Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

8477954B-6FD9-4442-8746-7E2ED025BC38.webp
165DFCA6-7753-4B3B-B9CA-98B3F1F512B6.webp

Kızlar kahvaltıyı göndermiştim öğlen yemedim ara öğün de yapmadım
Akşam yemeği 5 yemek k. Kapuska yemeği 1 kase yoğurt
1 halley :( ama spor yapıp eritcem

Sabah
346 kalori 18 gr yağ, 26 gr karbonhidrat,
23 gr protein

1,5 yumurta, 1/2 yumurta beyazı 10 gr chedar peynirli yağsız omlet
30 gr lor
26 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber
Domates sosu

Oglen
409 kalori, 22 gr yağ, 24 gr karbonhidrat,
28 gr protein

6 yk kıymalı karnabahar yemegi
2 yk bezelye yemegi
100 gr suzme ev yoğurdu
1 kepçe tavuk çorbası

Ara
246 kalori, 21 gr yağ, 17 gr karbonhidrat,
11 gr protein

5 fındık
10 badem
65 gr lor

Akşam
459 kalori, 22 gr yağ, 17 gr karbonhidrat,
46 gr protein

Fırında 220 gr uskumru
Salata
1/2 Pancar
1 havuç
1 turp

2 Litre su
Spor yok hasta oluyorum :(

Kızlar kahvaltıyı göndermiştim öğlen yemedim ara öğün de yapmadım
Akşam yemeği 5 yemek k. Kapuska yemeği 1 kase yoğurt
1 halley :KK43: ama spor yapıp eritcem
Canım ya halleyi neden yedin?
Kuru kayısı yeseydin
İncir yeseydin
Hurma yeseydin
Diyetin icin degil sağlığın icin söylüyorum. Arkasını bak oku içindekileri inan vazgeçersin.
Diyet yapmak size sağlıklı alışkanlıklar kazandırsın. Ben yeme krizine girdiğimde bile sağlıklı seyler yiyorum. Tamam coooook yiyorum coook ama yine de sağlıklı..

Kızlar diyet yaparken az yemek doğru degil. Bu sizi zayıflatmaz. Belki ilk başlarda tartıda eksi rakamları görürsünüz ama ilerledikçe özellikle ideal kilonuza yaklaştıkça kilo vermez verdiğiniz kiloda kaslarınızdan verirsiniz.
Bir düşünün 55 kilo ama 38 beden mi yoksa 60 kilo 36 beden mi olmak isterseniz. Yağ Oranınız azalsın istiyorsanız sağlıklı kilo vermek istiyorsanız. Ne kadar yediginiz kadar ne yediginiz de önemli. Hizli zayıflayacağım diye metabolizma hızınızın altında kalori almayın. Aldığınız kalorilerin önce proteinden sonra yağdan en sonda karbonhidrattan gelmesi önemli. Siz ben ekmek yemiyorum sanıyorsunuz olabilir ama aşağıdakiler 1 dilim ekmek yerine geçen aklıma gelen besinler
1 kepçe çorba
4 yk baklagil yemegi
3 yk bulgur pilavı
3 yk pirinç pilavı
2 yk makarna
1 patates
1 su bardağı yağsız patlamis misir
4 kestane
2 yemek kaşığı musli
2 yk yulaf ezmesi
1/4 yufka
1/4 simit
1 avuç leblebi

En az kilonuzun 1,2 kati kadar protein almalısınız. Proteinden korkmayın sizi uzun süre tok tutar. Ama bir sey daha var. Dukan diyeti Karatay diyeti ciddi diyabet sorunlarınız yoksa doğru degil. Yanı karbonhidratı tamamen kesmeyin. Bu seferde açlık, tatlı krizleriniz tutabilir. Günlük 3 dilim ekmek yiyin. Yukarıdakilerinde ekmek olduğunu unutmayın. 1 porsiyon meyve yiyin kuru meyvada olabilir. Mutlaka yağ alın. Sağlıklı yağlar çiğ kuruyemişler. Ve en önemlisinin kahvaltı yapın yumurta ile..

