Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya halleyi neden yedin?Kızlar kahvaltıyı göndermiştim öğlen yemedim ara öğün de yapmadım
Akşam yemeği 5 yemek k. Kapuska yemeği 1 kase yoğurt
1 halleyama spor yapıp eritcem
Yasak olduğunu düşünme. Sana iyi gelmeyeceğini düşün.. yasaklar cekici gelir. O pilav bol karbonhidrat içeriyor ve senin icin sağlıklı degil.
Yalnız menün hiç sağlıklı degil öncelikle çok az. Protein az karbonhidrat fazla. Ekmek yememişsin ama karbonhidrat almışsın sadece.Sabah 9.00
Bi kase musli
Oglen
Bi kase yogurt
Yesilcay
Kahve
Aksam
Bi tabak mercimek yemeği
Ekmek yine hic yok.
İki lt su
Tamam canım anladım..saol optumsiz yaptıklarınızı yazacaksınız, hangi bölgeyi yaptıysanız sonuna yazın aktarmayı ben yapacağım.
Yürüyüş günü falan yok gız, değişti istediğin gün hangisini yaparsan. Sen yaptığın sporu söyleceksin istatistiğini ben tutacağım :))
Bence saat olarak koyalım.mesela 1 saat spor... İstenen istediği bölgeye yada yürüyüşe ağırlık versin.
Cumayı kardiyo günü yapalım, cumartesi yürüyüş, pazar pilates :)) fikirleri açığım :)
Kızlar kusura bakmayın hastanedeydim şimdi geldik dün geceyi hastanede geçirdik 3 te gittik sabah 8 buçuk gibi çıktık çok ayıp oldu biliyorum ama çocuklu olunca böyle oluyor.
Eki Görüntüle 2079894
İsmi olmayan bildirsin ekleyeyim her perşembe günü boş olduğu için en çok spor yapanı seçeceğiz :) takvime dilediğiniz gibi uyabilirsiniz. Ve toplamda grup olarak kaç dk yaptık istatistik tutup, kendi rekorumuzu kırmaca yaparız :)
Hepinize iyi geceler kızlar bütün gün iş arkasından toplantı arkasından bebek görmeye gitme eve şimdi geldim hızlıca geçmişi okudum güzel menüler sporlar var arada fazla kaçamaklar da var
Ben de bugünü en hasarsız şekilde atlatdığımı düşünüyorum
Spor konusunda açıkçası benim eve gelince pilim bitiyor gün içinde çok yoruluyorum eve gelince üç çocuk yemekti dersi derken hiç halim kalmıyor o yüzden öğlen araları yürüyüş yapıyorum tempolu birazda parkdaki spor aletleriyle
Çalışma yapmaya çalışacağım
Kizlaaaaaaaar tatlı krizi geldive kahvenin yanında 1 ısırık çikolata aldımmmm
Öldürün beni yaaa
15 dk kondisyon surcem ama kızlar eritcem inşallah
Ben tatlı hastasiyim ki 10 günü geçti agzima sürmemiştim ama
1 isiriktan fazlası olmadi tuttum kendimi![]()
Gunaydin arkadaslar. Uzun suredir giremiyorum umarim iyisinizdir her sey yolundadir. Hepinizi cok ozledim. Burda aranizda olmak bir ayricalik ama ben bir sure daha sahalara donemiyecegim.![]()
Selam kizlar carsamba aksam banyo yaptikta somra saclarim islak yattim esimde balkon camini acik birakmis olan direk benim sirtima vurunca 2 gun rapor alacak kadar tutuldum resmen gunluk 3 doz kalcadan enjeksiyon ile acildim. Kilo olarak sabitim 68.5 hala spora baslicam bu hafta bole yavas yavas vericem.ben bu kiloyi hizli vermek isteyince olmuyo galiba
Günaydın kıuzularım
Karlı soguk bır münıh sabahından
Kızlar ben hasta oluyorum. Bogazim agriyor.
Doktora gittik kültür aldı, sonuçlar icin bekliyoruz.
Kizlar yaaaa gozumun önünde inanilmaz guzel kokan tereyağlı pilav var. Karnimda acikti yememek icin kendimi zor tutuyorumlutfeeeen bana engel olunn
Sabah 9.00
Bi kase musli
Oglen
Bi kase yogurt
Yesilcay
Kahve
Aksam
Bi tabak mercimek yemeği
Ekmek yine hic yok.
