü ve en rahatsız olduğum menü
Ağzıma tatlı degdıya duramıyorum ınsallah gece kedı modunda mutfağa dalmam

Dalmamış ol lütfen.. yılbaşına çok az kaldı..

Kızlar pzt benım dr kontrolüm var
Salıda nefesın allahtan bırsey olmazsa çrs salonun kapısına dayanacam spor için

Hadi gel de bir spor görelim..

Dua edin insallah...

Başın saolsun..

Telefondan yazdığım için bu şekilde oluyor alta geçmeyi bulamadım. Zaten sabah öğle akşam olarak yazıyorum listeyi ama dediğim gibi Aralık vermeyi tam çözemedim oyuzden böyle makale gibi oluyor belki de ama okuyunca anlaşılır diye düşünmüstüm.düzeltmeye çalışırım ama çok incitici ve emir verici bir msj olmuş canım üzüldüm okuyunca.menu me gelince neden böyle olduğunu da ayrıca açıklamıştım halbuki.ziyanı yok eleştirilere açık olmasam zaten ne buraya yazardım ne de menümu. Eleştiri güzel bişey ama kırıcı olmazsa memnun olurum bidahakine

Eğer yazdıklarımı azarlar tonda yazılmış gibi okuduysan birşey diyemem.. amacım kırıcı olmak değil, böyle düşünmene de üzüldüm. Ben bir yılı aşkın zamandır buradayım. Çok arkadaşla tanıştık.. böyle olmadık..
umarım seninle de iyi gideriz..

Pazartesi sabah Ankaraya donucez
O gune kadar yazamam beni idare edermisiniz.
berilceee berilceee kaptanim

Ay tabi ki deli olma.. tekrar başın saolsun..

Ah bu misafirler hep düzenimizi bozuyor.. be güzelmiş halbu ki..

Dalmamış ol lütfen.. yılbaşına çok az kaldı..

Hadi gel de bir spor görelim..

Başın saolsun..

Eğer yazdıklarımı azarlar tonda yazılmış gibi okuduysan birşey diyemem.. amacım kırıcı olmak değil, böyle düşünmene de üzüldüm. Ben bir yılı aşkın zamandır buradayım. Çok arkadaşla tanıştık.. böyle olmadık..
umarım seninle de iyi gideriz..

Ay tabi ki deli olma.. tekrar başın saolsun..
Ben çok duygusal biriyim canım bir anda yazdığın msjı okuyunca üzüldüm ağlayasım geldi.oyuzden öyle yazdım. Ben yanlış anladım demekki problem yok.

Bu akşam sağlam bi spor yapcam inşallah kızlar :) oğluş bir kaç gündür hastaydı veremedim kendimi şimdi ıyi biraz daha :)

Bu akşam sağlam bi spor yapcam inşallah kızlar :) oğluş bir kaç gündür hastaydı veremedim kendimi şimdi ıyi biraz daha :)
Benim de bu gün umudum sağlam bir spor yapabilmek. Bursa da yaşıyorum ama 1 aylığına manisaya geldim wi-fi olmadığı için bir sürü video indirdim çoğu da göbek eritme ile ilgili inşallah düzenli yapıp faydasını veririm göbeğimin yok olmaya ihtiyacı var

Benim de bu gün umudum sağlam bir spor yapabilmek. Bursa da yaşıyorum ama 1 aylığına manisaya geldim wi-fi olmadığı için bir sürü video indirdim çoğu da göbek eritme ile ilgili inşallah düzenli yapıp faydasını veririm göbeğimin yok olmaya ihtiyacı var
Inşallah canım benim bayağı duzlesti aslında bu konuda avantajıyım 2 doğum yaptım ama çok şükür ilk doğumda hiç göbek kalmadı ki hamilelikte de benim 6. Aya gelince belirgin oluyor 2. Doğumda 5 ay oldu zaten çok şükür bayağı düz göbüş ama daha spora çok ihtiyaç var :))

Back
X