Son düzenleme:
siz yaptıklarınızı yazacaksınız, hangi bölgeyi yaptıysanız sonuna yazın aktarmayı ben yapacağım.

Yürüyüş günü falan yok gız, değişti istediğin gün hangisini yaparsan. Sen yaptığın sporu söyleceksin istatistiğini ben tutacağım :))
Tamam canım anladım..saol optum

Bence saat olarak koyalım.mesela 1 saat spor... İstenen istediği bölgeye yada yürüyüşe ağırlık versin.

saat konusu güzel olmuş bence.

Cumayı kardiyo günü yapalım, cumartesi yürüyüş, pazar pilates :)) fikirleri açığım :)

benim gibi aranızda salona gidip spor yapanlar nasıl yapacak acaba? gerçi tablodakilerin genelini yapıyorum ben, gerçi 2 haftadır ara verdim resmen.. ne güzel sporlarım vardı benim :(

genel kardiyo gibi ifade mi koysak.. ya da ellemeyelim, ben sporlarımı yazarm ona göre karar veririz.

Kızlar kusura bakmayın hastanedeydim şimdi geldik dün geceyi hastanede geçirdik 3 te gittik sabah 8 buçuk gibi çıktık çok ayıp oldu biliyorum ama çocuklu olunca böyle oluyor.

ay geçmiş olsun iyi misiniz şimdi?

Eki Görüntüle 2079894
İsmi olmayan bildirsin ekleyeyim her perşembe günü boş olduğu için en çok spor yapanı seçeceğiz :) takvime dilediğiniz gibi uyabilirsiniz. Ve toplamda grup olarak kaç dk yaptık istatistik tutup, kendi rekorumuzu kırmaca yaparız :)

yaşasınnn :) peki sonuncuların cezası ne olacak acabaa?

Hepinize iyi geceler kızlar bütün gün iş arkasından toplantı arkasından bebek görmeye gitme eve şimdi geldim hızlıca geçmişi okudum güzel menüler sporlar var arada fazla kaçamaklar da var:KK12::KK12:

Ben de bugünü en hasarsız şekilde atlatdığımı düşünüyorum

Spor konusunda açıkçası benim eve gelince pilim bitiyor gün içinde çok yoruluyorum eve gelince üç çocuk yemekti dersi derken hiç halim kalmıyor o yüzden öğlen araları yürüyüş yapıyorum tempolu birazda parkdaki spor aletleriyle
Çalışma yapmaya çalışacağım

olsun yine de hareketli olman süper.. çok özeniyorum sizlere..

ben de beybi görmeye gittim.. gezmeler bitirdi beni..

Kizlaaaaaaaar tatlı krizi geldi:KK17: ve kahvenin yanında 1 ısırık çikolata aldımmmm :mad::mad::KK61:
Öldürün beni yaaa:silah::silah::silah:

15 dk kondisyon surcem ama kızlar eritcem inşallah :KK42:
Ben tatlı hastasiyim ki 10 günü geçti agzima sürmemiştim ama
1 isiriktan fazlası olmadi tuttum kendimi :110:

şekeri yemeyip kendini korusaydın muhtemelen bir daha böyle krize girmeyecektin, ama şimdi tatlı krizlerinle yine baş etmek zorunda kalacaksın.

Gunaydin arkadaslar. Uzun suredir giremiyorum umarim iyisinizdir her sey yolundadir. Hepinizi cok ozledim. Burda aranizda olmak bir ayricalik ama ben bir sure daha sahalara donemiyecegim. :KK36:

canım çok özledim.. umarım sağlığınz yerindedir..

Selam kizlar carsamba aksam banyo yaptikta somra saclarim islak yattim esimde balkon camini acik birakmis olan direk benim sirtima vurunca 2 gun rapor alacak kadar tutuldum resmen gunluk 3 doz kalcadan enjeksiyon ile acildim. Kilo olarak sabitim 68.5 hala spora baslicam bu hafta bole yavas yavas vericem.ben bu kiloyi hizli vermek isteyince olmuyo galiba

aman allahım çok fena.. geçmiş olsun..