İki lt su
Kızlar diyet yaparken az yemek doğru degil. Bu sizi zayıflatmaz. Belki ilk başlarda tartıda eksi rakamları görürsünüz ama ilerledikçe özellikle ideal kilonuza yaklaştıkça kilo vermez verdiğiniz kiloda kaslarınızdan verirsiniz.
Bir düşünün 55 kilo ama 38 beden mi yoksa 60 kilo 36 beden mi olmak isterseniz. Yağ Oranınız azalsın istiyorsanız sağlıklı kilo vermek istiyorsanız. Ne kadar yediginiz kadar ne yediginiz de önemli. Hizli zayıflayacağım diye metabolizma hızınızın altında kalori almayın. Aldığınız kalorilerin önce proteinden sonra yağdan en sonda karbonhidrattan gelmesi önemli. Siz ben ekmek yemiyorum sanıyorsunuz olabilir ama aşağıdakiler 1 dilim ekmek yerine geçen aklıma gelen besinler
1 kepçe çorba
4 yk baklagil yemegi
3 yk bulgur pilavı
3 yk pirinç pilavı
2 yk makarna
1 patates
1 su bardağı yağsız patlamis misir
4 kestane
2 yemek kaşığı musli
2 yk yulaf ezmesi
1/4 yufka
1/4 simit
1 avuç leblebi
En az kilonuzun 1,2 kati kadar protein almalısınız. Proteinden korkmayın sizi uzun süre tok tutar. Ama bir sey daha var. Dukan diyeti Karatay diyeti ciddi diyabet sorunlarınız yoksa doğru degil. Yanı karbonhidratı tamamen kesmeyin. Bu seferde açlık, tatlı krizleriniz tutabilir. Günlük 3 dilim ekmek yiyin. Yukarıdakilerinde ekmek olduğunu unutmayın. 1 porsiyon meyve yiyin kuru meyvada olabilir. Mutlaka yağ alın. Sağlıklı yağlar çiğ kuruyemişler. Ve en önemlisinin kahvaltı yapın yumurta ile..
pazartesiden itibaren nasip olursa oruç borçlarımı tutmayı düşünüyorum biri vardı sahur iftar menüsü yazan sayfalar çok ilerlemiş sanırım bulamadım. doyurucu olsun diye ne hazırlıyorsun sahurda yardımcı olur musun ?
Bende bugün kahvaltıda dışarıdaydim 11 12 gibi normal kahvaltı tabağı işte peynir patates köfte vs...akşama kadar alışveriş bişey yemedim.umarim gezerken yediklerimi biraz eritmisimdir..akşam da çorba ve mantı yoğurt yedim birer tabak..yatmadan bitki çayımı ve egzersizimi de yapıp yaticam ins....mantı için kızacaksiniz ama başka yemek yoktu mecburen eve geç gelince.
Teşekkür ederim canım biraz problemliyim yolda ben midem boş olmak zorunda. Sadece yarım mandalina yedim. Geldikten sonra bir şeyler yedimHayırlı yolculuklar kuzum
Diyet sandviç yapsaydın kendine
siz yaptıklarınızı yazacaksınız, hangi bölgeyi yaptıysanız sonuna yazın aktarmayı ben yapacağım.
Yürüyüş günü falan yok gız, değişti istediğin gün hangisini yaparsan. Sen yaptığın sporu söyleceksin istatistiğini ben tutacağım :))
Yolda bir sey yiyemiyorum zaten canım yarım mandalina yedim gelince de bir kase tarhana çorbası ve ton balıklı salata yedim bu günü kurtardım gibiCanım yukarıda da yazdım meyve tekbasina olmaz. Acıkırsın ve aburcubura saldırırsin..
Afiyet olsun canımKahvaltım kızlar
6 zeytin
1 dilim tanilli ekmek
1 tatlı k. Tereyağında 6 dilim sucuk ile yapılmış 1 yumurta
Peynir
Yarım domatez
1 tatlı k. Ekşimik
1 fincan latte Eki Görüntüle 2080070
Yarın niye baslamiyorsun canım pazartesiye kadar ertelememisafirim vardi bugun hic girip yazamadim kimse beni merak etmemisdiyetide deldim ptesiden itibaren yeniden baslicam hepinize kolay gelsin
misafirim vardi bugun hic girip yazamadim kimse beni merak etmemisdiyetide deldim ptesiden itibaren yeniden baslicam hepinize kolay gelsin
Niye pazartesi yarın donmelisin diyetine. Nasıl olsa haftasonu bozdum böyle gitsin olmaz..misafirim vardi bugun hic girip yazamadim kimse beni merak etmemisdiyetide deldim ptesiden itibaren yeniden baslicam hepinize kolay gelsin