Günaydın kıuzularım
Karlı soguk bır münıh sabahından

ayy benden de iyi geceler..

Kızlar ben hasta oluyorum. Bogazim agriyor.
Doktora gittik kültür aldı, sonuçlar icin bekliyoruz.

sana da çok geçmiş olsun.. iyi cevaplar alırsın inşallah.

Kizlar yaaaa gozumun önünde inanilmaz guzel kokan tereyağlı pilav var. Karnimda acikti yememek icin kendimi zor tutuyorum :KK70: lutfeeeen bana engel olunn

anaaaammm ben de öyle doya doya pilav yemeyeli ne kadar zaman oldu..

Sabah 9.00
Bi kase musli

Oglen
Bi kase yogurt
Yesilcay
Kahve

Aksam
Bi tabak mercimek yemeği

Ekmek yine hic yok.
İki lt su

bu ne yavrum ya.. şaka gibi bu menü.. bunu bir günlük yap ama hergün yaparsan kendine zarar verirsin bence..

Kızlar diyet yaparken az yemek doğru degil. Bu sizi zayıflatmaz. Belki ilk başlarda tartıda eksi rakamları görürsünüz ama ilerledikçe özellikle ideal kilonuza yaklaştıkça kilo vermez verdiğiniz kiloda kaslarınızdan verirsiniz.
Bir düşünün 55 kilo ama 38 beden mi yoksa 60 kilo 36 beden mi olmak isterseniz. Yağ Oranınız azalsın istiyorsanız sağlıklı kilo vermek istiyorsanız. Ne kadar yediginiz kadar ne yediginiz de önemli. Hizli zayıflayacağım diye metabolizma hızınızın altında kalori almayın. Aldığınız kalorilerin önce proteinden sonra yağdan en sonda karbonhidrattan gelmesi önemli. Siz ben ekmek yemiyorum sanıyorsunuz olabilir ama aşağıdakiler 1 dilim ekmek yerine geçen aklıma gelen besinler
1 kepçe çorba
4 yk baklagil yemegi
3 yk bulgur pilavı
3 yk pirinç pilavı
2 yk makarna
1 patates
1 su bardağı yağsız patlamis misir
4 kestane
2 yemek kaşığı musli
2 yk yulaf ezmesi
1/4 yufka
1/4 simit
1 avuç leblebi

En az kilonuzun 1,2 kati kadar protein almalısınız. Proteinden korkmayın sizi uzun süre tok tutar. Ama bir sey daha var. Dukan diyeti Karatay diyeti ciddi diyabet sorunlarınız yoksa doğru degil. Yanı karbonhidratı tamamen kesmeyin. Bu seferde açlık, tatlı krizleriniz tutabilir. Günlük 3 dilim ekmek yiyin. Yukarıdakilerinde ekmek olduğunu unutmayın. 1 porsiyon meyve yiyin kuru meyvada olabilir. Mutlaka yağ alın. Sağlıklı yağlar çiğ kuruyemişler. Ve en önemlisinin kahvaltı yapın yumurta ile..

söylediklerine katılıyorum. çok doğru.. bilgiler için ekstra teşekkür ederim..

Bende bugün kahvaltıda dışarıdaydim 11 12 gibi normal kahvaltı tabağı işte peynir patates köfte vs...akşama kadar alışveriş bişey yemedim.umarim gezerken yediklerimi biraz eritmisimdir..akşam da çorba ve mantı yoğurt yedim birer tabak..yatmadan bitki çayımı ve egzersizimi de yapıp yaticam ins....mantı için kızacaksiniz ama başka yemek yoktu mecburen eve geç gelince.

merhaba kızlar.. Ankara maceram yarın bitiyor. baya arkadaşlarla gezdik görüştük, kendimi dağıttım ve döndüm..

ne zaman ben tam olarak kendi motivasyonumu tam sağlayacağım bilemiyorum. hemencik düzenim değişiveriyor.

pazartesiden itibaren nasip olursa oruç borçlarımı tutmayı düşünüyorum biri vardı sahur iftar menüsü yazan sayfalar çok ilerlemiş sanırım bulamadım. doyurucu olsun diye ne hazırlıyorsun sahurda yardımcı olur musun ?

Slm canım ben paylaşıyorum. Bu ayı böyle geçirmeyi düşünüyorum nasipse.
Ben sahurda 3 krep yulaftan yapıyorum ölçüye göre öyle çıkıyor.
1 yumurta 1 çb süt 3 yk yulaf robotta çekip un haline getiriyorum orta boy tavada 3 tane oluyor. 1 yumurta haşlıyorum tok tutuyor ve 1 kupa süt mutlaka içiyorum oda tok tutuyor krepe salçadan sos yapıyorum kendim onu sürüyorum peynir koyup sarıp yiyorum iftara kadar rahat oluyorum zorlanmıyorum

Bende bugün kahvaltıda dışarıdaydim 11 12 gibi normal kahvaltı tabağı işte peynir patates köfte vs...akşama kadar alışveriş bişey yemedim.umarim gezerken yediklerimi biraz eritmisimdir..akşam da çorba ve mantı yoğurt yedim birer tabak..yatmadan bitki çayımı ve egzersizimi de yapıp yaticam ins....mantı için kızacaksiniz ama başka yemek yoktu mecburen eve geç gelince.

bu liste yazma biçimini biraz düzenlemen lazım. böyle paragraf gibi okumak zor oluyor.
miktarları göremiyorum. miktarları belirt, sabah/öğlen/ akşam ayrı ayrı yazmalısın.

suyu göremiyorum.

zaten bu menüyle yarın artı çıkarsınız bence.

bende menümü yazayım
sabah 1 dilim ekmek
lor peyniri
yeşillik
1 tane haşlanmış yumurta
ara 1 muz
öğlen
1 küçük börek
4 kaşık kısır
2 çatal pasta
ara 1 mandalina
akşam
yağsız haşlanmış fasulye 4 kaşık
1 dilim ekmek
2 kaşık çorba
ara
1 portakal
3 yemek kaşığı yoğurt

3 litre su spor yok

Hayırlı yolculuklar kuzum
Diyet sandviç yapsaydın kendine
Teşekkür ederim canım biraz problemliyim yolda ben midem boş olmak zorunda. Sadece yarım mandalina yedim. Geldikten sonra bir şeyler yedim
siz yaptıklarınızı yazacaksınız, hangi bölgeyi yaptıysanız sonuna yazın aktarmayı ben yapacağım.

Yürüyüş günü falan yok gız, değişti istediğin gün hangisini yaparsan. Sen yaptığın sporu söyleceksin istatistiğini ben tutacağım :))
Canım yukarıda da yazdım meyve tekbasina olmaz. Acıkırsın ve aburcubura saldırırsin..
Yolda bir sey yiyemiyorum zaten canım yarım mandalina yedim gelince de bir kase tarhana çorbası ve ton balıklı salata yedim bu günü kurtardım gibi
Kahvaltım kızlar
6 zeytin
1 dilim tanilli ekmek
1 tatlı k. Tereyağında 6 dilim sucuk ile yapılmış 1 yumurta
Peynir
Yarım domatez
1 tatlı k. Ekşimik
1 fincan latte Eki Görüntüle 2080070
Afiyet olsun canım
Ya ben resim çekip atamıyorum hata veriyor

misafirim vardi bugun hic girip yazamadim kimse beni merak etmemis :KK43: diyetide deldim ptesiden itibaren yeniden baslicam hepinize kolay gelsin

pazartesi deme canım ya sabah de bi öğün kaçırsak diğer öğün toplamaya çalışmalıyız pazartesi dersin bi günlük daha zararda olursun

Back
X